Alle online cursussen aan -10% (meer info)
Alle online cursussen aan -10% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Tips voor leuke nail art apps

17 februari 2016
Tips voor leuke nail art apps

Als nail art liefhebber of professionele nagelstyliste loop je vast over van de leuke ideeën voor het creëren van de mooiste nail art concepten. Toch kan het weleens gebeuren dat je even wat minder inspiratie hebt of dat je gewoon eens iets heel nieuws wilt proberen. Waar haal jij normaal gesproken je inspiratie vandaan? Wist je dat er verschillende interessante nail art apps bestaan die je hiermeee kunnen helpen? We hebben er hier een aantal voor je verzameld.

NailsUp app

Deze app bevat 200 afbeeldingen van nagels. Ook vind je er 100 offline handleidingen met trucjes en tips voor het stijlen van nagels. Er is aandacht voor nagelverzorging, aanbrengen van nagellak, aanbrengen van acryl nagels, airbrush nagels en gelnagels. Verder kun je ook 100 instructievideo’s raadplegen over manicure en het stijlen van nagels. De NailsUp app is ontwikkeld door CTT Source Technology Corp en is gratis te downloaden via iTunes. De app is in het Engels.

Wil je van nail art je beroep maken? Bekijk dan hier ook eens onze Nagelstyling Cursussen!

Nail Salon Designs app

De Nail Salon Designs app biedt je duizenden nail art ideeën. Je vindt er onder andere leuke ideeën voor French manicure, 3D nagelkunst, glitterdesigns en water marble nail art technieken. Een app die je als nagelstyliste zeker niet mag missen. Met deze app bij de hand zit je nooit zonder inspiratie. Bovendien worden er dagelijks nieuwe nagelkunst ideeën toegevoegd. Alle tips worden gegeven door professionals binnen de nagelstyling branche. Deze app is ontwikkeld door Skol Labs LLC en is gratis te downloaden via iTunes. De app is in het Engels.

OPI app

Een van de meest toonaangevende merken op het gebied van nagellak is OPI. De nagellakcollectie van OPI is enorm uitgebreid, dus zit je vaak met de vraag welke kleur staat nu echt mooi bij mij? De OPI app van OPI Products Inc. geeft je de mogelijkheid om van alles uit te proberen. Je maakt gewoon eerst met je smartphone of tablet een foto van je hand en met behulp van de app kun je allerlei OPI kleuren op verschillende huidskleuren en nagels van verschillende lengte uitproberen. Je kunt via deze app ook meteen op de hoogte blijven van het nieuws over OPI. Misschien is het ook handig om deze app in je nagelsalon te gebruiken wanneer klanten moeite hebben met het kiezen van een geschikte kleur? De OPI app is in het Engels en is gratis te downloaden via iTunes.

Nail Polish Book

Deze app van Patricia Baietto kan erg handig zijn voor het organiseren van je voorraad nagellakjes in je nagelsalon. Met deze app kun je een gepersonaliseerde catalogus aanleggen van je nagellakjes. Hiervoor moet je een foto nemen van elk lakje en de bijbehorende informatie, zoals het merk en de naam van de kleur, invoeren. Zo kun je altijd en overal checken of je over de juiste kleur nagellak beschikt voor een klant met een bepaalde outfit of voor een speciale gelegenheid. De Nail Polish Book app is beschikbaar in het Engels en het Spaans en is gratis te downloaden via iTunes.

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie