Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Herken jij deze ongemakkelijke beauty momenten?

25 januari 2018 | Schoonheidszorg
Herken jij deze ongemakkelijke beauty momenten?

Ben jij iemand die altijd de laatste beauty trends volgt? Iemand die graag nieuwe producten en behandelingen uitprobeert? Iemand die dagelijks veel tijd besteedt aan haar uiterlijke verzorging? Dan ga je op sommige momenten misschien zo op in je beauty bezigheden dat je met ongemakkelijke beauty momenten te maken krijgt. Of sommige beauty rituelen zijn zo ingesleten dat je ze op de automatische piloot uitvoert waardoor ze ineens misgaan. Herken jij onderstaande ongemakkelijke beauty momenten?!

1. Mensen laten schrikken met je gezichtsmasker

Als echte beauty liefhebber weet je als geen ander dat de basis van een mooie look een goede huidverzorging is. Regelmatig verwen je je gezichtshuid met een maskertje, waaronder misschien wel een gitzwart peel-off masker met houtskool voor het verwijderen van mee-eters en voor het krijgen van een egale huid. Op je vrije ochtend breng je het masker aan, terwijl je misschien ondertussen wat taken in huis doet. Dan gaat de deurbel. Mooi, want je hebt online wat nieuwe beauty producten bestelt om uit te proberen. Je doet de deur open en ziet hoe de pakketbezorger schrikt. Oeps, je was vergeten dat je er best eng uitziet met je gezichtsmasker op!

Hallo!

2. Tijd om je wenkbrauwen bij te plukken!

Je hebt een vast beauty ritueel voor drukke doordeweekse dagen, dat begint met een snelle gelaatsreiniging en -verzorging. Als je daarmee bezig bent, merk je ineens op dat het tijd wordt om je wenkbrauwen bij te werken. Vanaf dat moment kun je je ogen er niet vanaf houden. Je weet dat je er eigenlijk nu geen tijd voor hebt, maar toch begin je vlug met een pincet je wenkbrauwen bij te plukken. Voordat je het weet pluk je meer haartjes weg dan je lief is. Je wenkbrauwen zijn veel te dun en fragmentarisch geworden! Dit zou jou toch nooit overkomen?! Gauw een afspraak maken bij de schoonheidsspecialiste om de schade te herstellen. Al ooit van microblading gehoord? Dat kan je redding zijn? Bekijk hier ook eens onze Cursus Microblading!

Toch maar niet meer zelf doen!

3. Klonterende mascara op je wimpers

Nog zo’n ongemakkelijk beauty moment is als je erachter komt dat je de hele dag rond hebt gelopen met klonterende of zelfs uitgelopen mascara. Je had je al heel lang geleden voorgenomen dat dit jou nooit zou overkomen. Helaas, mascara is nu eenmaal een product dat niet altijd doet wat jij wilt, zeker niet als je weinig tijd hebt en iets te gehaast te werk gaat. Tip: veeg voor je mascara aanbrengt altijd het mascaraborsteltje schoon met een tissue. Hiermee verwijder je overtollige en soms wat ingedroogde mascara. Kam met het borsteltje je wimpers, zodat de haartjes mooi uit elkaar gaan staan. Daarna breng je mascara aan op het borsteltje, veeg overtollige mascara af aan de rand van de verpakking om vervolgens gemakkelijk een vers laagje mascara aan te brengen. Wil je nog een goede tip waarmee je altijd mooie wimpers hebt en 0% risico op klonterende of uitgelopen mascara? Wimperextensions! Met wimperextensions heb je geen mascara meer nodig en sta je elke dag op met de perfecte ooglook! Lees er meer over in onze Cursus Wimperextensions!

Om te huilen!

4. Nieuwe behandelaar die van kletsen houdt!

Schoonheid en gezondheid hangen nauw met elkaar samen; dat weet jij als geen ander. Daarom zorg je goed voor jezelf en boek je regelmatig een ontspannen uurtje in een kuuroord, waar je een massage ondergaat. Dan kom je erachter dat op jouw vertrouwde adres een nieuwe behandelaar is die van kletsen houdt. Jouw ontspannen uurtje, dat welverdiende momentje voor jezelf, verandert in een sociaal kletsuurtje. Misschien word je erdoor overvallen en laat je het over je heen komen en vlucht je geïrriteerd het kuuroord uit. Beter is om zelf een einde te maken aan dit ongemakkelijke beauty- en wellness momentje door beleefd te vragen of je therapeut gewoon stil kan zijn! Wil je zeker weten dat je te maken hebt met een ervaren en gecertificeerde behandelaar, gebruik dan de zoekfunctie van de Belgische Massage Federatie!

Houd je stil!

5. Met lichtreflecterende poeder op de foto!

Als echte beauty liefhebber weet je als geen ander om met make-up de mooiste looks te creëren. Ook voor dat belangrijke feestje heb je weer een prachtige look gerealiseerd. Je hebt je make-up mooi afgewerkt met een zijdezachte transparante poeder met fijne lichtreflecterende deeltjes. Jouw avond kan niet meer stuk en je poseert vol zelfvertrouwen voor de fotograaf. Als je dan de foto’s terugziet, schrik je van het resultaat! Hoewel je make-up er in normaal licht schitterend uitziet, licht de transparante poeder met lichtreflecterende deeltjes vreemd op in het flitslicht van de fotocamera! De volgende keer toch maar een iets gekleurde losse poeder gebruiken om je make-up te fixeren. Maak nooit meer fouten met je make-up, door onze volwaardige Opleiding Visagiste te volgen!

Fotomomentje

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie