Inschrijven

Cursus Cryolipolyse

Leer om met intense kou vetcellen te vernietigen!
Leer om met intense kou vetcellen te vernietigen!

Voordelen

 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Overtollig vet dat niet wil verdwijnen? Je beweegt voldoende en eet gezond, maar die laatste beetjes vet blijven lastig weg te krijgen. Hoor je deze klachten ook vaak in jouw beauty salon? Een cryolipolyse behandeling kan dan de oplossing zijn. Met deze nieuwe sensatie op het gebied van lokaal vet weghalen, kun je veel mensen aangenaam verrassen. In onze cursus cryolipolyse leer je, hoe als een professional met het cryolipolyse apparaat kunt werken, om de beste resultaten te behalen bij de klanten in je beauty salon.

De nieuwste sensatie in schoonheidsinstituten

‘Cryolipolyse’ is een moeilijk woord voor het vernietigen van vet in het lichaam via kou. Tijdens deze behandeling wordt een specifieke zone in een apparaat vacuüm gezogen en blootgesteld aan kou. Vetcellen raken beschadigd en het lichaam ruimt ze op. In de dagen na de behandeling worden de vetcellen via het lymfatisch systeem geëlimineerd. Een ander deel van de vetcellen zal zichzelf op natuurlijke wijze vernietigen en zal geleidelijk geëlimineerd worden door de lever. Hier zijn vrijwel geen risico’s aan verbonden. In onze cursus cryolipolyse leren we je hier het fijne van, zodat je deze behandeling met succes in jouw schoonheidsinstituut kunt uitvoeren!

Ontdek in de cursus cryolipolyse hoe je vet met kou laat verdwijnen!

Inhoud cursus cryolipolyse

Het eerste deel van de cursus cryolipolyse bestaat uit theorie. Wat is cryolipolyse? Hoe gaat dit in zijn werk? Wat zijn de indicaties en contra-indicaties? Welke hygiënemaatregelen en welke nazorg zijn er nodig? Deze vragen worden zorgvuldig beantwoord. Het tweede deel bestaat uit praktijk. Je leert om te werken met het cryolipolyse apparaat met aandacht voor de parameters die je per zone gebruikt. Je gaat oefenen met hoe je de verschillende zones behandelt. Daarnaast is er veel focus op klantenomgang, zodat je je klanten goed leert begeleiden, een behandelplan op maat leert opstellen en realistische verwachtingen schept.

Cursus cryolipolyse met certificaat!

De cursus cryolipolyse is zeer praktijkgericht, zodat je het geleerde na afloop direct in de praktijk kunt brengen. Je krijgt les in kleine groepjes, zodat je verzekerd bent van veel persoonlijke aandacht. Je hoeft geen model mee te nemen, want de cursisten oefenen op elkaar. Dit stelt je in de gelegenheid om de behandeling zelf te ervaren. Je krijgt les van een pionier in cryolipolyse, die hiermee al veel mooie resultaten boekte. Nu ben jij aan de beurt om jouw klanten aangenaam te verrassen! Na afloop ontvang je een certificaat cryolipolyse. Interesse in behandelingen die het afslanken ondersteunen. Bekijk dan hier ook onze Cursus Sveltessa Afslankingsmassage.

Lesindeling

Dagreeks – 1 dag van 10u tot 17u

Doelgroep

Iedereen die deze behandeling op een professionele manier wilt leren uitvoeren.

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van schoonheidszorg.

Studiebelasting

Voor deze cursus is er een studiebelasting van circa 7 contacturen en circa 4 uren zelfstudie.

Inhoud

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Wat is cryolipolyse?
 • Menselijk lichaam en vet
 • Werking en resultaten
 • Contra-indicaties
 • Behandelplan
 • Hygiëne
 • Klantenomgang
 • Apparatuurkennis
 • Voorbereiding behandeling
 • Uitvoeren behandeling
 • Nazorg

Prijs

Voor de opleiding in België: 0 euro
Voor de opleiding in Nederland: 0 euro

Opleidingsdata

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.
 • Wat is de leeftijd van de studenten?+

  De leeftijden van onze studenten loopt erg uit elkaar. Dit varieert in elke groep van circa 18 tot 60 jaar. Studenten ervaren deze variatie als een meerwaarde! Mits goedkeuring van ouders of voogd is het ook mogelijk om deel te nemen aan een opleiding vanaf 16 jaar (= geen alternatief voor reguliere schoolplicht).
 • Wat vereist de school van mij als student?+

  Als student dient je ook rekening te houden met enkele vereisten vanuit de school:
  • Je respecteert de aanvangs- en einduren van je opleiding.
  • Je tracht zo min mogelijk lessen te missen. De meeste opleidingen gaan door in een versnelde tempo. Het is dan ook belangrijk dat je zo min mogelijk lessen mist.
  • Indien je de opleiding betaald in schijven, is het vereist om de betaaldata te respecteren. Het volledig opleidingsbedrag dient ook steeds voldaan te zijn op het einde van je opleiding.
  • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om alles te begrijpen en jezelf uit te drukken.
  • Als er bepaalde zaken in overtreding kunnen zijn met je geloofsovertuiging, neem dan vooraf contact op met het secretariaat. Dan kunnen wij samen zoeken naar een passende oplossing.
  • Draag zorg voor je persoonlijke hygiëne. Bij de meeste opleidingen oefenen de studenten op elkaar, dus uit respect voor je medestudenten vragen wij hier rekening mee te houden.
 • Zijn studenten tevreden over de Wellness Academie?+

  Studenten kunnen onafhankelijke recensies geven op klantenvertellen.nl. Wij zitten steevast boven 9 op 10! Lees hier alle recensies. Wellness Academie investeert en innoveert dan ook voortdurend om het tevredenheidspercentage van haar cursisten hoog te houden. Wij hebben ook een klachtenprocedure. U mag er ook zeker van zijn dat wij elke klacht ernstig onderzoeken om u als klant tevreden te stellen.
 • Zijn de cursuslocaties vrij toegankelijk?+

  Enkel onze campus te Hasselt is vrij toegankelijk tijdens de kantooruren. Onze andere campussen zijn enkel toegankelijk op afspraak of tijdens de infoavonden.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Enkele cursussen en opleidingen van Wellness Academie kunnen onder bepaalde voorwaarden betaald worden via de KMO-portefeuille. Cursussen en opleidingen ter bevordering of in stand houden van de fysieke / mentale gezondheid komen niet in aanmerking voor subsidie. Ook komen de aangeboden lessen in onze Nederlandse leslocaties niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.