Cursus Sugar waxing

Leer ontharen met suiker met deze cursus sugar waxing!
€ 265
 • Les van een topdocent!
 • Les in een beperkte groep!
 • Begrijpelijk, to-the-point en praktijkgericht!
 • 40% korting via de KMO-portefeuille!
 • Erkend diploma!
Schrijf je hier in!

Omschrijving

Wil je leren ontharen met suiker? Sugar waxing is geen nieuwe methode. Het werd al eeuwen geleden toegepast als methode om van ongewenste lichaamsbeharing af te komen. Sinds kort is deze effectieve ontharingsmethode herontdekt. Sugar waxing biedt veel voordelen. Volg hier de cursus sugar waxing en verras je klanten met het aanbieden van deze milde ontharingswijze met langdurig resultaat.

De goede kant van suiker

Suiker in voeding is slecht voor de gezondheid, dat weet iedereen, maar suiker is daarentegen wel een goed ingrediënt om mee te ontharen! Voor sugar waxing wordt een suikergel gebruikt, die bestaat uit suiker, water en citroen. Er komen dus geen chemische middelen aan te pas, zoals dat wel het geval is bij sommige andere ontharingsproducten. Sugar waxing is een natuurlijke en veilige ontharingsmethode voor mannen en vrouwen. Ontharen met suiker is geschikt voor alle lichaamsdelen, omdat het een zachte methode is, het kan dus ook voor het gezicht gebruikt worden. Je leert er alles over tijdens de cursus sugar waxing!

De voordelen van sugar waxing

Sugar waxing is een methode die op hele korte haartjes toegepast kan worden. Je kunt sugar waxing al eerder gebruiken, dan harsen. De haartjes worden met wortel en al verwijderd, zodat de haartjes lang wegblijven. Als de haartjes terugkomen zijn ze zachter. De suiker maakt de huid zacht, waardoor het minder pijnlijk is dan harsen. De suikergel is daarom eveneens geschikt voor mensen met een gevoelige huid. De suikergel geeft geen allergische reacties en is in wateroplosbaar waardoor schade aan apparatuur of kleding wordt vermeden. Suikergel is niet temperatuurgevoelig, economisch in gebruik en hygiënisch, omdat suiker een natuurlijk conserveringsmiddel is dat bacteriën geen kans geeft.

Meer tevreden klanten met de milde ontharingstechniek sugar waxing

Inhoud cursus sugar waxing

De cursus sugar waxing start met een kort theoretisch gedeelte met basiskennis van huid en haar. Je leert meer over de groeifases van het haar, de diverse soorten overbeharing en belangrijke aandachtspunten voor het uitvoeren van de behandeling. Er wordt ook aandacht besteed aan de omgang met de klant en het geven van advies. Andere essentiële onderwerpen die aan bod komen in deze cursus ontharen met suiker zijn; product- en materiaalkennis en hygiëne. Het grootste deel van de cursus sugar waxing bestaat uit praktijkles, waarin je een volledige behandeling sugar waxing leert uitvoeren.

Een cursus sugar waxing iets voor jou?

De cursus sugar waxing is voor iedereen toegankelijk en is vooral een ideale aanvulling voor mensen die werkzaam zijn binnen de beauty- en wellness branche. Sugar waxing is een ontharingsmethode waar veel vraag naar is, vanwege de vele voordelen en vooral vanwege de mildheid van de behandeling. Je krijgt les in een beperkte groep en wordt begeleid door een ervaren vakdocent. Na afloop van de cursus sugar waxing ontvang je een certificaat.

Uitvoeren als zelfstandige in België? Hou rekening met de vestigingswet!

Wie Sugar waxing wil uitvoeren als zelfstandige in België moet over een diploma Schoonheidsspecialist beschikken. Dit komt door de Belgische vestigingswet. Klik hier voor meer informatie over de opleiding schoonheidsspecialist. Deze wetgeving is niet van toepassing voor werknemers of Nederlanders.

Opleidingsdata

Hasselt

Weekendreeks

Startdatum: 7 april 2018
Alle data: 07/04 & 08/04 2018
Tijd: 10:00u tot 17:00

Amsterdam

Weekendreeks

Startdatum: 12 mei 2018
Alle data: 12/05 & 13/05 2018
Tijd: 10:00u tot 17:00


Prijs

Kostprijs: 265 euro (+ 30 euro verbruikskosten)

Inbegrepen:

 • Syllabus
 • Certificaat


Subsidies in Vlaanderen:

 • KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 40% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Meer informatie
 • Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Meer informatie


Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info
 • UWV vergoedt opleidingskost werkzoekende: Als werkzoekende kan je aan het UWV vragen om jouw opleidingskost te vergoeden. Men geeft deze goedkeuring enkel indien je werkcoach van oordeel is dat dit nodig is om werk te kunnen vinden. Meer info

Docenten

Marina Martinovic

Docent in Amsterdam

Mieke Strubbe

Docent in Hasselt

Locaties

 • Amsterdam
  Naritaweg 12
  1043 BZ Amsterdam  (Noord-Holland)
 • Hasselt
  Heidestraat 6-B
  3500 Hasselt  (Limburg)

Impressievideo

Stuur door

Stuur deze pagina door naar een vriend of familielid:


Mijn naam

Mijn e-mailadres

E-mailadres ontvanger

Veelgestelde vragen

 • Wat is de leeftijd van de studenten?+

  De leeftijden van onze studenten loopt erg uit elkaar. Dit varieert in elke groep van circa 16 tot 55 jaar. Studenten ervaren deze variatie als een meerwaarde!

 • Wat vereist de school van mij als student?+

  Als student dient je ook rekening te houden met enkele vereisten vanuit de school:

  • Je respecteert de aanvangs- en einduren van je opleiding.
  • Je tracht zo min mogelijk lessen te missen. De meeste opleidingen gaan door in een versnelde tempo. Het is dan ook belangrijk dat je zo min mogelijk lessen mist.
  • Indien je de opleiding betaald in schijven, is het vereist om de betaaldata te respecteren. Het volledig opleidingsbedrag dient ook steeds voldaan te zijn op het einde van je opleiding.
  • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om alles te begrijpen en jezelf uit te drukken.
  • Als er bepaalde zaken in overtreding kunnen zijn met je geloofsovertuiging, neem dan vooraf contact op met het secretariaat. Dan kunnen wij samen zoeken naar een passende oplossing.
  • Draag zorg voor je persoonlijke hygiëne. Bij de meeste opleidingen oefenen de studenten op elkaar, dus uit respect voor je medestudenten vragen wij hier rekening mee te houden.
 • Zijn studenten tevreden over de Wellness Academie?+

  Binnen de wereld van opleidingsverstrekkers kan men beroep doen op Qfor. Dit is een onafhankelijk instituut dat kwaliteitsmetingen uitvoert. Wellness Academie liet een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren door Qfor. De resultaten van dit onderzoek waren uitmuntend op alle vlakken!

  Ook beschikt Wellness Academie over een eigen evaluatiesysteem. Na elke cursus of opleiding, kan de student zijn of haar mening delen met de school. Afgelopen jaar haalde wij een gemiddeld tevredenheidspercentage van 86%! Ook de recensies op onze Facebook pagina tonen aan dat onze studenten steeds tevreden terugkijken op hun opleiding.

  Wellness Academie investeert en innoveert dan ook voortdurend om het tevredenheidspercentage van haar cursisten hoog te houden. Wij hebben ook een klachtenprocedure. U mag er ook zeker van zijn dat wij elke klacht ernstig onderzoeken om u als klant tevreden te stellen en u te compenseren indien nodig. Meer informatie over de klachtenprocedure kan u terugvinden op onze website.

 • Zijn de cursuslocaties vrij toegankelijk?+

  Enkel onze campus te Hasselt is vrij toegankelijk tijdens de kantooruren alsook op zaterdag en zondag tussen 9u en 14u. Onze andere campussen zijn enkel toegankelijk op afspraak of tijdens de infoavonden.

 • Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is “Heidestraat” op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.

 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Ja, wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor mogen al onze cursussen en opleidingen betaald worden via KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO’s en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruik maken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 40% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 10.000 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.

Recensies

N. Soenens (11-10)

Gevolgd in Hasselt

Super!!

J. leten (02-05)

Gevolgd in Hasselt

Super leuke cursus. Fijne groep en een TOP docente!

N. Kalkman (08-03)

Gevolgd in Hasselt

Absolute aanrader!!

klanten vertellen 9,1 409 Beoordelingen