• Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Spa manicure & pedicure Hasselt

Leer een spa manicure en pedicure uitvoeren van A tot Z.
Wellness Academie Hasselt
Wellness Academie Hasselt

Heidestraat 6-B
3500 Hasselt (Limburg)
België
Tel: 011-872703
E-mail: info@wellnessacademie.comElke werkdag van 9u tot 17u. In het weekend enkel op afspraak.

Busstop Heidestraat ligt op slechts 2 minuten wandelen van onze campus. Wij zijn dus erg vlot bereikbaar via het OV!

Voor en achter ons gebouw is er een ruime en gratis parkeerplaats voorzien.

Cursus Spa manicure & pedicure Hasselt
Voordelen
vanaf
€ 279
 • Les van topdocent(e)
 • Certificaat
 • Praktijkgericht
Inschrijven voor deze cursus

Wil je mensen in Hasselt en omstreken verwennen met ontspannende wellness en beauty behandelingen? Dan is onze cursus spa manicure & pedicure Hasselt een niet te missen kans om je professionele vaardigheden uit te breiden. In deze cursus leer je om zowel ontspannende als cosmetische hand- en voetbehandelingen te geven. Ontdek hier meer over wat deze manicure- en pedicurecursus je te bieden heeft. Reserveer tijdig een plek!

Praktische cursus spa manicure & pedicure Hasselt

We geven je hier graag een impressie van onze cursus cosmetische manicure en pedicure. Aan het begin van de cursus krijg je een introductie over hand- en voetverzorging met alle essentiële informatie over nagelgroei, nagelafwijkingen, hygiënisch werken, producten en overige benodigdheden. Het is belangrijk dat je verantwoorde behandelingen leert geven. Het grootste deel van de cursus staat in het teken van praktijklessen. Hierin leer je het geven van hand- en voetbaden, scrubs, pakkingen, hand- en voetmassages en het professioneel knippen, verzorgen en lakken van de nagels. Combineer deze cursus bijvoorbeeld met een cursus Thaise voet- en onderbeenmassage!

Geniet van alle pluspunten van Wellness Academie!

Naast de kwaliteit van onze docenten, die experts zijn in hun vakgebied, biedt Wellness Academie nog vele andere pluspunten. Zo is de inhoud van onze cursus spa manicure en pedicure Hasselt nauw verbonden met het actuele werkveld binnen de schoonheidsbranche. Je kunt dus gemakkelijk de overstap maken van het leslokaal naar de beroepspraktijk. Je docent vertelt je meer over hoe je het beste je eerste stappen zet als professional binnen de branche. Daarbij biedt Wellness Academie een scala aan aanvullende cursussen en opleidingen aan, zoals de cursus nagelstyling en de opleiding pedicure (gespecialiseerd voetverzorger).

Waar vind ik Wellness Academie Hasselt?

Onze academie bevindt zich aan de rand van het sfeervolle centrum van Hasselt, aan de Heidestraat 6-B. Wil je graag een cursus manicure en pedicure volgen, waar je gemakkelijk met het openbaar vervoer kunt komen? Dan zit je hier goed. Om bij onze academie te komen, neem je de bus naar Halte Heidestraat, die op loopafstand ligt. Daarbij zijn we ook uitstekend bereikbaar met de auto, met als groot voordeel dat er ruime en gratis parkeergelegenheid aanwezig is. Onze moderne lesfaciliteiten zijn speciaal ingericht voor een inspirerende leerervaring. Wil je meer informatie? Kom dan naar onze info-avond om nader kennis te maken. Je kunt dan al je vragen stellen over de spa manicure en pedicure cursus Hasselt. Of neem hier contact met ons op!

Cursus spa manicure & pedicure Hasselt: schrijf je in!

Tijdens deze cursus cosmetische manicure en pedicure geniet je niet alleen van hoogwaardige begeleiding, maar ook van kleine lesgroepen. Dit betekent dat je veel persoonlijke aandacht krijgt en snel vooruitgang boekt. Alle benodigde materialen zijn tijdens de lessen gratis aanwezig, waardoor je opleidingskosten aanzienlijk worden verlaagd. Na het succesvol voltooien van deze cursus ontvang je een certificaat. Is dit wat je zoekt? Reserveer dan direct een plek voor de spa manicure en pedicure cursus Hasselt, want de inschrijvingen zijn beperkt!

Doelgroep

Iedereen die deze technieken op een professionele manier wilt leren uitvoeren.

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.

Studiebelasting

Voor deze cursus is er een studiebelasting van circa 14 contacturen en circa 7 uren zelfstudie.

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Bouw van de nagel
 • Groei van de nagel
 • Nagelafwijkingen herkennen
 • Hand- en nagelproducten
 • Hand- en voetbaden
 • Scrubbehandelingen
 • Pakkingen
 • Massages
 • Nagels knippen
 • Nagelomgeving verzorgen
 • Vijlen en polijsten
 • Lakken
 • Uitvoeren van de complete verzorging

335 euro
(Online opleiding: € 279)

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Certificaat

Passen de opleidingsdata niet of wil je meteen starten? Dan kan onze online opleiding een goed alternatief bieden.

Online opleidingen stellen je in staat om waar en wanneer je wilt een nieuwe vaardigheid aan te leren (mits internetverbinding). Na aanmelding ontvang je van ons een login. Hiermee heb je directe toegang tot ons online opleidingsplatform, waar deze cursus voor je klaarstaat. Je kan duidelijk je voortgang bekijken, hoofdstuk per hoofdstuk. Is alles duidelijk en ben je klaar om je certificaat te behalen? Dan dien je enkel nog een digitaal eindexamen af te leggen. Gedurende de gehele opleiding staat je docent(e) klaar om je te begeleiden waar en wanneer nodig.

Je hebt 12 maanden de tijd om je online opleiding af te ronden.

Voordelen
 • Meteen starten
 • Lessen zelf indelen
 • Thuis studeren
Inbegrepen
 • Online opleidingsplatform
 • Begeleiding van docent
 • Online examen en certificaat
Inschrijven
Hasselt

Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)

 • Gratis parkeren
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
Weekendreeks

Startdatum: 15 maart 2025
Alle data: 15/03 & 16/03 2025
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven
Mieke Smolders Jansen
Mieke Smolders JansenDocent in Hasselt

Mieke Smolders Jansen behaalde in 2011 met succes haar diploma schoonheidsspecialiste en pedicure. Na haar studie startte ze direct met veel enthousiasme haar eigen praktijk aan huis. Met haar jarenlange ervaring en een grenzeloze passie voor haar vak, streeft Mieke ernaar anderen te inspireren om dezelfde gedrevenheid te vinden in de wereld van schoonheidsverzorging.

Ze gelooft sterk in het volgen van je hart, zodat je goed in je vel zit en met passie je beroep kunt uitoefenen. Voor Mieke is er geen twijfel mogelijk; schoonheidsspecialiste is het mooiste beroep dat er is. Het betekent voor anderen zorgen, je klanten een feel-good moment bezorgen, leuke contacten opbouwen en mensen van hun voet- of huidproblemen afhelpen. De afgelopen jaren volgde Mieke bovendien verschillende specialisaties om haar kennis en expertise uit te breiden, waaronder spray tanning, make-up, huidverbetering en orthomoleculaire therapie.

Naast haar rol als schoonheidsspecialiste, salonbeheerder en docente, is Mieke ook moeder van drie jonge kinderen. Ze is een veelzijdige duizendpoot die geniet van alle mooie dingen in het leven, of het nu gaat om dansen, zingen, wandelen of koken. Ze is zowel een gepassioneerde professional als een toegewijde persoon, die haar liefde voor het vak en het leven graag met anderen deelt. Kortom, Mieke is een bron van inspiratie voor de nieuwe generatie schoonheidsspecialisten!

10,0

Leerzaam cursus en Laura heeft het heel goed gegeven. Lauren heeft geduld. Uitleg was heel goed. En zij is erg vriendelijk. Top vrouw.

Anne-MarieAmsterdam
10,0

Zeer tevreden. Veel geleerd.

AnnetAmsterdam
10,0

10/10 voor de gehele cursus !!10/10 voor de docent Jirska

KimberlyEindhoven
9,1

Jirska is een hele fijne docent waarbij je je meteen welkom en thuis voelt. Ik hoop in de toekomst nog meer cursussen van haar te hebben!

JessicaRotterdam
7,8

Ga zonder gelnagels naar de cursus, dan kunnen anderen ook op jou oefenen. Een leuke baiscursus om te ontdekken of je ermee verder wilt.

NicolineAmsterdam
9,2

Ik heb met heel veel plezier deze cursus gedaan.De stof was ook duidelijk. Geen overbodig lange teksten.

VanessaAmsterdam
9,5

Goede informatieve cursus met een geweldige docente Marjan.

ManjaAmsterdam
9,5

Roxanne is een vriendelijke en zeer professionele docent. Wij hebben met veel plezier de cursus gevolgd en veel kunnen leren in een korte tijd. Dank je wel Roxanne.

MartineEindhoven
Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?

Enkel opleidingen voor knelpuntberoepen komen in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille. Hierdoor komt enkel de kappersopleiding binnen ons opleidingsaanbod in aanmerking voor gebruik van de KMO-portefeuille.

Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.

Opleidingskost vergoed door UWV?

Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie