Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Treatwell en Salonized zijn een koppel! Wat betekent dit?

14 mei 2019 | Haarverzorging
Treatwell en Salonized zijn een koppel! Wat betekent dit?

Treatwell en Salonized zullen de meeste salonbeheerders niet vreemd in de oren klinken. Mogelijk heb je er al ervaring mee? Treatwell is een bekende online boekingsservice en Salonized biedt salonsoftware aan. Afgelopen week maakten de twee bekend dat ze een samenwerking zijn aangegaan. Het doel van dit koppel is om de digitalisering van de kappers- en beauty branche nog verder te stimuleren en om het aantrekken en behouden van klanten voor salons te optimaliseren.

Steeds meer online boekingen

Een telefoontje plegen of gemakkelijk online een behandeling boeken? Het online boeken blijkt steeds populairder te worden. Steeds meer consumenten ontdekken het gemak waarmee ze online, wanneer ze maar willen, een behandeling kunnen boeken.  Bovendien biedt het consumenten ook meer keuzevrijheid. Treatwell en Salonized merkten deze ontwikkeling op en willen dit nog verder faciliteren. Treatwell blinkt uit in het vergroten van de zichtbaarheid van salons en Salonized is gespecialiseerd in gebruiksvriendelijke software voor de beauty branche en kan hiermee het proces van het online boeken nog gemakkelijker maken.

Op naar een digitale revolutie in de beauty branche!

Hoewel het aantal boekingen bij kappers en schoonheidsspecialisten al aanzienlijk gestegen is, zien Treatwell en Salonized dat er tegelijkertijd ook nog veel te verbeteren valt. Samen willen ze toewerken naar een digitale revolutie binnen de beauty branche. Door hun samenwerking trachten ze het gemak waarmee consumenten online kunnen boeken nog verder te vergroten. Ze willen salons ondersteunen in het werven en behouden van klanten. Bovendien benadrukken de twee spelers in het veld dat hun samenwerking hen zal helpen om nog sneller te groeien binnen de Benelux.

Wat doen Treatwell en Salonized precies?

Treatwell – online boekingsservice

Deze online boekingsdienst geeft consumenten inzicht in de agenda’s van circa 3500 beauty salons in de Benelux. Hierdoor kunnen ze wanneer ze maar willen een salon in de buurt vinden en een behandeling boeken.

Salonized – salon software

Geeft salonbeheerders altijd en overal toegang tot hun agenda, boekhouding en marketing instrumenten. Enkele grote voordelen hiervan zijn; er kunnen ook buiten openingstijd boekingen gedaan worden en klanten krijgen automatisch een afspraakherinnering.

Wat zijn de voordelen voor salons?

Salonbeheerders zullen merken dat ze door deze samenwerking nog meer tijd hebben voor datgene waar ze goed in zijn, namelijk het ontvangen van hun klanten en het uitvoeren van hun beauty behandelingen. Hoe werkt dit in de praktijk?

 • Je hoeft niet meer twee agenda’s bij te houden
  Nieuwe afspraken verschijnen automatisch in beide agenda’s. Het wordt door deze samenwerking nog gemakkelijker om je agenda te beheren, waardoor je waardevolle tijd overhoudt, voor je klanten.
 • Eenvoudige koppeling
  Het is heel eenvoudig om de twee diensten te integreren. Je kunt binnen enkele minuten je Treatwell agenda koppelen aan je Salonized agenda.
 • Geen extra kosten
  De samenwerking tussen Treatwell en Salonized brengt geen extra kosten met zich mee. Je blijft maandelijks dezelfde tarieven betalen voor beide diensten.

Een eigen beauty salon starten?

Beautyliefhebbers met een droom om een eigen salon te starten, zien nog weleens op tegen alle overige taken die hierbij komen kijken. Denk aan de administratie en marketing. De digitalisering heeft deze taken echter veel gemakkelijker gemaakt. De samenwerking tussen Treatwell en Salonized is hier een goed voorbeeld van. Schrijf je daarom in voor onze Opleiding Kapper of de Opleiding Schoonheidsspecialiste en maak deze droom waar!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Schoonheidsspecialist(e)
Schoonheidsspecialist(e)
 • 18 - 26 dagen
 • v.a. € 1.849
Meer informatie
Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie