Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Is je haar verknipt? Dit wil je niet horen!

8 januari 2016
Is je haar verknipt? Dit wil je niet horen!

Je nam vol vertrouwen plaats in de kappersstoel en hebt naar beste weten uitgelegd wat je wensen waren. De kapper ging fanatiek in de weer met je haar. Hier wat knippen, daar wat knippen en er worden allerlei haarproducten uit de kast gehaald. Het lijkt allemaal goed te gaan. Dan de föhn erop, de stijl- of krultang erbij en de kam erdoor. Nog wat sprayen, even schudden met dat haar en klaar! Je kijkt in de spiegel en je weet niet of je moet lachen of huilen. Is je haar verknipt? Dan wil je dit niet horen!

Dit is nu in de mode hoor!

De kapper merkt op dat je niet zo enthousiast bent. Je staat wat te draaien voor de spiegel, maar het ziet er niet uit. Je vraagt je misschien af waar de kapper haar kappersdiploma heeft behaald. Dan zegt ze het volgende: ‘Dit is nu in de mode hoor!’ Maar wat als deze modetrend niet bij jou past? Dan is dit jouw reactie:

Hell no! Hell no!

Sorry, maar ik …

Je bent echt niet tevreden met het eindresultaat. Je moet er iets van zeggen, want dit kan niet. Hoe reageert je kapper? ‘Sorry, maar ik…’ Als er iets is waar je in deze situatie niet op zit te wachten, dan is het wel dat de kapper haar keuzes gaat verdedigen en dus eigenlijk laat doorklinken dat ze vindt dat ze niets fout heeft gedaan. Je wilt je als klant gehoord voelen!

 

Not sorry I'm not sorry

 

Zo erg is het niet!

Wanneer je klaagt over het eindresultaat, dan wil je dit zeker niet horen van je kapper. Voor jou is het wel erg. Met deze reactie van je kapper voel je je niet serieus genomen. De kans dat je nog een keer terugkomt, wordt nu wel heel erg klein.

Whatever... Whatever...

Je kind zat niet stil

Het kan ook gebeuren dat je kapper het kapsel van je kind heeft verknipt. Iedereen weet dat voor het knippen van een kind soms heel wat geduld nodig is. Je kapper moet daar rekening mee houden. Je wilt van je kapper dus niet horen; ‘Je kind zat niet stil.’

Je kind zat niet stil...

Ik ben al 20 jaar kapper

Je hebt er geen boodschap aan als je kapper zegt: ‘Ik ben al 20 jaar kapper. Ik weet wat ik doe.’ Het kan jou niets schelen of ze net van de kappersschool af komt of dat ze al jaren in het vak zit. Je wilde een mooi kapsel, maar nu is het helemaal verknipt!

Do not touch me Do not touch me

Het groeit wel weer aan!

Dit is een regelrechte dooddoener. Nu heeft je kapper het helemaal bij je verknoeid!

kapper heeft het verknoeid Geen zorgen!

Professionele kapper worden?

Wil je graag kapper worden? En zie je graag elke klant tevreden en stralend de kapsalon verlaten? Schrijf je dan hier in voor onze Kappersopleiding!

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie