Inschrijven

Cursus Polygel kunstnagels

Polygel: een geurvrij en hypoallergeen product!
cursus polygel kunstnagels
Polygel: een geurvrij en hypoallergeen product!

Voordelen

 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Volwaardig certificaat
 • Geen extra kosten
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 269

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Met deze nieuwe sensatie in het nagelsalon wordt het plaatsen en dragen van kunstnagels nog prettiger. Als nagelstyliste wil je niets anders, dan alleen maar het beste voor je klant! Door je bij te scholen in het werken met Polygel, zul je je klanten aangenaam verrassen en zul je nog gemakkelijker nieuwe klanten overtuigen om kunstnagels te laten plaatsen. Polygel biedt namelijk veel voordelen. In deze cursus Polygel leer je alles wat je nodig hebt om de mooiste kunstnagels te creëren.

Waarom een cursus Polygel?

Gelnagels en acrylnagels voeren al jaren de boventoon in het nagelsalon. Je kunt daarom bij ons ook een Cursus Gelnagels volgen. Beide soorten kunstnagels hebben hun positieve en negatieve kanten. Polygel heeft het beste van beide type kunstnagels verenigd. Met Polygel worden kunstnagels nog toegankelijker. Het biedt voor zowel de nagelstyliste als de klant voordelen. Zo voelt Polygel vederlicht aan op de nagels, het is sterker dan gel en flexibeler dan acryl en niet onbelangrijk; het is geurvrij, hypoallergeen en veroorzaakt geen branderig gevoel. Hiermee kun je straks dus ook klanten van dienst zijn die geen gel- of acrylnagels verdragen.

Met een cursus Polygel leer je het beste van gel- en acrylnagels te combineren!

Inhoud cursus Polygel

Een ander groot voordeel aan Polygel is dat het om een alles-in-één formule gaat, waardoor de werkwijze gemakkelijk en snel aan te leren is. Je hoeft met dit product niets te mengen, waardoor je zonder geknoei kunt werken. Ook het uitharden is eenvoudig; je hardt de gel uit onder een UV- of LED-lamp wanneer jou dat het beste uitkomt, met als voordeel dat je zelf het tempo bepaalt. Doordat het product in een tube zit, voorkom je verspilling. Je knijpt de juiste hoeveelheid uit de tube, snijdt het af en brengt het aan. Je leert in deze cursus Polygel wat de kenmerken zijn van Polygel en ervaart de vele voordelen. Je leert hoe je de nagels verzorgt en voorbereidt op de Polygel en hoe je vervolgens in drie eenvoudige stappen schitterende kunstnagels maakt! Ook het bijwerken van de kunstnagels en vijltechnieken komen aan de orde.

Behaal een erkend certificaat!

De cursus Polygel is een tweedaagse basiscursus. De cursus wordt gegeven door een ervaren nagelstyliste en in een kleine groep. Er is tijdens de cursus Polygel voldoende mogelijkheid om onder deskundige begeleiding de Polygel uit te proberen en om ermee te experimenteren. Ontdek en ervaar zelf alle mogelijkheden van dit nieuwe nagelstyling product. Na afloop van de cursus mag je jezelf een expert in het werken met Polygel noemen en je ontvangt een erkend certificaat. Kortom, een unieke bijscholing die je als professionele nagelstyliste niet mag missen! Heb je nog geen erkend diploma nagelstyliste? Bekijk dan hier ook onze erkende Vakopleiding Nagelstyliste.

Inhoud

 • Voordelen Polygel
 • Productkennis
 • Benodigdheden
 • Manicure nagels
 • Werkwijze Polygel
 • Polygel Full Color
 • Werken met tips en blenden
 • Bijwerken en vijltechnieken

Prijs

269 euro (+ 30 euro verbruikskosten)

Inbegrepen:

 • Syllabus
 • Instructiefilm
 • Certificaat

Subsidies in Vlaanderen:

 • KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 40% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Meer informatie
 • Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Meer informatie

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info
 • UWV vergoedt opleidingskost werkzoekende: Als werkzoekende kan je aan het UWV vragen om jouw opleidingskost te vergoeden. Men geeft deze goedkeuring enkel indien je werkcoach van oordeel is dat dit nodig is om werk te kunnen vinden. Meer info

Opleidingsdata

Amsterdam
Adres tonen
Schipluidenlaan 4, 1062HE Amsterdam (Nederland)
Parkeren op wandelafstand Openbaar vervoer Moderne leslokalen Rolstoeltoegankelijk

Zondagreeks

Startdatum: zondag 24 november 2019
Alle data: 24/11 & 01/12 2019
Tijd: 10:00u tot 17:00

Startdatum: zondag 29 november 2020
Alle data: 29/11 & 06/12 2020
Tijd: 10:00u tot 17:00

Hasselt
Adres tonen
Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Zondagreeks

Startdatum: zondag 4 oktober 2020
Alle data: 04/10 & 25/10 2020
Tijd: 10:00u tot 17:00

Docent

Monika Vandevoort

Docent in Hasselt

Monika Vandevoort houdt ervan om als allround nagelstyliste haar klanten te laten stralen met de mooiste nagels. Al bijna twee decennia lang staat haar carrière in het teken van alles wat met nagelstyling te maken heeft. Monika studeerde in 2000 af als allround nagelstyliste in zowel acryl- als geltechnieken. Nog steeds oefent ze met ontzettend veel plezier haar vak uit.

Waar Monika veel energie van krijgt, is van het inspireren van andere nagelstyling liefhebbers voor haar vak. Om die reden studeerde ze in 2002 af als trainer voor acryl- en gelnagel opleidingen. Een jaar later volgde ze nog een bijscholing en mocht ze zich master trainer in gevorderden technieken noemen. Een eigen zaak kon niet uitblijven. Monika richtte haar eigen salon Mon-a-Lisa Nails & Beauty op.

Met haar jarenlange ervaring als professionele nagelstyliste, als trainer binnen de nagelstylingbranche en als ondernemer kan ze haar studenten bij Wellness Academie uitstekend begeleiden. Het geeft Monika veel voldoening om als docente mensen op te leiden met hart voor het vak en die in staat zijn om op verantwoorde, professionele en creatieve wijze juweeltjes van nagels te creëren. “Om die redenen voel ik me ook helemaal op mijn plek als docente nagelstyling bij Wellness Academie.”

Lees verderInklappen

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoed enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren, en niet de opleidingen in België.
 • Kan in mijn opleidingskost aftrekken bij mijn belastingen?+

  • Als particulier kan u elk bedrag boven de 250 euro aftrekken van je belastingen dat je besteed aan een beroepsopleiding.
  • Zelfstandigen kunnen opleidingskosten volledig aftrekken als beroepskosten.
 • Krijg ik korting als werkzoekende?+

  Indien u ingeschreven staat als werkzoekende en ons hiervan een attest of bewijs inlevert ontvangt u een korting van 10% op uw cursus of opleiding.  
 • Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Ja, wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor mogen al onze cursussen en opleidingen betaald worden via KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruik maken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 40% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 10.000 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.