Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Nieuwe cursus: braids & dreadlocks

6 december 2019
Nieuwe cursus: braids & dreadlocks

Tijd om je hairstyling talenten en vaardigheden naar een hoger niveau te brengen? Dan ben je bij Wellness Academie aan het juiste adres. Ontdek hier onze nieuwe haartooi cursus; de cursus braids & dreadlocks! Regelmatig breiden we ons opleidingsaanbod uit met bijscholingen, zodat je als professional steeds mee kunt blijven groeien in je vak. Daarnaast volgen we alle innovaties binnen de kappers- en hairstyling branche op de voet, zodat we je steeds de nieuwste technieken kunnen leren. Lees hier meer over onze nieuwe cursus braids & dreadlocks!

Nieuw: cursus braids & dreadlocks

Hoe vaak krijg je niet de vraag om een stoer, hip of trendy kapsel tevoorschijn te toveren bij je klanten? Met de hairstyling technieken die je in de cursus braids & dreadlocks leert, kun je nog beter aan deze wensen van je klanten voldoen. Je leert technieken waarmee je strakke en stoere vlechtkapsels kunt creëren. Dankzij de praktijkgerichte opzet van de cursus ga je veel oefenen en leer je niet alleen om de technieken perfect te beheersen, maar ook om vlot te werken. Daarna leer je bovendien hoe je vlechtjes een magische touch geeft en ze transformeert tot hippe dreadlocks die lang en mooi blijven zitten! Wil je hier het fijne van weten? Bekijk dan gauw onze nieuwe Cursus Braids & Dreadlocks.

Of wat dacht je van een cursus hairextensions?

Een mooie volle haardos of weelderige lange lokken? Hoe vaak hoor je je klanten niet hun dromen uitspreken over hun ideale kapsel? Na het volgen van onze populaire cursus hairextensions hoeven dit geen dromen meer te blijven! Je leert in deze cursus hoe je kapsels kunt verlengen en meer volume kunt geven met klassieke hairextensions, die een langdurig resultaat bieden. Deze zijn niet van het natuurlijke haar te onderscheiden. Je leert hoe je ze naadloos aan het natuurlijke haar kunt bevestigen. Het ziet er 100% natuurlijk uit. Een andere goede redenen hairextensions toe te passen is om kleuraccenten te leggen. Op die manier hoef je het natuurlijke haar niet te verven. Daar kan het haar namelijk veel van te lijden hebben. Hairextensions zijn, als ze professioneel worden aangebracht en verwijderd, niet schadelijk voor het haar. Meer weten? Bekijk hier onze Cursus HairextensionsDeze cursus is een ideale aanvulling op de cursus braids & dreadlocks!

De voordelen van een hairstyling cursus van Wellness Academie!

De cursussen braids & dreadlocks en hairextensions zijn voor iedereen toegankelijk als eerste kennismaking met hairstyling. Daarnaast zijn het ook bij uitstek perfecte bijscholingen voor wie al eerder bij Wellness Academie een Opleiding Kapper of een Opleiding Hairstyliste heeft gevolgd. Beide cursussen zijn zeer praktijkgericht en je krijgt les van echte topdocenten binnen de branche. Na afloop van de cursussen braids & dreadlocks en hairextensions ontvang je een certificaat. Met deze hairstyling behandelingen in je dienstenpakket is geen enkel kapsel voor je klanten meer onmogelijk! Wat zullen ze verrast opkijken als je met deze perfecte oplossingen komt. Waar wacht je nog?! Schrijf je op tijd in, want de plaatsen zijn beperkt!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie