Inschrijven

Cursus Hairstyling voor gevorderden

Helemaal weg van Hairstyling? Volg dan ook deze gevorderdencursus!
Helemaal weg van Hairstyling? Volg dan ook deze gevorderdencursus!

Voordelen

 • Beste branche opleider
 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Volwaardig certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 269

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Wil je een specialist in hairstyling worden? Dan staat er na de cursus hairstyling (basis) ook nog een cursus hairstyling gevorderden op je te wachten! Tijdens deze gevorderdencursus leer je om op praktische wijze je hairstyling vaardigheden uit te breiden en je creatieve talenten nog verder te ontwikkelen. Je zult je klanten een nog perfectere look kunnen aanmeten!

Met de handen in het haar

Tijdens deze cursus hairstyling voor gevorderden zit je voortdurend met de handen in het haar van de oefenhoofden. Je wordt uitgedaagd om je kwaliteiten als hairstyling expert naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Dit betekent vooral veel oefenen. Daar krijg je tijdens deze cursus alle gelegenheid toe. Je wordt begeleid door een vakkundige docente die helemaal thuis is in de wereld van de professionele hairstyling. Je kunt rekenen op handige tips en adviezen en op een uitstekende voorbereiding op de actuele beroepspraktijk. Nu je de basistechnieken al in de vingers hebt, is de stap naar perfectie zo gemaakt!

Inhoud cursus hairstyling voor gevorderden

Na een korte herhaling van de basiscursus hairstyling om je geheugen op te frissen, ga je aan de slag met de gevorderden technieken in hairstyling. Je leert de mooiste vlechttechnieken en je gaat aan de slag met complexe opsteekkapsels, onder meer met behulp van haarstukken en juwelen. Ook hairstyling voor op de catwalk, bruidskapsels, communiekapsels en theatrale en extreme kapsels komen aan bod. Je wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. Voor je het weet, creëer je juweeltjes van kapsels! Wil je ook leren werken met hairextensions? Volg dan ook onze cursus hairextensions!

Na deze cursus Hairstyling creëer je de meest complexe kapsels!

Aan de slag als hairstyling professional!

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat hairstyling gevorderden. Je bent nu helemaal klaar om als professionele hairstyling expert aan de slag te gaan. Je kunt terecht bij kapsalons, schoonheidssalons en kuuroorden. Deze cursus hairstyling kan eveneens een mooie aanvulling bieden op je bestaande diensten als kapper, schoonheidsspecialiste, visagiste of stijlconsulente. Je kunt hairstyling ook uitstekend uitoefenen als zelfstandige activiteit. Kortom, dit is een specialiteit binnen de beautybranche met veel interessante toepassingsmogelijkheden!

Indeling

Weekendreeks – 2 dagen van 10u tot 17u

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van hairstyling basiskennis.

Inhoud

 • Herhaling basiscursus
 • Vlechttechnieken
 • Bruidskapsels
 • Communiekapsels
 • Opsteken met clipsen en overige haarwerken
 • Opsteken met juwelen
 • Catwalk opsteekkapsels
 • Theatrale- en extreme opsteekkapsels

Prijs

269 euro

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Certificaat

Subsidies in Vlaanderen:

 • KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 30% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Meer informatie
 • Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Meer informatie

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info

Opleidingsdata

Hasselt
Adres tonen
Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Weekendreeks

Startdatum: 7 mei 2022
Alle data: 07/05 & 08/05 2022
Tijd: 10:00u tot 17:00

Docent

Semra Özkan

Docent in Hasselt

Semra Özkan (16 november 1972) volgde al vroeg een opleiding tot kapster. Al sinds haar 16de is ze bezig met dit mooie vak. Met haar jarenlange ervaring weet ze als geen ander de studenten van Wellness Academie het vak van hairstyliste aan te leren. Niet alleen de theorie uit de boeken en de praktische vaardigheden, maar ook handige trucs, de fijne kneepjes van het vak en tips voor de communicatie met klanten.

Semra houdt van alle facetten van het kappersvak, maar ze heeft een grote voorliefde voor hairstyling en het creëren van de mooiste opsteekkapsels. Ze zal haar studenten in haar lessen hierover alles vertellen en ze leren om zelf de mooiste opsteekkapsels te vervaardigen. Behalve dat Semra een doorgewinterde vakspecialist is, stroomt er ook ondernemersbloed door haar aderen. Haar grote droom van een eigen kapsalon werd in 2014 werkelijkheid.

In haar lessen besteedt Semra daarom ook regelmatig aandacht aan het geven van tips en adviezen voor het opstarten van een eigen salon. In haar salon stelt ze dagelijks vele klanten tevreden. “Het doet me veel plezier om mijn klanten tevreden en vol zelfvertrouwen met hun nieuwe kapsel mijn salon te zien verlaten.” Ze hoopt dat ze als docente hairstyling vele studenten zal inspireren en opleiden tot gepassioneerde hairstylisten!

 

Lees verderInklappen

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoed enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren, en niet de opleidingen in België.
 • Kan in mijn opleidingskost aftrekken bij mijn belastingen?+

  • Als particulier kan u elk bedrag boven de 250 euro aftrekken van je belastingen dat je besteed aan een beroepsopleiding.
  • Zelfstandigen kunnen opleidingskosten volledig aftrekken als beroepskosten.
 • Krijg ik korting als werkzoekende?+

  Indien u ingeschreven staat als werkzoekende en ons hiervan een attest of bewijs inlevert ontvangt u een korting van 10% op uw cursus of opleiding.  
 • Kan ik via de school ook deelnemen aan losse stageopdrachten?+

  Als school nemen we regelmatig deel aan evenement waar beroep wordt gedaan op cursisten om wat extra ervaring op te doen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en / of volg ons via Facebook. Zo blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste stageopdrachten!
 • Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Ja, wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor kunnen de meeste van onze cursussen en opleidingen betaald worden via de KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.