Wellness Academie Leden Archieven

Leden Alle vragen

 • Ongelimiteerd studeren voor zo’n laag bedrag? Dat kan toch niet?+

  Toch wel! Jaarlijks organiseren wij meer dan 600 cursussen over 7 verschillende campussen in België en Nederland. Maar dat betekent niet dat alle cursussen ook vol zitten bij aanvangsdatum. Wellness Academie beschikt over een uniek algoritme dat tot 4 maanden voor aanvangsdatum kan voorspellen waar en hoeveel plaatsen er wellicht onbenut zullen blijven. Deze worden dan meteen gereserveerd voor onze leden.

 • Waarom is enkel het aanbod voor de komende 4 maanden bekend?+

  Ons algoritme bepaalt hoeveel vrije plaatsen er gereserveerd kunnen worden voor onze leden. Eén van de parameters die het hierbij nodig heeft is de bezettingsgraad tot 4 maanden voor aanvangsdatum. Ook vermijden we hiermee dat leden ondoordacht zich aanmelden voor alles zonder daadwerkelijk te weten of ze niet belet zijn die data. Dat zou spijtig zijn, omdat men hierdoor andere leden verhindert om deel te nemen.

 • Kan ik het lidmaatschap stopzetten wanneer ik wil?+

  Het lidmaatschap dat je aangaat is standaard voor 12 maanden. Kom je na enkele maanden tot de conclusie dat er weinig aanbod is dat je interesseert en je hebt ook daadwerkelijk amper wat gevolgd in de periode dat je lid was, dan doen wij zeker niet moeilijk om het lidmaatschap vroegtijdig te beëindigen.

 • Is het lidmaatschap persoonlijk? Mag iemand anders in mijn plaats les volgen?+

  Het lidmaatschap is strikt persoonlijk en kan maar door 1 persoon gebruikt worden. Het is dus niet mogelijk om je partner, familielid of kennis om je plaats te laten innemen.

 • Wat zijn de extra voordelen?+

  Leden hebben 10% korting op de cursussen en opleidingen die niet gratis aangeboden worden. Daarnaast gaan wij de toekomst samenwerken met diverse partners om nog meer voordelen voor onze leden uit te werken. Hierover later meer!

 • Wat als ik mij aanmeld voor een cursus en ik kom niet opdagen?+

  Wij vragen om je enkel aan te melden als je ook zeker bent dat je kan komen. Uiteraard kan het wel eens gebeuren dat er overmacht is en daar hebben we alle begrip voor. Daarbuiten rekenen wij ervoor dat de leden die zich aanmelden, ook daadwerkelijk aanwezig zijn.

  Wellness Academie behoudt het recht om een lidmaatschap eenzijdig in te trekken indien wij vaststellen dat een lid zich vaak aanmeld en bijgevolg niet komt opdagen (= ongeacht de redenen).

 • Kan ik ook betalen met KMO-portefeuille?+

  Helaas, het is niet toegestaan om het lidmaatschap via de KMO-portefeuille te bekostigen.

Ben je actief in de beautybranche?
Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Zo blijf je op hoogte van de laatste nieuwtjes in de branche en informeren wij je over tips en weetjes!

Elke nieuwsbriefabonnee ontvangt na aanmelding ook het gratis e-book "Ondernemersvaardigheden voor wellness- & beautyprofessionals"!

E-mail ons

Naam & Voornaam

Telefoonnummer

Emailadres

Uw bericht

Wellness Academie

Secretariaat

Wellness Academie
(Hoofdcampus)
Heidestraat 6B
3500 Hasselt
België: 011-87 27 03
Nederland: 040-72 00 993
info@wellnessacademie.com

Openingsuren:
Maandag t/m donderdag
(van 10u tot 17u)
Vrijdag gesloten.
Zaterdag en zondag op afspraak.