Nieuwe cursussen: braids & dreadlocks en hair weaving!

6 december 2019 | Algemeen Alle blogposts

Vrouw met mooie braids

Tijd om je hairstyling talenten en vaardigheden naar een hoger niveau te brengen? Dan ben je bij Wellness Academie aan het juiste adres. Ontdek hier onze nieuwe haartooi cursussen; de cursus braids & dreadlocks en de cursus hair weaving! Regelmatig breiden we ons opleidingsaanbod uit met bijscholingen, zodat je als professional steeds mee kunt blijven groeien in je vak. Daarnaast volgen we alle innovaties binnen de kappers- en hairstyling branche op de voet, zodat we je steeds de nieuwste technieken kunnen leren. Ontdek hier onze nieuwe cursussen braids & dreadlocks en hair weaving!

Nieuw: cursus braids & dreadlocks

Hoe vaak krijg je niet de vraag om een stoer, hip of trendy kapsel tevoorschijn te toveren bij je klanten? Met de hairstyling technieken die je in de cursus braids & dreadlocks leert, kun je nog beter aan deze wensen van je klanten voldoen. Je leert technieken waarmee je strakke en stoere vlechtkapsels kunt creëren. Dankzij de praktijkgerichte opzet van de cursus ga je veel oefenen en leer je niet alleen om de technieken perfect te beheersen, maar ook om vlot te werken. Daarna leer je bovendien hoe je vlechtjes een magische touch geeft en ze transformeert tot hippe dreadlocks die lang en mooi blijven zitten! Wil je hier het fijne van weten? Bekijk dan gauw onze nieuwe Cursus Braids & Dreadlocks.

Nieuw: cursus hair weaving

Een mooie volle haardos of weelderige lange lokken? Hoe vaak hoor je je klanten niet hun dromen uitspreken over hun ideale kapsel? Na het volgen van onze nieuwe cursus hair weaving hoeven dit geen dromen meer te blijven! Je leert in deze cursus hoe je kapsels kunt verlengen en meer volume kunt geven met hair weaves, oftewel met haarmatjes. Deze zijn niet van het natuurlijke haar te onderscheiden. Je leert een vlechttechniek, waarmee je ze aan het natuurlijke haar kunt bevestigen. Het ziet er 100% natuurlijk uit. Een andere goede redenen om hair weaving toe te passen is om kleuraccenten te leggen. Op die manier hoef je het natuurlijke haar niet te verven. Daar kan het haar namelijk veel van te lijden hebben. De hair weaves zijn niet schadelijk voor het haar. Meer weten? Bekijk hier onze nieuwe Cursus Hair Weaving.

Nieuw cursussen: braids & dreadlocks en hair weaving

De cursussen braids & dreadlocks en hair weaving zijn voor iedereen toegankelijk als eerste kennismaking met hairstyling. Daarnaast zijn het ook bij uitstek perfecte bijscholingen voor wie al eerder bij Wellness Academie een Opleiding Kapper of een Opleiding Hairstyliste heeft gevolgd. Beide cursussen zijn zeer praktijkgericht en je krijgt les van echte topdocenten binnen de branche. Na afloop van de cursussen braids & dreadlocks en hair weaving ontvang je een certificaat. Met deze hairstyling behandelingen in je dienstenpakket is geen enkel kapsel voor je klanten meer onmogelijk! Wat zullen ze verrast opkijken als je met deze perfecte oplossingen komt. Waar wacht je nog?! Schrijf je op tijd in, want de lesgroepjes zijn gelimiteerd!

Cursussen die je mogelijk interesseren

 • Kapper / Kapster

  In deze kappersopleiding leer je de mooiste heren- en dameskapsels knippen. De perfecte start voor je carrière als kapper/kapster! Meer info

  • Hasselt
  • Antwerpen
  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Eindhoven
 • Hairstyliste

  In de opleiding leer je alle technieken voor de mooiste kapsels, zoals bruidskapsels, communiekapsels, catwalk kapsels, ... Meer info

  • Hasselt