Onafhankelijke reviews voor Wellness Academie

9,3
94% beveelt aan

Heeft een totaal van 1.454 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3

8
Leren met enthousiaste docenten!!
Docenten met passie voor hun vakgebied en dit enthousiast overbrengen op de studenten. Dat is een gouden combinatie. En echte Win-Win situatie. En daarnaast je opleiding in modules behalen klassikaal en/of digitaal. Wat mij als student het beste past. Bedankt Welness Academie voor deze mogelijkheden.
Aanbevelen? Ja
09/08/2022 Miranda, Steenbergen
10
Klantvriendelijke en goed georganiseerde organisatie
Kundige en bevlogen docenten, na een module wil je een ding en dat is meer leren!
Aanbevelen? Ja
02/08/2022 Bert, Spijkenisse
10
Mijn passie wordt vergroot door de passie van de docenten!
Ergens ben ik geraakt door de TCM, net als de docenten van de Wellness Academie. Zo is les krijgen een feestje. Steeds meer worden grenzen verlegd, waardoor de passie nog groter wordt, evenals mijn kennis.
Aanbevelen? Ja
31/07/2022 Roald de Waardt, Dordrecht
10
Fijne vakkundige opleiding
Ervaren leraren die echtgenote doen om je de kneepjes van het vak te leren. Schone leslokalen met alle producten die je nodig hebt.
Aanbevelen? Ja
19/07/2022 Suzanne, Elsloo
8
Leuke cursus
Leuke cursus. Duidelijke uitleg en vakbekwame docent
Aanbevelen? Ja
14/07/2022 Leo, Oudewater
10
De cursus is enorm leerzaam én leuk!
Het hele weekend hebben de andere cursisten en ik gewerkt aan verschillende massagetechnieken. Ongelooflijk hoe veel we geleerd hebben op twee dagen tijd. De lerares had veel ervaring en ben haar enorm dankbaar om ons in te leiden in massagetherapie.
Aanbevelen? Ja
09/06/2022 Eryn, Leuven
10
Leuk
Veel geleerd was een hele ervaring
Aanbevelen? Ja
08/06/2022 Shermain, Amsterdam
10
Altijd een genot om een cursus te volgen bij de Wellness Academie
Mensen vragen wel eens waarom ik hélemaal naar Hasselt (België) afreis voor weer een massagecursus. Dat is omdat ik vanaf het eerste moment voelde dat ik op mijn plek was met de cursussen en de manier van lesgeven bij de Wellness Academie. De lessen zijn erg toegankelijk en wordt gegeven door erg gedreven, enthousiaste en adequate leraren. De lesdagen gaan snel en zijn gebasseerd op praktijk in plaats van saaie theorie. Zelfs deze saaie theorie wordt met veel enthousiasme gebracht. Daarnaast is er een hands-on mentaliteit en staan ze voor wat ze zeggen. Ook als nazorg na de cursussen blijven ze stimuleren. Kortom; voor mij de reden om elke keer weer met veel enthousiasme af te naar Hasselt ( ook lessen in Nederland).
Aanbevelen? Ja
07/06/2022 Roelof Dijkstra, Groningen
10
Leren op een fijne manier!
Ik ben nu diverse cursussen aan het volgen, kan niet anders zeggen dat de docenten hier zoveel kennis hebben en het op een hele fijne manier aan ons over brengen. Ik volg de cursus met veel plezier ! Dat is dan ook een van de redenen om álle gewenste hier te volgen.
Aanbevelen? Ja
07/06/2022 Myra, Den Haag
10
1 module worden er meerdere
Eenmaal je met een module begint kun je niet meer stoppen. Alle modules die ik heb gevolgd zijn zo interessant. Tijdens de cursus krijg je ook nog te horen dat andere modules ook tof zijn om te volgen. Je krijgt kriebels en ... je schrijft je terug in voor een volgende module die ook weer heel interessant blijkt te zien. Je kunt heb positief bekijken want hoe meer je het lichaam ontdekt, hoe beter uw praktijk wordt.
Aanbevelen? Ja
31/05/2022 Chantal, Vorselaar
9
Zeer goede opleidingen en docenten ( met een enkele uitzondering)
Ik heb al 9 opleidingen gevolgd aan de wellness Academy en heb ze bijna alle 9 goed gevonden. Eentje vond ik niet goed, maar dat is toch een score van bijna 90 % .(Dat lag in dat geval ook niet aan de Academy, maar de docent. )
Aanbevelen? Ja
26/05/2022 Lydia, Leopoldsburg
10
Super
Duidelijke cursus Zeer vriendelijke docent Docent staat altijd klaar waar je hulp nodig had Iedereen gelijk
Aanbevelen? Ja
21/05/2022 Flore, mol
10
Boeiend van het begin tot het einde van de workshop
Ik vond deze workshop echt heel boeiend en ga het zeker toepassen. Het was veel informatie in een dag maar doordat Joke de lessen zo interessant en inspirerend maakte en begon met kort iets meer te vertellen rond de Ayurveda, meditatie, de verschillende dosha´s enz om daarna aan de Indiase hoofdmassage te beginnen. Het was goed te doen met zo een grote groep mensen. En het is vooral dat je het thuis meteen oppakt, doet en blijft oefenen tot het er echt goed inzit. Zeer ontspannend. Een echte aanrader!
Aanbevelen? Ja
18/05/2022 Linda voor den Dag, Heverlee
10
Leerzaam
Ik heb een heel leerzame en prettige dag gehad op de Wellness Academie. De docente wist precies waar ze het over had en de uitleg van de lesstof was heel duidelijk. Met een voldaan gevoel ging ik weer richting huis.
Aanbevelen? Ja
18/05/2022 Sandra, Sint Geertruid
10
Zeer leerzame cursus
Zeer goede docent en alles duidelijk
Aanbevelen? Ja
17/05/2022 Daniel Muys, Schoten (Antwerpen)
9
Top docenten met genoeg informatie
Ik heb inmiddels meerdere cursussen gevolgd bij de academie en ben zelf nu ook aan de slag met verschillende behandelingen. Ik heb les van verschillende docenten gehad en meerendeel was super goed met veel kennis en ervaring. Zeker een aanrader
Aanbevelen? Ja
01/05/2022 Sidra, Badhoevedorp
10
Super Academie
Mijn ervaring bij de Wellness Academy is heel goed. Goede Opleiding, goede Docent Betaaldbaar preis kwaliteit heel goed. Top Academy.
Aanbevelen? Ja
21/04/2022 Zulay Thönnessen, Venlo
10
Snel en eenvoudig online aanmelden. Directe bevestiging. Altijd in een groep les.
Via de Wellness Academie volg ik meerdere cursussen en er staan nog meer in de komende maanden gepland. Het fijne is altijd les in een groep waardoor je leuke contacten opbouwt met medecursisten. Bij vragen kun je zowel telefonisch of per mail contact opnemen. Ik ga met veel plezier naar de lesdagen toe
Aanbevelen? Ja
20/04/2022 Rita, Wortel
10
Zeer goede docenten die lesgeven met hun hart!
De Wellness Academie heeft zeer uitgebreide keuzes van cursussen die worden gegeven door zeer enthousiaste en gedreven docenten, in ongedwongen sfeer, met hart voor het vak.
Aanbevelen? Ja
19/04/2022 Kim van der Meer, Badhoevedorp
9
Een academie met expertise
De cursussen worden op een ontspannen manier gegeven door trainers met veel expertise in hun bezit. Deze trainers geven hun persoonlijke touch aan de cursus, zodat je met een goed gevulde rugzak met vaardigheden en kennis naar huis gaat. Echt een aanrader
Aanbevelen? Ja
19/04/2022 Judith, Katwijk
10
Heel efficiënt geleerd
Ik ben heel tevreden over het volgen van de opleiding schoonheidsspecialiste. Het was een hele efficiënte versnelde opleiding. Je krijgt alles wat je wil en nodig hebt toegereikt. Mijn docent was ook super leuk! Ze was heel enthousiast en had passie voor haar vak die zij zo weer doorgaf aan ons. Dit gaf mij motivatie om bij elke les aanwezig te zijn. Als er problemen zijn dan heeft de academie een luisterende oor en zoekt samen met jou naar een oplossing. Super blij ermee!
Aanbevelen? Ja
15/04/2022 Noer, Rotterdam
10
Hier krijg je energie van!
Ik heb deelgenomen aan een Hotstone massage cursus en van het begin tot het eind goede en fijne informatie ontvangen en heerlijk onder begeleiding mogen oefenen. Tevens handige tips meegekregen!
Aanbevelen? Ja
15/04/2022 Mariette, Kudelstaart
10
Super leerschool
Heb hele goede ervaringen met de Wellness academie in de kappersbrache. Bedreven leraressen die weten wat ze doen en het goed kunnen overbrengen naar de cursist wat ook erg belangrijk is. Kortom zeker een aanrader als je verder wil komen in je beroep.
Aanbevelen? Ja
10/04/2022 Gaby, Halsteren
10
wat een ervaring tegelijkertijd een verademing
Een fantastische ervaring voor een verlegen persoon zoals mij. Door omstandigheden kwam deze cursus net op tijd. Een verademing! Een frisse wind en een nieuwe wending wat op mijn pad kwam.
Aanbevelen? Ja
06/04/2022 bart, kaulille
10
TCM: Goede opleiding!
Zeer goede opleiding met enthousiaste docent. Aan het eind van de dag zit je hoofd precies vol, zonder over te lopen!
Aanbevelen? Ja
06/04/2022 Roald de Waardt, Dordrecht
10
Beste leerschool, zonder voorkennis
Gestart met ontspannings massage in 2017. Dan reflexologie. Ben nu in 2022 nog steeds cursussen aan het volgen. Duidelijke sylabussen met bijbehorende films. Groetjes Jean
Aanbevelen? Ja
05/04/2022 Jean, Brugge
10
Super leuke leerzame cursus microblading gehad van Salina!
Heel veel geleerd ! Een echte aanrader om deze cursus gegeven door Salina bij Wellness Academy te volgen!
Aanbevelen? Ja
04/04/2022 Cindy, Sint Willebrord
8
Gewoon goed
Het is altijd om van ervaren les gevers mogen les te krijgen
Aanbevelen? Ja
29/03/2022 sabrina beelen, Attenhoven
9
Heel erg goed
Hele goede fijne uitleg, goede grote van de groep. Degene die les geeft heeft tijd voor iedereen. Wordt op een duidelijke manier uitgelegd en voor gedaan. Ook genoeg ruimte om vragen te stellen.
Aanbevelen? Ja
22/03/2022 Rachael, Wormer
9
Leerrijk en fun
Geweldige mensen die les geven en de les ook heel interessant maken. Goede begeleiding. Kortom geweldig om er iets te leren
Aanbevelen? Ja
19/03/2022 Cindy, Herentals
9
Zeer ervaren docenten met zoveel kennis die ze ook perfect weten over te brengen !
Super leuke , leerzame en kwaliteit opleidingen! Met top docenten van hoger niveau ! Goede uitleg en veel kennis opgedaan. Ik zou het iedereen aanbevelen
Aanbevelen? Ja
17/03/2022 Nina, Deurne
10
Professionele opleiding in een professionele setting
Ik heb de opleiding wimper lift gevolgd bij wellness academie. Ik ben zeer tevreden over de academie en de lessen zelf. Bij inschrijven wordt er erg duidelijk meegedeeld wat de kosten en eventuele extra kosten zijn, en wat je kan verwachten. Je komt niet op de dag zelf voor verrassingen te staan wat fijn is. Mails zijn zeer duidelijk. De infrastructuur en leslokalen zijn top, je werkt enkel met professioneel materiaal en producten, en de leslokalen zijn hygiënisch, modern, praktisch en ruim. Ik vind het heel fijn dat je bij wellness academie geen startpakket hoeft aan te kopen voor de meeste opleidingen. Zo kan je met je vergaarde kennis op zoek naar een merk dat bij jou noden past. Ik kom in de toekomst zeker terug voor meer opleidingen.
Aanbevelen? Ja
15/03/2022 Emma Van de Vyver, Mortsel
10
het is zoveel meer dan gedacht/verwacht
doordat de leraren met zoveel liefde en passie over hun vak vertellen krijg je meer dan alleen de lesstof.
Aanbevelen? Ja
15/03/2022 Meryam van der Staak, Eindhoven
10
Interresante praktische cursus
Geeft methodische handvaten als wegwijs mee om bekend te worden met het kunnen uitvragen. Daarnaast geeft het antwoorden op achterliggende vragen.
Aanbevelen? Ja
10/03/2022 Judith, Eindhoveb
9
Zeer leerrijk en heel veel info op 2 daagse
Ik volgde al verschillende opleidingen, 2-daagse, heb er meer opgedaan dan sommige die dubbel zo duur waren en 6 weken (1dag/week) Ik kan ze zeker aanraden, zeer bekwame docenten, geen materie van 100 jaar geleden ! Onmiddellijk op te nemen in je praktijk of in wat je wil gaan doen, zeer inspirerend en honger naar Nog meer , geen seconde spijt van de keuze van welnessacademie. TOP, ZEKER EEN AANRADER
Aanbevelen? Ja
08/03/2022 Jocelyne Waleffe, Herstappe
10
Super cursus met veel praktijk
had nooit gedacht dat ik effectief ook zelfstandig ging kunnen masseren in slechts 2 dagen tijd, maar door de zeer aangename lesgever en de vele praktijk in de cursus, bleek dit geen probleem te zijn
Aanbevelen? Ja
08/03/2022 lindsay, gentbrugge
9
Zeer leerzame opleiding
Zeer aangename ervaring, heb mijn doel bereikt en ben nu schoonheidsspecialist in bijberoep.
Aanbevelen? Ja
03/03/2022 Nathalie, Lede
10
Een eerlijke leerrijke cursus voor een succes story
Een lieve bekwame lerares Goede uitleg en tips voor in de toekomst. Mooie ervaring en Herinnering!
Aanbevelen? Ja
02/03/2022 Fazia, Den Haag
10
Super leuke cursus.
Ben blij dat ik eindelijk dit heb gedaan. Goeie begeleiding en veel extra informatie gekregen. Dit was mijn 2de cursus op naar de 3de.
Aanbevelen? Ja
02/03/2022 Carmen Tulsa Johannes, Zoetermeer
9
Zeer aangenaam om hier les te volgen. Lesgevers zijn top!
Ik heb hier reeds meerdere cursussen gevolgd en ben altijd zeer tevreden na afloop. Lesgevers zijn aangenaam en weten veel van hun materie, wat het zeer boeiend maakt om de lessen te volgen.
Aanbevelen? Ja
23/02/2022 Stefanie, Neeroeteren
10
Goede opleidingen gegeven door ervaren leerkrachten met veel passie voor hun vak
Ik leer iedere keer weer veel bij, het enthousiasme van de leerkrachten en de gedrevenheid zijn erg aanstekelijk!
Aanbevelen? Ja
15/02/2022 Karen Van Esser, Neeroeteren
8
Heel goed.
Mooie ruime locaties en gedreven docenten. Als ik dan een min puntje moet opnoemen is dat er in het weekend geen koffie te verkrijgen is.
Aanbevelen? Ja
15/02/2022 Sander Kruijt-Recoert, Delft
10
Super veel geleerd
Ik was al een tijd op zoek naar de technieken die mijn masseur gebruikte. Vorig jaar is hij spijtig overleden (ouderdom). Via Wellness academie heb ik de technieken geleerd die mijn masseur ook gebruikte voor mijn rug, frozen shoulder, armen en migraine. Als je echt de mensen wilt helpen dan zit je goed bij Wellness academie. Ik volg sinds vorig jaar in de zomer cursussen die voor mij interessant zijn en na een half jaar ben ik begonnen met mijn eigen praktijk. Echt een aanrader!!
Aanbevelen? Ja
15/02/2022 Chantal, Vorselaar
10
Altijd interessante opleidingen te vinden
Reeds verschillende keren een opleiding gevolgd die door super gemotiveerde personen wordt gegeven. Nog nooit teleurgesteld geweest.
Aanbevelen? Ja
15/02/2022 Lili, Lommel
10
Top ervaring
Mijn beslissing om mij in te schrijven in de Wellness Academie is één van de beste beslissingen geweest van het jaar. Ik heb er enorm veel bijgeleerd, mede dankzij de lesgeef skills van Cathy. We hebben er een zeer goede basis over verschillende aspecten over het beroep schoonheidsspecialiste verkregen. Zeker een aanrader!
Aanbevelen? Ja
13/02/2022 Steffi, Brussel
8
Top docenten
Heb les gehad van top docenten die weten waar ze over hebben. Ook nemen vertellen ze over hun eigen ervaringen. Je krijgt tips mee.
Aanbevelen? Ja
12/02/2022 Inez, Rotterdam
10
Gedreven topdocenten die met passie les geven!!
Ik heb al heel wat weekends achter de rug en telkens opnieuw voldaan. Elk van hen legt alles met enorm veel passie uit. Ook na de cursus kan je voor alles bij hen terecht. Ze helpen je, sturen je in de juiste richting, ondersteunen je... ze zijn 1 voor 1 geweldige mensen!!
Aanbevelen? Ja
11/02/2022 Agneta Pelgrims, Tremelo
9
Super
Super veel geleerd in de tweedaagse cursus fybromyssage! Leraar Koen Reynders weet waarover hij spreekt en ga zeker nog cursussen bij hem volgen Een aanrader !
Aanbevelen? Ja
10/02/2022 P daems, Balen
10
Efficient, leerzaam en to the point
Ik volg momenteel een modulaire opleiding voor schoonheidsspecialiste. De cursussen die ik tot nu toe heb gevolgd zijn praktisch gericht, interessant en er wordt geen tijd verspild aan meer dan de nodig theorie. Praktische lessen staan centraal en iedereen krijgt genoeg tijd om de juiste technieken onder de knie te krijgen.
Aanbevelen? Ja
08/02/2022 Ida, Baardegem
10
1 woord GEWELDIG, een fijne plaats om te leren en de docent was ook echt uitstekend goed !
Heel erg interessante lessen en de docent maakte de lessen leuker door af en toe wat humor !
Aanbevelen? Ja
08/02/2022 Joyce, Lebbeke
10
Enthousiast worden door enthousiasme!
Voor mijn kennismaking met de Wellness Academie heb ik al wat opleidingen gevolgd binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde. De verslaving naar meer kennis was al aangewakkerd! Door het enthousiasme, humor en kundigheid waarmee er bij Wellness Academie les wordt gegeven ben ik nog enthousiaster geworden en is er ook meer rust gekomen. Dat merk ik voornamelijk in de behandelingen die ik geef in mijn praktijk. Die, door de vergroting van kennis en inzichten, makkelijker lijken te worden, terwijl de klachten complexer zijn. Ben jij klaar om deze mooie wereld te ontdekken?? Dan ben je hier aan het juiste adres!!
Aanbevelen? Ja
07/02/2022 Roald, Dordrecht
10
Wederom professionele leeromgeving met ruimte voor vragen
Weer veel geleerd met duudelijje uutleg
Aanbevelen? Ja
02/02/2022 Kees Bas, Monnickendam
10
Een aanrader
Ik heb veel bijgeleerd en leuke mensen ontmoet. Ik ben blij dat ik de stap gezet heb. De begeleiding was heel gedreven en de locatie was aangenaam en coronaproof.
Aanbevelen? Ja
27/01/2022 Hannah, Hasselt
10
Ommekeer in mijn leven
Dankzij de fantastische begeleiding en uitermate goede scholing heb ik een enorm suksesvolle praktijk die tm 2022 geheel vol zit. Ik was ooit uitvaartverzorger en nu dankzij de Wellnessacademie mis ik mijn oude vak geen seconde en kijk nu al uit naar het komende jaar met mijn nieuwe opleiding tot TCM Acupuncturist. De Wellnessacademie heeft een heel gelukkig mens can mij gemaakt. Dat draag ik graag uit aan iedereen. Dank Dank.
Aanbevelen? Ja
25/01/2022 Joop, Alkmaar
10
leerrijk
komende vanuit een hele andere hoek (horeca/interieur/bloemen)is de keuze van mij om het over een andere boeg te gooien een goede keuze geweest daar ik al lange tijd in mijn hoofd zat om massage te geven . de ervaring die ik opgedaan heb tijdens de lessen was fantastisch . zeker ook een dikke proficiat aan de lesgeefster die dit op een zeer aangename manier gegeven heeft en bij vraagstelling het niet erg vond om een herhaling te geven of voor te doen. nu is het verder aan mij om veelvuldig te oefenen om het echt onder de knie te krijgen.
Aanbevelen? Ja
25/01/2022 luc, diest
10
Geweldig
Top docenten Mag en kan alles vragen, ze staan echt voor je klaar. Lestof goed begrepen. Kan niet wachten om de volgende cursus te volgen.
Aanbevelen? Ja
25/01/2022 J, Amsterdam
10
Erg professioneel
Intussen al 4 cursussen gevolgd en elke keer ben ik weer verbaasd over de kennis en kunde en de passie van de docenten voor het vak. Voor mij is een cursus dan telkens ook te kort, wil ik meer. Meer oefenen, meer horen, meer weten etc. Ik ben zeer tevreden.
Aanbevelen? Ja
21/01/2022 Maartje, Almere
10
Nou, ik blijf zoeken maar ik heb helemaal niets negatief te zeggen over Wellness Academie !
De keuze in de opleidingen is reuze, de docent zijn top. Ook veel mogelijkheden qua locatie waar de cursus gegeven wordt. Ik vind het een fantastische opleiding centrum !
Aanbevelen? Ja
18/01/2022 Helen Lambrecht, Hoofddorp
10
cursus ki numerologie
Alles proper en goed geregeld.
Aanbevelen? Ja
28/12/2021 Serroeyen Margaretha, OPLINTER
10
Geweldige ervaring, een aanrader.
Leuke, leerzame cursus met een geweldige, enthousiaste opleider Sophie.
Aanbevelen? Ja
28/12/2021 Margo, Oosterhesselen
8
Breed aanbod aan cursussen
Gemakkelijk in te schrijven, ook online. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen.
Aanbevelen? Ja
26/12/2021 Angele, Oudsbergen
8
Leerzaam en leuk
Fantastische leraar met veel kennis. Waarom geen 5 sterren dan? Tja geen rekening gehouden met 1,5 meter en ondanks dat mensen pal naast elkaar zaten geen mondkapje. Dit had beter geregeld te worden. Over de leraar niets anders dan lof. Veel kennis en hij brach5 het op een leuke manier.
Aanbevelen? Ja
21/12/2021 Richard, Amsterdam
10
Meer dan zijn geld waard!
Ik had me puur uit interesse ingeschreven voor de cursus ontspanningsmassage, maar vooral dankzij de bijzonder enthousiaste en bedreven lesgever, Alex, is dit een geweldige ervaring geworden. Alles werd zeer duidelijk uitgelegd met meer dan voldoende tijd voor de praktijk. Veel bijgeleerd op 2 dagen. Alles top.
Aanbevelen? Ja
21/12/2021 Stijn, Rotselaar
9
Voldoet Elke Keer Weer Aan De Verwachtingen
Ik heb al meerdere opleidingen kunnen volgen en iedere keer ben ik rijker naar huis gegaan. De docenten leren je niet alleen wat in de cursus staat maar delen ook hun eigen kennis en ervaring. Ze beseffen dat niet alleen de cursist moet baten bij de opleiding maar ook de klanten van de cursist. Ik kijk volop uit naar de volgende opleiding
Aanbevelen? Ja
16/12/2021 Jona, Wieze
10
Super opleiding met een top lesgeefster
Zeer goede opleiding waar de lat hoog ligt. Dit vindt ik persoonlijk heel belangrijk zo leer je het meeste. Een echte aanrader.
Aanbevelen? Ja
15/12/2021 Bea Aerts, Merksplas
10
supergoed!
Opleiding basismaquillage was top. Super docente, zeer duidelijke uitleg en zeer hulpvaardig bij iedereen. Nooit was het voor haar te veel moeite om opnieuw iets uit te leggen. Op 4 avonden zeer veel bijgeleerd, in theorie maar vooral in praktijk. Een echte aanrader!
Aanbevelen? Ja
15/12/2021 Sabine Meyssen, Kaggevinne
9
Van Aanmelding tot Zorg, toppie!
Aanmelding voor de opleiding verliep rimpelloos, bijkomende uitleg gekregen, zoals gevraagd. Ingeschreven, en goed op voorhand de nodige bijkomende informatie gekregen. De dag voor de lessen nog een herinneringsmailtje gekregen, vind ik zo fijn! Zo heb je last minute nog eens een reminder voor wat je nodig hebt, meebrengt, enz. De cursus - daarvan krijg je de online versie, ook interessant. De lesgevers kennen hun vakgebied, en ook wel daarbuiten, geven goede voorbeelden, leggen alles goed uit, doen de handelingen voor, en komen bij iedereen langs om na te gaan of we goed begrepen hebben wat te doen. Zalig!
Aanbevelen? Ja
15/12/2021 Lieve, Sint-niklaas
10
leerzame dgn wat smaakt naar meer
Deskundige leraren die het vak zelf beoefenen in de praktijk, hierdoor zijn de lessen losjes en geven ze de handvaten die je in de praktijk nodig hebt. Je moet wel zelf de uren in de praktijk gaan maken, maar dit gaven ze netjes aan tijdens de open dag. Wat ik ook fijn vind is dat je in modules kan leren en dat je dus zelf je keuze maakt welke opleidingen je wilt gaan volgen. En hier door zit je niet meteen een jaar vast aan een opleiding met hoge kosten.
Aanbevelen? Ja
09/12/2021 Cindy, Amstelveen
10
Goed georganiseerd, mooie locatie en uitstekende lesgevers.
Positieve ervaring van de reeds gevolgde opleidingen en hopelijk komt de opleiding masterclass ook naar Antwerpen.
Aanbevelen? Ja
08/12/2021 Ria, Hemiksem
9
Heel goed meegevallen.
Ervaren lerares, professionele uitleg en heel goede begeleiding. Een minpuntje, Waarom worden de vervolgcursussen niet eveneens in Drongen gegeven? De volgende keer zou alles in Hasselt kunnen gegeven worden?
Aanbevelen? Ja
07/12/2021 Rita, Eeklo
10
Super
Poly gel cursus gedaan duidelijke uitleg en gezellige dag
Aanbevelen? Ja
07/12/2021 Ageeth, Kudelstaart
10
Geweldige academie van alle kanten
Goede academie voor lesgeven en leren, zeer nuttige informatie, comfortabele behandeling, goede ervaring voor de toekomst en geweldig onderwijzend personeel
Aanbevelen? Ja
27/11/2021 Maha, Deventer
10
Zeer deskundig, professioneel opleidings academi
Mooie lokaties Deskundige docenten Geven meer dan alleen maar les Persoonlijke aandacht. Elke keer weereens feest om naaf toe te gaan
Aanbevelen? Ja
24/11/2021 Ingrid Westveer, Colijnsplaat
8
Proffesionele, praktische opleiding met te weinig theoretische achtergrond
Ik vind de opleiding op het vlak van de praktijk zeer goed, maar de theorie vind ik te pover. Vooral de manier waarop de theorie wordt geëvalueerd is te simpel, naar mijn gevoel
Aanbevelen? Ja
24/11/2021 Lydia, Leopoldsburg
9
Zeer enthousiaste deskundige begeleiding
Zeer enthousiaste deskundige begeleiding en ook NA de opleiding nog steeds de mogelijkheid om al je vragen te stellen!
Aanbevelen? Ja
22/11/2021 Kim, Badhoevedorp
9
Interessante cursus, een aanrader voor iedereen!
Heel interessante cursus, op een enthousiaste manier gegeven. Een aanrader!!!
Aanbevelen? Ja
19/11/2021 Marc, Heilige Steen, 21
10
Ik ben heel tevreden
Ik ben heel tevreden over de organisatie van de opleiding. De docente doet erg haar best en maakt de lessen echt aangenaam. We hebben een fijne groep. Kortom … dit geeft energie en zin om ervoor te gaan.
Aanbevelen? Ja
17/11/2021 An, Wijnegem
10
Goed opgebouwde opleidingen met een hoge toegevoegde waarde
Gepassioneerde profs, goede syllabus, veel praktijk, uitleg en begeleiding, goed en schoon materiaal, kortom een zeer positieve eerste ervaring!
Aanbevelen? Ja
17/11/2021 Joyce, Kessel-Lo
10
Was een leerzame periode super blij ermee.
Ik ben nu gediplomeerd nagel polygel stylist. Super leuke ervaring. Leerzame les. En leeraar besteed genoeg aandacht voor iedereen.
Aanbevelen? Ja
16/11/2021 Jaimy, Beek Lb
10
Geweldig!
Rayshri, de docent, die de cursus threading gaf, is zeker goed in haar vak en heeft super veel kennis. Ze begeleidt haar pupillen met passie en alle geduld. Iedereen kreeg een gelijke behandeling. De stof was goed te volgen. Super goede en leuke leeromgeving en de sfeer was heel erg rustgevend.
Aanbevelen? Ja
14/11/2021 Chayenne, Amsterdam
8
goede opfrissing van sportmassagetechnieken!
Ooit heb ik de cursus sportmassage gekregen in mijn opleiding als kiné, maar het was nodig om deze eens op te frissen. De docente was zéér gemotiveerd om dit naar ons over te brengen, met theorie, praktijk en filmpjes. De Wifi wilde niet altijd mee, maar het lukte haar toch om binnen de tijdsspanne de nodige basistechnieken mee te geven. We blijven oefenen, later zou dit evt. van pas kunnen komen om mee te gaan met de wielrenners. Nu ben ik nog werkzaam in een rusthuis, waar deze technieken minder toepasselijk zijn. Daar zijn toch wel een aantal hoogbejaarde sportieve vrouwen en mannen die deugd zullen beleven aan een sportmassage!
Aanbevelen? Ja
10/11/2021 Dick De Leersnijder, Deerlijk
10
super interressant
na het volgen van de cursus voetreflexologie en het toepassen van de aangeleerde technieken, was deze cursus een aangename surplus voor ons, om mensen een aanvullende behandeling te geven, om diepgewortelde problematiek aan te pakken. geweldig !
Aanbevelen? Ja
09/11/2021 kristel, Rummen
10
Welbekwame lesgevers
Nu reeds 2 opleidingen gevolgd en er zullen er zeker nog volgen!
Aanbevelen? Ja
09/11/2021 Els Saerens, Liedekerke
10
Super tevreden
Duidelijk, accuraat en vertaling van theorie naar praktijk verliep uitstekend!
Aanbevelen? Ja
31/10/2021 Kaltum, Den Haag
10
Ben mezelf tegen gekomen in deze cursus.
Zeer aangenaam verrast door mijn docenten Jef en Jeanine. Zeer warme personen weten ook zeer goed waar ze bij bezig zijn. Geen enkele vraag is hen te veel. Ben met beide voetjes op de grond gekomen. Was een verrijking voor mij. Zit in een heel moeilijke periode van mijn leven. En met de nodige aandacht en juiste manier van omgang hebben Jef en Jeanine me veel bijgebracht. Ik wil hen hier ook voor bedanken . Liefs Marleen
Aanbevelen? Ja
29/10/2021 Marleen, jesseren
10
Topervaring
Heel leuke cursussen en je krijgt les van docenten die niet alleen heel veel vakkennis hebben, ze doen het nog eens met zoveel passie!
Aanbevelen? Ja
29/10/2021 Nicole, Hasselt
10
Supergoeie ervaring
Goeie teachers
Aanbevelen? Ja
28/10/2021 Leen, Torhout
10
Geweldig!
Ik kom graag voor alle cursussen. Alle docenten zijn echt geweldig, vol passie staan ze voor de groep. Ook na de cursus zijn zij bereikbaar voor de cursist. Ik popel om steeds weer te reserveren voor een opleiding/workshop. Lieve groet Esther Verweij
Aanbevelen? Ja
27/10/2021 Esther, Bleiswijk
10
geweldige academie
Als ik emails stuur worden ze beantwoord binnen 24 uur. Echt snel en ik ben ook tevreden met de medewerkers. Ze klinken aardig en ik voel me van harte welkom zelfs als ik een online studie volg. Eigenlijk ben ik verbaasd hoe hoog de kwaliteiten van de cursussen zijn. Ik heb heel veel korte vakscholen heb vergeleken en meestal zijn ze gewoon teleurstellend maar bij wellness academie heb ik er echt geen spijt van. Ik heb zelfs nieuwe cursussen gekozen na het aflopen van 3 cursussen. Als ik bel moet ik soms 10 minuten wachten. Dat is het enige nadeel. maar de medewerkers kunnen ook alle vragen in een keer beantwoorden. Toen ik bij de Amsterdam locatie was was de ervaring ook goed. Jolie was echt bijzonder en ik zal haar en wat ze ons heeft geleerd nooit vergeten.
Aanbevelen? Ja
26/10/2021 Herbie Liu, Arnhem
10
Geweldig school!
Top opleiding! Super mooi locatie! Zeer vriendelijk en altijd snel feedback geven!! Love it!!
Aanbevelen? Ja
26/10/2021 Maggie, Maastricht
9
De plezantste manier van Leren
Ik heb al meerdere opleidingen gevolgd en telkens na de opleiding ben ik meer en meer overtuigd dat de Wellness Academie de juiste keuze is. De docenten zijn stuk voor stuk mensen voor wie dit werk hun passie is, die niet alleen boekenkennis delen maar ook ervaringen. Die beseffen dat het eindresultaat niet alleen bij de student ligt maar ook bij de toekomstige klant van de student. Stuk voor stuk mensen die met geduld elke vraag beantwoorden. Ik vertrek altijd met een dosis nieuwe kennis, energie en zin om nog meer te leren.
Aanbevelen? Ja
19/10/2021 Jona Pauwels, Wieze
10
Leuke Stoel Massage Cursus !
Leuke Duidelijke Praktische Stoel Massage Cursus !
Aanbevelen? Ja
13/10/2021 ANDRE FIERENS, Antwerpen ( Belgium )
10
Zeer tevreden
Alweer de 3e cursus die ik volgde bij Wellness academie. Stuk voor stuk zeer professioneel, ervaren en bomvol kennis om te vergaren. En wederom een nieuwe docent. Ik was zeer verrast over de brede kennis die ze met ons deelde. Het weekend was eigenlijk gewoon te kort. Ik ben alweer voor de volgende cursus aan het zoeken! Dankjewel!
Aanbevelen? Ja
06/10/2021 Maartje Olislagers, Almere
10
Geweldige ervaring
Heel leerrijk en sympathieke cursiste
Aanbevelen? Ja
05/10/2021 Karin, Brecht
10
Boeiende opleidingen gegeven door topdocenten.
Ik heb ondertussen al verschillende opleidingen gevolgd en ik ga er in de toekomst zeker nog volgen. Je krijgt les van topdocenten die met passie hun kennis doorgeven. Ook nadien word je altijd nog verder geholpen met eventuele vragen of problemen. Er is ook een groot aanbod aan opleidingen zodat je altijd wel eentje vind die bij je past. Zeker een aanrader.
Aanbevelen? Ja
05/10/2021 Kristina Van Hoof, Tremelo
10
Geweldig, leerzaam
Uitstekende docenten, veel persoonlijk aandacht. Veel geleerd en goede praktijk begeleiding!
Aanbevelen? Ja
01/10/2021 Diana, Leidschendam
10
Fijne en duidelijke praktijkopleidingen
Fijne praktijklessen met enthousiaste “leerkrachten” wat veel praktijk ervaring hebben. Geen eindeloze theorie maar echt leren in de praktijk. Ook erg fijn dat er geen modellen nodig zijn maar dat er op elkaar gewerkt word.
Aanbevelen? Ja
30/09/2021 Ashley, Oirsbeek
10
geweldig professionele organisatie Wellness Academie
Ik heb met veel plezier jarenlang opleidingen en cursussen gevolgd bij de Wellness Academie met als hoogtepunt hun acupunctuur opleiding! Ik raad de Wellness Academie aan iedereen aan!!
Aanbevelen? Ja
29/09/2021 Tom, Oosterhout
8
super leuke opleidingen
Erg leuke en leerzame opleidingen. Er wordt op een leuke leerzame manier les gegeven. Gaan op een prettige manier met elkaar om. En wordt door UWV vergoed dus heel erg fijn.
Aanbevelen? Ja
29/09/2021 Mariëlle, Culemborg
10
Ervaren deskundige docenten in een top opleingscentrum
Docenten, deskundig. Aardig, stralen rust uit, mooie lesstof, rijk aan opleidingen, en zelfs na de opleiding nog voor je klaar staan. Tijdens het lesgeven, staan ze voor je klaar als je lichamelijk een klacht hebt, ze kijken ernaar en behandelen het ter plaatse en geven goede tips mee wat je ermee kunt doen. Ik kan alleen maar zeggen. Top een dikke 10 waard
Aanbevelen? Ja
22/09/2021 Ingrid Westveer, Colijnsplaat