Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Kalender vakbeurzen voorjaar 2020

11 februari 2020
Kalender vakbeurzen voorjaar 2020

Ben je het nieuwe jaar goed gestart? Het kan nog beter, door je dit voorjaar helemaal op de hoogte te laten stellen van alle nieuwtjes binnen de wellness & beauty branche! Ga daarvoor naar een van de vakbeurzen in het voorjaar van 2020. De beauty branche is steeds in verandering; er worden voortdurend nieuwe producten, behandelingen en salonapparatuur gelanceerd. Welke nieuwigheden spreken je aan? Wat kan een meerwaarde bieden voor jouw salon? Zorg dat je de vraag van je klanten steeds een stapje voor bent! Je vindt hier de kalender vakbeurzen voorjaar 2020.

1. Nationale Gezondheidsbeurs – Jaarbeurs Utrecht - 6 t/m 9 februari 2020

Wil je je gaan focussen op een gezonde leefstijl? Breng dan een bezoek aan de Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht van 6 t/m 9 februari 2020. Laat je op deze consumentenbeurs inspireren door influencers, coaches en auteurs! Maak een ronde langs de stands in de sfeervolle paviljoens en ontdek wat er nu leeft binnen de branche. Je kunt eveneens deelnemen aan allerlei interessante workshops. Ook de echte foodies zijn hier helemaal thuis, want er zijn veel lekkere en gezonde hapjes te proeven. Je ontvangt bij een bezoek aan deze beurs een gratis digitale GezondheidsGids en je krijgt gratis toegang tot de Allergiebeurs, die op hetzelfde moment plaatsvindt in de Jaarbeurs. Hier vind je meer info: Nationale Gezondheidsbeurs.

2. Day of Beauty – Antwerp Expo (Hal 3) – 8 t/m 9 februari 2020

Deze beautybeurs in Antwerpen is bedoeld voor professionele schoonheidsspecialisten, visagisten, nagelstylisten, kappers en afslankconsulenten. Dit is de ideale gelegenheid om kennis te maken met groothandels. Je leert de nieuwste merken, producten en technieken kennen via indrukwekkende interactieve demonstraties, uiteenlopende workshops en lezingen. Een bezoek aan deze beurs is altijd weer een unieke belevenis. Je gaat met volop nieuwe ideeën en contacten naar huis, waarmee je je carrière als beauty professional in de lift helpt. Neem online een kijkje, bestel gratis toegangskaarten of reserveer alvast een plek bij een van de workshops of lezingen via de website van Day of Beauty.

3. Estetika – Brussels Expo – 21 t/m 23 maart 2020

Een van de grootheden onder de tweejaarlijks terugkerende beautybeurzen in België is Estetika. In het voorjaar van 2020 vindt deze beurs plaats van 21 t/m 23 maart in de Brussels Expo. Al meer dan 35 jaar doet deze beurs dienst als trefpunt voor professionals in de beauty branche uit België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Hier ontdek je de laatste ontwikkelingen op het gebied van beauty apparatuur, technieken, producten en opleidingen. Je kunt hier direct bestellingen of aankopen doen voor je beauty salon, waarmee je je klanten kunt verrassen en je business laat groeien. Kortom, ‘save the date’ en ben erbij. Voor meer informatie: Estetika Brussel.

4. Beauty Trade Special –  Jaarbeurs Utrecht – 4 t/m 6 april 2020

Nog zo’n hoogtepunt onder de vakbeurzen in het voorjaar van 2020 is Beauty Trade Special. Dit festival is gericht op vakspecialisten met hoge ambities en die hun klanten alleen maar het beste van het beste willen bieden. Duik hier in de wereld van de nieuwste trends binnen de beauty sector en neem een berg inspiratie mee naar jouw salon. Wil je in contact komen met de beste leveranciers en andere professionals binnen de branche? Dan kun je die hier gemakkelijk vinden. Niets is zo prettig als persoonlijk een praatje maken. Wist je dat deze vakbeurs professionals de kans geeft om een masterclass van 30 minuten te geven? Dit is een voortreffelijke manier om met potentiële klanten in contact te komen! Ontdek hier alle mogelijkheden en hoogtepunten van Beauty Trade Special.

5. Vakbeurs Totale Voetverzorging – Expo Houten – 18 en 19 april 2020

Professionals in voetverzorging moeten op 18 en 19 april in de Expo in Houten (vlak bij Utrecht) zijn, want dan vindt hier de Vakbeurs Totale Voetverzorging plaats. Vele exposanten tonen hier hun producten en materialen, waaronder veel nieuwigheden. Op deze vakbeurs kun je deze bekijken en beleven. Waar ben jij naar op zoek voor jouw activiteiten als voetverzorger? Welke nieuwe oplossingen worden er aangeboden voor problemen die je ziet bij jouw klanten? Hier ontdek je het allemaal. Er worden eveneens diverse interessante lezingen gegeven of volg een VoetreflexPlus massage workshop! Een ander hoogtepunt is de masterclass ‘Hielpijn in uw praktijk’ van Margreet van Putten. Voor meer info ga naar: Vakbeurs Totale Voetverzorging.

6. Beauty Days –  Evenementenhal Hardenberg –  16 en 17 mei 2020

Wat mag je niet missen voor het runnen van een succesvolle beauty salon? Dat ontdek je allemaal tijdens de Beauty Days in de Evenementenhal in Hardenberg op 16 en 17 mei 2020. Deze vakbeurs is gericht op schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, visagisten, pedicures en massagetherapeuten. Vakspecialisten en leveranciers binnen de branche komen hier samen. Je leert hier meer over nieuwe technieken en behandelingen via demonstraties, workshops en lezingen. Het programma zal binnenkort bekendgemaakt worden. Houd daarom de website van de Beauty Days in Hardenberg in de gaten om alle hoogtepunten te ontdekken.

Zet je eerste stappen in de professionele beauty branche!

Heb je ook zin om als professional binnen deze fascinerende branche aan de slag te gaan? Dan ben je bij Wellness Academie aan het juiste adres. Op diverse campussen in Nederland en België bieden we hoogwaardige Beauty & Wellness Opleidingen aan. Met het diploma van een van deze opleidingen maak je meteen een vliegende start. Je krijgt bij ons les van de pioniers binnen de branche en dankzij de kleine lesgroepen ben je verzekerd van veel persoonlijke aandacht. Wil je meer weten? Neem hier gerust contact met ons op!

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie