Onafhankelijke reviews voor Wellness Academie

9,3
98% beveelt aan

Heeft een totaal van 1.122 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3

10
docenten met passie
Om te weten wat je precies ligt moet je zoeken naar de geschikte opleiding die bij je past. Als je je hart volgt kom je al snel uit bij de juiste opleidingen. Deze opleidingen worden dan ook nog eens gegeven door docenten met passie en gegarandeerd slaat dit over naar jezelf als cursist. Je bent geen nummer in de school maar een individu waar ze rekening mee houden.
Aanbevelen? Ja
15/01/2020 Addy, Hasselt
10
Heel fijne ervaring!
Leerrijk, heel bekwame docenten, een superervaring!
Aanbevelen? Ja
14/01/2020 Lina Pronesti, Nevele
10
Zeer bekwame docenten.
Diverse cursussen gevolgd bij de Wellnessacademie. Vakkundige docenten die op een zeer prettige wijze hun lessen geven. Iedere cursus had het juiste aantal deelnemers.
Aanbevelen? Ja
13/01/2020 Ellen, Rotterdam
10
Zeer tevreden
Ik heb 2 opleidingen gevolgd bij de Wellness Academie. Beide opleidingen met grote enthousiasme gevolgd mede door de gedrevenheid en vakkundigheid van de docente.
Aanbevelen? Ja
30/12/2019 Sumeyye, Katwijk Aan Zee
10
Geweldige leraren
Leraren die zeer goed zijn
Aanbevelen? Ja
25/12/2019 Tom, Rademakers
9
Geweldige cursus, top docent
De cursus was zeer leerzaam en werd met veel enthousiasme gegeven door Mario. Wat een TOP kerel is die man, veel kennis en kunde en weet dit op een boeiende manier over te brengen.
Aanbevelen? Ja
25/12/2019 Erwin Raemaekers, Kerkrade
10
Super goede school!
Ik volgde al enkele cursussen op de wellnesacademie. En elke keer opnieuw is zowel de cursus leerrijk alsook de docenten die het geven! Zelfs Anatomie was geen saaie brok maar elke minuut boeiend!
Aanbevelen? Ja
24/12/2019 Lina, Meerhout
10
Heel fijn
Het gebouw heel netjes, de klas super goed materiaal waar je moogt mee werken alles oké. Een heel goede juf Miriam legt alles duidelijk uit .het was gewoon geweldig, heel fijn
Aanbevelen? Ja
23/12/2019 Liliane, Beringen
10
Meer dan verwacht
Professionele aanpak van de lesgeefster. Je merkt dat ze haar vak kent en ze spreekt en toont het met veel enthousiasme. Heeft oog voor iedereen tijdens het oefenen. Deze aanpak doet me zin krijgen om nog opleidingen te volgen daar.
Aanbevelen? Ja
20/12/2019 Nancy Everaerts, Lummen
10
Fantastische trainingen door gedreven professionals!
Ik heb al aan meerdere training modules deelgenomen onder het dak van de Wellness Academie en dat met veel plezier. De training overtrof steeds mijn leerverwachting. Daarenboven werkt het enthousiasme van de docenten zo aanstekelijk dat de verleiding om te verdiepen groot is.
Aanbevelen? Ja
20/12/2019 Koen, Dilsen Stokkem
10
Snel en goed leren
Super fijne school, je leert hier alleen de dingen die je ook daadwerkelijk gaat gebruiken in het vak. Goede docente en de schooltijden zijn goed te combineren met werk.
Aanbevelen? Ja
19/12/2019 Estell, Geleen
9
Klantvriendelijk, doelgericht, praktisch, kortom een aanrader voor ieder die bij wil leren!
Ik heb met de ' Wellness Academie ', enkel goede ervaringen! Stuk voor stuk, leuke, boeiende mensen die de cursussen geven. Zij zijn stuk voor stuk proffesioneel en weten zeker waar zij mee bezig zijn door erg veel ervaring. Toch lukt het hen keer op keer om voor ons ' leken ', dingen op een praktische en duidelijke manier aan te leren! Geen vraag is teveel, zelfs na de cursussen kan je ten alle tijde jouw leraar/lerares om advies vragen. Ga zo door! Er zullen nog veel cursussen van mij uit volgen!!!
Aanbevelen? Ja
18/12/2019 Loes, lommel
10
Zeer duidelijke en leerzame les!
Zeer duidelijke en leerzame les. Tevens nette werkomgeving!
Aanbevelen? Ja
18/12/2019 Eefje Wientjens, Bergen op Zoom
10
Awsom
Ik vind deze academie echt geweldig. De mensen achter de schermen zijn net zo geweldig, als de docenten die les geven. Iedereen doet dit echt met passie. Ik persoonlijk ben blij dat ik gekozen heb voor de wellness academie. In vele dingen hebben alle mensen mij bijgestaan om ervoor te zorgen dat ik dat kan doen wat ik geweldig vind. Ik zou ook iedereen aanraden om een lidmaatschap te nemen.
Aanbevelen? Ja
18/12/2019 nynke de Bruijn, Amsterdam
10
Zeer interessante cursus anatomie fysiologie en pathologie
Naast inhoudelijk zeer goede info ook richting gevende kennis over het functioneren van het lichaam. Tevens veel geconditioneerde meningen kritisch beschouwd en weerlegd. Veel stof om over na te denken en vastgeroeste denkbeelden overboord gezet.
Aanbevelen? Ja
17/12/2019 Ronald Angus, Honselersdijk
10
Goede docenten, leuke opleidingen
Ik heb reeds een aantal cursussen gevolgd aan de Wellness Academie. Steeds aangename docenten die weten waar ze mee bezig zijn.
Aanbevelen? Ja
17/12/2019 Inge, Heusden
10
Gewéldig gewoon
Goede docenten goed sfeer, duidelijke uitleg van de cursus.
Aanbevelen? Ja
16/12/2019 esther, bleiswijk
8
Goede cursussen voor betaalbare prijzen.
Ik heb inmiddels ruim 6 of 7 cursussen bij de Wellness Academie gevolgd. De kwaliteit verschilt per docent. Ik heb goede docenten gehad maar ook minder goede docenten. De Wellness Academie heeft mijn klachten serieus genomen waardoor ik gelukkig een cursus opnieuw mocht doen. Ik heb veel geleerd en ben van plan om meer cursussen te volgen bij de Wellness Academie. Wel hoop ik dat de kwaliteit van docenten omhoog gaat en de klasjes iets kleiner zijn qua aantallen. Het zou ook fijn zijn als er een receptioniste zou zijn bij de locaties, zodat de docenten niet steeds gestoord worden tijdens de les om de deur open te maken. Docenten als Marina, Jelena en Michelle zijn reden voor mij om terug te blijven komen omdat zij van hoogwaardige kwaliteit les geven. Ik zou het fijn vinden als meerdere docenten ook privé lessen geven en de theorie ook als e-learning zouden aanbieden of video presentaties ter voorbereiding op een cursus. De lessen zijn soms te kort om de gehele theorie door te nemen, waardoor een video of powerpoint presentatie vooraf goede huiswerk zou zijn. Of er zouden huiswerkopdrachten gegeven moeten worden of de syllabus digitaal vooraf verzenden. Het zou ook leuk zijn als de Wellness cursussen zou geven hoe te ondernemen als beginnende schoonheidsprofessional. Ook zou ik het fijn vinden als de Wellness Academie een modellenbestand zou hebben die vrijwillig model willen zijn voor de cursussen per stad, zodat je niet steeds een model hoeft te regelen. Ik zou bijvoorbeeld ook model willen zijn voor andere cursussen. Door middel van een knop op de website zouden mensen zich bijvoorbeeld vrijwillig kunnen opgeven als model. Dit vergroot ook het netwerk van de Wellness Academie. En de klasjes moeten iets kleiner worden. Ik zou zeggen max 10 deelnemers per klas.
Aanbevelen? Ja
11/12/2019 Anjuli, Amsterdam
10
Fantastisch
Vriendelijk personeel, leerrijk, fijne sfeer!
Aanbevelen? Ja
11/12/2019 Ferine, Maasmechelen
8
Enthousiaste docent met veel praktijkkennis
Inspirerende les, prima groepsgrootte. Duidelijke documentatie.
Aanbevelen? Ja
10/12/2019 Olaf Exoo, Ommel
10
Waardevolle en leerzame dagen! door super deskundige en kwaliteit leraren
Sinds day one was het een super ervaring alle docenten zijn heel professioneel,de manier hoe ze praten,staan en denken alles zegt iets.veel geduld, duidelijk kunnen uitleggen wat belangrijk is en alles wat wij moeten weten om verder te kunnen gaan.Als je wat nodig heb krijgt je steun je kan anytime contact nemen met hun dat is geweldig!! Ben super blij dat voor WELLNESS ACADEMIE had gekozen!
Aanbevelen? Ja
10/12/2019 Jenise, Eindhoven
10
leerrijk,geestverruimend, intressant en buitengewoon goed gebracht en begeleid door de docent.
Een geweldige cursus om te volgen. De docent bracht de les geweldig goed, vol met enthousiasme en behulpzaamheid om elke vraag die we hadden te beantwoorden en zelfs na de cursus ons verder te helpen. 10/10 voor de wellness academie om deze cursus aan te bieden en een 10/10 aan docent jauke van klinken over hoe hij deze cursus geeft.
Aanbevelen? Ja
08/12/2019 Lorenzo, Boom
10
Heb veel geleerd
Ben erg blij met deze cursus bedankjt nogmaals
Aanbevelen? Ja
03/12/2019 Serap, KRABBENDIJKE
10
Topper
Vanuit Groningen hier heen voor de cursus. Alles heel duidelijk en niet te grote groepen. Je krijgt e-mail van je begeleider zodat je contact kan houden met oefenen. En zo begeleid ze je thuis ook. Ben al aan het kijken naar andere leuke cursussen om hier te doen
Aanbevelen? Ja
02/12/2019 Bianca, Groningen
10
Een complete en aangename ervaring
De les inhoud was duidelijk en compleet vragen werden meteen beantwoord op een heel professioneel standpunt.
Aanbevelen? Ja
27/11/2019 Anthea, Sint-pietes-kapelle
9
Super veel geleerd
Ik heb de trainingen als heel fijn ervaren
Aanbevelen? Ja
26/11/2019 Jessica, Zwolle
9
Mijn klanten zijn heel blij!
Er waren al een aantal dingen die ik al wist en hierover heb ik veel bijgeleerd. Ook heb ik veel nieuwe dingen ontdekt.
Aanbevelen? Ja
26/11/2019 Elien, Linter
10
Topcursus!
Mijn eerste ervaring met een praktijkcursus ontspanningsmassage was zeker geslaagd! Toffe docent die alles rustig uitlegde en bij alle cursisten regelmatig kwam afchecken om de puntjes op de 'I' te zetten tijdens het uitvoeren van de massages op elkaar. Ik kijk al uit naar een volgende cursus!
Aanbevelen? Ja
25/11/2019 Felien, Landen
10
Het is een topacademie met topdocenten en uit uitgebreid aanbod cursussen
Alle cursussen die ik al gevolgd heb waren super interessant en gegeven door topdocenten die ook veel aandacht hadden voor de deelnemers en op een interactieve manier lesgaven. Ook de administratie verdient een pluim voor de altijd goede organisatie, de verwelkoming en het inleven bij eventuele problemen.
Aanbevelen? Ja
21/11/2019 hugo, Boutersem
9
Super leerzaam
Veel geleerd in 1 weekend. Goede begeleiding en sfeer. Kan het iedereen aan bevelen. Mvg Judith Punte van Deventer
Aanbevelen? Ja
19/11/2019 Judith, Zeddam
10
Helemaal goed
Fijne training en zeer professionele begeleiding door Cindy.
Aanbevelen? Ja
19/11/2019 Fons Van Gijsel, Eindhoven
10
Super
Ik hab kappers opleiding+haarkleur net afgerond en ga verder for meer als haarstyle ....her ging super leuk en intensieve ik ben echt tevreden van! Bedankt voor academie die bied ons heel goeie docent! Grote ,
Aanbevelen? Ja
19/11/2019 Sumaira Yasmeen, Nootdorp
10
Geweldig!
De allround kapper opleiding gevolgd bij Salina en super tevreden! Duidelijk uitleg en neemt de tijd voor haar leerlingen. Verder vanuit Wellness Academie alles top geregeld.
Aanbevelen? Ja
19/11/2019 Cheyenne, Waalwijk
9
zeer goed
Zeer goed
Aanbevelen? Ja
19/11/2019 Albert, Struik
10
Goed onderbouwde lessen van experts
De opleiding schoonheidsspecialiste in Nijmegen van Docent Esther Matser is in een woord ; top ! De kennis die zij overbrengt in de lessen is iets waar je op kan bouwen. Ik voel me geschoold en zeker in mijn toekomstige vak. Ik kan hierom Wellness academy alleen een hele dikke 5 sterren geven. Niets minder !
Aanbevelen? Ja
19/11/2019 Wendy, Nijmegen
10
Helemaal top
Leuke opleidingen met leuke enthousiaste docenten. Kan niet wachten tot er meer cursussen in rotterdam gegeven worden. Haarstyling voor gevorderden, polygel, fruitzuurpeeling enz.
Aanbevelen? Ja
16/11/2019 Amanda de Lange, Maassluis
10
Heel erg leuk en leerzaam!
Lieve en kundige lerares en veel informatie! Het was een leuke dag alleen jammer dat het allemaal zo ver weg is!(ik kom uit Groningen)
Aanbevelen? Ja
14/11/2019 Irini, Groningen
10
Alle docenten dragen hun passie over naar de student.
Enthousiasme vaardig en kundig. Uitgebreid aanbod en steeds vernieuwend! Door de mogelijkheden om een opleiding aan een gesloten te volgen of per module maakt dat het voor meer mensen toegankelijk is en om hun droom te realiseren.
Aanbevelen? Ja
09/11/2019 Charlotte, Heerhugowaard
10
Ik ben tevreden waarover de cursus.
Goede cursus.
Aanbevelen? Ja
08/11/2019 Charin, Mierlo
9
Ik ben super tevreden! Mijn schoonheidsspecialiste diploma behaald! En wimperlifting. Top top lessen
Leerzame lessen, veel aandacht. Het is het waard.
Aanbevelen? Ja
06/11/2019 Ikram Acherrat, Amsterdam
10
gewoon super geweldig ..echt
Ik was al blij verrast met de locatie ..mooi verzorgt en alles voorhanden..geloof me is niet overal zo .. Super proffesionele leraar ..de les vloog om en wat we geleerd hebben op die korte tijd kan alleen iemand met passie voor zijn vak klasrkrijgen ..Jos koch was zo iemand. een echte topper ..ik ben zo enthousiast dat er al meerdere mensen daar door inschreven ...en hun zijn even tevreden als ik xxc
Aanbevelen? Ja
06/11/2019 bianca, bilzen
10
kwaliteit
zeer profesioneel, bekwaam, veel ervaring, respectvol , klantgericht
Aanbevelen? Ja
05/11/2019 tinne, Geel
10
Steeds kwaliteitsvolle opleidingen en docenten die veel ervaring en vakkennis hebben.
Ik heb al verschillende opleidingen gevolgd in Hasselt en Wilrijk. Docenten met vakkennis en bereid als je evt nog andere vragen hebt je te woord te staan met raad en daad. Ik raad de Wellness Academie steeds aan als mensen vragen hebben over opleidingen. Jullie blijven een top Academie voor iedereen die wil bijleren ongeacht de leeftijd. Doe zo verder.
Aanbevelen? Ja
05/11/2019 Conny Stoop, BOOM
10
Ongelofelijke start naar een bloeiende zaak
Na een hele reeks aan cursussen bij de wellness academy blijft het zeer boeiend en interessant op bij te leren. Het is een mooie locatie met een Zeer uitgebreid gamma aan cursussen met uitstekende topdocenten die inmiddels mijn grote voorbeeld geworden zijn
Aanbevelen? Ja
05/11/2019 Melissa, Aarschot
9
Wellness Academie hét adres voor kwalitatieve nascholing
Als leek in het vak was ik op zoek naar een kwalitatieve opleiding op vlak van massage. Als "mens uit het onderwijs" sta ik bekend als kritisch en veeleisend ;-) Wellness Academie heeft al mijn verwachtingen ingelost en... overtroffen. Als U dus op zoek bent naar de ene of andere opleiding, dan hebt U bij Wellness Academie de oplossing gevonden. Niet aarzelen... gewoon doen! U krijgt er zeker geen spijt van, wel in tegendeel. Succes!!
Aanbevelen? Ja
05/11/2019 Lut, Nazareth
10
Daar mag iedereen een professionaliteit proefen.
Bij Wellness Academy heb ik echt goed cursus gevolgd. Vanaf de eerste staap door de ingang tot het moment van de diploma behalen, had ik deze gevoel, dat ben ik in de juiste plek. Mijn complimenten voor de docent, zijn kennis en kwalificaties. Mijn hoofd is nu open en ik heb zeer meer mogelijkheden.
Aanbevelen? Ja
03/11/2019 Michal, Horst
9
Super leuke ervaring!
Goed en duidelijk onthaal. Begeleiding tot aan het leslokaal door de lesgeefster. Heel goede lesgeefster, duidelijke uitleg en heel veel geduld met uitleggen tijdens de praktijk. Ze weet absoluut waar ze over praat. Contact na de opleiding is ook prima.
Aanbevelen? Ja
30/10/2019 Chantal, Bree
10
Uitstekend
Jelena is een uitstekende docente die echte vakkennis heeft, Zeer goede les gekregen, heel goed uitgelegd en direct in praktijk toegepast. Ik ben met een heel goed gevoel naar huis gegaan. Heel veel geleerd binnen twee dagen, en heel fijn dat ik over twee weken je weer als docent heb voor de cursus sugar waxing.
Aanbevelen? Ja
29/10/2019 Mirjeta, Boxtel
9
Een geweldige Wellness Academie!
De opleiding wellness massage en anatomie, pathologie en fysiologie vond ik zeer interessant. Ik ben blij en dankbaar te hebben mogen leren van personen die veel praktijkervaring hebben in deze sector. En de manier van lesgeven was zo goed dat ik het zeer aangenaam vond om er te blijven.
Aanbevelen? Ja
27/10/2019 Rudy, Fillee
9
het was een fijne ervaring, top
Een zeer goede docent, met engelengeduld, hoe ze met ons omgaat en het ons aanleert.
Aanbevelen? Ja
27/10/2019 hendrika, hasselt
10
Leerrijke ontspanning massage cursus
Zeer leerrijke en praktische ontspanning massage cursus. Heel ervaren lerares die het zeer goed kon brengen.
Aanbevelen? Ja
23/10/2019 Tim Cools, Borsbeek
10
Klant vriendelijk erg behulpzaam
Ik heb een aantal cursussen gevolgd en tot nu toe alles goed ervaringen word goed uitleg gegeven zijn erg vriendelijk waar door ik meerdere opleidingen bij jullie ga volgen ik ben zeer tevreden
Aanbevelen? Ja
23/10/2019 Amanda Do Rosari, Capelle ad ijssel
10
Super interessant, ik heb héél veel bijgeleerd !
een enthousiaste en gedreven docente met héél veel parktijkervaring ! Suzy is ook bereid om haar ervaring door te geven ! Een absolute aanrader !
Aanbevelen? Ja
22/10/2019 Marie-Christine, Gavere
8
Leuke en leerzame lessen!
Ik vond de lessen van Rayshri heel leuk en leerzaam. Ze legt je alles erg goed uit. Wat alleen een klein minpuntje was, was dat het lokaal net wat te klein was.. Verder top!
Aanbevelen? Ja
22/10/2019 Romi, Uden
10
Hele fijne gezellige les
Les was juist gedoseerd. De lerares nam de tijd voor iedereen. En de 2 de dag was het een gezamenlijke afsluiting.
Aanbevelen? Ja
22/10/2019 Diana, Vlaardingen
10
Kies voor een opleidingsjaar
Super academie. Kies eventueel voor een opleidingsjaar als je verschillende cursussen wil volgen. Dit kan je veel geld besparen en maakt het leren alleen maar leuker !
Aanbevelen? Ja
18/10/2019 Martijn, Overpelt
10
Super begeleiding en uitleg.
Onlangs de cursus gelaatsverzorging afgerond. Ik heb het als heel prettig ervaren. Doordat de lessen gecombineerd werden, Theorie/praktijk bleef het ook heel boeiend en heb ik ook veel opgepikt van de lesstof. Ook nu na het behalen heb ik nog veel aan de steun van mijn lerares als ik vragen of. In een wordt TOP ACADEMY. Ik kom hier zeker nog een terug voor een vervolg cursus.
Aanbevelen? Ja
15/10/2019 Femke Wackers, Venlo
10
Super gezellig en heel veel geleerd.!!
Echt hele fijne docente waar we nu nog steeds of terug kunnen vallen in de vorm van n groepsapp waar alle vragen gedeeld worden en een geweldig naslagwerk is verstuurd.!! Ik zeg top
Aanbevelen? Ja
10/10/2019 Gerti, s Hertogenbosch
8
Goed georganiseerd en inhoudelijk sterk, zeker voor beginners.
Aangename ervaring en ideaal om te proeven van een basis. Docenten zijn ook steeds goed voorbereid en delen hun ervaringen enthousiast.
Aanbevelen? Ja
09/10/2019 Nele, Peer
9
Altijd zeer goede begeleiding en profecionele docenten
Heb al veel opleidingen gevolgd en altijd zeer tevreden waaronder Mario top docent? alles netjes geregeld ook cursus materiaal enz..
Aanbevelen? Ja
08/10/2019 Daniel, Schoten
10
Een super toffe leerzame cursus
Deze cursus is ontzettend leuk om te volgen! De theorie van de knepen wordt in de cursus minder belicht; er wordt vooral gefocust op het oefenen in de praktijk. De praktijk is zo leerzaam en wordt op een interactieve manier uitgelegd en voor gedaan door de docent! Vervolgens krijg je als cursist alle ruimte om te oefenen. Daarbij krijg je heel veel tools toegereikt om thuis de stof door te nemen en te oefenen. Echt heel tof om deze cursus te volgen!
Aanbevelen? Ja
04/10/2019 Bibi, Leiden
10
Een zin is niet voldoende om mijn ervaring te omschrijven!!!!
Ik volg al jaren (sinds 2010) opleidingen bij de Wellness Academie (ja, ik denk dat ik mijn brievenbus moet daar gaan hangen hahaha) en ik merk dat de niveau van opleiding alsook van de docenten enorm verandert is in de positieve zin. Opleidingen zijn up-to-date, ervaren en zeer bekwame docenten, nette lokalen, betaalbare opleiding met KMO-subsidies en zeer aangename medewerkers! Misschien moet koffie uit de koffieautomaat wat beter hahaha!
Aanbevelen? Ja
03/10/2019 Natalia, Deinze
10
Inspirerende opleiding met een lieve, ervaren docente
Mijn verwachtingen werden overtroffen, ik heb enorm veel bijgeleerd op twee dagen tijd, een zeer gedreven ervaren docente die ons corrigeerde waar nodig was, daaruit leer je het meeste. ik raad de Wellness Academie ten zeerste aan en kom zeker en vast nog terug voor andere opleidingen!
Aanbevelen? Ja
02/10/2019 Annick, Diepenbeek
10
Goede, leerzame lessen
Ik heb in die 2 dagen veel geleerd van Alex. Hij gaf goed les, aanwijzingen en voorbeelden. Alex gaf elke persoon de aandacht. Ik zou aanbevelen om ook van hem een instructie film op de site te zetten
Aanbevelen? Ja
02/10/2019 R. Wongsodimedjo, Zeist
10
Altijd aangenaam bijscholen
Je komt binnen ze wachten je vriendelijk op geven altijd uitleg waar je alles kunt vinden zoals wc, drank.... Van elke docent die ik al had heb ik geen klagen. We kregen altijd een goede uitleg. Als je het nog niet begreep leggen ze het altijd nog een keer uit tot iedereen mee is. Alles is altijd in orde en netjes. Er is ook altijd een aangename sfeer. Ik heb al heel veel kunnen bijleren. En ik ga zeker nog veel cursussen volgen.
Aanbevelen? Ja
01/10/2019 Kim Vanderveken, Herentals
10
GEWELDIG!!!
Welness Academie, Wat zijn jullie geweldig, Ik heb bij jullie visagie cursus basis gevolgd in Rotterdam, En wat heb k veel geleerd! Zeker een aanrader en ik ben zeer positief over jullie dat ik het bijna tegen iedereen verteld hoeveel ik geleerd heb in 2 dagen
Aanbevelen? Ja
01/10/2019 Richella, Rotterdam
10
Topopleiding met topdocente
Ik was heel nerveus voor de opleiding, ik ben immers in geen jaren meer naar school geweest. De docente, Mieke, heeft alles echter perfect uitgelegd, met heel veel geduld, en alles ontzettend duidelijk uitgelegd. Het syllabus is uitgebreid en heel fijn om te hebben. En ik heb me dan ook alweer ingeschreven voor de volgende cursus.
Aanbevelen? Ja
01/10/2019 Deborah, Urmond
10
Het was geweldig
Beste , Als leek zijnde enkel uit interesse heb ik mij met succes de cursus beëindigd . Het was een super ervaring , waarna ik de week erna onmiddlijk aan de slag ben gegaan als masseuse in vrijwilligers werk . Bedankt aan Cindy onze docente zij is een fantastisch vrouw met veel humor en op een aangename manier van les geven .
Aanbevelen? Ja
25/09/2019 Linda, Sportlaan 78 2490 balen wezel
9
Gedreven docenten!
Ik heb al een aantal cursussen gevolgd (massagecursussen) en echt iedere docent weet waar ze het over hebben en wat ze ons willen leren. Zijn mensen uit de praktihk.
Aanbevelen? Ja
25/09/2019 Elviera, Zevenhoven
10
Leerzaam, kort en bondig.
Wat een geweldige ervaring bij de Wellness academie. Top docenten. Leerstof, presentaties en materialen goed geregeld. En een diploma op zak. Een aanrader.
Aanbevelen? Ja
24/09/2019 Fatma El Doori, Schiedam
10
Een zeer toffe omgeving met ervaren docenten die hun passie uitoefenen.
Ik houd hier een positief gevoel aan over. Ik heb onlangs de cursus voor Massagetherapeut afgerond en in het najaar ga ik nog 2 extra cursussen volgen. Het is een toffe ervaring om mee te maken. Ik raad deze opleidingen ten sterkste aan. Kortom, kies voor deze academie indien je interesse hebt in Wellness.
Aanbevelen? Ja
24/09/2019 Timo, Nieuwerkerken
8
Top academie
De Wellnessacademie is een professionele academie met vaak de best uitgekozen docenten om de cursussen te geven. Ik heb al verschillende cursussen gevolgd en ben over het algemeen altijd tevreden. Als je een leuke of interessante cursus wil volgen is de wellness academie met hun breed aanbod echt “the place to be”.
Aanbevelen? Ja
23/09/2019 Felicia, Pelt
10
Heel leerrijk
Heel positief
Aanbevelen? Ja
20/09/2019 Nicole Verbeeck, Zoersel
9
Leuke lesperiode achter de rug daar
Ik heb hier al een aantal lessen gevolgd zoals nagelstyliste en schoonheidsspecialiste en is altijd top. Locatie is proper, goed bereikbaar en voldoende parking. Je kan er koude warme dranken kopen en gratis water gedurende de dag.
Aanbevelen? Ja
20/09/2019 Ellen Matthyssen, Arendonk
10
TOP !
Top docente ! Heel leuke ervaring
Aanbevelen? Ja
20/09/2019 Annick Sappada, rendeux
9
Top school
Ontzettend goede ervaring met de welness academy tot nu toe 2 keer een cursus gevolgd met goed gevolg. Het zal.zeker nirt de laatste 2 zijn. Leuke docenten en een zeer schone en mooie locatie.
Aanbevelen? Ja
19/09/2019 Leyla Bozan, Amsterdam
10
Gedegen opleidingen met zeer goede docenten
Ik heb nu al een achttal opleidingen gedaan. Alle gegeven door gedreven en deskundige vakdocenten. Ik vind het bijzonder fijn bij de Wellness Academie.
Aanbevelen? Ja
19/09/2019 Jan, Krijgsman
9
De training wimperlifting was fantastisch!
Na de training wimperlifting kon ik direct (lees de volgende dag) mijn eerste klant ontvangen. Inmiddels zijn er all 10 tevreden klanten mijn salon uitgewandeld. Mooie aanvulling op mijn behandelingen. Door het aanbieden van wimperlifts nemen klanten vaak ook een andere behandeling af. Een win-win situatie dus.
Aanbevelen? Ja
19/09/2019 Petra, Hoofddorp
10
Een aanrader
Tot hiertoe 2 cursussen gevolgd en over beide super tevreden.
Aanbevelen? Ja
17/09/2019 Noëlla, Romsee
9
Super gemotiveerde lesgevers
Lessen worden super goed gegeven . In een aangenaam kader en met kennis van zaken
Aanbevelen? Ja
17/09/2019 NADIA FREDERICKX, Schoten
10
Fantastische cursus microblading
Heel blij met de cursus microblading. Het wordt heel goed uitgelegd. In een kleinschalige groep. En de lerares Michelle is echt een vakdocent! Ik raad het iedereen aan.
Aanbevelen? Ja
16/09/2019 Stephanie, Alphen aan den Rijn
10
Geweldig een eye opener
Ik ben blij dat ik wellness Academie heb gevonden, en hier mij lessen mag gaan leren. Mario blokken heeft de lessen Anatomie, pathologie en fysiologie die ik gevolgd heb uitstekend verwoord en het les stof mooi compact gemaakt dat het voor mij heel goed te volgen was en begrijpend binnen kwam. Ik persoonlijk heb heel veel geleerd en inzichten gekregen wat mij verder kan helpen met mij opleiding en ook in mij leven. Ik zou zeggen waarom lange studies terwijl het ook goed en sneller kan zodat je snel aan de slag kan met wat je wil bereiken en je droom kan gaan uitvoeren. Ik ben zeer tevreden over de wellness Academie echt een aanrader
Aanbevelen? Ja
12/09/2019 Colette Snyder, Alphen-Chaam
10
Geweldig
Ik volg elke keer een cursus bij Welness academie want ik ben heel tevreden met kwaliteit van lessen en ook goede docenten. Marina is paar keer mijn docent geweest geweldige docent. Ook aarti mijn docent geweest ook was hele goede docent. Ik ga jullie aanraden om daar cursussen te volgen. Niet verkeerd
Aanbevelen? Ja
11/09/2019 samaneh, Zoetermeer
9
Ik vond het een plezierige en leerzame cursus
Michelle is een hele fijne, rustige en leerzame lerares. Ze zorgt er voor dat iedereen het snapt en zorgt dat iedereen zich prettig voelt. Je mag alles vragen en ook buiten de cursus in vrije tijd van alles vragen. Heel fijn als je toch nog ergens mee zit.
Aanbevelen? Ja
10/09/2019 Naomi Visser, Egmond aan den Hoef
9
Top
Mijn eerste opleiding anatoom was echt heel leerrijk en goed uitgelegd Dit weekend mijn opleiding ontspanningsmassage Naar deze kijk ik ook enorm naar uit
Aanbevelen? Ja
10/09/2019 Monika, Bevel
10
Docenten geven goede les
Ik heb Wellness heel fijn en erg goed ervaring en kom graag weer terug. Goede docenten die verstaan hun vak en stof. Als er dingen verbetert kunnen wordt kan je ook mailen en wordt het opgelost. Ze hebben lekker koffie en lekker eten in de kantine. De mensen van de administratie zijn ook erg lief en ze reageren gelijk op je mail's en telefoon en ze staan je netjes te wordt.
Aanbevelen? Ja
07/09/2019 Butet, Numansdorp
10
Dit smaakt naar meer!
Met een klein hartje en zonder ervaring had ik me ingeschreven voor de cursus ontspanningsmassage om te zien of het iets voor mij zou kunnen zijn. Dat dit zo ging meevallen had ik nooit kunnen denken! Ik kwam terecht in een fijne groep cursisten met verschillende achtergronden, ieder een eigen doel voor ogen! Met een leerkracht die heel ontspannen en rustig met ons omging, hebben we een leerrijk weekend gehad! Ik wil in de toekomst zeker nog cursussen bij de wellness academie volgen want het smaakt werkelijk naar meer!
Aanbevelen? Ja
28/08/2019 Nadia Cavicchia, Leopoldsburg
10
Een aangename en héél professionele aanpak.
De opleidingen die ik volgde waren heel boeiend, zeer goede leraren. Duidelijke richtlijnen. Alles is heel netjes en ook goed georganiseerd. Altijd vlotte hulp aan de telofoon ook. Ik vind het jammer dat er in Brussel geen Wellness academie is. Ik kom graag naar Hasselt, maar ik moet dan wel steeds overnachting zoeken. Misschien zou het wel fijn zijn voor mensen die van ver komen dat jullie helpen zien voor betaalbare plaatsen om te overnachten.
Aanbevelen? Ja
27/08/2019 Bernadette, Ukkel
8
Fijne cursussen met veel begeleiding in kleine groepen
Inmiddels heb ik al 9 cursussen gevolgd bij de Wellness academie. Het fijne is dat jullie deze in kleine groepen geven hierdoor is er voldoende aandacht voor iedere cursist. Ook heel prettig is dat je de behandelingen zelf kunt ondergaan. Zo heb je geen modellen nodig maar super belangrijk, je kunt ook zelf ervaren wat een behandeling met je doet. En.. super fijn dat vrijwel alle cursussen in de weekenden worden gegeven! Persoonlijk vond ik de opleiding van anatomie, pathologie en fysiologie vrij kort. Deze mag uitgebreider, voornamelijk de spieren mogen meer besproken worden. Verder zou het bij de Lomi Lomi massage prettig zijn als er een vervolg opleiding komt. Er werd verteld dat er maar liefst 300 technieken zijn, in een cursus weekend krijg je alleen de 7 basis technieken. Het zou tof zijn als er een mogelijkheid komt voor een vervolg opleiding zodat je jezelf nog meer kunt ontwikkelen. Verder vind ik het erg jammer dat als je je spullen tijdens een cursus weekend vergeet de Wellness academie hier niets mee doet, tenzij het in Hasselt gebeurd. Als opleidingslocatie ben je ook verantwoordelijk voor spullen die achterblijven, dit kan iedereen gebeuren. Het zou wel zo netjes zijn als jullie ook bij andere locaties ervoor zorgen dat deze weer netjes bij de eigenaar terecht komen. Overall een top opleidingsinstituut! Ik zou het zeker aan andere aanbevelen en zal ook nog regelmatig nieuwe cursussen bij jullie blijven volgen om mijzelf en mijn praktijk te kunnen blijven ontwikkelen en vernieuwen.
Aanbevelen? Ja
20/08/2019 Sanne Titulaer, Helden
9
volledig wat ik verwachtte.
wellness academie was de juiste keuze om de workshop gelnagels voor beginners te volgen. We kregen een zeer uitgebreide uitleg en documentatie. En ook voldoende info om thuis aan de slag te gaan.
Aanbevelen? Ja
20/08/2019 Ilse Neyens, Peer
10
Uitstekend verzorgde cursus
Van het begin tot het eind kundig begeleid. Cursusleidster Nathalie erg kundig en goed onderlegd. Ze heeft veel ervaring. Alle faciliteiten aanwezig om de cursus vlot te laten verlopen. Kortom uitstekend!!
Aanbevelen? Ja
20/08/2019 Fred, Weesp
8
Goede school, leuke leerkrachten
Ik heb de opleidingen voor kapster en nagelstyliste basis gedaan op de wellness academie en de lessen en leerkrachten waren altijd netjes verzorgd en goed in hun vak en konden het ook goed uitleggen allemaal. Het enige wat ik minder vind was dat sommige mensen totaal niet hun best deden en vaker afwezig waren bij beide opleidingen en die krijgen dan wel een diploma of certificaat terwijl ze eigenlijk niet bekwaam zijn voor het vak dan.
Aanbevelen? Ja
20/08/2019 Sanne, Merkelbeek
10
Uitstekende les
Ik vond dat de les heel goed in elkaar zat. We hadden ook genoeg tijd om te oefenen. En het werd stap per stap goed uitgelegd.
Aanbevelen? Ja
14/08/2019 Liesbeth, Schaffen
8
Zeer tevreden over de Welness academie
Heb nu al verschillendecursussen gevolgd met verschillende docenten. Ik vond ze allen zeer leerrijk en gedreven docenten. Ik ben blij dat ik de welness academie heb ontdekt. Ze gaan me er nog zien
Aanbevelen? Ja
13/08/2019 Natasja, Turnhout
10
Top academie!
Ik heb nu 4 cursussen gevolgd en allevier waren ze van goede kwaliteit! Enthousiaste docenten die goede uitleg geven en aandacht hebben voor de studenten. Daarbij krijg je ook steeds een volledige en duidelijk cursus.
Aanbevelen? Ja
06/08/2019 Eveline, Alken
10
Superfan!
Goeie en leuke opleidingen van lesgevers die ruime ervaring en kennis hebben. Genoeg materie om na wat oefenen zelf aan de slag te kunnen. Nog meer opleidingen gepland want door jullie gebeten om te weten!
Aanbevelen? Ja
05/08/2019 Fatima, Assebroek
9
Ik heb deelgenomen aan leerzame cursussen, gegeven door ervaring vakmensen.
Ik heb inmiddels 6 cursussen gedaan bij de Wellness Academie. Elke cursus is gegeven door echte vakmensen die zeer goed zelf zijn opgeleid. Ook brengen de vakdocenten de lesstof met passie en liefde voor het vak over. Het aanbod is divers. Ikzelf richt me alleen tot de cursussen die met het massage-vak te maken hebben en dat zijn er bij de Wellness Academie verschillende. gericht op het westerse en het oosterse. Ik ben zeer content hiermee. Na het behalen van certificaten is er de mogelijkheid om diverse diploma's te behalen. Ik zal dan ook het komende jaar nog heel vaak deelnemen. Bij iedere cursus krijg ik meer feeling passie en liefde voor het vak als masseur/massagetherapeut
Aanbevelen? Ja
01/08/2019 Jan, Krijgsman
10
Een top Academie met een waaier van cursusmogelijkheden.
Heel moderne Academie met cursusmogelijkheden naar eigen wens.De cursussen worden gegeven door docenten met ervaring en voorgesteld met het nodigen cursusmateriaal.De cursisten worden goed opgeleid,met raad en daad bijgestaan om zelfs hun stappen te zetten in het vak...TOP
Aanbevelen? Ja
31/07/2019 Marijke Martens, Diepenbeek
10
Fantastische Ontspanningsmassage cursus !
Leuke Praktische Ontspanningsmassage cursus.
Aanbevelen? Ja
30/07/2019 ANDRE, Antwerpen
10
Ik vond het geweldig
Ik heb erg veel geleerd. Docente leerde me veel bij vragen kreeg ik gelijk hulp ik adviseer mensen echt om bij jullie les te volgen ik ben erg tevreden
Aanbevelen? Ja
30/07/2019 Amanda Do Rosari, Capelle aan den IJssel