Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Cursus Gellak (Soak Off Gel) - Biab

Ontdek de voordelen van een cursus gellak!
Cursus Gellak (Soak Off Gel) - Biab
Voordelen
€ 335
 • Les van topdocent(e)
 • 10 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht
Inschrijven voor deze cursus

Heb je gellak al ontdekt, dat ook wel bekend staat als soak off gel? Wil je graag de kunst van nagelstyling met deze uitzonderlijke producten beheersen? Dan is onze gellak cursus met zowel beginners- als gevorderdentechnieken echt iets voor jou. Je wordt opgeleid tot een echte specialist in deze bijzondere vorm van nagelstyling. Het gebruik van deze speciale lak opent deuren naar tal van nieuwe mogelijkheden voor jou als professionele nagelstyliste. Ontdek hier wat deze cursus voor je kan betekenen en schrijf je op tijd in!

Een revolutie binnen de wereld van nagelstyling!

In de wereld van nagelstyling heeft gellak de laatste jaren een ware revolutie ontketend. Wat deze nagelproducten zo uniek maakt, is dat je ze aanbrengt als nagellak, maar dat je ze daarentegen wel uithardt als gel. Hierdoor geniet je van een langduriger resultaat in vergelijking met gewone nagellak. Tijdens de cursus gellak maak je kennis met deze bijzondere producten, de toepassingen van soak off gel en de voordelen, zoals het eenvoudig verwijderen met een remover.

Onze cursus gellak legt sterk de nadruk op de praktijk, maar we begrijpen dat een stevige theoretische basis essentieel is voor het verantwoord werken met deze producten. Daarom beginnen we met een grondige verkenning van de anatomie van de nagel, veelvoorkomende nagelaandoeningen en de onmisbare hygiëneprincipes die gelden in de nagelsalon. Zodra je deze fundamenten beheerst, ben je klaar om vol enthousiasme de nieuwe technieken aan te leren en te oefenen. Wil je daarnaast eveneens leren werken met de traditionele gel? Volg dan ook onze cursus nagelstyling gelnagels.

Een cursus gellak biedt je veel nieuwe mogelijkheden als professionele nagelstyliste!

Inhoud gellak cursus

In deze cursus gellak leer je om de nagels voor te bereiden voor deze zogenoemde soak off gel. Daarna leer je hoe je dit product aanbrengt en op de juiste wijze uithardt onder een uv-lamp. Ook het vakkundig bijwerken en verwijderen van deze lak komt aan bod. Je gaat daarnaast onder de begeleiding van je topdocente aan de slag met het realiseren van nagel looks, zoals de French manicure en full color.

Verder leer je hoe je met deze nagelproducten de natuurlijke nagel versterkt en beschadigde nagels repareert. De gevorderdentechnieken die aan bod komen zijn: nagelverlengingen met tips en sjablonen, aanbrengen van de mooiste designs en het uitvoeren van nail art technieken, zoals striping, dotting, stickertjes, steentjes en foil technieken. De cursisten werken tijdens de lessen op elkaar. Het is daarom niet mogelijk om deel te nemen aan deze cursus als je kunstnagels, gellak of nagellak op je nagels hebt.

Voordelen van onze cursus gellak

Deze cursus is erop gericht dat je als professionele nagelstyliste kunt inspelen op de populaire trend van soak off gel, zodat je geen klanten hoeft te missen! Je hebt voor het volgen van deze gellak cursus geen voorkennis nodig. Onze lessen worden gegeven in kleine groepjes, zodat je kunt rekenen op veel persoonlijke begeleiding. Een ander voordeel van deze gellak cursus is dat je geen materialen hoeft te kopen; alle materialen en producten zijn kosteloos voorhanden tijdens de lessen. Na afloop ontvang je een certificaat! Het werken met deze gel is beslist een relevante aanvulling op je diensten als nagelstyliste of schoonheidsspecialiste. Neem hier ook een kijkje bij onze opleiding schoonheidsspecialiste. Mogelijk dat onze opleiding nail expert je ook aanspreekt!

Doelgroep

Iedereen die deze behandeling op een professionele manier wilt leren uitvoeren.

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.

Studiebelasting

Voor deze cursus is er een studiebelasting van circa 14 contacturen en circa 7 uren zelfstudie.

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Anatomie van de nagel
 • Veelvoorkomende nagelaandoeningen
 • Hygiënisch werken
 • Inleiding Gellak producten
 • Voordelen en toepassingen
 • Voorbereiden van de nagel
 • Aanbrengen en uitharden
 • French manicure
 • Full Color
 • Bijwerken
 • Verwijderen
 • Nagels versterken met Biab
 • Uitvoeren van reparaties
 • Werken met tips en sjablonen
 • Gellak design

335 euro

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Het gebruik van de producten en materialen tijdens de les
 • Instructiefilm
 • Certificaat
Hasselt

Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)

 • Gratis parkeren
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
Weekendreeks

Startdatum: 19 oktober 2024
Alle data: 19/10 & 20/10 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven
Rotterdam

Marten Meesweg 8, 3068AV Rotterdam (Nederland)

 • Parkeren op wandelafstand
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
Weekendreeks

Startdatum: 28 september 2024
Alle data: 28/09 & 29/09 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven
Antwerpen (Wilrijk)

Boomsesteenweg 135, 2610 Wilrijk (België)

 • Gratis parking
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
Weekendreeks

Startdatum: 8 februari 2025
Alle data: 08/02 & 09/02 2025
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven
Aarti Bihari
Aarti BihariDocent in Rotterdam

Aarti Bihari is een veelzijdige beauty artist die al jaren hard aan de weg timmert binnen de schoonheidsbranche. In 2008 behaalde ze haar diploma’s schoonheidsspecialiste, make-up artist en nagelstyliste en ging ze aan de slag als freelancer voor uiteenlopende opdrachtgevers. Ze werkte onder andere veel samen met professionele fotografen.

Een van de hoogtepunten uit haar carrière is een samenwerking met een Hindoestaans bruidsmagazine. Maar ook een volgend hoogtepunt liet niet lang op zich wachten; het openen van de deuren van haar eigen beauty salon in 2011. Hier geeft ze vele behandelingen op het gebied van visagie, hairstyling en nagelstyling. ‘Het geeft veel voldoening om klanten vol zelfvertrouwen en stralend de salon te zien verlaten.’

Maar haar ambitie reikt nog verder; zo begon ze ook met lesgeven. ‘Er is niets leuker dan je passie te mogen doorgeven aan anderen.’  Kortom, een docente met een bijzondere loopbaan binnen de beauty branche, die haar studenten optimaal weet te begeleiden en inspireren.

Elke Coppens
Elke CoppensDocent in Hasselt en Antwerpen (Wilrijk)

Na haar sportopleiding en na enkele jaren werkzaam te zijn geweest binnen de sportsector, maakte Elke de overstap naar de beauty sector. Twee sectoren die veel met elkaar gemeen hebben; in beide staat gezondheid voorop! De basis voor een stralend uiterlijk is immers een optimale gezondheid. Ze combineerde haar kennis van sport en beauty binnen het vak van bewegingscoach en in het geven van voedingsadvies.

Elke is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en docente. Ze werkt ondertussen al zeven jaar als zelfstandig ondernemer en runt haar eigen praktijk in de Vlaamse-Ardennen. Ze profileert zich als specialist in voetverzorging en als specialist in ontspannende lichaams- en gelaatsbehandelingen. Verder heeft ze ook ervaring opgedaan als visagiste bij photoshoots.

Naast passie voor haar vak en het behandelen van haar klanten, is ze ook bevlogen in het opleiden van andere mensen die interesse hebben in het vak van schoonheidsspecialiste. Haar doel: andere mensen tot even gepassioneerde schoonheidsspecialistes opleiden!

9,6

Enorm fijne lerares. Ze geeft de les op een enthousiaste manier en de uitleg is ook heel duidelijk.Ze neemt ook haar tijd om iedereen persoonlijk zo goed mogelijk te helpen.

TamaraHasselt
9,5

Super leerrijk!

EmmaWilrijk
9,9

Elke is een TOP DOCENT, kent haar vak. Heeft aandacht voor iedere cursist. De tijd vloog gewoon voorbij deze twee cursus dagen.

M.M.J.Hasselt
10,0

Super opleiding van een super docente met een super fijne groep!!!!!

TanjaHasselt
9,3

Goede cursus, ontzettend kundige en gedreven docent. Had liever wel nog meer tijd gehad om te oefenen en theorie.

JulietteHasselt
9,6

Zeer goede leerkracht!!! Top!

NathalieHasselt
10,0

Heel leuke en leerzame cursus. Top docente!

NikitaWilrijk
9,5

Ik heb van de cursus genoten het was leerrijk en interessant ! :)

StefanieWilrijk
9,0

Een super leuke opleiding! ! Heel veel bijgeleerd. Een superdocente die echte vakkennis heeft. Ik ben met een heel goed gevoel naar huis gegaan!

CindyWilrijk
10,0

Was een hele leuke, leerrijke dag!

VickyWilrijk
8,0

Zeer leuke en goede opleiding. Mssn iets meer komen kijken tijdens het lakken. Bekwame lesgeefster die weet waarover ze praat.

SaskiaWilrijk
Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.

Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?

Enkel opleidingen voor knelpuntberoepen komen in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille. Hierdoor komt enkel de kappersopleiding binnen ons opleidingsaanbod in aanmerking voor gebruik van de KMO-portefeuille.

Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.

Opleidingskost vergoed door UWV?

Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.

Wat is de leeftijd van de studenten?

De leeftijden van onze studenten loopt erg uit elkaar. Dit varieert in elke groep van circa 18 tot 60 jaar. Studenten ervaren deze variatie als een meerwaarde! Mits goedkeuring van ouders of voogd is het ook mogelijk om deel te nemen aan een opleiding vanaf 16 jaar (= geen alternatief voor reguliere schoolplicht).

Wat vereist de school van mij als student?

Als student dient je ook rekening te houden met enkele vereisten vanuit de school:

 • Je respecteert de aanvangs- en einduren van je opleiding.
 • Je tracht zo min mogelijk lessen te missen. De meeste opleidingen gaan door in een versnelde tempo. Het is dan ook belangrijk dat je zo min mogelijk lessen mist.
 • Indien je de opleiding betaald in schijven, is het vereist om de betaaldata te respecteren. Het volledig opleidingsbedrag dient ook steeds voldaan te zijn op het einde van je opleiding.
 • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om alles te begrijpen en jezelf uit te drukken.
 • Als er bepaalde zaken in overtreding kunnen zijn met je geloofsovertuiging, neem dan vooraf contact op met het secretariaat. Dan kunnen wij samen zoeken naar een passende oplossing.
 • Draag zorg voor je persoonlijke hygiëne. Bij de meeste opleidingen oefenen de studenten op elkaar, dus uit respect voor je medestudenten vragen wij hier rekening mee te houden.
Zijn studenten tevreden over de Wellness Academie?

Studenten kunnen onafhankelijke recensies geven op klantenvertellen.nl. Wij zitten steevast boven 9 op 10! Lees hier alle recensies.

Wellness Academie investeert en innoveert dan ook voortdurend om het tevredenheidspercentage van haar cursisten hoog te houden. Wij hebben ook een klachtenprocedure. U mag er ook zeker van zijn dat wij elke klacht ernstig onderzoeken om u als klant tevreden te stellen.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie