Cursus Keratine haarbehandeling

Bekwaam je in keratine haarbehandelingen als dé belofte binnen de haarverzorging!
€ 165
 • Les van een topdocent!
 • Les in een beperkte groep!
 • Begrijpelijk, to-the-point en praktijkgericht!
 • 40% korting via de KMO-portefeuille!
 • Erkend certificaat!
Schrijf je hier in!

Omschrijving

Op zoek naar een cursus keratine haarbehandeling? Dan ben je van harte welkom bij Wellness Academie. Met een professionele keratine haarbehandeling kun je je activiteiten als kapper/kapster of beauty professional een belangrijke meerwaarde geven. Met een keratine behandeling maak je snel een einde aan dof en futloos haar en bezorg je het haar van je klanten weer een gezonde en glanzende uitstraling.

Belofte binnen de haarverzorging

Keratine behandelingen worden ook wel dé belofte binnen de haarverzorging genoemd. Deze belofte kun je alleen waar maken als je leert om deze behandelingen op de juiste manier uit te voeren. Daarvoor ben je bij deze cursus keratine haarbehandeling aan het juiste adres. Deze nieuwe ontdekking binnen de haarverzorgingsbranche is over komen waaien uit Brazilië.

Futloos haar behandelen met keratine
Keratine is een vezelachtige proteïne. Het is een belangrijke bouwstof voor onze nagels en opperhuid. Keratine in de opperhuid van de mens zorgt ervoor dat de huid stevig en waterafstotend wordt. In keratine haarbehandelingen zorgt de keratine ervoor dat het haar sterker wordt. Het zijn ideale behandelingen voor beschadigd haar dat wel een boost kan gebruiken. Dof, pluizig, droog of futloos haar? Met een keratine haarbehandeling kan je futloos haar snel transformeren tot glanzend en gezond haar.

Weg met futloos haar met Keratine haarbehandelingen!

Tot in de puntjes verzorgd

Met een keratine behandeling worden de haren tot in de puntjes verzorgd. Maar ook jouw werkwijze moet tot in de puntjes doordacht zijn. De cursus gaat in op haarstructuur, haargroei, haartypes, haarkleur en haarverzorging. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan wat keratine is, welke keratine producten er zijn, wat het effect is en welke toepassingen er bestaan. Onder begeleiding van je docent leer je keratine haarbehandelingen te geven en je leert hoe je het haar kunt föhnen en stijlen. Ook advies en after care bij keratine haarbehandelingen komen aan de orde, om je behandelingen een langdurig effect te geven.

Opgelet, voor deze cursus dient u een model mee te nemen met lang tot halflang haar!

Indeling

Weekendreeks – 1 dag van 10u tot 16u

Inhoud

 • Opbouw van het haar
 • Haargroei en haarkleur
 • Haarverzorging
 • Wat is keratine?
 • Keratine producten
 • Toepassingen keratine haarbehandeling
 • Föhnen en stijlen
 • Advies en after care

Opleidingsdata

Antwerpen (Wilrijk)

Zondagreeks

Datum: zondag 28 januari 2018
Tijd: 10:00u tot 17:00

Hasselt

Zondagreeks

Datum: zondag 11 februari 2018
Tijd: 10:00u tot 17:00

Datum: zondag 1 juli 2018
Tijd: 10:00u tot 17:00


Prijs

Kostprijs: 165 euro (+ 18 euro verbruikskosten)

Inbegrepen:

 • Syllabus
 • Certificaat

 

Subsidies in Vlaanderen:

 • KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 40% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Meer informatie
 • Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Meer informatie

 

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info
 • UWV vergoedt opleidingskost werkzoekende: Als werkzoekende kan je aan het UWV vragen om jouw opleidingskost te vergoeden. Men geeft deze goedkeuring enkel indien je werkcoach van oordeel is dat dit nodig is om werk te kunnen vinden. Meer info

Docent

Kelly Merino

Docent in Antwerpen (Wilrijk) & Hasselt

Kelly Merino (1985) is een gediplomeerde kapster en make-up artist. Na enkele jaren met veel plezier en toewijding binnen een team gewerkt te hebben, startte ze in 2010 haar eigen zaak. Haar doel is om bij elke klant het kapsel tot een ‘pronkstuk’ te maken. Ze kan zich hierbij beroepen op de diverse opleidingen die ze volgde, haar uitgebreide ervaring binnen haar vak, haar onuitputtelijke creativiteit en vooruitstrevendheid.

Terwijl Kelly enthousiast in haar eigen zaak in de weer was met het creëren van de mooiste kapsels, ontdekte ze dat ze haar werkveld wilde uitbreiden. Ze wilden haar hairlooks leren vervolmaken met make-up. Daarom volgde ze ook een opleiding make-up artist. De beau monde van Hasselt en omstreken komt graag naar haar salon voor een complete look en om er op-en-top uit te zien.

Behalve het mooi maken van mensen, groeide bij Kelly ook de interesse om andere mensen haar vak te leren. Ze staat graag voor de volle 100% voor anderen klaar, zo ook voor haar studenten van Wellness Academie. Doordat ze zich voortdurend blijft bijscholen, is ze steeds op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. Inspelen op de actuele ontwikkelingen en veelzijdigheid zijn volgens Kelly de sleutel tot succes binnen de schoonheidsbranche! Dit draagt ze graag over aan haar studenten, zodat ze na hun opleiding goed voorbereid aan slag kunnen binnen de beroepspraktijk.

Locaties

 • Antwerpen
  Boomsesteenweg 135
  2610 Wilrijk  (Antwerpen)
 • Hasselt
  Heidestraat 6-B
  3500 Hasselt  (Limburg)

Impressievideo

Stuur door

Stuur deze pagina door naar een vriend of familielid:


Mijn naam

Mijn e-mailadres

E-mailadres ontvanger

Veelgestelde vragen

 • Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is “Heidestraat” op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.

 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Ja, wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor mogen al onze cursussen en opleidingen betaald worden via KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO’s en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruik maken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 40% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 10.000 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.

Recensies

A. Lasomer (19-04)

Gevolgd in Hasselt

Fijne cursus ik was er heel erg blij mee! En een zeer goede uitleg!

L. Graaf (15-04)

Gevolgd in Hasselt

Goede cursus met veel informatie.

A. Graaf - dos Santos (15-04)

Gevolgd in Hasselt

Interessante cursus en veel geleerd over deze materie.

A. Verlaak (08-11)

Gevolgd in Hasselt

Super !!! Zoals altijd een superDaisy voor de klas

C. Jonkers (07-11)

Gevolgd in Hasselt

Leuke, leerzame cursus. Er waren wel veel leerlingen die dag. Lerares was kundig ! Ze geeft goed les.

R. Schröder (07-11)

Gevolgd in Hasselt

Een makkelijke cursus, wordt goed in stappen uitgelegd. Ook de bijhorende cursusmap is heel duidelijk verwoord in stappen.

N. Kacmaz (07-11)

Gevolgd in Hasselt

Ik ben heel erg tevreden dat ik deze cursus gevolgt heb.

S. Kovacevic (08-06)

Gevolgd in Hasselt

Hele lieve docente, ze maakt tijd voor je, en legt alles netjes uit. Ben zeer tevreden....!

klanten vertellen 9,1 415 Beoordelingen