Inschrijven

Cursus Polygel kunstnagels

Polygel: een geurvrij en hypoallergeen product!
cursus polygel kunstnagels
Polygel: een geurvrij en hypoallergeen product!

Voordelen

 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Met deze nieuwe sensatie in nagelstyling wordt het plaatsen en dragen van kunstnagels nog prettiger! Als nagelstyliste wil je niets anders, dan alleen maar het beste voor je klant. Door je bij te scholen in het werken met Polygel, zul je je klanten aangenaam verrassen en zul je nog gemakkelijker nieuwe klanten overtuigen om kunstnagels te laten plaatsen. Polygel biedt namelijk veel voordelen. In deze cursus Polygel leer je alles wat je nodig hebt om de mooiste kunstnagels te creëren!

Waarom een cursus Polygel?

Gelnagels en acrylnagels voeren al jaren de boventoon in het nagelsalon. Je kunt daarom bij ons ook een Cursus Gelnagels volgen. Beide soorten kunstnagels hebben hun positieve en negatieve kanten. Polygel heeft het beste van beide type kunstnagels verenigd. Met Polygel worden kunstnagels nog toegankelijker. Het biedt voor zowel de nagelstyliste als de klant voordelen. Zo voelt Polygel vederlicht aan op de nagels, het is sterker dan gel en flexibeler dan acryl en niet onbelangrijk; het is geurvrij, hypoallergeen en veroorzaakt geen branderig gevoel. Hiermee kun je straks dus ook klanten van dienst zijn die geen gel- of acrylnagels verdragen.

Met een cursus Polygel leer je het beste van gel- en acrylnagels te combineren!

Inhoud cursus Polygel

Een ander groot voordeel aan Polygel is dat het om een alles-in-één formule gaat, waardoor de werkwijze gemakkelijk en snel aan te leren is. Je hoeft met dit product niets te mengen, waardoor je zonder geknoei kunt werken. Ook het uitharden is eenvoudig; je hardt de gel uit onder een UV- of LED-lamp wanneer jou dat het beste uitkomt, met als voordeel dat je zelf het tempo bepaalt. Doordat het product in een tube zit, voorkom je verspilling. Je knijpt de juiste hoeveelheid uit de tube, snijdt het af en brengt het aan. Je leert in deze cursus Polygel wat de kenmerken zijn van Polygel en ervaart de vele voordelen. Je leert hoe je de nagels verzorgt en voorbereidt op de Polygel en hoe je vervolgens in drie eenvoudige stappen schitterende kunstnagels maakt! Ook het bijwerken van de kunstnagels en vijltechnieken komen aan de orde.

Behaal een je certificaat Polygel!

De cursus Polygel is een tweedaagse basiscursus. De cursus wordt gegeven door een ervaren nagelstyliste en in een kleine groep. Er is tijdens de cursus Polygel voldoende mogelijkheid om onder deskundige begeleiding de Polygel uit te proberen en om ermee te experimenteren. Ontdek en ervaar zelf alle mogelijkheden van dit nieuwe nagelstyling product. Na afloop van de cursus mag je jezelf een expert in het werken met Polygel noemen en je ontvangt een certificaat. Kortom, een unieke bijscholing die je als professionele nagelstyliste niet mag missen! Heb je nog geen diploma nagelstyliste? Bekijk dan hier ook onze Opleiding Nagelstyliste.

Doelgroep

Iedereen die deze behandeling op een professionele manier wilt leren uitvoeren.

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van nagelstyliste.

Inhoud

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Voordelen Polygel
 • Productkennis
 • Benodigdheden
 • Manicure nagels
 • Werkwijze Polygel
 • Polygel Full Color
 • Werken met tips en blenden
 • Bijwerken en vijltechnieken

Prijs

Voor de opleiding in België: 0 euro
Voor de opleiding in Nederland: 0 euro

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Instructiefilm
 • Certificaat

Opleidingsdata

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.
 • Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Enkele cursussen en opleidingen van Wellness Academie kunnen onder bepaalde voorwaarden betaald worden via de KMO-portefeuille. Cursussen en opleidingen ter bevordering of in stand houden van de fysieke / mentale gezondheid komen niet in aanmerking voor subsidie. Ook komen de aangeboden lessen in onze Nederlandse leslocaties niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.