Actie: online cursussen -10% - Onze last minutes al gezien? Schoonheidsspecialiste in Hasselt en Utrecht in juli starten aan -15% (meer info)
Actie: online cursussen -10% - Onze last minutes al gezien? Schoonheidsspecialiste in Hasselt en Utrecht in juli starten aan -15% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Double vision Halloween make-up look!

14 oktober 2015
Double vision Halloween make-up look!

Halloween komt in zicht; de ideale gelegenheid voor make-up artiesten om zich helemaal uit te leven met make-up. Heb jij al nagedacht over een unieke Halloween make-up look? Een bleke huid en donkere ogen? Akelige huideffecten als wonden, littekens en pukkels?  Heksen, duivels, dracula’s, zombies; we zien ze met Halloween allemaal voorbij komen. Met wat creativiteit kun je er je eigen draai aan geven. Maar is het echt origineel? Wij stuitten op internet op een wel heel bijzondere nieuwe Halloween look: de ‘double vision look’!

Make-up tutorials van Promise Phan

De double vision Halloween look is een creatie van make-up artist Promise Phan, bekend vanwege haar bijzondere make-up tutorials op YouTube. Ze heeft al meer dan 820.000 abonnees en haar YouTube kanaal is al meer dan 75.000.000 keer bekeken. Steeds weer weet ze ons te verassen met uitzonderlijke make-up looks en dit keer met een duizelingwekkende make-up look die perfect is voor Halloween. Bij het zien van deze look voel je je alsof je te diep in het glaasje hebt gekeken. Even twee keer knipperen of je het wel goed ziet? Deze look blijft voor je brein moeilijk te bevatten.

Double vision Halloween make-up look

Voor haar ‘trippy’ double vision Halloween make-up look tekende Phan een extra gezicht op haar eigen gezicht dat in overstemming is met haar eigen gezichtskenmerken. Allereerst brengt ze haar gangbare make-up op met oogmake-up en een rode lipstick. Daarna tekent ze haar gezicht opnieuw op een andere plek op haar gezicht. Ze tekent haar wenkbrauwen en ogen op haar wangen, daarna tekent ze haar neus na halverwege haar bestaande neus. En tot slot tekent ze haar eigen lippen na op haar kin. Ze doet dit met zoveel precisie dat je er duizelig van wordt. Phan noemt in haar video het effect van deze make-up look: ‘a walking migraine’. Bekijk hieronder haar filmpje:

Opleiding Allround Make-up Artist

Deze make-up tutorial laat op extreme wijze de kracht van make-up zien. Ben je helemaal weg van make-up en zou je graag als professionele make-up artist de mooiste looks willen creëren? Ontdek dan de Opleiding Make-up Artist van Wellness Academie. Het lesprogramma begint met een cursus visagie basis waarin je alles leert over huidverzorging, waarin je alle basismake-up technieken leert en waarin je aan de slag gaat met enkele basis make-up concepten. Daarna volgt de cursus visagie voor gevorderden met make-up perfectietrainingen en veel ruimte voor het vinden van jouw stijl. Je leert in de bijbehorende Cursus Hairstyling om elke make-up look compleet te maken met een perfect gestyled kapsel!

Professionele photoshoot van jouw make-up look!

Uniek aan de opleiding allround make-up artist is dat je naar het einde toe een eigen look gaat creëren die wordt vastgelegd door een professionele fotograaf. Er wordt bovendien ook een klaswinnaar uitgeroepen, wat deze uitdaging extra spannend en inspirerend maakt. Na het slagen voor deze opleiding allround make-up artist ontvang je een diploma en ligt de professionele make-up wereld aan je voeten!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie