Onafhankelijke reviews voor Wellness Academie

9,2
98% beveelt aan

Heeft een totaal van 1.169 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2

10
Ik raad deze cursus aan.
Ik raad deze cursus van Pedicure aan.
Aanbevelen? Ja
30/03/2020 Julia, Rotterdam
8
Fijne leerzame ervaring opgedaan
De cursus chinese hoofd-, nek-, schoudermassage inspireerde mij om een andere cursus te gaan doen. De opleiding tot pedicure vond ik een stuk minder goed. Docente was meer met de belgische studenten bezig dan met de nederlandse groep.
Aanbevelen? Ja
25/03/2020 francis, landgraaf
10
super leuk opleiding als schoonheidspecialiest.
Deskundige docent. Ik heb veel geleerd in korte periode. Zeer leuke sfeer. Medecursisten hulpzaam.
Aanbevelen? Ja
24/03/2020 Ewa, Oudemirdum
9
topklasse
Ik volgde al heel wat opleidingen en deze werden allemaal gegeven door gedreven mensen met kennis van zaken. Je leert echt dingen bij hierdoor.
Aanbevelen? Ja
23/03/2020 Addy Ariën, Hasselt
10
Geweldig
Ondanks de taaie stof wist Mario er iets speciaals van te maken!
Aanbevelen? Ja
21/03/2020 Judith, Sideris
10
Prima en vakkundig
Wie interesse heeft in Beauty & Wellness workjobs of vakkundige cursussen heeft een betrouwbare partner gevonden. De onderwerpen van verschillende disciplines in deze branche worden vakkundig uitgelegd waarmee je verder kunt in je loopbaan!
Aanbevelen? Ja
18/03/2020 Huub Kruissen, Horn
9
Wauw
Ik heb les gevolgd bij cupping massage... En echt wauw! Wat een leuke sfeer heerste er! De leerkracht was echt top... Ze gaf veel goeie tips! En ze kwam kijken bij iedereen... Ik heb me terug ingeschreven voor een cursus en ben echt benieuwd wat dat gaat geven! Echt top, een echte aanrader!
Aanbevelen? Ja
17/03/2020 Liesje Van Belle, Brussel
9
zeer tervreden
De cursus lomi lomi Samudra massage wordt gegeven door een zeer vriendelijke, competente en gemotiveerde docent. Ik heb mooie nieuwe technieken geleerd. De sfeer tijdens de 2 daagse cursus was open, gezellig en je voelt je meteen op je gemak. Er is veel aandacht voor individuele begeleiding en zeer praktijkgericht. Dit was mijn 3e cursus bij de wellnessacademie en er zal zeker nog een volgende komen. Alles is goed georganiseerd. Het was weer een verrijking van mijn kennis en vaardigheden en een hele mooie ervaring.
Aanbevelen? Ja
13/03/2020 Ushi Cosiolkofsky, Vaals
9
Een geweldige korte cursus met leuke docenten
De docenten nemen de tijd voor persoonlijke en professionele vragen. En dat zorgt voor een geweldige ervaring waarin je alles kwijt kan of altijd al wilde weten. Daarbij zijn de docenten goed gespecialiseerd en weten zij waar zij het over hebben.
Aanbevelen? Ja
12/03/2020 Alexander, Amstelveen
9
kordaat, met kennis van zaken
interessante cursus
Aanbevelen? Ja
10/03/2020 jos verstraeten, Erps-Kwerps
10
Hele goeie organisatie met een waaier van mogelijkheden om te studeren
Alles perfect vlot verlopen. Er hangt een goeie sfeer als je binnenkomt en ik voelde me direct op mijn gemak. Heel netjes ook!!!
Aanbevelen? Ja
10/03/2020 Lieve, Avelgem
10
TOP !
Zéér ervaren docenten, leuke contacten tijdens de lessen met collega's
Aanbevelen? Ja
03/03/2020 Annick Sappada, rendeux
10
Interessant, leerzaam en hilarisch
Het was een hele gezellige groep met verschillende leeftijden en culturen. Dat maakte het erg gezellig en interessant, maar vooral de juf heeft mijn weekend bij de welness academie compleet gemaakt. Zij heeft de cursus erg duidelijk en in begrijpelijke taal overgebracht. Het was niet saai ondanks de vele informatie, met af en toe een grapje tussendoor. Aarti bedankt ;-)
Aanbevelen? Ja
25/02/2020 Natasja, Axel
9
Zeer goede docenten en breed aanbod van welness opleidingen
Ik kan een goede keuze maken in welness opleidingen. Meestal krijg is het wel waard voor het geld.
Aanbevelen? Ja
25/02/2020 Anita, Bussum
10
Zeer leerzaam
Veel informatie en uitgebreide leerzame scholing.
Aanbevelen? Ja
20/02/2020 Melissa, Apeldoorn
9
Een geweldige leerzame en inspirerende dag
Wat een super inspirerende dag. We hebben de hele dag aan Mario’s lippen gehangen. Veel geleerd en elk moment van de dag toepasbaar in mijn leven. Op naar de volgende cursus!
Aanbevelen? Ja
19/02/2020 Nell, Amsterdam
10
GEWELDIG
Mijn ervaring met de Wellness academie was geweldig. Ik heb heel erg genoten van de cursus Anatomie. Mario is echt een top leraar. En het leslokaal was ook goed. Kortom alles was goed!
Aanbevelen? Ja
19/02/2020 Sanne Korver, Wormer
9
Top cursus, zeer tevreden!
Ik kan deze cursus voor wimperextensions zeker aanbevelen, het was duidelijk alles werd goed uitgelegd en je leert er veel van!
Aanbevelen? Ja
19/02/2020 Michelle, Quadtflieg
10
Altijd vriendelijk en behulpzaam
Als je er cursus volgt voel je er thuis en op je gemak en je word er steeds vriendelijk onthaald en als er iets is lossen ze dat steeds snel op x
Aanbevelen? Ja
18/02/2020 sabrina, Attenhoven
9
Super lessen gehad van docentes Jelena en Rayshri! Ik ga zó weer!
Heel veel geleerd en ook echt voldoende om m'n eigen zaak mee op te starten. Er wordt veel informatie in kleine tijd gepropt, maar dat vind ik persoonlijk fijn. Ik schrijf alles mee zodat ik zo min mogelijk mis en dan werkt het ook gewoon. Ik kan het begrijpen als anderen het misschien te snel vinden gaan, maar voor mij was het een uitkomst dat de cursus duur daardoor lekker kort blijft. Het enigste wat eventueel een feedback puntje is, is dat de syllabus binders een beetje cheapy afdoen, maar that's it. Goede school!
Aanbevelen? Ja
16/02/2020 Farhana Faroque, Leusden
8
Boeiende cursus anatomie, pathologie & fysiologie
Boeiende cursus, zeer goede docente, aangenaam leslokaal, duidelijke communicatie
Aanbevelen? Ja
16/02/2020 Ellen, Berchem
8
Zeer tevreden!
Zeer goede opleidingen! De inhoud van de opleidingen worden op de website en opendeurdagen goed uitgelegd zodat je op voorhand weet waar je aan toe bent. Tijdens de lessen zelf wordt je voldoende opgevolgd maar is ook je creatieve vrijheid je gegund! De lesgevers weten waarover ze het hebben en je leert er veel van bij. Enkel de opvolging van een stage kan wat beter. De locatie in Hasselt is goed gelegen en makkelijk bereikbaar. Ik ben zeer tevreden van de Wellness Academie.
Aanbevelen? Ja
15/02/2020 Lisa, Redu
10
Verwachtingen werden vervuld
Ik ben al een tijdje actief met mijn bijberoep als make-up artieste, skoonheid. Heb de afgelopen jaren al veel cursusen gevolgd ook omtrent haren. Maar was op zoek naar een cursus die mij voldoening gaf en meer zelfvertrouwen. De opleiding kapster en hairstyling aan de welnessacademie te Hasselt gaven me dit. Ben nu helemaal klaar om mijn zaak, Skoonheid uit te bouwen. Waarvoor dank!
Aanbevelen? Ja
15/02/2020 Nathalie, Hasselt
8
Verwacht aan alle verwachtingen
Als een niet pro en totaal geen zicht hoe ik in het wereldje van de massage moest beginnen, hebben ze mij wegwijs gemaakt en alles in goede banen geleid met hun opleidingen. Ik kan alles volgen naar mijn ritme en heb ik vragen staan de docenten klaar. Een academie met een hart voor de leerlingen
Aanbevelen? Ja
14/02/2020 Karolien, geel
9
Als zeer positief ervaren.
Kundige leraren. Tijd. Geduldig. Praktijkervaring. Zeer aan te bevelen. Verheug me op mijn aankomende cursussen.
Aanbevelen? Ja
13/02/2020 Maria, Hoelbeek
10
Een zeer leuke en interessante opleiding .
Jouke van Klinken is een goede docent. De cursus is echt een aanrader.
Aanbevelen? Ja
11/02/2020 Wim, Heeten
10
Ik krijg er niet genoeg van
De mensen achter de schermen zijn voor mij net zo belangrijk geweest als de docenten. Ze zijn in de periode van mijn lidmaatschap professioneel, vriendelijk en zeer coulant geweest. De docenten die ik heb leren kennen zijn allemaal erg kundig en vriendelijk. Ze nemen er de tijd voor je om in de korte periode die ze hebben je zoveel mogelijk te leren. Ook de vernieuwingen in de opleidingen die er komen zijn geweldig. Ik ga zeker nog een 2e lidmaatschap nemen want ik wil nog veel meer leren
Aanbevelen? Ja
11/02/2020 Nynke, Amsterdam
10
Superfijne Cursus met TOP Docent!
2 hele fijne cursus dagen gehad , ontzettend veel geleerd heel goed uitleg van docente ik zou de wellness academie zeker aanraden.
Aanbevelen? Ja
11/02/2020 Ingrid, Rossum
10
Heel goed
Een gezellige school en een goede leraar.
Aanbevelen? Ja
07/02/2020 Anisa, Apeldoorn
10
Kwaliteit, veel ervaring en leuke sfeer!
Al verschillende cursussen gevolgd en steeds heel tevreden van thuis gekomen! Aandacht voor elke student, veel ervaring en steeds een leuke sfeer! Heel leuk dat je met je verjaardag een korting bon krijgt, dit motiveert om elk jaar zeker 1 cursus te volgen!
Aanbevelen? Ja
05/02/2020 Marjanne, Leuven
10
Enorm veel geleerd in een enorm korte tijd op een enorm prettige manier!
Fijne sfeer, fijne omgeving. Veel kennis opgedaan in korte tijd. Goeie leraren en jullie hebben alles heel netjes op orde! Ik ben bezig met de opleiding tot Jing Luo therapeut bij de wellness academie en ga hoogstwaarschijnlijk ook andere studies bij jullie volgen hierna. Kortom, bedankt Wellness Academie en ga zo door!
Aanbevelen? Ja
05/02/2020 jimmy, Maastricht
8
uitstekende docenten met veel passie voor het vak.
Zelf heb ik div. cursussen gevold door de docenten en de leerstof ben ik steeds meer zelf aan het verdiepen in de massages. In middels heb ik een eigensalon. met dank aan de academie.
Aanbevelen? Ja
04/02/2020 Björn, Uden
10
Heel goede omkadering en organisatie top
Heb cursus gevolgd en ben van plan nog andere cursussen te volgen in de academie omdat het zo professioneel aangepakt wordt .
Aanbevelen? Ja
04/02/2020 Bart, Kempenlaan 71 Wommelgem
10
Geweldige opleidingen!
Geweldige opleidingen. Erg goed verzorgd met bekwame docenten. Een echte aanrader.
Aanbevelen? Ja
29/01/2020 Patrick, Oss
9
Top opleidingen door top docenten
Ik heb al verschillende opleidingen/ cursussen bij de welness academie gevolgd. Iedere opleiding/ cursus wordt gedoceerd door een zeer ervaren docent met passie voor het vak. Een echte aanrader
Aanbevelen? Ja
28/01/2020 Laura, Den Bosch
10
Top ervaring!
Een super toffe ervaring! Ik zelf ben van Brugge en heb heel wat nieuwe toffe mensen leren kennen via deze workshop! Een super goeie leerkracht die elke keer motiveert en bijleert! De tijd vliegt voorbij als je het leuk hebt!
Aanbevelen? Ja
23/01/2020 Drieke, Ruddervoorde
8
Leuke ervaring
Ik ga zeker nog een cursus volgen. Heb het als zeer prettig ervaren
Aanbevelen? Ja
23/01/2020 Nicole, Veldhoven
9
Uitgebreid aanbod van boeiende opleidingen die met vakkennis gebracht worden!
Ik ben onder de indruk van het uitgebreid aanbod opleidingen dat Wellness Academie aanbiedt. Wat een keuze, voor elk wat wils! Top service: op vlak van de docenten die zeer gedreven en gepassioneerd les geven, bij het onthaal kan je terecht met allerlei vragen en krijg je snel een antwoord of verduidelijking, de site is overzichtelijk, compleet en gebruiksvriendelijk. Je gaat na de opleiding met een zeer tevreden gevoel naar huis. Een aanrader om bij Wellness Academie nieuwe 'vakken' te leren of je in iets bepaalds bij te scholen of te specialiseren.
Aanbevelen? Ja
22/01/2020 Els, Brussel
9
op korte termijn ruime kennis van vakkennis
Alle reeds gevolgde opleidingen waren een openbaring. Nooit gedacht dat bij alle lesgevers het niveau zo hoog ging liggen. Dat mn op korte termijn een echte proef van ons kunnen maken.
Aanbevelen? Ja
22/01/2020 kurt, meise
10
TOP !
Docenten zijn zeer gedreven en hebben enorme 'bagage' wat ervaring betreft. Iedere cursist krijgt de nodige aandacht en er is steeds tijd voor vragen. Ik zou iedereen zeker aanraden een cursus te komen volgen !
Aanbevelen? Ja
21/01/2020 Annick Sappada, rendeux
10
Geweldige cursus
Jauko is een zeer bevlogen leraar die voor elke deelnemer ruim de tijd neemt voor instructies.
Aanbevelen? Ja
21/01/2020 Ron Angus, Honselersdijk
9
Een enorm leerrijk weekend
Deze opleiding heeft aan al mijn verwachtingen beantwoord. Dankzij ons competente leerkracht werd mij zijn passie overgedragen en zal ik mij verder verdiepen in het domein ! We beschikten over het nodige materiaal en de sfeer was top. Zeker niet goedkoop maar is het geld waard !
Aanbevelen? Ja
21/01/2020 Louise Burrion, Brussels
10
Gewoonweg de max!
Professionele docenten en goed onderbouwde opleiding. Dat is hoe ik Wellness Academie zie.
Aanbevelen? Ja
21/01/2020 Birger, Gent
10
Meer dan goed
Petje af voor trainer Jauke die veel van zijn kennis heeft weten over te dragen in een weekend! En wat geef ik nog meer 5 sterren: * de locatie * de sfeer * de groepsgrootte * naslagwerk A.s. weekend ayurvedische massage, ik kijk ernaar uit
Aanbevelen? Ja
21/01/2020 Ellen, Nieuwerkerk aan den ijssel
10
docenten met passie
Om te weten wat je precies ligt moet je zoeken naar de geschikte opleiding die bij je past. Als je je hart volgt kom je al snel uit bij de juiste opleidingen. Deze opleidingen worden dan ook nog eens gegeven door docenten met passie en gegarandeerd slaat dit over naar jezelf als cursist. Je bent geen nummer in de school maar een individu waar ze rekening mee houden.
Aanbevelen? Ja
15/01/2020 Addy, Hasselt
10
Heel fijne ervaring!
Leerrijk, heel bekwame docenten, een superervaring!
Aanbevelen? Ja
14/01/2020 Lina Pronesti, Nevele
10
Zeer bekwame docenten.
Diverse cursussen gevolgd bij de Wellnessacademie. Vakkundige docenten die op een zeer prettige wijze hun lessen geven. Iedere cursus had het juiste aantal deelnemers.
Aanbevelen? Ja
13/01/2020 Ellen, Rotterdam
10
Zeer tevreden
Ik heb 2 opleidingen gevolgd bij de Wellness Academie. Beide opleidingen met grote enthousiasme gevolgd mede door de gedrevenheid en vakkundigheid van de docente.
Aanbevelen? Ja
30/12/2019 Sumeyye, Katwijk Aan Zee
10
Geweldige leraren
Leraren die zeer goed zijn
Aanbevelen? Ja
25/12/2019 Tom, Rademakers
9
Geweldige cursus, top docent
De cursus was zeer leerzaam en werd met veel enthousiasme gegeven door Mario. Wat een TOP kerel is die man, veel kennis en kunde en weet dit op een boeiende manier over te brengen.
Aanbevelen? Ja
25/12/2019 Erwin Raemaekers, Kerkrade
10
Super goede school!
Ik volgde al enkele cursussen op de wellnesacademie. En elke keer opnieuw is zowel de cursus leerrijk alsook de docenten die het geven! Zelfs Anatomie was geen saaie brok maar elke minuut boeiend!
Aanbevelen? Ja
24/12/2019 Lina, Meerhout
10
Heel fijn
Het gebouw heel netjes, de klas super goed materiaal waar je moogt mee werken alles oké. Een heel goede juf Miriam legt alles duidelijk uit .het was gewoon geweldig, heel fijn
Aanbevelen? Ja
23/12/2019 Liliane, Beringen
10
Meer dan verwacht
Professionele aanpak van de lesgeefster. Je merkt dat ze haar vak kent en ze spreekt en toont het met veel enthousiasme. Heeft oog voor iedereen tijdens het oefenen. Deze aanpak doet me zin krijgen om nog opleidingen te volgen daar.
Aanbevelen? Ja
20/12/2019 Nancy Everaerts, Lummen
10
Fantastische trainingen door gedreven professionals!
Ik heb al aan meerdere training modules deelgenomen onder het dak van de Wellness Academie en dat met veel plezier. De training overtrof steeds mijn leerverwachting. Daarenboven werkt het enthousiasme van de docenten zo aanstekelijk dat de verleiding om te verdiepen groot is.
Aanbevelen? Ja
20/12/2019 Koen, Dilsen Stokkem
10
Snel en goed leren
Super fijne school, je leert hier alleen de dingen die je ook daadwerkelijk gaat gebruiken in het vak. Goede docente en de schooltijden zijn goed te combineren met werk.
Aanbevelen? Ja
19/12/2019 Estell, Geleen
9
Klantvriendelijk, doelgericht, praktisch, kortom een aanrader voor ieder die bij wil leren!
Ik heb met de ' Wellness Academie ', enkel goede ervaringen! Stuk voor stuk, leuke, boeiende mensen die de cursussen geven. Zij zijn stuk voor stuk proffesioneel en weten zeker waar zij mee bezig zijn door erg veel ervaring. Toch lukt het hen keer op keer om voor ons ' leken ', dingen op een praktische en duidelijke manier aan te leren! Geen vraag is teveel, zelfs na de cursussen kan je ten alle tijde jouw leraar/lerares om advies vragen. Ga zo door! Er zullen nog veel cursussen van mij uit volgen!!!
Aanbevelen? Ja
18/12/2019 Loes, lommel
10
Zeer duidelijke en leerzame les!
Zeer duidelijke en leerzame les. Tevens nette werkomgeving!
Aanbevelen? Ja
18/12/2019 Eefje Wientjens, Bergen op Zoom
10
Awsom
Ik vind deze academie echt geweldig. De mensen achter de schermen zijn net zo geweldig, als de docenten die les geven. Iedereen doet dit echt met passie. Ik persoonlijk ben blij dat ik gekozen heb voor de wellness academie. In vele dingen hebben alle mensen mij bijgestaan om ervoor te zorgen dat ik dat kan doen wat ik geweldig vind. Ik zou ook iedereen aanraden om een lidmaatschap te nemen.
Aanbevelen? Ja
18/12/2019 nynke de Bruijn, Amsterdam
10
Zeer interessante cursus anatomie fysiologie en pathologie
Naast inhoudelijk zeer goede info ook richting gevende kennis over het functioneren van het lichaam. Tevens veel geconditioneerde meningen kritisch beschouwd en weerlegd. Veel stof om over na te denken en vastgeroeste denkbeelden overboord gezet.
Aanbevelen? Ja
17/12/2019 Ronald Angus, Honselersdijk
10
Goede docenten, leuke opleidingen
Ik heb reeds een aantal cursussen gevolgd aan de Wellness Academie. Steeds aangename docenten die weten waar ze mee bezig zijn.
Aanbevelen? Ja
17/12/2019 Inge, Heusden
10
Gewéldig gewoon
Goede docenten goed sfeer, duidelijke uitleg van de cursus.
Aanbevelen? Ja
16/12/2019 esther, bleiswijk
8
Goede cursussen voor betaalbare prijzen.
Ik heb inmiddels ruim 6 of 7 cursussen bij de Wellness Academie gevolgd. De kwaliteit verschilt per docent. Ik heb goede docenten gehad maar ook minder goede docenten. De Wellness Academie heeft mijn klachten serieus genomen waardoor ik gelukkig een cursus opnieuw mocht doen. Ik heb veel geleerd en ben van plan om meer cursussen te volgen bij de Wellness Academie. Wel hoop ik dat de kwaliteit van docenten omhoog gaat en de klasjes iets kleiner zijn qua aantallen. Het zou ook fijn zijn als er een receptioniste zou zijn bij de locaties, zodat de docenten niet steeds gestoord worden tijdens de les om de deur open te maken. Docenten als Marina, Jelena en Michelle zijn reden voor mij om terug te blijven komen omdat zij van hoogwaardige kwaliteit les geven. Ik zou het fijn vinden als meerdere docenten ook privé lessen geven en de theorie ook als e-learning zouden aanbieden of video presentaties ter voorbereiding op een cursus. De lessen zijn soms te kort om de gehele theorie door te nemen, waardoor een video of powerpoint presentatie vooraf goede huiswerk zou zijn. Of er zouden huiswerkopdrachten gegeven moeten worden of de syllabus digitaal vooraf verzenden. Het zou ook leuk zijn als de Wellness cursussen zou geven hoe te ondernemen als beginnende schoonheidsprofessional. Ook zou ik het fijn vinden als de Wellness Academie een modellenbestand zou hebben die vrijwillig model willen zijn voor de cursussen per stad, zodat je niet steeds een model hoeft te regelen. Ik zou bijvoorbeeld ook model willen zijn voor andere cursussen. Door middel van een knop op de website zouden mensen zich bijvoorbeeld vrijwillig kunnen opgeven als model. Dit vergroot ook het netwerk van de Wellness Academie. En de klasjes moeten iets kleiner worden. Ik zou zeggen max 10 deelnemers per klas.
Aanbevelen? Ja
11/12/2019 Anjuli, Amsterdam
10
Fantastisch
Vriendelijk personeel, leerrijk, fijne sfeer!
Aanbevelen? Ja
11/12/2019 Ferine, Maasmechelen
8
Enthousiaste docent met veel praktijkkennis
Inspirerende les, prima groepsgrootte. Duidelijke documentatie.
Aanbevelen? Ja
10/12/2019 Olaf Exoo, Ommel
10
Waardevolle en leerzame dagen! door super deskundige en kwaliteit leraren
Sinds day one was het een super ervaring alle docenten zijn heel professioneel,de manier hoe ze praten,staan en denken alles zegt iets.veel geduld, duidelijk kunnen uitleggen wat belangrijk is en alles wat wij moeten weten om verder te kunnen gaan.Als je wat nodig heb krijgt je steun je kan anytime contact nemen met hun dat is geweldig!! Ben super blij dat voor WELLNESS ACADEMIE had gekozen!
Aanbevelen? Ja
10/12/2019 Jenise, Eindhoven
10
leerrijk,geestverruimend, intressant en buitengewoon goed gebracht en begeleid door de docent.
Een geweldige cursus om te volgen. De docent bracht de les geweldig goed, vol met enthousiasme en behulpzaamheid om elke vraag die we hadden te beantwoorden en zelfs na de cursus ons verder te helpen. 10/10 voor de wellness academie om deze cursus aan te bieden en een 10/10 aan docent jauke van klinken over hoe hij deze cursus geeft.
Aanbevelen? Ja
08/12/2019 Lorenzo, Boom
10
Heb veel geleerd
Ben erg blij met deze cursus bedankjt nogmaals
Aanbevelen? Ja
03/12/2019 Serap, KRABBENDIJKE
10
Topper
Vanuit Groningen hier heen voor de cursus. Alles heel duidelijk en niet te grote groepen. Je krijgt e-mail van je begeleider zodat je contact kan houden met oefenen. En zo begeleid ze je thuis ook. Ben al aan het kijken naar andere leuke cursussen om hier te doen
Aanbevelen? Ja
02/12/2019 Bianca, Groningen
10
Een complete en aangename ervaring
De les inhoud was duidelijk en compleet vragen werden meteen beantwoord op een heel professioneel standpunt.
Aanbevelen? Ja
27/11/2019 Anthea, Sint-pietes-kapelle
9
Super veel geleerd
Ik heb de trainingen als heel fijn ervaren
Aanbevelen? Ja
26/11/2019 Jessica, Zwolle
9
Mijn klanten zijn heel blij!
Er waren al een aantal dingen die ik al wist en hierover heb ik veel bijgeleerd. Ook heb ik veel nieuwe dingen ontdekt.
Aanbevelen? Ja
26/11/2019 Elien, Linter
10
Topcursus!
Mijn eerste ervaring met een praktijkcursus ontspanningsmassage was zeker geslaagd! Toffe docent die alles rustig uitlegde en bij alle cursisten regelmatig kwam afchecken om de puntjes op de 'I' te zetten tijdens het uitvoeren van de massages op elkaar. Ik kijk al uit naar een volgende cursus!
Aanbevelen? Ja
25/11/2019 Felien, Landen
10
Het is een topacademie met topdocenten en uit uitgebreid aanbod cursussen
Alle cursussen die ik al gevolgd heb waren super interessant en gegeven door topdocenten die ook veel aandacht hadden voor de deelnemers en op een interactieve manier lesgaven. Ook de administratie verdient een pluim voor de altijd goede organisatie, de verwelkoming en het inleven bij eventuele problemen.
Aanbevelen? Ja
21/11/2019 hugo, Boutersem
9
Super leerzaam
Veel geleerd in 1 weekend. Goede begeleiding en sfeer. Kan het iedereen aan bevelen. Mvg Judith Punte van Deventer
Aanbevelen? Ja
19/11/2019 Judith, Zeddam
10
Helemaal goed
Fijne training en zeer professionele begeleiding door Cindy.
Aanbevelen? Ja
19/11/2019 Fons Van Gijsel, Eindhoven
10
Super
Ik hab kappers opleiding+haarkleur net afgerond en ga verder for meer als haarstyle ....her ging super leuk en intensieve ik ben echt tevreden van! Bedankt voor academie die bied ons heel goeie docent! Grote ,
Aanbevelen? Ja
19/11/2019 Sumaira Yasmeen, Nootdorp
10
Geweldig!
De allround kapper opleiding gevolgd bij Salina en super tevreden! Duidelijk uitleg en neemt de tijd voor haar leerlingen. Verder vanuit Wellness Academie alles top geregeld.
Aanbevelen? Ja
19/11/2019 Cheyenne, Waalwijk
9
zeer goed
Zeer goed
Aanbevelen? Ja
19/11/2019 Albert, Struik
10
Goed onderbouwde lessen van experts
De opleiding schoonheidsspecialiste in Nijmegen van Docent Esther Matser is in een woord ; top ! De kennis die zij overbrengt in de lessen is iets waar je op kan bouwen. Ik voel me geschoold en zeker in mijn toekomstige vak. Ik kan hierom Wellness academy alleen een hele dikke 5 sterren geven. Niets minder !
Aanbevelen? Ja
19/11/2019 Wendy, Nijmegen
10
Helemaal top
Leuke opleidingen met leuke enthousiaste docenten. Kan niet wachten tot er meer cursussen in rotterdam gegeven worden. Haarstyling voor gevorderden, polygel, fruitzuurpeeling enz.
Aanbevelen? Ja
16/11/2019 Amanda de Lange, Maassluis
10
Heel erg leuk en leerzaam!
Lieve en kundige lerares en veel informatie! Het was een leuke dag alleen jammer dat het allemaal zo ver weg is!(ik kom uit Groningen)
Aanbevelen? Ja
14/11/2019 Irini, Groningen
10
Alle docenten dragen hun passie over naar de student.
Enthousiasme vaardig en kundig. Uitgebreid aanbod en steeds vernieuwend! Door de mogelijkheden om een opleiding aan een gesloten te volgen of per module maakt dat het voor meer mensen toegankelijk is en om hun droom te realiseren.
Aanbevelen? Ja
09/11/2019 Charlotte, Heerhugowaard
10
Ik ben tevreden waarover de cursus.
Goede cursus.
Aanbevelen? Ja
08/11/2019 Charin, Mierlo
9
Ik ben super tevreden! Mijn schoonheidsspecialiste diploma behaald! En wimperlifting. Top top lessen
Leerzame lessen, veel aandacht. Het is het waard.
Aanbevelen? Ja
06/11/2019 Ikram Acherrat, Amsterdam
10
gewoon super geweldig ..echt
Ik was al blij verrast met de locatie ..mooi verzorgt en alles voorhanden..geloof me is niet overal zo .. Super proffesionele leraar ..de les vloog om en wat we geleerd hebben op die korte tijd kan alleen iemand met passie voor zijn vak klasrkrijgen ..Jos koch was zo iemand. een echte topper ..ik ben zo enthousiast dat er al meerdere mensen daar door inschreven ...en hun zijn even tevreden als ik xxc
Aanbevelen? Ja
06/11/2019 bianca, bilzen
10
kwaliteit
zeer profesioneel, bekwaam, veel ervaring, respectvol , klantgericht
Aanbevelen? Ja
05/11/2019 tinne, Geel
10
Steeds kwaliteitsvolle opleidingen en docenten die veel ervaring en vakkennis hebben.
Ik heb al verschillende opleidingen gevolgd in Hasselt en Wilrijk. Docenten met vakkennis en bereid als je evt nog andere vragen hebt je te woord te staan met raad en daad. Ik raad de Wellness Academie steeds aan als mensen vragen hebben over opleidingen. Jullie blijven een top Academie voor iedereen die wil bijleren ongeacht de leeftijd. Doe zo verder.
Aanbevelen? Ja
05/11/2019 Conny Stoop, BOOM
10
Ongelofelijke start naar een bloeiende zaak
Na een hele reeks aan cursussen bij de wellness academy blijft het zeer boeiend en interessant op bij te leren. Het is een mooie locatie met een Zeer uitgebreid gamma aan cursussen met uitstekende topdocenten die inmiddels mijn grote voorbeeld geworden zijn
Aanbevelen? Ja
05/11/2019 Melissa, Aarschot
9
Wellness Academie hét adres voor kwalitatieve nascholing
Als leek in het vak was ik op zoek naar een kwalitatieve opleiding op vlak van massage. Als "mens uit het onderwijs" sta ik bekend als kritisch en veeleisend ;-) Wellness Academie heeft al mijn verwachtingen ingelost en... overtroffen. Als U dus op zoek bent naar de ene of andere opleiding, dan hebt U bij Wellness Academie de oplossing gevonden. Niet aarzelen... gewoon doen! U krijgt er zeker geen spijt van, wel in tegendeel. Succes!!
Aanbevelen? Ja
05/11/2019 Lut, Nazareth
10
Daar mag iedereen een professionaliteit proefen.
Bij Wellness Academy heb ik echt goed cursus gevolgd. Vanaf de eerste staap door de ingang tot het moment van de diploma behalen, had ik deze gevoel, dat ben ik in de juiste plek. Mijn complimenten voor de docent, zijn kennis en kwalificaties. Mijn hoofd is nu open en ik heb zeer meer mogelijkheden.
Aanbevelen? Ja
03/11/2019 Michal, Horst
9
Super leuke ervaring!
Goed en duidelijk onthaal. Begeleiding tot aan het leslokaal door de lesgeefster. Heel goede lesgeefster, duidelijke uitleg en heel veel geduld met uitleggen tijdens de praktijk. Ze weet absoluut waar ze over praat. Contact na de opleiding is ook prima.
Aanbevelen? Ja
30/10/2019 Chantal, Bree
10
Uitstekend
Jelena is een uitstekende docente die echte vakkennis heeft, Zeer goede les gekregen, heel goed uitgelegd en direct in praktijk toegepast. Ik ben met een heel goed gevoel naar huis gegaan. Heel veel geleerd binnen twee dagen, en heel fijn dat ik over twee weken je weer als docent heb voor de cursus sugar waxing.
Aanbevelen? Ja
29/10/2019 Mirjeta, Boxtel
9
Een geweldige Wellness Academie!
De opleiding wellness massage en anatomie, pathologie en fysiologie vond ik zeer interessant. Ik ben blij en dankbaar te hebben mogen leren van personen die veel praktijkervaring hebben in deze sector. En de manier van lesgeven was zo goed dat ik het zeer aangenaam vond om er te blijven.
Aanbevelen? Ja
27/10/2019 Rudy, Fillee
9
het was een fijne ervaring, top
Een zeer goede docent, met engelengeduld, hoe ze met ons omgaat en het ons aanleert.
Aanbevelen? Ja
27/10/2019 hendrika, hasselt
10
Leerrijke ontspanning massage cursus
Zeer leerrijke en praktische ontspanning massage cursus. Heel ervaren lerares die het zeer goed kon brengen.
Aanbevelen? Ja
23/10/2019 Tim Cools, Borsbeek
10
Klant vriendelijk erg behulpzaam
Ik heb een aantal cursussen gevolgd en tot nu toe alles goed ervaringen word goed uitleg gegeven zijn erg vriendelijk waar door ik meerdere opleidingen bij jullie ga volgen ik ben zeer tevreden
Aanbevelen? Ja
23/10/2019 Amanda Do Rosari, Capelle ad ijssel
10
Super interessant, ik heb héél veel bijgeleerd !
een enthousiaste en gedreven docente met héél veel parktijkervaring ! Suzy is ook bereid om haar ervaring door te geven ! Een absolute aanrader !
Aanbevelen? Ja
22/10/2019 Marie-Christine, Gavere
8
Leuke en leerzame lessen!
Ik vond de lessen van Rayshri heel leuk en leerzaam. Ze legt je alles erg goed uit. Wat alleen een klein minpuntje was, was dat het lokaal net wat te klein was.. Verder top!
Aanbevelen? Ja
22/10/2019 Romi, Uden
10
Hele fijne gezellige les
Les was juist gedoseerd. De lerares nam de tijd voor iedereen. En de 2 de dag was het een gezamenlijke afsluiting.
Aanbevelen? Ja
22/10/2019 Diana, Vlaardingen
10
Kies voor een opleidingsjaar
Super academie. Kies eventueel voor een opleidingsjaar als je verschillende cursussen wil volgen. Dit kan je veel geld besparen en maakt het leren alleen maar leuker !
Aanbevelen? Ja
18/10/2019 Martijn, Overpelt