• Ruim 30.000 tevreden studenten
  • Beste docenten in de branche
  • Altijd een leslocatie in de buurt
  • Hoge tevredenheidsscore

Cursus in de kijker: Visagie voor gevorderden

14 januari 2019 | Visagie
Cursus in de kijker: Visagie voor gevorderden

Heb je onze basiscursus visagie al gevolgd, maar wil je meer? Begin het nieuwe jaar dan goed door je in te schrijven voor de vervolgcursus visagie voor gevorderden. Na de basiscursus kun je meteen als professionele visagiste aan de slag. Het is heel normaal dat je al doende tegen wat moeilijkheden aanloopt, je beperkingen ontdekt of vragen krijgt over meer gespecialiseerde make-up technieken. Dan is het tijd om je verder te scholen en ook de Cursus Visagie voor gevorderden te volgen!

Visagiste: een vak dat je in de praktijk leert!

Visagiste is een vak voor mensen die graag met hun handen werken, die graag met mensen werken, die oog hebben voor schoonheid en die een creatieve instelling hebben. Herken je jezelf hierin? In de Basiscursus Visagie krijg je alle basiskennis toegereikt om dit mooie vak met succes uit te kunnen oefenen, Je leert basiskennis over de huid, make-up en benodigdheden. Daarnaast ga je ook veel praktisch aan de slag met alle basismake-up technieken, zoals camoufleren, een egale tint creëren bij elk huidtype, penseeltechnieken, basis oogmake-up, lipmake-up, etc. Je leert meteen ook enkele complete make-up looks te verwezenlijken. Met deze basis kun je zelf aan de slag en veel praktijkervaring opdoen. Al gaandeweg krijg je steeds meer handigheid in alle make-up technieken.

Tijd om je grenzen te verleggen!

Als je eenmaal een tijdje meedraait in de visagiebranche zul je op den duur ook verzoeken krijgen van klanten voor complexere make-up looks. Of je wilt zelf gaan experimenteren met make-up looks, maar je weet niet goed hoe. Misschien heb je wel interesse gekregen in één specifieke discipline binnen de visagie, waar je meer van wilt weten? Kortom, je merkt dat je jouw grenzen hebt bereikt en bent toe aan meer kennis en kunde binnen je vakgebied. Dit is het ideale moment om te starten met onze Cursus Visagie voor gevorderden. Deze cursus biedt je de ultieme mogelijkheid om zowel allerlei nieuwe gevorderden make-up technieken te leren als om je eigen creativiteit uit te diepen en dat alles onder de begeleiding van topdocenten.

Wat leer je in de cursus visagie voor gevorderden?

Hieronder een kort overzicht van wat in de cursus visagie voor gevorderden aan de orde komt:

Herhaling basis

Allereerst gaan we kort de basistechnieken herhalen om deze vervolgens te verdiepen in verschillende perfectietrainingen.

Periodieke maquillages

We gaan ook aan de slag met diverse periodieke maquillages vanaf de jaren ’20 tot de jaren ’60. Dit is leuk en interessant, omdat make-up stijlen uit het verleden regelmatig terug in de mode raken, maar met een moderne twist.

Corrigerende maquillages

Een ander belangrijk aandachtspunt in deze gevorderdencursus zijn corrigerende maquillages, zodat je nog beter de minder mooie aspecten van je klanten kunt verbloemen, denk onder meer aan hangende oogleden, ver uit elkaar staande ogen, dieper gelegen ogen, etc.

Diverse smokey eye concepten

Je leert om verschillende smokey eye concepten uit te werken, namelijk de ronde smokey eye, gekleurde smokey eye, cat eye, cut smokey eye, cut smokey eye met uitloop en showgirl smokey eye.

Je eigen creativiteit ontwikkelen

Tenslotte leer je in deze cursus werken met moodboards, facecharts en ga je je eigen creaties realiseren.

Overtref jezelf!

Wat de Cursus Visagie voor Gevorderden van Wellness Academie helemaal speciaal maakt, is dat je aan het einde van de cursus je eigen creaties maakt en toewerkt naar een professionele photoshoot. Het geeft veel voldoening om je eigen werk na afloop van de cursus terug te zien op professionele foto’s. Veelgehoorde reacties van onze studenten zijn dan ook: ‘Ik wist niet dat ik dat in me had!’ en ‘Ik had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen!’ Al veel cursisten overtroffen tijdens deze cursus hun eigen verwachtingen. Wil je ook een zelfverzekerde en succesvolle visagiste worden en jezelf overtreffen? Schrijf je dan gauw in voor onze volgende Cursus Visagie voor gevorderden.

Opleiding Visagiste met diploma

Na het succesvol afronden van zowel de cursus visagie basis als de cursus visagie voor gevorderden ontvang je het diploma visagiste,

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
  • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
  • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
  • UWV
  • Cedeo
  • NRTO
  • KMO-portefeuille
  • Belgische Beauty Federatie