Opleiding Hyaluron pen

Geef de huid veerkracht en volume met de hyaluron pen!
€ 550
 • De beste opleider in de branche!
 • Les van een topdocent!
 • Les in een hele kleine groep!
 • Geen verplichte aankoop tot materialenpakket
 • Met certificaat!
Schrijf je hier in!

Omschrijving

Heb je interesse in huidverzorging? Dan heb je mogelijk al eens gehoord van hyaluron. Dit ingrediënt wordt veel toegepast in crèmes om tekenen van het ouder worden te verminderen, zoals een slappe huid en fijne lijntjes. Je kunt hyaluron echter op een veel effectievere manier inzetten, namelijk door te werken met een hyaluron pen. Dit is een pen waarmee je onder hoge druk hyaluron kunt aanbrengen in de huid. Deze methode is effectief en veilig. We leren je er graag alles over in deze hyaluron pen opleiding.

Hyaluronzuur: een kanjer in hydratatie!

Hyaluronzuur komt van nature voor in ons lichaam, onder andere in de huid. Hier speelt het een belangrijke rol in de wondgenezing, maar het heeft ook de unieke eigenschap dat het tot wel 1000 keer zijn gewicht in vocht kan vasthouden. Daarom mogen we dit stofje een kanjer in hydratatie noemen. Het helpt de huid om haar volume en veerkracht te behouden. Bij het ouder worden vermindert de aanmaak van hyaluronzuur en het wordt eveneens sneller afgebroken door ons lichaam. Dit leidt tot een slappere huid en rimpels. Met een hyaluron pen kun je dit compenseren en de huid fris en veerkrachtig houden. De hyaluron pen werkt als een filler, maar dan zonder naald!

In de opleiding hyaluron pen leer je hyaluron fillers zetten zonder naald!

Voordelen hyaluron pen

Veel mensen zien op tegen fillers, omdat daarbij naalden worden gebruikt. Met de hyaluron pen omzeil je dit probleem en zul je meer klanten kunnen overtuigen van de voordelen van de hyaluron pen. In plaats van met een naald wordt onder hoge druk het hyaluronzuur onder de huid gebracht, in enkel de bovenste lagen van de huid. Je kunt met de hyaluron pen o.a. de lippen meer volume geven, de neuslippenplooi verminderen, de wangen opfrissen en contourverbetering van het gezicht bereiken. 

Inhoud opleiding hyaluron pen

In deze opleiding hyaluron leer je wat hyaluron is en wat de diverse functies en eigenschappen ervan zijn. We gaan in op de soorten hyaluron, de toepassingen van de hyaluron pen en de werking van de pen. Je maakt kennis met de benodigde producten en materialen voor professionele behandelingen met de hyaluron pen. Uiteraard word je ook ingelicht over de contra-indicaties. Na een demonstratie van een behandeling leer je om zelf hyaluron behandelingen uit te voeren onder de begeleiding van een expert op dit gebied. Je wordt perfect voorbereid op de praktijk met onder meer advies over de intake van je klanten, nazorginstructies en prijzen.

Extra kleine lesgroepen

Wellness Academie staat bekend om haar kleine lesgroepen, topdocenten en veel persoonlijke aandacht voor elke cursist. Deze opleiding hyaluron pen wordt daarbij zelfs in een extra kleine lesgroep gegeven met maximaal tussen de 4 tot 6 cursisten. Na afloop van de opleiding ontvang je een certificaat.

Géén investering vereist én onafhankelijk advies!

Je moet geen pen aankopen om te kunnen deelnemen aan onze opleiding. Wij voorzien alles voor onze studenten. Je betaalt enkel een verbruikskost van 40 euro!

Wellness Academie is niet merkafhankelijk. Er zijn zoveel verschillende pennen op de markt, waardoor je als student door de bomen het bos niet meer ziet! Onze docente geeft je graag onafhankelijk advies over kwalitatieve pennen in de verschillende prijsklassen. Ook krijg je advies over waar je zeker op moet letten bij het aankopen van een eigen pen!

Verplichte voorkennis

Voor deze opleiding is het verplicht voorkennis te hebben van schoonheidszorg.

Inhoud


 • Wat is hyaluron?
 • Soorten hyaluron
 • Toepassingen
 • Contra-indicaties
 • Producten en materialen
 • Werking hyaluron pen
 • Demonstratie hyaluron pen
 • Behandelingsmethode
 • Praktijk hyaluron pen
 • Nazorginstructies
 • Ontvangen en intake klanten
 • Prijzen berekenen

Prijs


550 euro (+ 40 euro verbruikskosten)

 

Subsidies in Vlaanderen:

 • KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 40% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Meer informatie
 • Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Na je inschrijving dien je ons een verklaring van de VDAB te bezorgen als bewijs en wij zullen de korting verrekenen binnen ons systeem (en eventueel het teveel betaalde bedrag terugstorten).

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting.
 • UWV vergoedt opleidingskost werkzoekende: Als werkzoekende kan je aan het UWV vragen om jouw opleidingskost te vergoeden. Men geeft deze goedkeuring enkel indien je werkcoach van oordeel is dat dit nodig is om werk te kunnen vinden. Gelieve je te wenden tot het UWV voor meer informatie.

Opleidingsdata

Eindhoven
Bogert 1, 5612LX Eindhoven (Nederland)

Dagreeks

Datum: maandag 6 mei 2019
Tijd: 10:00u tot 17:00
(Nog maar enkele vrije plaatsen!)

Rotterdam
Marten Meesweg 8, 3068AV Rotterdam (Nederland)

Zondagreeks

Datum: zondag 12 mei 2019
Tijd: 10:00u tot 17:00
(Nog maar enkele vrije plaatsen!)

Zaterdagreeks

Datum: zaterdag 2 maart 2019
Tijd: 10:00u tot 17:00


Docent

Mieke Strubbe

Docent in Rotterdam

Mieke Strubbe begon haar loopbaan op 19-jarige leeftijd bij een dermatoloog, waar haar interesse voor huidverzorging en huidverbetering verder werd aangewakkerd. Binnen deze job leerde ze veel over de gezondheid van de huid en het behandelen van huidproblemen als acne. Ze kreeg de kans om onder deskundige begeleiding laserbehandelingen uit te voeren voor huidverbetering, permanente ontharing en bij couperose.

Mieke vervolgde haar loopbaan in een beauty salon, waar ze vooral haar kennis op het gebied van cosmetica uitbreidde. Ze werkte met uiteenlopende cosmeticamerken en -producten en deed een flinke dosis praktijkervaring op. Dat vond Mieke echter niet voldoende; ze wilde overal het fijne van weten en met de tijd meegroeien. Daarom volgde ze vele bijscholingen op het gebied van schoonheidszorg en make-up.

Ook het zelfstandig ondernemerschap trok haar! Op 26-jarige leeftijd startte ze haar eigen beauty salon, waar ze samen met haar team onder meer make-up verzorgde, wimperextensions plaatste en afslankbehandelingen aanbood. Ondertussen heeft ze haar eigen zaak verkocht en richt ze zich op het scholen van anderen met een passie voor het vak van schoonheidsspecialiste. Met veel plezier en toewijding is ze nu als docente verbonden aan Wellness Academie!

Lees verderInklappen

Veelgestelde vragen

 • Wat is de leeftijd van de studenten?+

  De leeftijden van onze studenten loopt erg uit elkaar. Dit varieert in elke groep van circa 16 tot 60 jaar. Studenten ervaren deze variatie als een meerwaarde!
 • Wat vereist de school van mij als student?+

  Als student dient je ook rekening te houden met enkele vereisten vanuit de school:
  • Je respecteert de aanvangs- en einduren van je opleiding.
  • Je tracht zo min mogelijk lessen te missen. De meeste opleidingen gaan door in een versnelde tempo. Het is dan ook belangrijk dat je zo min mogelijk lessen mist.
  • Indien je de opleiding betaald in schijven, is het vereist om de betaaldata te respecteren. Het volledig opleidingsbedrag dient ook steeds voldaan te zijn op het einde van je opleiding.
  • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om alles te begrijpen en jezelf uit te drukken.
  • Als er bepaalde zaken in overtreding kunnen zijn met je geloofsovertuiging, neem dan vooraf contact op met het secretariaat. Dan kunnen wij samen zoeken naar een passende oplossing.
  • Draag zorg voor je persoonlijke hygiëne. Bij de meeste opleidingen oefenen de studenten op elkaar, dus uit respect voor je medestudenten vragen wij hier rekening mee te houden.
 • Zijn studenten tevreden over de Wellness Academie?+

  Binnen de wereld van opleidingsverstrekkers kan men beroep doen op Qfor. Dit is een onafhankelijk instituut dat kwaliteitsmetingen uitvoert. Wellness Academie liet een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren door Qfor. De resultaten van dit onderzoek waren uitmuntend op alle vlakken! Daarnaast kunnen studenten onafhankelijk een recensie geven op klantenvertellen.nl. Wij zitten steevast boven 9 op 10! Lees hier alle recensies. Wellness Academie investeert en innoveert dan ook voortdurend om het tevredenheidspercentage van haar cursisten hoog te houden. Wij hebben ook een klachtenprocedure. U mag er ook zeker van zijn dat wij elke klacht ernstig onderzoeken om u als klant tevreden te stellen en u te compenseren indien nodig.
 • Zijn de cursuslocaties vrij toegankelijk?+

  Enkel onze campus te Hasselt is vrij toegankelijk tijdens de kantooruren alsook op zaterdag en zondag tussen 9u en 14u. Onze andere campussen zijn enkel toegankelijk op afspraak of tijdens de infoavonden.
 • Is de campus in Amsterdam bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja de campus in Amsterdam is makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer. Wij zijn gelegen op wandelafstand van NS station Sloterdijk.
 • Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Ja, wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor mogen al onze cursussen en opleidingen betaald worden via KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruik maken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 40% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 10.000 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

 • Nieuw!

  BB Glow

  Leer om met de Dermapen tijdens een microneedling behandeling BB Glow serum aan te brengen voor een langdurig egale huid. Meer info

  • Hasselt
  • Antwerpen
  • Amsterdam
  • Rotterdam
 • Nieuw!

  Microneedling / Mesotherapie

  Microneedling stimuleert huidvernieuwing diep in de huid en vermindert talloze huidproblemen. De huid wordt zichtbaar steviger, gladder en frisser! Meer info

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Eindhoven
 • Nieuw!

  PMU Expert

  Je wordt opgeleid tot expert in PMU met kennis van manual shading, permanente lip- & eyeliner, microblading, ombre brows en BB Glow. Meer info

  • Amsterdam
  • Hasselt