Cursus Hairstyling voor gevorderden

Helemaal weg van Hairstyling? Volg dan ook deze gevorderdencursus!
€ 265
 • Les van een topdocent!
 • Les in een beperkte groep!
 • Begrijpelijk, to-the-point en praktijkgericht!
 • 40% korting via de KMO-portefeuille!
 • Erkend diploma!
Schrijf je hier in!

Omschrijving

Wil je een specialist in hairstyling worden? Dan staat er na de cursus hairstyling (basis) ook nog een cursus hairstyling gevorderden op je te wachten! Tijdens deze gevorderdencursus leer je om op praktische wijze je hairstyling vaardigheden uit te breiden en je creatieve talenten nog verder te ontwikkelen. Je zult je klanten een nog perfectere look kunnen aanmeten!

Met de handen in het haar

Tijdens deze cursus hairstyling voor gevorderden zit je voortdurend met de handen in het haar van de oefenhoofden. Je wordt uitgedaagd om je kwaliteiten als hairstyling expert naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Dit betekent vooral veel oefenen. Daar krijg je tijdens deze cursus alle gelegenheid toe. Je wordt begeleid door een vakkundige docente die helemaal thuis is in de wereld van de professionele hairstyling. Je kunt rekenen op handige tips en adviezen en op een uitstekende voorbereiding op de actuele beroepspraktijk. Nu je de basistechnieken al in de vingers hebt, is de stap naar perfectie zo gemaakt!

Inhoud cursus hairstyling voor gevorderden

Na een korte herhaling van de basiscursus hairstyling om je geheugen op te frissen, ga je aan de slag met de gevorderden technieken in hairstyling. Je leert de mooiste vlechttechnieken en je gaat aan de slag met complexe opsteekkapsels, onder meer met behulp van haarstukken en juwelen. Ook hairstyling voor op de catwalk, bruidskapsels, communiekapsels en theatrale en extreme kapsels komen aan bod. Je wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. Voor je het weet, creëer je juweeltjes van kapsels! Wil je ook leren werken met hairextensions? Volg dan ook onze cursus hairextensions!

Na deze cursus Hairstyling creëer je de meest complexe kapsels!

Aan de slag als hairstyling professional!

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat hairstyling gevorderden. Je bent nu helemaal klaar om als professionele hairstyling expert aan de slag te gaan. Je kunt terecht bij kapsalons, schoonheidssalons en kuuroorden. Deze cursus hairstyling kan eveneens een mooie aanvulling bieden op je bestaande diensten als kapper, schoonheidsspecialiste, visagiste of stijlconsulente. Je kunt hairstyling ook uitstekend uitoefenen als zelfstandige activiteit. Kortom, dit is een specialiteit binnen de beautybranche met veel interessante toepassingsmogelijkheden!

Indeling

Weekendreeks – 2 dagen van 10u tot 17u

Inhoud

 • Herhaling basiscursus
 • Vlechttechnieken
 • Bruidskapsels
 • Communiekapsels
 • Opsteken met clipsen en overige haarwerken
 • Opsteken met juwelen
 • Catwalk opsteekkapsels
 • Theatrale- en extreme opsteekkapsels

Opleidingsdata

Hasselt

Weekendreeks

Startdatum: 12 mei 2018
Alle data: 12/05 & 13/05 2018
Tijd: 10:00u tot 17:00


Prijs

Kostprijs: 265 euro

Inbegrepen:

 • Syllabus
 • Certificaat

 

Subsidies in Vlaanderen:

 • KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 40% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Meer informatie
 • Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Meer informatie

 

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info
 • UWV vergoedt opleidingskost werkzoekende: Als werkzoekende kan je aan het UWV vragen om jouw opleidingskost te vergoeden. Men geeft deze goedkeuring enkel indien je werkcoach van oordeel is dat dit nodig is om werk te kunnen vinden. Meer info

Docent

Kelly Merino

Docent in Hasselt

Kelly Merino (1985) is een gediplomeerde kapster en make-up artist. Na enkele jaren met veel plezier en toewijding binnen een team gewerkt te hebben, startte ze in 2010 haar eigen zaak. Haar doel is om bij elke klant het kapsel tot een ‘pronkstuk’ te maken. Ze kan zich hierbij beroepen op de diverse opleidingen die ze volgde, haar uitgebreide ervaring binnen haar vak, haar onuitputtelijke creativiteit en vooruitstrevendheid.

Terwijl Kelly enthousiast in haar eigen zaak in de weer was met het creëren van de mooiste kapsels, ontdekte ze dat ze haar werkveld wilde uitbreiden. Ze wilden haar hairlooks leren vervolmaken met make-up. Daarom volgde ze ook een opleiding make-up artist. De beau monde van Hasselt en omstreken komt graag naar haar salon voor een complete look en om er op-en-top uit te zien.

Behalve het mooi maken van mensen, groeide bij Kelly ook de interesse om andere mensen haar vak te leren. Ze staat graag voor de volle 100% voor anderen klaar, zo ook voor haar studenten van Wellness Academie. Doordat ze zich voortdurend blijft bijscholen, is ze steeds op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. Inspelen op de actuele ontwikkelingen en veelzijdigheid zijn volgens Kelly de sleutel tot succes binnen de schoonheidsbranche! Dit draagt ze graag over aan haar studenten, zodat ze na hun opleiding goed voorbereid aan slag kunnen binnen de beroepspraktijk.

Locaties

 • Hasselt
  Heidestraat 6-B
  3500 Hasselt  (Limburg)

  Impressievideo

  Stuur door

  Stuur deze pagina door naar een vriend of familielid:


  Mijn naam

  Mijn e-mailadres

  E-mailadres ontvanger

  Veelgestelde vragen

  • Kan ik via de school ook deelnemen aan losse stageopdrachten?+

   Als school nemen we regelmatig deel aan evenement waar beroep wordt gedaan op cursisten om wat extra ervaring op te doen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en / of volg ons via Facebook. Zo blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste stageopdrachten!

  • Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?+

   Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is “Heidestraat” op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.

  • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

   Ja, wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor mogen al onze cursussen en opleidingen betaald worden via KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO’s en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruik maken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 40% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 10.000 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.

  Recensies

  N. Soenens (06-12)

  Gevolgd in Hasselt

  Super!!!!

  K. Vanhoof (10-02)

  Gevolgd in Hasselt

  Deze cursus is gewoon een aanrader voor iedereen die iets creatiefs wilt doen met haren.

  klanten vertellen 9,1 415 Beoordelingen