• Ruim 30.000 tevreden studenten
  • Beste docenten in de branche
  • Altijd een leslocatie in de buurt
  • Hoge tevredenheidsscore

F.Lashes: nepwimpers met leds

5 juli 2017 | Visagie
F.Lashes: nepwimpers met leds

Altijd nieuwsgierig naar de nieuwste en opvallendste trends in de beauty wereld? Dan moet je zeker eens naar deze nieuwe nepwimpers met leds kijken! Misschien iets voor jou? Of misschien is het wel een leuk idee om deze hippe nepwimpers in een nieuwe make-up look te verwerken! Deze bijzondere nepwimpers heten F.Lashes!

F.Lashes zijn een hit op Kickstarter

Kickstarter is een van de bekendste crowdfundingwebsites. Hier kun je projecten presenteren om financiering van derden te krijgen. Haal je via deze website je financieringsdoelen, dan kun je je product of dienst lanceren. De F.Lashes van Tavey Designs blijken een grote hit te zijn op Kickstarter. Grote kans dat je deze opvallende wimpers met ledverlichting binnenkort op een feestje of op een evenement voorbij ziet komen. Wimperextensions zijn al even een hype, dus F.Lashes zou voor bepaalde gelegenheden wel eens een hit kunnen worden. Het is mogelijk een interessant product voor make-up artists, die steeds weer op zoek zijn naar bijzondere ideeën om hun make-up looks mee te verfijnen en te vernieuwen.

Wat zijn de F.Lashes precies?

De inspiratiebron voor de F.Lashes was een Halloween-kostuum. Deze nieuwe kunstwimpers met leds zijn echter niet alleen bedoeld voor Halloween, maar zullen als het aan de makers ligt binnenkort niet meer weg te denken zijn op feestjes en dansevenementen. De F.Lashes zijn mini-leds die je op wimpers kunt plakken. Ze zijn met een heel klein kabeltje aangesloten op een apparaatje achter op je hoofd. De energie voor de lampjes komt van een horlogebatterij. Er zijn lampjes in diverse kleuren. Daarnaast reageren ze ook op elke beweging, zoals springen of dansen, waarmee er diverse effecten in werking gesteld worden.

https://youtu.be/s31Rf1jC6Go

Is het wel veilig?

Een van de eerste vragen die opkomt bij het zien van dit nieuwe product is; ‘Zijn deze wimpers met leds wel veilig, gezien ze aangesloten zijn op een elektrisch apparaatje?’ De ontwikkelaars van de F.Lashes beweren dat ze volledig veilig zijn. Er wordt door de leds geen warmte geproduceerd. Daarbij schijnt het licht recht naar voren en dus niet in je ogen. Het aanbrengen van de wimpers is heel gemakkelijk en binnen een minuutje gebeurd. Ze blijven goed zitten, mochten ze toch loslaten, dan zijn ze bevestigd aan een draadje waardoor je ze niet kwijtraakt. De wimpers zijn daarnaast ook weersbestendig; zweten en normale weersomstandigheden hebben geen invloed op het functioneren van de nepwimpers met leds.

Nieuwe ontwikkelingen en kosten

Het project zit nog in de opstartfase. De makers zijn volop bezig om alle mogelijkheden te ontdekken en uit te werken, zoals meer voorgeprogrammeerde bewegingen, meerdere kleuren voor één oog, etc. De eerste setjes zullen vanaf begin volgend jaar geleverd kunnen worden. De eerste setjes F.Lashes met controller zullen ongeveer € 40 gaan kosten. De losse wimpersetjes die je daarna kunt bestellen zullen te koop zijn voor een prijs tussen de € 10 en € 15. Er wordt ook een rainbow-pakketje geproduceerd, met zeven setjes in verschillende kleuren.

Werken binnen de inspirerende en creatieve beautybranche?

De beautybranche is altijd vol verrassingen. Elke dag is anders en je kunt er volop je eigen creativiteit in kwijt. Zou je ook graag binnen deze inspirerende en creatieve branche willen werken? Dan ben je bij Wellness Academie aan het juiste adres. Hier vind je uiteenlopende Visagie Opleidingen. Je kunt rekenen op ervaren en enthousiaste docenten, beperkte lesgroepen, persoonlijke begeleiding en praktijkgerichte trainingen. Je vindt onze campussen in Hasselt, Antwerpen, Gent, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
  • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
  • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
  • UWV
  • Cedeo
  • NRTO
  • KMO-portefeuille
  • Belgische Beauty Federatie