Inschrijven

Cursus Polygel kunstnagels

Polygel: een geurvrij en hypoallergeen product!
cursus polygel kunstnagels
Polygel: een geurvrij en hypoallergeen product!

Voordelen

 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 269

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Met deze nieuwe sensatie in het nagelsalon wordt het plaatsen en dragen van kunstnagels nog prettiger. Als nagelstyliste wil je niets anders, dan alleen maar het beste voor je klant! Door je bij te scholen in het werken met Polygel, zul je je klanten aangenaam verrassen en zul je nog gemakkelijker nieuwe klanten overtuigen om kunstnagels te laten plaatsen. Polygel biedt namelijk veel voordelen. In deze cursus Polygel leer je alles wat je nodig hebt om de mooiste kunstnagels te creëren.

Waarom een cursus Polygel?

Gelnagels en acrylnagels voeren al jaren de boventoon in het nagelsalon. Je kunt daarom bij ons ook een Cursus Gelnagels volgen. Beide soorten kunstnagels hebben hun positieve en negatieve kanten. Polygel heeft het beste van beide type kunstnagels verenigd. Met Polygel worden kunstnagels nog toegankelijker. Het biedt voor zowel de nagelstyliste als de klant voordelen. Zo voelt Polygel vederlicht aan op de nagels, het is sterker dan gel en flexibeler dan acryl en niet onbelangrijk; het is geurvrij, hypoallergeen en veroorzaakt geen branderig gevoel. Hiermee kun je straks dus ook klanten van dienst zijn die geen gel- of acrylnagels verdragen.

Met een cursus Polygel leer je het beste van gel- en acrylnagels te combineren!

Inhoud cursus Polygel

Een ander groot voordeel aan Polygel is dat het om een alles-in-één formule gaat, waardoor de werkwijze gemakkelijk en snel aan te leren is. Je hoeft met dit product niets te mengen, waardoor je zonder geknoei kunt werken. Ook het uitharden is eenvoudig; je hardt de gel uit onder een UV- of LED-lamp wanneer jou dat het beste uitkomt, met als voordeel dat je zelf het tempo bepaalt. Doordat het product in een tube zit, voorkom je verspilling. Je knijpt de juiste hoeveelheid uit de tube, snijdt het af en brengt het aan. Je leert in deze cursus Polygel wat de kenmerken zijn van Polygel en ervaart de vele voordelen. Je leert hoe je de nagels verzorgt en voorbereidt op de Polygel en hoe je vervolgens in drie eenvoudige stappen schitterende kunstnagels maakt! Ook het bijwerken van de kunstnagels en vijltechnieken komen aan de orde.

Behaal een je certificaat polygel!

De cursus Polygel is een tweedaagse basiscursus. De cursus wordt gegeven door een ervaren nagelstyliste en in een kleine groep. Er is tijdens de cursus Polygel voldoende mogelijkheid om onder deskundige begeleiding de Polygel uit te proberen en om ermee te experimenteren. Ontdek en ervaar zelf alle mogelijkheden van dit nieuwe nagelstyling product. Na afloop van de cursus mag je jezelf een expert in het werken met Polygel noemen en je ontvangt een certificaat. Kortom, een unieke bijscholing die je als professionele nagelstyliste niet mag missen! Heb je nog geen diploma nagelstyliste? Bekijk dan hier ook onze Vakopleiding Nagelstyliste.

Doelgroep

Iedereen die deze behandeling op een professionele manier wilt leren uitvoeren.

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van nagelstyliste.

Studiebelasting

Voor deze cursus is er een studiebelasting van circa 14 contacturen en circa 7 uren zelfstudie.

Inhoud

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Voordelen Polygel
 • Productkennis
 • Benodigdheden
 • Manicure nagels
 • Werkwijze Polygel
 • Polygel Full Color
 • Werken met tips en blenden
 • Bijwerken en vijltechnieken

Prijs

269 euro (+ 30 euro verbruikskosten)

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Instructiefilm
 • Certificaat

Subsidies in Vlaanderen:

 • KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 30% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Meer informatie

Opleidingsdata

Amsterdam
Adres tonen
Schipluidenlaan 4, 1062HE Amsterdam (Nederland)
Parkeren op wandelafstand Openbaar vervoer Moderne leslokalen Rolstoeltoegankelijk

Zondagreeks

Stap-budget mogelijk
Stap-budget niet meer mogelijk
Startdatum: zondag 20 november 2022
Alle data: 20/11 & 27/11 2022
Tijd: 10:00u tot 17:00

Hasselt
Adres tonen
Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Zondagreeks

Stap-budget mogelijk
Stap-budget niet meer mogelijk
Startdatum: zondag 16 oktober 2022
Alle data: 16/10 & 23/10 2022
Tijd: 10:00u tot 17:00

Docenten

Aarti Bihari

Docent in Amsterdam

Aarti Bihari is een veelzijdige beauty artist die al jaren hard aan de weg timmert binnen de schoonheidsbranche. In 2008 behaalde ze haar diploma’s schoonheidsspecialiste, make-up artist en nagelstyliste en ging ze aan de slag als freelancer voor uiteenlopende opdrachtgevers. Ze werkte onder andere veel samen met professionele fotografen.

Een van de hoogtepunten uit haar carrière is een samenwerking met een Hindoestaans bruidsmagazine. Maar ook een volgend hoogtepunt liet niet lang op zich wachten; het openen van de deuren van haar eigen beauty salon in 2011. Hier geeft ze vele behandelingen op het gebied van visagie, hairstyling en nagelstyling. ‘Het geeft veel voldoening om klanten vol zelfvertrouwen en stralend de salon te zien verlaten.’

Maar haar ambitie reikt nog verder; zo begon ze ook met lesgeven. ‘Er is niets leuker dan je passie te mogen doorgeven aan anderen.’  Kortom, een docente met een bijzondere loopbaan binnen de beauty branche, die haar studenten optimaal weet te begeleiden en inspireren.

Lees verderInklappen

Elke Coppens

Docent in Hasselt

Na haar sportopleiding en na enkele jaren werkzaam te zijn geweest binnen de sportsector, maakte Elke de overstap naar de beauty sector. Twee sectoren die veel met elkaar gemeen hebben; in beide staat gezondheid voorop! De basis voor een stralend uiterlijk is immers een optimale gezondheid. Ze combineerde haar kennis van sport en beauty binnen het vak van bewegingscoach en in het geven van voedingsadvies.

Elke is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en docente. Ze werkt ondertussen al zeven jaar als zelfstandig ondernemer en runt haar eigen praktijk in de Vlaamse-Ardennen. Ze profileert zich als specialist in voetverzorging en als specialist in ontspannende lichaams- en gelaatsbehandelingen. Verder heeft ze ook ervaring opgedaan als visagiste bij photoshoots.

Naast passie voor haar vak en het behandelen van haar klanten, is ze ook bevlogen in het opleiden van andere mensen die interesse hebben in het vak van schoonheidsspecialiste. Haar doel: andere mensen tot even gepassioneerde schoonheidsspecialistes opleiden!

Lees verderInklappen

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.
 • Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Enkele cursussen en opleidingen van Wellness Academie kunnen onder bepaalde voorwaarden betaald worden via de KMO-portefeuille. Cursussen en opleidingen ter bevordering of in stand houden van de fysieke / mentale gezondheid komen niet in aanmerking voor subsidie. Ook komen de aangeboden lessen in onze Nederlandse leslocaties niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.