* Grijp je kans, vandaag, 10% korting *
* Grijp je kans, vandaag, 10% korting *
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Dit wil je niet horen op je no make-up day!

25 april 2018 | Visagie
Dit wil je niet horen op je no make-up day!

Ook een echte make-up liefhebber kan besluiten om af en toe eens een dagje geen make-up te dragen. Gewoon geen zin of om je huid wat rust te gunnen? Het maakt niet uit wat de reden is. Of toch wel? De mensen om je heen zijn gewend om je elke dag met make-up te zien, dat is hoe ze je kennen. Als je dan een dagje geen make-up draagt, kun je allerlei opmerkingen verwachten. Dit wil je echter niet horen op je no make-up day!

Ben je ziek? Nee dit is mijn no make-up day!

Als make-up liefhebber weet je vast ook hoe belangrijk een mooi verzorgde huid is. Zonder een mooi verzorgde huid, zit je make-up nooit goed. Als je dan een keer geen make-up draagt en alleen je mooie goed verzorgde huid toont, dan wil je niet de vraag krijgen van anderen: ‘Ben je ziek?’. Nee, je bent vandaag gewoon ‘naturel’. Je hebt een no make-up day! Daar is niets mis mee. Alleen het contrast met je dagelijkse make-up look kan voor de ander misschien wat groot zijn. Niet jouw probleem! Wist je dat je in onze cursus visagie onder andere leert om iedereen een mooie naturel dagmake-up aan te meten?

Zo zie je er toch ook mooi uit?

Wat?! Natuurlijk zie je er zonder make-up ook mooi uit. Dat wist je zelf allang! Door deze opmerking lijkt het wel alsof mensen denken dat je wat te verbergen hebt onder je make-up op. Of ze nemen als vanzelfsprekend aan dat jij je minder mooi voelt of minder zelfverzekerd voelt zonder make-up. Make-up is niet alleen bedoeld om imperfecties te camoufleren of om je zelfvertrouwen een boost te geven. Je vindt make-up aanbrengen, experimenteren met make-up en nieuwe make-up producten ontdekken gewoon leuk! Daarentegen mag een no make-up day ook gewoon! Wil je jouw make-up talent nog verder ontwikkelen? Volg dan ook zeker onze cursus visagie voor gevorderden!

Door de wekker heen geslapen?

Elke ochtend je make-up verzorgen, dat kost misschien wat extra tijd. Maar nee, de reden dat je vandaag een no make-up day hebt, is niet omdat je door de wekker heen geslapen bent. Ook als jij snel even je make-up moet doen, dan is dat voor jou geen probleem. Je hebt ondertussen zoveel handigheid in het perfect aanbrengen van make-up en het creëren van allerlei make-up looks, dat je daar maar weinig tijd voor nodig hebt. Snel voor je de deur uitgaat, in de trein, onderweg; als echte make-up liefhebber draai je daar je hand niet voor om. Hoe kunnen ze je zo onderschatten!

Geen inspiratie vandaag?

Nog zo’n vervelende opmerking op je no make-up day! Als creatieve make-up liefhebber heb je altijd en overal inspiratie voor een te gekke make-up look! Moet je dan overal een verklaring voor geven? Nee! Je hoeft niet te antwoorden op deze vraag. Besteed je tijd liever aan het bedenken van je volgende schitterende make-up look. Misschien staat er wel een leuk feestje of een speciale gelegenheid op de kalender, waar je straks met jouw make-up vaardigheden de show kan stelen! Geef iedereen maar het nakijken!

Heb je geen make-up meer?

Iemand die met deze opmerking komt, kent jou echt niet goed. Als er iets is dat jou nooit zal overkomen, dan is het wel dat je geen make-up voorraad meer hebt. Alle basis make-up producten ontbreken sowieso nooit; foundation, concealer, transparante poeder, bronzer, blush, mascara en lipstick! Daarnaast verzamel je uiteenlopende productenlijnen voor alle soorten gelegenheden en ‘moods’. ‘Heb je even, dan nemen we samen even mijn volledige collectie door…’

Zin om met gelijkgestemden nog meer te leren op het gebied van make-up, ontdek dan hier ons veelzijdige aanbod aan visagie cursussen, dan maken we er samen een leuke, inspirerende en leerzame tijd van!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie