Wij heropenen vanaf 1/03! (meer info)

Inschrijven

Cursus Micro wheel brows

Voor wenkbrauwen met een zachte en natuurlijke uitstraling!
Voor wenkbrauwen met een zachte en natuurlijke uitstraling!

Voordelen

 • Beste branche opleider
 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Volwaardig certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 179

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Nieuwsgierig naar alles wat met wenkbrauwstyling te maken heeft? Dan mag je onze cursus micro wheel brows niet missen. Dit is een nieuwe manuele semi-permanente make-up techniek, die gemakkelijk te leren is. Het is een ideale techniek om je diensten als microblading deskundige mee uit te breiden, omdat je hiermee een nog zachtere en natuurlijke wenkbrauw look creëert. De cursus is bedoeld voor beauty professionals die ervaring hebben met semi-permanente make-up.

Wat houdt de micro wheel techniek in?

Micro wheel is naast microblading de nieuwste techniek in het veld van manuele semi-permanente make-up. Het houdt in dat je met behulp van een wieltje semi-permanente make-up gaat aanbrengen om de wenkbrauwen te perfectioneren. Dit handige instrumentje helpt wenkbrauwstylisten om eenvoudig een ombre- of poedereffect te creëren. Het geeft een heel zacht effect. Doordat het om een oppervlakkige pigmentatie gaat, krijg je een natuurlijk resultaat en kun je deze wenkbrauwbehandeling toepassen op elk huidtype. Wil je uitblinken als wenkbrauwstyliste, dan mag een cursus micro wheel brows niet op je cv missen! Bekijk hier ook onze Cursus Microblading.

Je hoeft voor de cursus micro wheel brows geen startpakket te kopen!

Inhoud cursus micro wheel brows

Onze cursus micro wheel brows is ideaal voor wie zich verder wil verdiepen in de wereld van semi-permanente make-up en die een interessante aanvullende techniek willen leren naast zijn/haar bestaande diensten. De cursus start met een technische uitleg en we gaan in op kleurenleer. Je leert hoe je met een instrument met een klein wieltje systematisch met puntjes de wenkbrauw opbouwt en een zachte schaduw creëert. Je gaat hierbij oefenen op een model en je leert eveneens hoe je een nabehandeling uitvoert.

Behaal een certificaat micro wheel brows

De beauty branche is steeds in beweging. Wil je meegroeien met je vak, dan is het belangrijk om je bij te blijven scholen. Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat micro wheel brows. Met dit nieuwe certificaat aan de muur van je beauty salon zend je het signaal uit naar je klanten dat je een echte professional bent en dat je jouw vak en de wensen van je klanten serieus neemt! Je bent op deze manier steeds in staat om je klanten het beste te bieden. Wil je nog meer leren? Bekijk hier ook onze Cursus Ombre/ Powder Brows.

Lesindeling & praktische info

De cursus bestaat uit 1 lesdag. In de ochtend leggen we uit wat de behandeling inhoudt en doe je alle nodige theoretische kennis op. Het middagprogramma bestaat uit praktijkles en ga je oefenen op een model. Een voordeel van onze cursus is dat je geen producten en materialen hoeft aan te schaffen. Alles is tijdens de lessen kosteloos voorhanden. Je dient voor het praktijkgedeelte wel een model mee te nemen.

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van pmu basiskennis of microblading .

Inhoud

 • Technische uitleg
 • Kleurenleer
 • Praktijk micro wheel
 • oefenen op een model
 • Nabehandeling

Prijs

179 euro (+ 25 euro verbruikskosten)

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info
 • UWV vergoedt opleidingskost werkzoekende: Als werkzoekende kan je aan het UWV vragen om jouw opleidingskost te vergoeden. Men geeft deze goedkeuring enkel indien je werkcoach van oordeel is dat dit nodig is om werk te kunnen vinden. Meer info

Opleidingsdata

Abonneer je hier op de planning van de zomer en najaar 2021. Wij brengen je meteen op de hoogte zodra de planning online staat. Dit is aan aanrader, de vraag zal groter zijn dan het aanbod!


Amsterdam
Adres tonen
Schipluidenlaan 4, 1062HE Amsterdam (Nederland)
Parkeren op wandelafstand Openbaar vervoer Moderne leslokalen Rolstoeltoegankelijk

Zaterdagreeks

Datum: zaterdag 12 juni 2021
Tijd: 10:00u tot 17:00

Eindhoven-Stratum
Adres tonen
Boutenslaan 2-A, 5615 CW Eindhoven-Stratum (Nederland)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Dicht aan centrum

Zaterdagreeks

Datum: zaterdag 5 juni 2021
Tijd: 10:00u tot 17:00

Docent

Salina Moinat

Docent in Amsterdam & Eindhoven-Stratum

Salina Moinat startte haar droom om beauty professional te worden met een opleiding tot schoonheidsspecialiste, daarna volgde ze meteen een opleiding tot allround kapster. Maar ook een opleiding tot visagiste mocht niet op haar cv ontbreken.

Behalve dat Salina een vakspecialist is, is ze ook ondernemer. Na haar opleiding schoonheidsspecialiste begon ze een eigen salon aan huis; een salon waar klanten voor alles terecht konden. Inmiddels bestaat haar salon al meer dan 10 jaar en runt ze haar bedrijf met nog steeds evenveel plezier. “Mensen blij maken met een metamorfose of een compleet ander kapsel maakt mij blij.” Tijdens haar opleiding tot allround kapster begon het bij Salina te kriebelen; ze wilde ook graag het kappersvak doceren. Daarom schoolde ze zich eveneens tot docente.

In de tussentijd greep ze ook de uitdaging aan om als freelance make-up & hair artist creaties voor fotoshoots te maken. Creaties die je in de ‘gewone’ salon niet tegenkomt. ‘Hier kon ik alle creativiteit m.b.t. haar in kwijt.’ Het kappersvak verveelt volgens Salina nooit. Knippen, kleuren, dameskapsels, herenkapsels en hairstyling; ze hoopt dit nog lang te blijven doen. Evenals het delen van haar expertise en ervaring met haar studenten van de kappersopleiding.

Lees verderInklappen

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoed enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren, en niet de opleidingen in België.
 • Wat is de leeftijd van de studenten?+

  De leeftijden van onze studenten loopt erg uit elkaar. Dit varieert in elke groep van circa 18 tot 60 jaar. Studenten ervaren deze variatie als een meerwaarde! Mits goedkeuring van ouders of voogd is het ook mogelijk om deel te nemen aan een opleiding vanaf 16 jaar (= geen alternatief voor reguliere schoolplicht).
 • Kan in mijn opleidingskost aftrekken bij mijn belastingen?+

  • Als particulier kan u elk bedrag boven de 250 euro aftrekken van je belastingen dat je besteed aan een beroepsopleiding.
  • Zelfstandigen kunnen opleidingskosten volledig aftrekken als beroepskosten.
 • Krijg ik korting als werkzoekende?+

  Indien u ingeschreven staat als werkzoekende en ons hiervan een attest of bewijs inlevert ontvangt u een korting van 10% op uw cursus of opleiding.  
 • Wat vereist de school van mij als student?+

  Als student dient je ook rekening te houden met enkele vereisten vanuit de school:
  • Je respecteert de aanvangs- en einduren van je opleiding.
  • Je tracht zo min mogelijk lessen te missen. De meeste opleidingen gaan door in een versnelde tempo. Het is dan ook belangrijk dat je zo min mogelijk lessen mist.
  • Indien je de opleiding betaald in schijven, is het vereist om de betaaldata te respecteren. Het volledig opleidingsbedrag dient ook steeds voldaan te zijn op het einde van je opleiding.
  • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om alles te begrijpen en jezelf uit te drukken.
  • Als er bepaalde zaken in overtreding kunnen zijn met je geloofsovertuiging, neem dan vooraf contact op met het secretariaat. Dan kunnen wij samen zoeken naar een passende oplossing.
  • Draag zorg voor je persoonlijke hygiëne. Bij de meeste opleidingen oefenen de studenten op elkaar, dus uit respect voor je medestudenten vragen wij hier rekening mee te houden.
 • Zijn studenten tevreden over de Wellness Academie?+

  Studenten kunnen onafhankelijke recensies geven op klantenvertellen.nl. Wij zitten steevast boven 9 op 10! Lees hier alle recensies. Wellness Academie investeert en innoveert dan ook voortdurend om het tevredenheidspercentage van haar cursisten hoog te houden. Wij hebben ook een klachtenprocedure. U mag er ook zeker van zijn dat wij elke klacht ernstig onderzoeken om u als klant tevreden te stellen.
 • Zijn de cursuslocaties vrij toegankelijk?+

  Enkel onze campus te Hasselt is vrij toegankelijk tijdens de kantooruren. Onze andere campussen zijn enkel toegankelijk op afspraak of tijdens de infoavonden.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Ja, wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor mogen al onze cursussen en opleidingen betaald worden via KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruik maken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.