• Ruim 30.000 tevreden studenten
  • Beste docenten in de branche
  • Altijd een leslocatie in de buurt
  • Hoge tevredenheidsscore

5 symptomen van een lipstick verslaving

10 februari 2017 | Visagie
5 symptomen van een lipstick verslaving

Hoe is het gesteld met jouw ‘make-up gekte’? En dan vooral met jouw verslaving aan lipstick? Voor veel beauty liefhebbers is lipstick hun favoriete make-up product. Hun look is niet compleet zonder een mooie kleur lipstick. Hun collectie aan lipsticks is niet te overzien. Heb jij misschien te kampen met een lipstick verslaving? Ontdek hier wat de symptomen zijn!

1. 50 tinten rood

Een rode lipstick zal nooit in jouw make-up collectie of in jouw handtas ontbreken. Rode lipstick is dé klassieker onder de make-up producten. Maar jij maakt het wel erg ‘bont’, want je hebt misschien wel 50 rode lipsticks. Rood is rood? Wat? Nee, hoe kom je daarbij? Volgens jou heeft elk van deze lipsticks toch echt een andere rode tint. Je schroomt er dan ook niet voor om regelmatig weer een nieuwe variante rode lipstick aan te kopen!

Rode lipstick is een klassieker

2. Het weer is bepalend voor je look!

Alleen een echte lipstick lover weet meteen wat we hiermee bedoelen. Voor je de deur uitgaat zijn er altijd een aantal overwegingen die je moet maken. Hoe zijn de weersomstandigheden vandaag? Want daar pas jij je lipstick op aan! Het weer kan heel bepalend zijn. Staat er veel wind, dan moet je daar rekening mee houden anders plakken je haren al snel vast aan je lipstick. Dat zou een ramp zijn. De oplossing; je haren stevig vastzetten en flink wat haarspray erin. Als je lipstick maar goed zit!

Als je...lipstick maar goed zit!?

3. Lipstick kan je humeur bepalen

Je bent zo gehecht aan je favoriete lipsticks, dat als je bijvoorbeeld op een dag die ene lipstick niet kan vinden je je de hele dag rot voelt. En wat als die ene perfecte lipstick verpest is doordat hij gesmolten is? Dan ben je dagen in de rouw. Totdat…je oog in de make-up winkel valt op een nieuwe liefde, waar je weer helemaal de kriebels van krijgt. Die lipstick moet je echt hebben! Als je dan met die nieuwe lipstick de winkel uitloopt, heb je het gevoel dat je de hele wereld weer aan kan!

Lipstick ramp!?

4. Lipstick is belangrijker dan eten

Wanneer je flink verslaafd bent aan lipstick, dan is het je vast al eens overkomen dat je eten hebt laten staan om je lipstick niet te ruïneren! Je had net voordat je eigenlijk zou gaan eten je lippen opgemaakt en het resultaat is schitterend. Dan maar een paar uurtjes hongerlijden. Perfecte lippen? Je moet er soms wat voor over hebben!

Eerst je lipstick, dan de rest!

5. Perfect lipstick aanbrengen met je ogen dicht

Het liefst sta je natuurlijk op je gemak voor de spiegel om uitgebreid aandacht te besteden aan je lipmake-up. Maar je hebt eigenlijk geen spiegel nodig. Jij kunt perfect lipstick aanbrengen, zelfs met je ogen dicht. Je schiet dan ook nooit in de stress als je geen spiegeltje in je tas hebt voor het bijwerken van je lipstick. Jouw vriendinnen daarentegen vragen vaak jouw hulp als zij hun lipstick willen bijwerken en geen spiegel bij de hand hebben. Lipstick op je tanden? Dat overkomt jou niet meer!

Dit overkomt jou niet meer!

Wil je je make-up skills naar een nog hoger niveau brengen, ontdek dan hier de Visagie Opleidingen van Wellness Academie.

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
  • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
  • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
  • UWV
  • Cedeo
  • NRTO
  • KMO-portefeuille
  • Belgische Beauty Federatie