Inschrijven

Cursus Coolifting

Leer een snelle anti-aging behandeling met direct resultaat!
Leer een snelle anti-aging behandeling met direct resultaat!

Voordelen

 • Beste branche opleider
 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Volwaardig certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 319

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Op zoek naar een nieuw wapen in de strijd tegen huidveroudering? Dan is onze cursus coolifting een aanrader. Je leert om te werken met een speciale coolifting beauty gun. Deze techniek is de nieuwe sensatie binnen de beauty branche. Doordat je hiermee op een laagdrempelige en snelle manier voor huidverjonging en lifting kunt zorgen, kun je hiermee veel klanten van dienst zijn.

Wat is het geheim achter coolifting?

Tijdens coolifting wordt er met een speciaal pistool een explosie van koolstofdioxide in de huid veroorzaakt, onder lage temperatuur van -20ºC en hoge druk. Tegelijkertijd wordt de huid verzorgd met een hoge concentratie aan geatomiseerde actieve ingrediënten met elk hun eigen positieve werking op de huid. Deze combinatie verhoogt de microcirculatie in de huid, stimuleert huidherstel en bevordert de collageen- en elastineproductie. De behandeling duurt slechts vijf minuten en is veilig en pijnloos. De huid wordt direct gladder en veerkrachtiger. We leren je er graag alles over in onze cursus coolifting!

In de cursus coolifting leer je om de huid in 5 minuten te liften en op te frissen!

Inhoud cursus coolifting

De cursus coolifting start met een introductie in de anatomie van de huid, het ontstaan van coolifting en de chemie van koolstofdioxide (CO2). We doen gedetailleerd uit de doeken hoe coolifting werkt en bestuderen de effecten op de huid: vaatverwijding- en vernauwing, betere microcirculatie en stimulatie van onderliggend weefsel via een thermische schok. Daarnaast worden er actieve werkstoffen in de huid gebracht, namelijk: gehydroliseerde tarweproteïnen, hyaluronzuur, dynalift en glycerine. Je ontdekt wat hiervan de positieve werking is op de huid. Je leert om coolifting uit te voeren onder deskundige begeleiding en met aandacht voor: indicaties en contra-indicaties, product- en materiaalkennis en hygiëne.

Behaal een certificaat coolifting

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat coolifting. Met deze behandeling kun je je klanten verrassen met een snelle en doeltreffende manier om de huid gladder te maken, fijne lijntjes te verminderen en diepe rimpels te vervagen. De behandeling biedt direct resultaat, maar is nog effectiever als anti-aging kuur. Gezien de vraag naar anti-aging behandelingen sterk toeneemt, is deze cursus een investering die je snel terug verdient. Het is een doeltreffende korte behandeling, die je als beauty professional veel tevreden klanten en een mooi winstmarge oplevert!

Lesindeling

 

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van schoonheidsverzorging of skin expert.

Inhoud

 • Anatomie van de huid
 • Ontstaan van coolifting
 • Chemie van CO2
 • Werking van coolifting
 • Actieve werkstoffen
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Producten en materialen
 • Hygiëne
 • Praktijk

Prijs

319 euro (+ 25 euro verbruikskosten)

Subsidies in Vlaanderen:

 • KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 30% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Meer informatie
 • Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Meer informatie

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info

Opleidingsdata

Hasselt
Adres tonen
Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Dagreeks

Datum: maandag 10 januari 2022
Tijd: 10:00u tot 17:00

Docent

Mieke Strubbe

Docent in Hasselt

Mieke Strubbe begon haar loopbaan op 19-jarige leeftijd bij een dermatoloog, waar haar interesse voor huidverzorging en huidverbetering verder werd aangewakkerd. Binnen deze job leerde ze veel over de gezondheid van de huid en het behandelen van huidproblemen als acne. Ze kreeg de kans om onder deskundige begeleiding laserbehandelingen uit te voeren voor huidverbetering, permanente ontharing en bij couperose.

Mieke vervolgde haar loopbaan in een beauty salon, waar ze vooral haar kennis op het gebied van cosmetica uitbreidde. Ze werkte met uiteenlopende cosmeticamerken en -producten en deed een flinke dosis praktijkervaring op. Dat vond Mieke echter niet voldoende; ze wilde overal het fijne van weten en met de tijd meegroeien. Daarom volgde ze vele bijscholingen op het gebied van schoonheidszorg en make-up.

Ook het zelfstandig ondernemerschap trok haar! Op 26-jarige leeftijd startte ze haar eigen beauty salon, waar ze samen met haar team onder meer make-up verzorgde, wimperextensions plaatste en afslankbehandelingen aanbood. Ondertussen heeft ze haar eigen zaak verkocht en richt ze zich op het scholen van anderen met een passie voor het vak van schoonheidsspecialiste. Met veel plezier en toewijding is ze nu als docente verbonden aan Wellness Academie!

Lees verderInklappen

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoed enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren, en niet de opleidingen in België.
 • Wat is de leeftijd van de studenten?+

  De leeftijden van onze studenten loopt erg uit elkaar. Dit varieert in elke groep van circa 18 tot 60 jaar. Studenten ervaren deze variatie als een meerwaarde! Mits goedkeuring van ouders of voogd is het ook mogelijk om deel te nemen aan een opleiding vanaf 16 jaar (= geen alternatief voor reguliere schoolplicht).
 • Kan in mijn opleidingskost aftrekken bij mijn belastingen?+

  • Als particulier kan u elk bedrag boven de 250 euro aftrekken van je belastingen dat je besteed aan een beroepsopleiding.
  • Zelfstandigen kunnen opleidingskosten volledig aftrekken als beroepskosten.
 • Krijg ik korting als werkzoekende?+

  Indien u ingeschreven staat als werkzoekende en ons hiervan een attest of bewijs inlevert ontvangt u een korting van 10% op uw cursus of opleiding.  
 • Wat vereist de school van mij als student?+

  Als student dient je ook rekening te houden met enkele vereisten vanuit de school:
  • Je respecteert de aanvangs- en einduren van je opleiding.
  • Je tracht zo min mogelijk lessen te missen. De meeste opleidingen gaan door in een versnelde tempo. Het is dan ook belangrijk dat je zo min mogelijk lessen mist.
  • Indien je de opleiding betaald in schijven, is het vereist om de betaaldata te respecteren. Het volledig opleidingsbedrag dient ook steeds voldaan te zijn op het einde van je opleiding.
  • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om alles te begrijpen en jezelf uit te drukken.
  • Als er bepaalde zaken in overtreding kunnen zijn met je geloofsovertuiging, neem dan vooraf contact op met het secretariaat. Dan kunnen wij samen zoeken naar een passende oplossing.
  • Draag zorg voor je persoonlijke hygiëne. Bij de meeste opleidingen oefenen de studenten op elkaar, dus uit respect voor je medestudenten vragen wij hier rekening mee te houden.
 • Zijn studenten tevreden over de Wellness Academie?+

  Studenten kunnen onafhankelijke recensies geven op klantenvertellen.nl. Wij zitten steevast boven 9 op 10! Lees hier alle recensies. Wellness Academie investeert en innoveert dan ook voortdurend om het tevredenheidspercentage van haar cursisten hoog te houden. Wij hebben ook een klachtenprocedure. U mag er ook zeker van zijn dat wij elke klacht ernstig onderzoeken om u als klant tevreden te stellen.
 • Zijn de cursuslocaties vrij toegankelijk?+

  Enkel onze campus te Hasselt is vrij toegankelijk tijdens de kantooruren. Onze andere campussen zijn enkel toegankelijk op afspraak of tijdens de infoavonden.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Ja, wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor kunnen de meeste van onze cursussen en opleidingen betaald worden via de KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.