Opleiding BB Glow

Leer om met BB Glow een langdurige egale huid te bereiken
€ 190
 • De beste opleider in de branche!
 • Les van een topdocent!
 • Les in een beperkte groep!
 • Geen verplichte aankoop tot materialenpakket
 • Met certificaat!
Schrijf je hier in!

Omschrijving

BB Glow is een vorm van semi-permanente make up op basis van microneedling met als doel een langdurig egale huidteint en huidverbetering. De beauty branche heeft hoge verwachtingen van deze techniek. Zorg dat je bij de tijd blijft en snel deze techniek meester bent door onze Cursus BB Glow te volgen! Bij deze behandeling wordt een BB Glow serum op de huid aangebracht tijdens een microneedling behandeling, met direct resultaat. De huid houdt enkele dagen een prachtige egale tint. Met de juiste nabehandelingen kan het effect wekenlang aanhouden. 

BB Glow zonder pigmenten

BB Glow is een serum dat speciaal voor microneedling is ontwikkeld. Je kunt het zien als een semi-permanente BB-cream. In deze cursus BB Glow wordt echter niet gewerkt met pigmenten, waardoor er geen risico is op ongewenste verkleuringen en vlekken. De behandeling is uitvoerig getest, voldoet aan alle veiligheidseisen van de EU en is geschikt voor langdurige toepassing.

In de Cursus BB Glow leer je oneffen huid egaal te maken met wekenlang resultaat!

Voor wie is BB Glow geschikt?

Met een BB Glow behandeling kun je allerlei huidproblemen aanpakken. Het is bovendien geschikt voor zowel mannen als vrouwen. BB Glow kan gebruikt worden voor het behandelen van huidverkleuringen door hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken, acnelittekens en couperose. Behalve dat de huid mooi egaal wordt, zorgt een microneedling behandeling met een BB Glow serum voor een totale verfrissing en heropleving van de huid!

Inhoud cursus BB Glow

In deze BB Glow cursus gaan we in op waar BB Glow vandaan komt en wat deze behandeling inhoudt. Hierbij hebben we o.a. aandacht voor het verschil tussen BB Glow en microneedling en voor hoe deze twee elkaar aanvullen. Je leert om vooraf aan de behandeling een anamnese af te nemen. Hiervoor is het belangrijk dat je alle indicaties en contra-indicaties voor deze techniek kent. Vervolgens leer je BB Glow behandelingen uit te voeren op verschillende huidtypes. Je leert alles over de behandelingsgebieden en de methode. Ook zonder pigmenten kun je meteen verbluffende resultaten behalen; verras je klanten met een stralende en egale huid!

Geen investering vereist

Geen verplichte aankoop van materialen of producten. Wij voorzien alles voor onze studenten volledig kosteloos! Wij zijn als school merkonafhankelijk. Wij proberen je dus geen startpakket te verkopen en onze docente geeft je graag haar eerlijk advies.

Ontvang een certificaat BB Glow

De cursus BB Glow is zeer praktijkgericht. In de les ga je onder uitstekende begeleiding werken op een model. Mede dankzij de kleine lesgroepen zal je voldoende tijd en aandacht krijgen om de techniek perfect meester te worden. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat en ben je prima in staat om zelf op professionele wijze veilige BB Glow behandelingen uit te voeren.

Verplichte voorkennis

Voor deze opleiding is het verplicht voorkennis te hebben van schoonheidszorg.

Inhoud


 • Wat is BB Glow?
 • Verschil BB Glow en microneedling
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Anamnese afnemen
 • Werkwijze op verschillende huidtypes
 • Behandelingsgebieden en methode
 • Werken op model

Prijs


190 euro (+ 35 euro verbruikskosten)

 

Subsidies in Vlaanderen:

 • KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 40% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Meer informatie
 • Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Meer informatie

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info
 • UWV vergoedt opleidingskost werkzoekende: Als werkzoekende kan je aan het UWV vragen om jouw opleidingskost te vergoeden. Men geeft deze goedkeuring enkel indien je werkcoach van oordeel is dat dit nodig is om werk te kunnen vinden. Meer info

Opleidingsdata

Hasselt
Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)

Zaterdagreeks

Datum: zaterdag 22 juni 2019
Tijd: 10:00u tot 16:00

Datum: zaterdag 21 december 2019
Tijd: 10:00u tot 16:00

Dagreeks

Datum: maandag 30 september 2019
Tijd: 10:00u tot 16:00

Rotterdam
Marten Meesweg 8, 3068AV Rotterdam (Nederland)

Zondagreeks

Datum: zondag 23 juni 2019
Tijd: 10:00u tot 16:00

Gent (Drongen)
Mariakerksesteenweg 42, 9031 Drongen (België)

Dagreeks

Datum: maandag 7 oktober 2019
Tijd: 10:00u tot 16:00

Antwerpen (Wilrijk)
Boomsesteenweg 135, 2610 Wilrijk (België)

Dagreeks

Datum: maandag 28 oktober 2019
Tijd: 10:00u tot 16:00

Datum: maandag 3 februari 2020
Tijd: 10:00u tot 16:00

Amsterdam
Naritaweg 12, 1043BZ Amsterdam (Nederland)

Zaterdagreeks

Datum: zaterdag 9 november 2019
Tijd: 10:00u tot 16:00

Datum: zaterdag 6 juni 2020
Tijd: 10:00u tot 16:00


Docent

Mieke Strubbe

Docent in Amsterdam, Antwerpen (Wilrijk), Gent (Drongen), Hasselt & Rotterdam

Mieke Strubbe begon haar loopbaan op 19-jarige leeftijd bij een dermatoloog, waar haar interesse voor huidverzorging en huidverbetering verder werd aangewakkerd. Binnen deze job leerde ze veel over de gezondheid van de huid en het behandelen van huidproblemen als acne. Ze kreeg de kans om onder deskundige begeleiding laserbehandelingen uit te voeren voor huidverbetering, permanente ontharing en bij couperose.

Mieke vervolgde haar loopbaan in een beauty salon, waar ze vooral haar kennis op het gebied van cosmetica uitbreidde. Ze werkte met uiteenlopende cosmeticamerken en -producten en deed een flinke dosis praktijkervaring op. Dat vond Mieke echter niet voldoende; ze wilde overal het fijne van weten en met de tijd meegroeien. Daarom volgde ze vele bijscholingen op het gebied van schoonheidszorg en make-up.

Ook het zelfstandig ondernemerschap trok haar! Op 26-jarige leeftijd startte ze haar eigen beauty salon, waar ze samen met haar team onder meer make-up verzorgde, wimperextensions plaatste en afslankbehandelingen aanbood. Ondertussen heeft ze haar eigen zaak verkocht en richt ze zich op het scholen van anderen met een passie voor het vak van schoonheidsspecialiste. Met veel plezier en toewijding is ze nu als docente verbonden aan Wellness Academie!

Lees verderInklappen

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoed enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren, en niet de opleidingen in België.
 • Wat is de leeftijd van de studenten?+

  De leeftijden van onze studenten loopt erg uit elkaar. Dit varieert in elke groep van circa 16 tot 60 jaar. Studenten ervaren deze variatie als een meerwaarde!
 • Wat vereist de school van mij als student?+

  Als student dient je ook rekening te houden met enkele vereisten vanuit de school:
  • Je respecteert de aanvangs- en einduren van je opleiding.
  • Je tracht zo min mogelijk lessen te missen. De meeste opleidingen gaan door in een versnelde tempo. Het is dan ook belangrijk dat je zo min mogelijk lessen mist.
  • Indien je de opleiding betaald in schijven, is het vereist om de betaaldata te respecteren. Het volledig opleidingsbedrag dient ook steeds voldaan te zijn op het einde van je opleiding.
  • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om alles te begrijpen en jezelf uit te drukken.
  • Als er bepaalde zaken in overtreding kunnen zijn met je geloofsovertuiging, neem dan vooraf contact op met het secretariaat. Dan kunnen wij samen zoeken naar een passende oplossing.
  • Draag zorg voor je persoonlijke hygiëne. Bij de meeste opleidingen oefenen de studenten op elkaar, dus uit respect voor je medestudenten vragen wij hier rekening mee te houden.
 • Zijn studenten tevreden over de Wellness Academie?+

  Binnen de wereld van opleidingsverstrekkers kan men beroep doen op Qfor. Dit is een onafhankelijk instituut dat kwaliteitsmetingen uitvoert. Wellness Academie liet een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren door Qfor. De resultaten van dit onderzoek waren uitmuntend op alle vlakken! Daarnaast kunnen studenten onafhankelijk een recensie geven op klantenvertellen.nl. Wij zitten steevast boven 9 op 10! Lees hier alle recensies. Wellness Academie investeert en innoveert dan ook voortdurend om het tevredenheidspercentage van haar cursisten hoog te houden. Wij hebben ook een klachtenprocedure. U mag er ook zeker van zijn dat wij elke klacht ernstig onderzoeken om u als klant tevreden te stellen en u te compenseren indien nodig.
 • Zijn de cursuslocaties vrij toegankelijk?+

  Enkel onze campus te Hasselt is vrij toegankelijk tijdens de kantooruren alsook op zaterdag en zondag tussen 9u en 14u. Onze andere campussen zijn enkel toegankelijk op afspraak of tijdens de infoavonden.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

 • Nieuw!

  Dermaplaning

  Dermaplaning is een unieke manier om met een speciaal mesje donshaartjes en dode huidcellen te verwijderen voor een stralende huid. Meer info

  • Hasselt
  • Antwerpen
  • Gent
  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Eindhoven
 • Nieuw!

  Fruitzuren / Peelings

  Fruitzuur behandelingen zijn effectieve peelings die celdeling stimuleren en vele huidproblemen verbeteren, voor een frisse uitstraling. Meer info

  • Hasselt
  • Amsterdam
 • Populair!

  Schoonheidsspecialist(e)

  Ga aan de slag als volwaardig Schoonheidsspecialist(e) na het volgend van deze opleiding! Meer info

  • Hasselt
  • Antwerpen
  • Gent
  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Eindhoven
  • Utrecht
  • Apeldoorn
  • Nijmegen