• Ruim 30.000 tevreden studenten
  • Beste docenten in de branche
  • Altijd een leslocatie in de buurt
  • Hoge tevredenheidsscore

Gezocht: stagiaires visagie voor balletvoorstelling!

7 april 2016
Gezocht: stagiaires visagie voor balletvoorstelling!

Een unieke kans voor onze visagie studenten! Voor het jaarlijkse balletrecital van de Diestse Balletschool Josée Nicola in Den Amer in Diest op vrijdag 6 mei, zaterdag 7 mei en zondag 8 mei 2016 zoekt het GlamM team visagie stagiaires voor het maquilleren van de ballerina’s. Proef de sfeer achter de schermen: de spanning, de opwinding en het enthousiasme van alle deelnemers en professionals die meedoen aan dit bijzondere spektakel!

Famous Ballets & Musicals

Het balletrecital van de Diestse Balletschool Josée Nicola staat in het teken van ‘Famous Ballets & Musicals’. Er wordt zowel een kinderrecital met dansertjes onder de 10 jaar als een recital met dansers vanaf 10 jaar op de planken gebracht. In het eerste deel komen stukken aan bod uit beroemde balletvoorstellingen als de Notenkraker, het Zwanenmeer, Coppélia, Don Quichot, La Fille Mal Gardée, Carmen, Aïda, ect. Vervolgens komen hoogtepunten uit de beste musicals aan de beurt, zoals Cats, Chicago, The Lion King, A Chorus Line, Wicked, Billy Elliot, Annie, Grease, Hairspray, etc.

Gerenommeerde choreografen

Christof Kenes, Els Torbeyns, Bénédicte Dirix, Jill Simons, Lynn Reydams, Evy Point en Annie Bernard zijn de mensen achter de choreografieën en de training van de dansers. De choreografieën voor modern ballet en jazz worden verzorgd door Lisa Van Den Broeck, Charlotte Moureau en Inès Feytongs. Maar ook andere grote namen uit de danswereld dragen hun steentje bij als gastdocent. Dan hebben we het over Tine Stoop (die heeft gedanst bij Maurice Béjart) en Laurent Flament (bekend van tv, o.a. van ‘So You Think You Can Dance’). De balletvoorstellingen dienen als afsluiting van een jaar hard werken en vormen het hoogtepunt voor de leerlingen en hun trainers. Maar wat is een prachtige balletvoorstelling zonder make-up? Daar hebben ze jou voor nodig!

Meerdere stagiaires visagie gezocht!

Op de voorstellingsdagen moeten er zo’n 400 ballerina’s opgemaakt worden. GlamM team is verantwoordelijk voor deze uitdaging en kan wel wat hulp gebruiken. Voor deze opdracht zijn ze voor elke voorstellingsdag op zoek naar 15 stagiaires visagie. Daarom schakelde het de hulp in van Wellness Academie om zo de juiste visagisten in opleiding te vinden om hun team te versterken. De make-up looks zijn niet heel ingewikkeld, maar vereisen uiteraard wel een professionele aanpak.

Wat kun je verwachten?

Als stagiaire visagie word je van tevoren uitgebreid geïnformeerd over de make-looks die er gerealiseerd moeten worden. Je wordt begeleid door Michèle Feyaerts, een ervaren make-up artist, hairstyliste, grimeur en imagoconsulent. Zij zal op deze dagen aanwezig zijn, je op weg helpen en waar nodig corrigeren. Deze stage is bovendien een unieke kans mét toekomstperspectief! GlamM team is regelmatig op zoek naar extra ondersteuning voor events, shows, tv-werk, make-overs en bruiloften, vooral in Antwerpen en elders in Vlaanderen.

Meer weten?

Neem contact op met Michèle Feyaerts van het GlamM team via: info@creazione-3000.be. Geef in ieder geval je naam, het nummer van je mobiele telefoon en de dag(en) waarop je beschikbaar bent door. Laat deze unieke kans niet liggen!

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
  • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
  • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
  • UWV
  • Cedeo
  • NRTO
  • KMO-portefeuille
  • Belgische Beauty Federatie