Inschrijven

Cursus Kruidenpeeling

Leer hoe je de huid laat stralen met een bio peeling!
Leer hoe je de huid laat stralen met een bio peeling!

Voordelen

 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Ben je op zoek naar het beste van het beste voor je klanten op het gebied van huidverbetering? Verdiep je dan eens in het geven van kruidenpeelings. Met deze salonbehandeling in je aanbod kun je je profileren als een van de betere beauty salons met gespecialiseerde behandelingen voor een frisse en stralende huid. Vooral ook klanten met een onrustige huid kun je hiermee uiterst goed van dienst zijn. Ontdek hier wat je van onze cursus kruidenpeeling kunt verwachten.

Voor intensieve huidverbetering en anti-aging

Wil je je als gediplomeerde schoonheidsspecialiste verdiepen in huidverbetering? Dan is een cursus kruidenpeeling een goede zet! Met deze beauty behandeling kun je vele huidproblemen verminderen, de onrustige huid verbeteren en een prachtig anti-aging effect bereiken. Een kruidenpeeling zuivert de huid diep, bevordert celvernieuwing en verbetert de huidspanning. Kortom, een kruidenpeeling of bio peeling is een onmisbare salonbehandeling om je klanten optimaal te helpen met het krijgen en behouden van een stralende huid. Met direct zichtbare resultaten!

Profileer je als expert in huidverbetering met een cursus kruidenpeeling!

Inhoud cursus kruidenpeeling

Voor het geven van kruidenpeelings is een goed theoretisch fundament noodzakelijk. We geven je in deze cursus kruidenpeeling meer informatie over de anatomie van de huid met het oog op deze behandeling. Daarbij komen ook onderwerpen als fysiologie, huidanalyse en advies aan bod. We leggen je tot in de details uit wat de werking van de kruidenpeeling is en we bespreken de indicaties en contra-indicaties. Wat is eigenlijk het verschil tussen kruidenpeelings en chemische peelings? Ook die vraag beantwoorden we in deze cursus. Daarna is het tijd voor de praktijk. Je leert onder deskundige begeleiding kruidenpeelings uitvoeren; van voorbereiding tot nazorg.

Behaal een certificaat kruidenpeeling

Onze cursus kruidenpeeling wordt gegeven in een kleine lesgroep om je ervan te verzekeren dat je de behandeling verantwoord en veilig leert uitvoeren en hiermee de beste resultaten bereikt. Je krijgt bovendien les van topdocenten binnen de branche. Na afloop ontvang je een certificaat kruidenpeeling. De garantie dat jij weet wat je doet en je klant uitstekend kunt behandelen en adviseren. Met deze nieuwe salonbehandeling kun je nog meer klanten aanspreken en tevreden stellen! Bekijk hier ook eens onze Cursus Fruitzuren/ Chemische Peelings.

Lesindeling

1-daagse cursus van 10:00 tot 17:00.

Doelgroep

Iedereen die deze behandeling op een professionele manier wilt leren uitvoeren.

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van gelaatsverzorging, skin expert, schoonheidsspecialist(e).

Inhoud

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Korte inleiding over de huid
 • Werking van de kruidenpeeling
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Kruidenpeelings vs. chemische peelings
 • Effecten van de peeling op de huid
 • Welke resultaten behaal je hiermee?
 • Praktijk kruidenpeeling uitvoeren
 • Nazorg en thuisadvies

Prijs

Voor de opleiding in België: 0 euro
Voor de opleiding in Nederland: 0 euro

Opleidingsdata

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.
 • Wat is de leeftijd van de studenten?+

  De leeftijden van onze studenten loopt erg uit elkaar. Dit varieert in elke groep van circa 18 tot 60 jaar. Studenten ervaren deze variatie als een meerwaarde! Mits goedkeuring van ouders of voogd is het ook mogelijk om deel te nemen aan een opleiding vanaf 16 jaar (= geen alternatief voor reguliere schoolplicht).
 • Wat vereist de school van mij als student?+

  Als student dient je ook rekening te houden met enkele vereisten vanuit de school:
  • Je respecteert de aanvangs- en einduren van je opleiding.
  • Je tracht zo min mogelijk lessen te missen. De meeste opleidingen gaan door in een versnelde tempo. Het is dan ook belangrijk dat je zo min mogelijk lessen mist.
  • Indien je de opleiding betaald in schijven, is het vereist om de betaaldata te respecteren. Het volledig opleidingsbedrag dient ook steeds voldaan te zijn op het einde van je opleiding.
  • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om alles te begrijpen en jezelf uit te drukken.
  • Als er bepaalde zaken in overtreding kunnen zijn met je geloofsovertuiging, neem dan vooraf contact op met het secretariaat. Dan kunnen wij samen zoeken naar een passende oplossing.
  • Draag zorg voor je persoonlijke hygiëne. Bij de meeste opleidingen oefenen de studenten op elkaar, dus uit respect voor je medestudenten vragen wij hier rekening mee te houden.
 • Zijn studenten tevreden over de Wellness Academie?+

  Studenten kunnen onafhankelijke recensies geven op klantenvertellen.nl. Wij zitten steevast boven 9 op 10! Lees hier alle recensies. Wellness Academie investeert en innoveert dan ook voortdurend om het tevredenheidspercentage van haar cursisten hoog te houden. Wij hebben ook een klachtenprocedure. U mag er ook zeker van zijn dat wij elke klacht ernstig onderzoeken om u als klant tevreden te stellen.
 • Zijn de cursuslocaties vrij toegankelijk?+

  Enkel onze campus te Hasselt is vrij toegankelijk tijdens de kantooruren. Onze andere campussen zijn enkel toegankelijk op afspraak of tijdens de infoavonden.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Enkele cursussen en opleidingen van Wellness Academie kunnen onder bepaalde voorwaarden betaald worden via de KMO-portefeuille. Cursussen en opleidingen ter bevordering of in stand houden van de fysieke / mentale gezondheid komen niet in aanmerking voor subsidie. Ook komen de aangeboden lessen in onze Nederlandse leslocaties niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.