• Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Spa manicure & pedicure Amsterdam

Leer een spa manicure en pedicure uitvoeren van A tot Z.
Wellness Academie Amsterdam
Wellness Academie Amsterdam

Schipluidenlaan 4
1062HE Amsterdam (Noord-Holland)
Nederland
Tel: 040-72 00 993
E-mail: info@wellnessacademie.comNiet openbaar toegankelijk. Enkel tijdens infoavonden of op afspraak.

Busstop en metrostation Lelylaan liggen op enkele minuten wandelafstand van onze campus. Wij zijn dus erg vlot bereikbaar via het OV!

Parkeren kan in de directe omgeving al vanaf € 10 / dag (check Parkbee voor de mogelijkheden)! Op zondag is het gratis parkeren in de straat.

Cursus Spa manicure & pedicure Amsterdam
Voordelen
vanaf
€ 279
 • Les van topdocent(e)
 • Certificaat
 • Praktijkgericht
Inschrijven voor deze cursus

Wat dacht je van een inspirerende carrière in de schoonheidszorg? Heb je bovenal een passie voor hand- en voetverzorging? Dan is onze cursus spa manicure en pedicure Amsterdam beslist iets voor jou! In deze cursus leer je om uitgebreide hand- en voetbehandelingen uit te voeren ter ontspanning en om je klanten te laten stralen met een mooie huid en nagels. Lees verder om meer te weten te komen en meld je vandaag nog aan!

Ontdek de cursus spa manicure & pedicure Amsterdam

Onze cursus spa manicure en pedicure Amsterdam is perfect voor mensen die houden van hands-on trainingen. Na een korte theoretische introductie over hand- en voetverzorging met aandacht voor de anatomie en groei van de nagels, nagelafwijkingen en verzorgingsproducten, ga je zelf de handen uit de mouwen steken. Je leert om de volgende behandelingen uit te voeren als een pro:

 • Hand- en voetbaden
 • Scrubs en pakkingen
 • Hand- en voetmassages
 • Nagels knippen en vijlen
 • Polijsten van de nagels
 • Lakken van de nagels

Deze praktijkgerichte benadering zorgt ervoor dat je binnen no-time zelfverzekerd professionele spa manicure- en pedicurebehandelingen kunt geven. Tip: leer om klanten extra te verwennen door ook een cursus voetreflexologie te volgen!

Voordelen van onze manicure- en pedicurecursus

Een van de voordelen van onze cursus spa manicure en pedicure in Amsterdam is dat je les krijgt van de beste docenten in de branche. Ze brengen met veel enthousiasme hun expertise en skills aan je over. Daarbij heeft elke cursus een groot raakvlak met de actuele beroepspraktijk, zodat je hier gemakkelijk je weg vindt. Er is tijdens de lessen veel aandacht voor hoe een hedendaagse beauty salon of wellness praktijk werkt. Daarnaast biedt Wellness Academie Amsterdam tal van aanverwante opleidingen en bijscholingen. Wat dacht je van een cursus nagelstyling gelnagels of een complete opleiding pedicure met ProVoet erkenning?

Maak kennis met Wellness Academie Amsterdam

De lessen van onze cursus spa manicure en pedicure vinden plaats op onze vestiging aan de Schipluidenlaan 4 in Amsterdam. Je kunt ons gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer door naar de bushalte of het metrostation Lelylaan te reizen. Vandaar wandel je in enkele minuutjes naar onze opleidingslocatie. Er is ook voldoende betaalde parkeergelegenheid in de buurt; op zondag vind je gratis parkeerplekken nabij. Geniet van onze moderne opleidingslocatie, waar alles aanwezig is voor een leerrijke ervaring. Je kunt ook onze informatieavond bezoeken, waar ons team klaarstaat om al je vragen te beantwoorden.

Cursus spa manicure & pedicure Amsterdam: meld je aan!

Naast hoogwaardige begeleiding geniet je bij Wellness Academie eveneens van kleine lesgroepen, waardoor je veel persoonlijke aandacht krijgt en snel vooruitgang boekt in je carrière. Alle benodigde materialen worden tijdens de lessen gratis verstrekt, wat je opleidingskosten aanzienlijk verlaagt. Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een certificaat, waarmee je direct het geleerde in de praktijk kunt brengen. Begin vandaag nog aan je nieuwe carrière en schrijf je hier in voor de cursus spa manicure en pedicure Amsterdam!

Doelgroep

Iedereen die deze technieken op een professionele manier wilt leren uitvoeren.

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.

Studiebelasting

Voor deze cursus is er een studiebelasting van circa 14 contacturen en circa 7 uren zelfstudie.

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Bouw van de nagel
 • Groei van de nagel
 • Nagelafwijkingen herkennen
 • Hand- en nagelproducten
 • Hand- en voetbaden
 • Scrubbehandelingen
 • Pakkingen
 • Massages
 • Nagels knippen
 • Nagelomgeving verzorgen
 • Vijlen en polijsten
 • Lakken
 • Uitvoeren van de complete verzorging

335 euro
(Online opleiding: € 279)

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Certificaat

Passen de opleidingsdata niet of wil je meteen starten? Dan kan onze online opleiding een goed alternatief bieden.

Online opleidingen stellen je in staat om waar en wanneer je wilt een nieuwe vaardigheid aan te leren (mits internetverbinding). Na aanmelding ontvang je van ons een login. Hiermee heb je directe toegang tot ons online opleidingsplatform, waar deze cursus voor je klaarstaat. Je kan duidelijk je voortgang bekijken, hoofdstuk per hoofdstuk. Is alles duidelijk en ben je klaar om je certificaat te behalen? Dan dien je enkel nog een digitaal eindexamen af te leggen. Gedurende de gehele opleiding staat je docent(e) klaar om je te begeleiden waar en wanneer nodig.

Je hebt 12 maanden de tijd om je online opleiding af te ronden.

Voordelen
 • Meteen starten
 • Lessen zelf indelen
 • Thuis studeren
Inbegrepen
 • Online opleidingsplatform
 • Begeleiding van docent
 • Online examen en certificaat
Inschrijven
Amsterdam

Schipluidenlaan 4, 1062HE Amsterdam (Nederland)

 • Parkeren op wandelafstand
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
 • Rolstoeltoegankelijk
Weekendreeks

Startdatum: 26 oktober 2024
Alle data: 26/10 & 27/10 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven

Startdatum: 28 juni 2025
Alle data: 28/06 & 29/06 2025
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven
Laura van der Hoek
Laura van der HoekDocent in Amsterdam

Laura van der Hoek beschikt over een dossier vol diploma’s in de beauty wereld en het onderwijs. Maar dat niet alleen; ze heeft ondertussen ook jarenlang ervaring als beauty professional én docente. Ze zette haar eerste stappen in de beauty branche door een opleiding visagie en haarstyling te volgen.

Haar passie voor het vak werd hierdoor nog sterker aangewakkerd, waardoor ze aansluitend een opleiding schoonheidsspecialiste allround volgde. Daarop volgden diverse specialisatie cursussen op het gebied van lymfedrainage, medische camouflage en elektrisch ontharen. Ze werkte daarna een aantal jaar in een huidkliniek.

Ze ontdekte dat ze vooral veel energie kreeg van mensen en kinderen begeleiden bij het zich verder ontwikkelen. Haar interesse voor het onderwijs was gewekt. Daarom besloot ze om, na de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool in Rotterdam, haar lesbevoegdheid als Docent Omgangskunde en Docent Gezondheid en Welzijn te behalen aan de Hogeschool in Leiden.

Tot voor kort was Laura actief als docente Zorg en Welzijn in het voortgezet onderwijs (VMBO tot MBO), met de nadruk op haarstyling en uiterlijke verzorging. Echter, bleef haar droom om ooit een eigen salon te starten steeds aanwezig. Begin 2022 was het zo ver en maakte ze deze droom werkelijkheid door haar eigen salon aan huis ‘Salon de Nor’ te openen. Inmiddels heeft ze haar dienstenpakket nog verder uitgebreid met wimper- en wenkbrauwstyling, acne behandelingen en hot stone massages.

De combinatie van onderwijs en schoonheidsverzorging loopt als een rode draad door Laura’s carrière. Met al haar expertise en skills maakt ze nu trots deel uit van het enthousiaste docententeam van Wellness Academie!

Sandra van den burg
Sandra van den burgDocent in Amsterdam en Rotterdam

Sandra van den Burg is een beauty expert in hart en nieren. Ze deed de laatste 25 jaar veel ervaring op als professionele schoonheidsspecialiste, visagiste en pedicure. Ze is de drijvende kracht achter haar eigen schoonheidsinstituut Studio FRIS en is aangesloten bij ANBOS en ProVoet, dé brancheorganisaties voor professionele schoonheidsspecialisten en pedicures.

Naast haar uitgebreide en jarenlange ervaring als beauty professional koestert Sandra eveneens een grote passie voor het onderwijs. Zo mag ze zich onder meer SBB-stagebegeleider noemen in haar salon. Bovendien is ze eveneens assessor op het MBO. Sinds 2016 verrijkt ze met veel enthousiasme het onderwijsteam van Wellness Academie als docente schoonheidsverzorging en pedicure, waar ze haar expertise en ervaringen deelt met de volgende generatie beauty experts.

Door haar unieke combinatie van veel praktijkervaring en onderwijskundige bekwaamheid begrijpt Sandra als geen ander de eisen die worden gesteld aan professionele schoonheidsspecialisten en pedicures van vandaag. Sandra bereidt haar studenten dan ook perfect voor op een succesvolle carrière binnen de boeiende beauty branche. Ze moedigt hen aan om uit te blinken in hun vak en hun passie voor schoonheid te volgen.

10,0

Leerzaam cursus en Laura heeft het heel goed gegeven. Lauren heeft geduld. Uitleg was heel goed. En zij is erg vriendelijk. Top vrouw.

Anne-MarieAmsterdam
10,0

Zeer tevreden. Veel geleerd.

AnnetAmsterdam
10,0

10/10 voor de gehele cursus !!10/10 voor de docent Jirska

KimberlyEindhoven
9,1

Jirska is een hele fijne docent waarbij je je meteen welkom en thuis voelt. Ik hoop in de toekomst nog meer cursussen van haar te hebben!

JessicaRotterdam
7,8

Ga zonder gelnagels naar de cursus, dan kunnen anderen ook op jou oefenen. Een leuke baiscursus om te ontdekken of je ermee verder wilt.

NicolineAmsterdam
9,2

Ik heb met heel veel plezier deze cursus gedaan.De stof was ook duidelijk. Geen overbodig lange teksten.

VanessaAmsterdam
9,5

Goede informatieve cursus met een geweldige docente Marjan.

ManjaAmsterdam
9,5

Roxanne is een vriendelijke en zeer professionele docent. Wij hebben met veel plezier de cursus gevolgd en veel kunnen leren in een korte tijd. Dank je wel Roxanne.

MartineEindhoven
Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?

Enkel opleidingen voor knelpuntberoepen komen in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille. Hierdoor komt enkel de kappersopleiding binnen ons opleidingsaanbod in aanmerking voor gebruik van de KMO-portefeuille.

Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.

Opleidingskost vergoed door UWV?

Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie