• Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Cursus Hairstyling voor gevorderdenHelemaal weg van Hairstyling? Volg dan ook deze gevorderdencursus!

Cursus Hairstyling voor gevorderden
Voordelen
€ 315
 • Les van topdocent(e)
 • 10 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht
Inschrijven voor deze cursus

Wil je een specialist in hairstyling worden? Dan staat er na de cursus hairstyling (basis) ook nog een cursus hairstyling gevorderden op je te wachten! Tijdens deze gevorderdencursus leer je om op praktische wijze je hairstyling vaardigheden uit te breiden en je creatieve talenten nog verder te ontwikkelen. Je zult je klanten een nog perfectere look kunnen aanmeten!

Breng je hairstyling skills naar een hoger niveau!

Tijdens deze cursus hairstyling voor gevorderden zit je voortdurend met de handen in het haar van de oefenhoofden. Je wordt uitgedaagd om je kwaliteiten als hairstyling expert naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Dit betekent vooral veel oefenen. Daar krijg je tijdens deze cursus alle gelegenheid toe. Je wordt begeleid door een vakkundige docente die helemaal thuis is in de wereld van de professionele hairstyling. Je kunt rekenen op handige tips en adviezen en op een uitstekende voorbereiding op de actuele beroepspraktijk. Nu je de basistechnieken al in de vingers hebt, is de stap naar perfectie zo gemaakt! Wil je naast hairstyliste ook visagiste worden? Volg dan ook zeker onze cursus visagie!

Na deze cursus hairstyling creëer je geweldige looks met de mooiste kapsels!

Inhoud cursus hairstyling voor gevorderden

Je leert de mooiste vlechttechnieken en je gaat aan de slag met complexe opsteekkapsels, onder meer met behulp van accessoires. Ook hairstyling voor bruidskapsels, communiekapsels en Hollywood waves komen aan bod. Je wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. Voor je het weet, creëer je juweeltjes van kapsels! Schrijf je vandaag nog in voor deze hairstyling cursus voor gevorderden. Wil je ook leren werken met hairextensions? Volg dan eveneens onze cursus hairextensions!

Hairstyling cursus met certificaat

Na afloop van deze hairstyling cursus voor gevorderden ontvang je een certificaat. Je bent nu helemaal klaar om als professionele hairstyling expert aan de slag te gaan. Je kunt terecht bij kapsalons, schoonheidssalons en kuuroorden. Deze cursus hairstyling kan eveneens een mooie aanvulling bieden op je bestaande diensten als kapper, schoonheidsspecialiste, visagiste of stijlconsulente. Je kunt hairstyling ook uitstekend uitoefenen als zelfstandige activiteit. Kortom, dit is een specialiteit binnen de beautybranche met veel interessante toepassingsmogelijkheden!

Indeling

Weekendreeks - 2 dagen van 10u tot 17u

Doelgroep

Iedereen met een basiskennis hairstyling deze technieken op een professionele manier wilt leren uitvoeren.

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van hairstyling basiskennis

Studiebelasting

Voor deze cursus is er een studiebelasting van circa 14 contacturen en circa 7 uren zelfstudie.

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Inside en outside vlecht technieken
 • Visgraad en waterval vlecht technieken
 • Zig-zag techniek
 • Communie kapsels (kind) met outside vlecht
 • Bruidskapsels
 • Festival kapsels
 • Hollywood waves
 • Slagleggen met krultang
 • Volume maken met crimper
 • Gebruik van accessoires

315 euro

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Certificaat
Hasselt

Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)

 • Gratis parkeren
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
Weekendreeks

Startdatum: 15 februari 2025
Alle data: 15/02 & 16/02 2025
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven
Semra Özkan
Semra ÖzkanDocent in Hasselt

Semra Özkan (16 november 1972) volgde al vroeg een opleiding tot kapster. Al sinds haar 16de is ze bezig met dit mooie vak. Met haar jarenlange ervaring weet ze als geen ander de studenten van Wellness Academie het vak van hairstyliste aan te leren. Niet alleen de theorie uit de boeken en de praktische vaardigheden, maar ook handige trucs, de fijne kneepjes van het vak en tips voor de communicatie met klanten.

Semra houdt van alle facetten van het kappersvak, maar ze heeft een grote voorliefde voor hairstyling en het creëren van de mooiste opsteekkapsels. Ze zal haar studenten in haar lessen hierover alles vertellen en ze leren om zelf de mooiste opsteekkapsels te vervaardigen. Behalve dat Semra een doorgewinterde vakspecialist is, stroomt er ook ondernemersbloed door haar aderen. Haar grote droom van een eigen kapsalon werd in 2014 werkelijkheid.

In haar lessen besteedt Semra daarom ook regelmatig aandacht aan het geven van tips en adviezen voor het opstarten van een eigen salon. In haar salon stelt ze dagelijks vele klanten tevreden. “Het doet me veel plezier om mijn klanten tevreden en vol zelfvertrouwen met hun nieuwe kapsel mijn salon te zien verlaten.” Ze hoopt dat ze als docente hairstyling vele studenten zal inspireren en opleiden tot gepassioneerde hairstylisten!

9,0

Met alle technieken die je leert kun je echt vooruit. Goede en duidelijke uitleg van de docent.

AnnetHasselt
10,0

Super!!!!

NathalieHasselt
9,8

Deze cursus is gewoon een aanrader voor iedereen die iets creatiefs wilt doen met haren.

KrisHasselt
Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.

Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?

Enkel opleidingen voor knelpuntberoepen komen in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille. Hierdoor komt enkel de kappersopleiding binnen ons opleidingsaanbod in aanmerking voor gebruik van de KMO-portefeuille.

Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.

Kan ik via de school ook deelnemen aan losse stageopdrachten?

Als school nemen we regelmatig deel aan evenement waar beroep wordt gedaan op cursisten om wat extra ervaring op te doen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en / of volg ons via Facebook. Zo blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste stageopdrachten!

Opleidingskost vergoed door UWV?

Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie