Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Nagellak in een spuitbus de nieuwe belofte!

10 november 2015
Nagellak in een spuitbus de nieuwe belofte!

Er wordt deze maand een nieuwe nagellak gelanceerd en wel in een spuitbus. Wordt dit de nieuwe trend om supersnel je nagels op te fleuren? Maar hoe werkt dat eigenlijk? De meeste mensen hebben al moeite om met een normaal nagellakkwastje mooi op de nagel te blijven, heb je met een spray straks niet je hele handen onder de nagellak zitten? Lees hier meer over de nieuwe spray-on nagellak van Nails Inc.

Nagellak in een spuitbus: Paint Can van Nails Inc.

De nagellak in een spuitbus van Nails Inc. heet de Paint Can. Dit is volgens het cosmeticamerk Nails Inc. de allereerste nagellakspray. Het voordeel van de spray is dat de nagellak op een hele gelijkmatige wijze over de nagel wordt verspreid. Een ander voordeel is dat het nauwelijks tijd kost. Binnen enkele seconden heb je je nagels mooi gelakt. Dit nagelproduct is speciaal ontworpen voor mensen die wel mooie nagels willen, maar die hieraan niet veel tijd willen besteden. De Paint Can is vanaf 12 november 2015 beschikbaar in de kleuren roze en zilver.

Hoe breng je de nagellak spray aan?

Voordat je kunt beginnen met sprayen moet je eerst een basislak op de nagels aanbrengen. Je kunt de spray ook over je bestaande nagellak heen aanbrengen als je snel een ander kleurtje op je nagels wilt. Je moet de Paint Can schudden voor gebruik en vervolgens spray je op een afstand van ongeveer 10 tot 15 cm de nagellak direct op de nagels. Bescherm wel het oppervlak onder de nagels tegen de spray. Voor een langduriger resultaat kun je nog een toplaag aanbrengen over de spray. De spray die op de huid rondom de nagels terecht is gekomen kun je gemakkelijk met warm water er vanaf wassen of er met een reinigingsdoekje vanaf wrijven.

Innovatie binnen de nagelstylingsbranche

De nagelstylingsbranche is altijd in beweging en regelmatig mogen we nieuwe producten verwelkomen. Dit maakt het erg leuk om werkzaam te zijn binnen deze branche. Er is veel vraag naar nagelproducten die sneller aan te brengen zijn, sneller drogen en langer blijven zitten. Ken je bijvoorbeeld ook al de Gelish Soak off techniek? Je leert er alles over tijdens onze praktische Cursus Gelish. De Paint Can klinkt als een mooie oplossing voor een snelle manicure als je weinig tijd hebt. Ben je benieuwd naar dit product en ga je het uitproberen? Dan horen we graag hoe het bevalt! Maar uiteindelijk gaat er natuurlijk niets boven een nagelstyling behandeling van een professionele nagelstyliste.

Professionele nagelstyliste worden?

Nagelstyliste is een beroep met goede toekomstperspectieven. Kijk maar eens om je heen; steeds meer dames laten regelmatig ware kunstwerkjes maken van hun nagels door een professionele nagelstyliste. Wil je ook op een professionele wijze gelnagels leren zetten en aan de slag gaan met allerlei vormen van nail art? Volg dan bij de Wellness Academie een volledige Opleiding Nagelstyliste!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie