€ 1000 subsidie dankzij het STAP-budget (1 mei opnieuw aan te vragen!)

14 april 2023 | Algemeen Alle blogposts

Aanbevolen beauty opleidingen met STAP-budget

Ambieer je een nieuwe carrière? Of ben je misschien al gediplomeerd en wil je je verder scholen in dit vak? Dan kun je nu dankzij het STAP-budget met een hoge korting van € 1000,- een massage of beauty opleiding volgen (opgelet: enkel van toepassing voor Nederlanders voor opleidingen in Nederland). Dit betekent dat je voor sommige opleidingen zelf niets hoeft bij te leggen. Wat is er allemaal mogelijk? We geven je hier tips voor opleidingen met STAP-budget, die je bij Wellness Academie kunt volgen!

 

Vakopleidingen:

 

Cursussen:

 

Welke van deze opleidingen met STAP-budget ga jij volgen?

Weet je al welke van deze opleidingen met STAP-budget je wilt volgen, zorg dan dat je op tijd je aanvraag indient. De overheid heeft diverse tijdvakken ingesteld. Dit betekent dat je alleen op specifieke datums je aanvraag kunt indienen voor opleidingen die starten binnen een vastgestelde periode. Daarbij is het budget per tijdvak gelimiteerd. We raden je daarom aan om direct bij de aanvang van het tijdvak klaar te zitten met je DigiD en het aanmeldingsbewijs. Dit bewijs ontvang je bij je inschrijving voor de opleiding. Hieronder vind je een overzicht van de tijdsvakken voor de aanvraag.

Aanvraagdata voor het STAP-budget

  • Aanvraagdatum 1/05/2023 (opleiding start tussen 29 mei 2023 en 1 januari 2024)
  • Aanvraagdatum 3/07/2023 (opleiding start tussen 31 juli 2023 en 2 maart 2024)
  • Aanvraagdatum 4/09/2023 (opleiding start tussen 2 oktober 2023 en 30 april 2024)
  • Aanvraagdatum 1/11/2023 (opleiding start tussen 29 november 2023 en 30 juni 2024)

De aanvragen worden beheerd en uitgevoerd door het UWV. Is je aanvraag goedgekeurd? Dan wordt de subsidie uitbetaald aan Wellness Academie. Behoor je helaas niet tot de gelukkigen die subsidie krijgen? Dan kun je het de volgende keer gewoon opnieuw proberen. Je bent pas echt bij ons aangemeld na betaling of na goedkeuring van je STAP-budget. Je kan je dus gerust aanmelden en je bent aan niets verbonden mocht je het STAP-budget toch niet kunnen bemachtigen.

Cursussen die je mogelijk interesseren