Over ons

Al 12 jaar staat Wellness Academie bekend als dé referentie voor wellness- & beautyopleidingen in België en Nederland. Wij verwelkomen jaarlijks duizenden studenten. Om je de nodige begeleiding te geven, staat ons secretariaat steeds ter beschikking.

Je wilt een nieuwe carrière beginnen? Je dienstenpakket uitbreiden of simpelweg wat bijleren? Wij geloven dat een kwalitatieve opleiding essentieel is voor het welslagen van je doelstellingen. De Wellness- & Beautysector biedt heel wat prachtige beroepen en een nog groter aantal specialisatiemogelijkheden. Niet alleen is deze sector leuk en ontspannend, maar ook jouw klantengroep blijft alsmaar groeien. Dit biedt je de mogelijkheid om een leuke, maar eveneens succesvolle carrière uit te bouwen.

Wellness Academie is een erkend opleidingscentrum voor iedereen die zich wenst te verdiepen in de wondere wereld van Wellness & Beauty. Wij hebben een groot aanbod aan beroepsopleidingen en bijscholingen. Jaarlijks mogen wij duizenden cursisten ontvangen vanuit heel België, Nederland en ver daarbuiten. Wij staan bekend om ons opleidingsaanbod waarin kwaliteit en praktijkgerichtheid centraal staan. Met de meeste van onze opleidingen kan je zowel in dienstverband als op zelfstandige basis aan de slag.

Wellness Academie is ook aangesloten bij alle belangrijke beroepsverengingen in België en Nederland. Hierdoor geniet je van een erkend diploma en de zekerheid van een kwalitatieve opleiding.