Inschrijven

Cursus Micro wheel brows

Voor wenkbrauwen met een zachte en natuurlijke uitstraling!
Voor wenkbrauwen met een zachte en natuurlijke uitstraling!

Voordelen

 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Volwaardig certificaat
 • Geen extra kosten
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 165

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Nieuwsgierig naar alles wat met wenkbrauwstyling te maken heeft? Dan mag je onze cursus micro wheel brows niet missen. Dit is een nieuwe manuele semi-permanente make-up techniek, die gemakkelijk te leren is. Het is een ideale techniek om je diensten als microblading deskundige mee uit te breiden, omdat je hiermee een nog zachtere en natuurlijke wenkbrauw look creëert. De cursus is bedoeld voor beauty professionals die ervaring hebben met semi-permanente make-up.

Wat houdt de micro wheel techniek in?

Micro wheel is naast microblading de nieuwste techniek in het veld van manuele semi-permanente make-up. Het houdt in dat je met behulp van een wieltje semi-permanente make-up gaat aanbrengen om de wenkbrauwen te perfectioneren. Dit handige instrumentje helpt wenkbrauwstylisten om eenvoudig een ombre- of poedereffect te creëren. Het geeft een heel zacht effect. Doordat het om een oppervlakkige pigmentatie gaat, krijg je een natuurlijk resultaat en kun je deze wenkbrauwbehandeling toepassen op elk huidtype. Wil je uitblinken als wenkbrauwstyliste, dan mag een cursus micro wheel brows niet op je cv missen! Bekijk hier ook onze Cursus Microblading.

Je hoeft voor de cursus micro wheel brows geen startpakket te kopen!

Inhoud cursus micro wheel brows

Onze cursus micro wheel brows is ideaal voor wie zich verder wil verdiepen in de wereld van semi-permanente make-up en die een interessante aanvullende techniek willen leren naast zijn/haar bestaande diensten. De cursus start met een technische uitleg en we gaan in op kleurenleer. Je leert hoe je met een instrument met een klein wieltje systematisch met puntjes de wenkbrauw opbouwt en een zachte schaduw creëert. Je gaat hierbij oefenen op een model en je leert eveneens hoe je een nabehandeling uitvoert.

Behaal een certificaat micro wheel brows

De beauty branche is steeds in beweging. Wil je meegroeien met je vak, dan is het belangrijk om je bij te blijven scholen. Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat micro wheel brows. Met dit nieuwe certificaat aan de muur van je beauty salon zend je het signaal uit naar je klanten dat je een echte professional bent en dat je jouw vak en de wensen van je klanten serieus neemt! Je bent op deze manier steeds in staat om je klanten het beste te bieden. Wil je nog meer leren? Bekijk hier ook onze Cursus Ombre/ Powder Brows.

Lesindeling & praktische info

De cursus bestaat uit 1 lesdag. In de ochtend leggen we uit wat de behandeling inhoudt en doe je alle nodige theoretische kennis op. Het middagprogramma bestaat uit praktijkles en ga je oefenen op een model. Een voordeel van onze cursus is dat je geen producten en materialen hoeft aan te schaffen. Alles is tijdens de lessen kosteloos voorhanden. Je dient voor het praktijkgedeelte wel een model mee te nemen.

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van pmu, microblading.

Inhoud

 • Technische uitleg
 • Kleurenleer
 • Praktijk micro wheel
 • oefenen op een model
 • Nabehandeling

Prijs

165 euro (+ 25 euro verbruikskosten)

Subsidies in Vlaanderen:

 • KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 40% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Meer informatie
 • Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Meer informatie

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info
 • UWV vergoedt opleidingskost werkzoekende: Als werkzoekende kan je aan het UWV vragen om jouw opleidingskost te vergoeden. Men geeft deze goedkeuring enkel indien je werkcoach van oordeel is dat dit nodig is om werk te kunnen vinden. Meer info

Opleidingsdata

Hasselt
Adres tonen
Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Zaterdagreeks

Datum: zaterdag 7 december 2019
Tijd: 10:00u tot 17:00

Zondagreeks

Datum: zondag 16 februari 2020
Tijd: 10:00u tot 17:00

Amsterdam
Adres tonen
Schipluidenlaan 4, 1062HE Amsterdam (Nederland)
Parkeren op wandelafstand Openbaar vervoer Moderne leslokalen Rolstoeltoegankelijk

Zaterdagreeks

Datum: zaterdag 14 december 2019
Tijd: 10:00u tot 17:00

Datum: zaterdag 19 oktober 2019
Tijd: 10:00u tot 17:00

Zondagreeks

Datum: zondag 15 maart 2020
Tijd: 10:00u tot 17:00

Datum: zondag 14 juni 2020
Tijd: 10:00u tot 17:00

Eindhoven
Adres tonen
Boutenslaan 2-A, 5615 CW Eindhoven (Nederland)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Dicht aan centrum

Zaterdagreeks

Datum: zaterdag 11 januari 2020
Tijd: 10:00u tot 17:00

Docent

Aleksandra Bozova

Docent in Amsterdam

Aleksandra Bozova was 17 jaar werkzaam binnen de bedrijfswereld, toen ze haar passie voor beauty en verzorging niet langer meer wilde onderdrukken. Vol overtuiging koos ze ervoor om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan; beauty professional worden! Aleksandra had bovenal interesse in professionele permanente make-up (PMU). Ze was vastbesloten; ze wilde een echte vakexpert worden in PMU!

Om deze droom te realiseren reisde ze af naar Belgrado, om daar microblading te leren van de pioniers op dit gebied. Ze volgde hier een opleiding bij Milena Kacavenda, die jarenlang samenwerkte met Branko Babic, de man die 10 jaar geleden microblading vanuit Azië met succes in Europa onder de aandacht bracht. Na deze opleiding wilde Aleksandra nog veel meer leren en volgde bij terugkomst een 1-jarige PMU-opleiding bij Irma Hulscher, met veel aandacht voor tekenvaardigheid en kleurenleer. Hier behaalde ze haar erkend diploma PMU.

Ondertussen is Aleksandra een zeer ervaren PMU en microblading artist met een eigen microblading salon. Ze schoolde zich eveneens tot pedicure en voert nu ook met liefde en passie pedicurebehandelingen uit in haar salon. Een volgde stap in haar carrière kon niet uitblijven; het delen van haar kennis en vaardigheden als docente. Met haar energieke en betrokken persoonlijkheid weet ze anderen te inspireren. Ze neemt graag de tijd voor haar studenten en brengt de kennis en technieken op een heldere manier over!

Lees verderInklappen

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoed enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren, en niet de opleidingen in België.
 • Wat is de leeftijd van de studenten?+

  De leeftijden van onze studenten loopt erg uit elkaar. Dit varieert in elke groep van circa 18 tot 60 jaar. Studenten ervaren deze variatie als een meerwaarde! Mits goedkeuring van ouders of voogd is het ook mogelijk om deel te nemen aan een opleiding vanaf 16 jaar (= geen alternatief voor reguliere schoolplicht).
 • Kan in mijn opleidingskost aftrekken bij mijn belastingen?+

  • Als particulier kan u elk bedrag boven de 250 euro aftrekken van je belastingen dat je besteed aan een beroepsopleiding.
  • Zelfstandigen kunnen opleidingskosten volledig aftrekken als beroepskosten.
 • Krijg ik korting als werkzoekende?+

  Indien u ingeschreven staat als werkzoekende en ons hiervan een attest of bewijs inlevert ontvangt u een korting van 10% op uw cursus of opleiding.  
 • Wat vereist de school van mij als student?+

  Als student dient je ook rekening te houden met enkele vereisten vanuit de school:
  • Je respecteert de aanvangs- en einduren van je opleiding.
  • Je tracht zo min mogelijk lessen te missen. De meeste opleidingen gaan door in een versnelde tempo. Het is dan ook belangrijk dat je zo min mogelijk lessen mist.
  • Indien je de opleiding betaald in schijven, is het vereist om de betaaldata te respecteren. Het volledig opleidingsbedrag dient ook steeds voldaan te zijn op het einde van je opleiding.
  • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om alles te begrijpen en jezelf uit te drukken.
  • Als er bepaalde zaken in overtreding kunnen zijn met je geloofsovertuiging, neem dan vooraf contact op met het secretariaat. Dan kunnen wij samen zoeken naar een passende oplossing.
  • Draag zorg voor je persoonlijke hygiëne. Bij de meeste opleidingen oefenen de studenten op elkaar, dus uit respect voor je medestudenten vragen wij hier rekening mee te houden.
 • Zijn studenten tevreden over de Wellness Academie?+

  Binnen de wereld van opleidingsverstrekkers kan men beroep doen op Qfor. Dit is een onafhankelijk instituut dat kwaliteitsmetingen uitvoert. Wellness Academie liet een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren door Qfor. De resultaten van dit onderzoek waren uitmuntend op alle vlakken! Daarnaast kunnen studenten onafhankelijk een recensie geven op klantenvertellen.nl. Wij zitten steevast boven 9 op 10! Lees hier alle recensies. Wellness Academie investeert en innoveert dan ook voortdurend om het tevredenheidspercentage van haar cursisten hoog te houden. Wij hebben ook een klachtenprocedure. U mag er ook zeker van zijn dat wij elke klacht ernstig onderzoeken om u als klant tevreden te stellen en u te compenseren indien nodig.
 • Zijn de cursuslocaties vrij toegankelijk?+

  Enkel onze campus te Hasselt is vrij toegankelijk tijdens de kantooruren alsook op zaterdag en zondag tussen 9u en 14u. Onze andere campussen zijn enkel toegankelijk op afspraak of tijdens de infoavonden.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Ja, wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor mogen al onze cursussen en opleidingen betaald worden via KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruik maken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 40% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 10.000 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.