Nieuw bij Wellness Academie: Cursus BB Glow

28 november 2018 | Schoonheidszorg Alle blogposts

Heb je klanten in je salon die alsmaar een strijd voeren tegen oneffenheden en/of fijne lijntjes in hun gezicht? Met make-up als foundation of een BB-crème kun je dit gedurende een korte tijd camoufleren. Nu is er een oplossing met een langduriger resultaat! De BB Glow behandeling is een nieuwe sensatie in beauty land, die Wellness Academie niet is ontgaan. We hebben dan ook een nieuwe cursus BB Glow ontwikkeld, waarin je leert om mensen een gezonde en stralende tint te geven met dagenlang en soms wel wekenlang resultaat. Lees hier gauw meer en schrijf je op tijd voor de cursus in!

‘Permanente foundation bestaat dat?’

PMU is momenteel ontzettend populair, omdat de nieuwe handmatige manier van werken voor een veel zachter en natuurlijker resultaat zorgt. Je bent ondertussen misschien al wel bekend met PMU technieken als microblading, manuele shading en ombre brows? De resultaten die hiermee behaald worden zijn verbluffend. Steeds vaker krijgen schoonheidsspecialisten in hun salon de vraag of er geen permanente foundation bestaat. Hoewel dat voor velen mogelijk nog wat bizar in de oren klinkt, zit de BB Glow behandeling hier behoorlijk dicht bij in de buurt. De behandeling die je in onze nieuwe cursus BB Glow leert verschilt echter wel van permanente make-up.

Veilige BB Glow techniek zonder pigmenten

In onze nieuwe cursus BB Glow leer je om tijdens een microneedling behandeling een BB Glow serum op de huid aan te brengen. Dit serum geeft de huid een mooie, natuurlijke ‘glow’, zoals ook een BB-crème dat doet. Doordat bij microneedling kleine gaatjes in de huid worden gemaakt met minuscule naaldjes, kan het serum dieper in de huid inwerken en houd je een dagenlang effect. Met de juiste nabehandelingen kan het effect zelfs weken aanhouden. Deze behandeling is geen vorm van permanente make-up, omdat er niet gewerkt wordt met pigmenten en het serum wordt minder diep aangebracht. Hierdoor loop je geen risico op ongewenste vlekken en verkleuringen. De producten zijn goedgekeurd door de EU en kunnen zonder problemen langdurig toegepast worden.

Mooie tint en huidverbetering met BB Glow

Een BB Glow behandeling is ontwikkeld met het oog op het creëren van een mooie teint met langdurig resultaat. Je klant hoeft dan al die tijd geen foundation of BB-crème te gebruiken voor een mooie en stralende teint. Met BB Glow kun je dan ook huidproblemen als acnelittekens, pigmentvlekken en couperose aanpakken. De voordelen gaan echter nog verder. Het BB Glow serum beschikt over verzorgende en beschermende ingrediënten, zoals antioxidanten, die de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, waaronder tegen de schadelijke stralen van de zon. Hierdoor wordt de huid extra beschermd tegen vroegtijdige huidveroudering. Daarbij zorgt het hyaluronzuur in het serum ervoor dat de huid beter vocht vasthoudt, waardoor fijne lijntjes vervagen en de elasticiteit van de huid verbetert. De microneedling behandeling zorgt ervoor dat de huidvernieuwing, vanwege een verhoogde aanmaak van collageen en elastine, wordt bevorderd. Bekijk voor meer informatie ook onze Cursus Microneedling.

Voordelen op een rij:

 • BB Glow behandeling zonder pigmenten
 • Geen risico op verkleuringen en vlekken
 • Gebruik van door de EU goedgekeurde producten
 • Dagen- tot wekenlang een mooie teint
 • Vervagen van fijne lijntjes en elastischere huid
 • Stimuleren van de huidvernieuwing
 • Aanpakken van huidproblemen
 • Bescherming schadelijke straling van de zon

Over de Cursus BB Glow van Wellness Academie

 • Geen investering in materialen nodig
 • Wellness Academie is merkonafhankelijk
 • Les in kleine groepen
 • Les van een echte topdocente
 • Perfecte voorbereiding op de praktijk
 • Volwaardig certificaat

Tijdens de cursus BB Glow word je begeleid door een doorgewinterde professional, die in onze contreien als een van de eersten zich deze nieuwe techniek perfect heeft meester gemaakt. De lesgroepjes zijn klein, zodat elke cursist voldoende begeleiding krijgt. Een groot voordeel van deze cursus bij Wellness Academie is dat je niet verplicht bent om te investeren in materialen en producten; alles wat je nodig hebt is tijdens de lessen voorhanden. Je docente zal je eerlijk advies geven over de merken waar je straks na afloop mee kunt werken. Wellness Academie is geheel merkonafhankelijk. Na afloop van de cursus ontvang je een volwaardig certificaat BB Glow en kun je voorop lopen in de beauty branche met het aanbieden van een nieuwe behandeling, die schitterende resultaten biedt op het gebied van huidverzorging en huidverbetering! Waar wacht je nog op! Schrijf je hier in voor Cursus BB Glow!

 

Cursussen die je mogelijk interesseren

 • Nieuw!

  BB Glow

  Leer om met de Dermapen tijdens een microneedling behandeling BB Glow serum aan te brengen voor een langdurig egale huid. Meer info

  • Antwerpen