Inschrijven

Cursus Numerologie (Nine Star Ki)

Leer leven in overeenstemming met je wezenlijke natuur!
Leer leven in overeenstemming met je wezenlijke natuur!

Voordelen

 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Volwaardig certificaat
 • Geen extra kosten
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 269

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

In de cursus numerologie maak je kennis met de methode Nine Star Ki, die deel uitmaakt van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Circa 3000 jaar voor onze jaartelling legden de meesters van het Verre Oosten de eerste steen voor Jui Gong Ming Li, een vorm van numerologie die hier bekendheid verwierf onder de naam Nine Star Ki. Deze vorm van numerologie helpt je om te ontdekken wie je werkelijk bent. Je ontwikkelt eveneens inzicht in de elementen die bepalen wie je bent. Vervolgens kun je deze kennis ook inzetten om anderen te helpen om zichzelf beter te leren kennen.

Voor wie is deze cursus numerologie geschikt?

De cursus Nine Star Ki is voor iedereen toegankelijk met interesse in deze materie. Daarnaast is het ook een interessante bijscholing voor wellness therapeuten als aanvulling op hun bestaande behandelingen; vooral als je in je praktijk veel aandacht hebt voor zelfontplooiing, zelfkennis en het leven in overeenstemming met je wezenlijke natuur. Een belangrijke rode draad door de cursus is de vraag waarom we vaak niet de ruimte nemen om in harmonie te leven met de natuur en hoe we dat anders kunnen aanpakken. Kortom, zie deze cursus als een oproep om ruimte te scheppen voor een leven in overeenstemming met de Dao, onze Wezenlijke Natuur.

Leer met numerologie Nine Star Ki het potentieel van elk persoon te ontdekken!

Inhoud Cursus Numerologie Nine Star Ki

Je leert in deze cursus alles over de geschiedenis en de achtergrond van de numerologie Nine Star Ki, oftewel de 9 sterren astrologie. Vervolgens is er aandacht voor hoe je binnen deze methode een horoscoop berekent. Je gaat kijken naar hoe mensen beïnvloed worden door 9 soorten energie (Ki), waarin de 5 elementen verschijnen. Nine Star Ki heeft als doel om mensen soepel te leren meebewegen op het ritme van deze 9 natuurlijke fasen van verandering. Je leert het begrip Wu-wei kennen, de spontane beweging in harmonie met de veranderingen van de natuur. Het is wat van een mens een gezond mens maakt. Je kunt het zien als de mentaliteit die voorkomt dat er onnatuurlijke levenshoudingen ontstaan, die tot onheil leiden. Deze cursus helpt je om het potentieel van elk persoon te ontdekken.

Waarom kiezen voor deze cursus?

Wat deze cursus numerologie bijzonder maakt, is de toegankelijke benadering en de manier waarop de materie tastbaar wordt gemaakt en inspeelt op de directe leefwereld van mensen. Er is tijdens de lessen veel ruimte voor oefening en reflectie. Vanwege de kleine lesgroepen is het mogelijk om op een treffende wijze aansluiting te bieden op wat de cursisten al leerden of nog willen leren. Kortom, de cursus zal zo veel mogelijk cursist gestuurd zijn om samen tot een zo optimale leerervaring te komen. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat numerologie Nine Star Ki! Andere cursussen die je mogelijk interesseren, zijn: de Cursus Chinese Voedingsleer en de Cursus Facemapping.

Inhoud

 • Introductie numerologie Nine Star Ki
 • Doel en toepassingen
 • Horoscoop berekenen
 • 9 sterren astrologie
 • 10 aanleg-energieën
 • Principe van Yin en Yang
 • De 5 elementen
 • 9 ziele-energieën
 • Hasia zonnekalender

Prijs

269 euro

Subsidies in Vlaanderen:

 • KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 40% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Meer informatie
 • Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Meer informatie

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info

Opleidingsdata

Hasselt
Adres tonen
Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Weekendreeks

Startdatum: 26 oktober 2019
Alle data: 26/10 & 27/10 2019
Tijd: 10:00u tot 17:00

Startdatum: 27 juni 2020
Alle data: 27/06 & 28/06 2020
Tijd: 10:00u tot 17:00

Privéles

Je kunt een privéles aanvragen voor jezelf (of voor een klein groepje). Betaling is pas nodig na het vastleggen van een geschikte datum i.s.m. de docent(e).

Koen Reynders

Dilsen-Stokkem
1 persoon € 1.088,00
2 personen € 703,00 p.p.
3 personen € 574,67 p.p.
4 personen € 510,50 p.p.
5 personen € 472,00 p.p.
6 personen € 446,33 p.p.
Priveles aanvragen

Docent

Koen Reynders

Docent in Hasselt

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoed enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren, en niet de opleidingen in België.
 • Wat is de leeftijd van de studenten?+

  De leeftijden van onze studenten loopt erg uit elkaar. Dit varieert in elke groep van circa 18 tot 60 jaar. Studenten ervaren deze variatie als een meerwaarde! Mits goedkeuring van ouders of voogd is het ook mogelijk om deel te nemen aan een opleiding vanaf 16 jaar (= geen alternatief voor reguliere schoolplicht).
 • Kan in mijn opleidingskost aftrekken bij mijn belastingen?+

  • Als particulier kan u elk bedrag boven de 250 euro aftrekken van je belastingen dat je besteed aan een beroepsopleiding.
  • Zelfstandigen kunnen opleidingskosten volledig aftrekken als beroepskosten.
 • Krijg ik korting als werkzoekende?+

  Indien u ingeschreven staat als werkzoekende en ons hiervan een attest of bewijs inlevert ontvangt u een korting van 10% op uw cursus of opleiding.  
 • Wat vereist de school van mij als student?+

  Als student dient je ook rekening te houden met enkele vereisten vanuit de school:
  • Je respecteert de aanvangs- en einduren van je opleiding.
  • Je tracht zo min mogelijk lessen te missen. De meeste opleidingen gaan door in een versnelde tempo. Het is dan ook belangrijk dat je zo min mogelijk lessen mist.
  • Indien je de opleiding betaald in schijven, is het vereist om de betaaldata te respecteren. Het volledig opleidingsbedrag dient ook steeds voldaan te zijn op het einde van je opleiding.
  • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om alles te begrijpen en jezelf uit te drukken.
  • Als er bepaalde zaken in overtreding kunnen zijn met je geloofsovertuiging, neem dan vooraf contact op met het secretariaat. Dan kunnen wij samen zoeken naar een passende oplossing.
  • Draag zorg voor je persoonlijke hygiëne. Bij de meeste opleidingen oefenen de studenten op elkaar, dus uit respect voor je medestudenten vragen wij hier rekening mee te houden.
 • Zijn studenten tevreden over de Wellness Academie?+

  Binnen de wereld van opleidingsverstrekkers kan men beroep doen op Qfor. Dit is een onafhankelijk instituut dat kwaliteitsmetingen uitvoert. Wellness Academie liet een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren door Qfor. De resultaten van dit onderzoek waren uitmuntend op alle vlakken! Daarnaast kunnen studenten onafhankelijk een recensie geven op klantenvertellen.nl. Wij zitten steevast boven 9 op 10! Lees hier alle recensies. Wellness Academie investeert en innoveert dan ook voortdurend om het tevredenheidspercentage van haar cursisten hoog te houden. Wij hebben ook een klachtenprocedure. U mag er ook zeker van zijn dat wij elke klacht ernstig onderzoeken om u als klant tevreden te stellen en u te compenseren indien nodig.
 • Zijn de cursuslocaties vrij toegankelijk?+

  Enkel onze campus te Hasselt is vrij toegankelijk tijdens de kantooruren alsook op zaterdag en zondag tussen 9u en 14u. Onze andere campussen zijn enkel toegankelijk op afspraak of tijdens de infoavonden.
 • Is de campus in Rotterdam bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja de campus in Rotterdam is bereikbaar via het openbaar vervoer. Wij zijn gelegen op wandelafstand van NS station Alexander. Er zijn ook diverse bushaltes in de korte omgeving van onze locatie.
 • Is de campus in Amsterdam bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja de campus in Amsterdam is makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer. Wij zijn gelegen op wandelafstand van NS station Sloterdijk.
 • Is de campus in Gent (Drongen) bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja de campus in Gent (Drongen) is makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer. Op korte wandelafstand van de campus is er een bushalte. De juiste uurregeling kan u raadplegen op delijn.be.