Test je kennis bedrijfsbeheer met onze proefexamens!

25 augustus 2016 | Overige Alle blogposts

Ben jij klaar om een eigen zaak te starten? Kent een financieel plan voor jou geen geheimen? Bereken je moeiteloos de maatstaf van heffing over de goederen of diensten die je levert? Draai jij je hand niet om voor het doen van je btw-aangifte? En weet je precies aan welke voorwaarden je als zelfstandige of zelfstandige in bij beroep moet voldoen? Test je kennis bedrijfsbeheer met deze proefexamens bedrijfsbeheer!

Ondernemer worden? Bewijs je kennis van bedrijfsbeheer!

Er komt meestal meer kijken bij het oprichten van een eigen zaak dan je denkt. Om je als startende ondernemer te behoeden voor de valkuilen van het ondernemerschap, is het verplicht dat je bij de inschrijving van je zaak bij de Kruispuntbank van Ondernemingen kunt bewijzen dat je over voldoende kennis van bedrijfsbeheer beschikt. Dat kan op verschillende manieren, onder meer met een officieel attest bedrijfsbeheer van de Centrale Examencommissie.

Test je kennis bedrijfsbeheer!

Heb je de cursus bedrijfsbeheer inmiddels afgerond en wil je weten of je de lesstof goed beheerst? Kun je op een andere manier bewijzen dat je over voldoende kennis bedrijfsbeheer beschikt (bv. via andere diploma´s of getuigschriften), maar twijfel je of dit voldoende is en of je misschien een opfriscursus nodig hebt? Ben je misschien al ondernemer, maar ontdek je dat je in de praktijk essentiële kennis mist of dat je kennis niet meer up-to-date is? Test dan hier je kennis bedrijfsbeheer via de volgende twee proefexamens bedrijfsbeheer:

Hoe behaal ik mijn attest bedrijfsbeheer?

Voor het afleggen van een examen bedrijfsbeheer is het aan te raden om eerst een voorbereidende cursus bedrijfsbeheer te volgen. Bij de Wellness Academie kan je terecht voor zowel een klassikale cursus bedrijfsbeheer (Hasselt, Antwerpen en Gent) als een thuisstudie bedrijfsbeheer. Dit is een up-to-date cursus waarin alle leerstof die je moet beheersen voor het officiële examen begrijpelijk en uitgebreid aan bod komt. Een versnelde oplossing voor aanstormende ondernemers die druk zijn met het plannen en voorbereiden van de opstart van hun bedrijf!