Alle online cursussen aan -10% (meer info)
Alle online cursussen aan -10% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Nieuwe trend: glow in the dark haarverf

3 februari 2016
Nieuwe trend: glow in the dark haarverf

Wat worden de nieuwe haartrends voor 2016? Een van de opvallendste nieuwe trends die meteen aan het begin van het nieuwe jaar om de hoek komt kijken is de glow in the dark haartrend. Het gaat hier om haarverf die oplicht in black light. Kortom; een echte party hair trend! Deze trend doet nog een schepje bovenop een trend die al eerder werd geïntroduceerd, namelijk de regenboog haartrend. De combinatie van deze twee is ideaal voor wie graag wil opvallen zowel overdag als ’s avonds op de dansvloer!

Sand art regenboog haar

Regenboog haar was helemaal ‘hot’ in 2015 onder dames die eens echt een ander kleurtje in hun haar wilden. Of beter gezegd, die alle kleuren van de regenboog in hun haar wilden hebben. Deze trend, die de ‘sand art rainbow trend’ wordt genoemd is geïnspireerd op het jeugdsentiment van spelen met opvallende kleuren en vooral ook met zakjes kleurzand. Bij de regenboog haartrend wordt het haar onderverdeeld in meerdere lagen. Elke pluk haar wordt in horizontale lijnen in alle kleuren van de regenboog geverfd. Een tijdrovend karwei voor de kapper, maar wel met een bijzonder resultaat. Bekijk hier de mooiste voorbeelden van regenboog haar.

Nog een stapje verder: glow in the dark haar!

Je haren laten verven in alle kleuren van de regenboog was al behoorlijk gewaagd. In 2016 gaan we gewoon nog een stapje verder. Het is nu de trend om je haren niet alleen in alle kleuren van de regenboog te verven, maar om ze ook op te laten lichten in het donker. De glow in the dark haarverf van Manic Panic is ineens razend populair geworden, mede dankzij de rainbow hair trend die eraan voorafging. Het merk Panic Manic bestaat al sinds 1977. Het werd opgericht door de zusjes Snooky en Tish. Manic Panic werd pas echt een succes met de lancering van hun glow in the dark verf. Hun zogeheten High Voltage haarverf is in allerlei opvallende kleuren verkrijgbaar.

Voor overdag én in het donker

Met High Voltage glow in the dark haarverf valt je haar zowel overdag als in het donker op de dansvloer goed op. Overdag vanwege de opvallende kleur en in het donker vanwege het extra glow in the dark effect. We hebben al een aantal mooie voorbeelden van kapsels met deze unieke haarverf gespot, waaronder gevlochten kapsels met glow in the dark haarverf. Bekijk hier enkele voorbeelden. Deze haarverf is niet schadelijker dan gewone haarverf. Een belangrijk weetje is dat de kleurstof veganistisch is. De verf is uitgebreid getest; niet op dieren, maar op beroemdheden. De glow in the dark haarverf kun je er met een paar wasbeurten uit wassen.

Leer zelf de mooiste kapsels creëren

Heb je een passie voor kapsels en haartrends? Wil je niets liever dan zelf leren om de mooiste kapsels te creëren? Schrijf je dan in voor onze Opleiding Kapper!

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie