Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Uitgelicht: onze cursus lomi lomi samudra massage

16 augustus 2021 | Massage & Therapieën
Uitgelicht: onze cursus lomi lomi samudra massage

Breng de oceaan binnen in je massagesalon door lomi lomi samudra massages aan te bieden. Volg daarvoor eerst een cursus lomi lomi samudra massage bij Wellness Academie. Dit wordt door velen bestempeld als een van de mooiste massages zowel om te ontvangen als om te geven. Wil je weten waarom? Lees dan hier gauw verder, dan vertellen we je meer over de voordelen van deze massage voor je massagesalon!

Een bijzondere belevenis uit Hawaii

De lomi lomi massage is een behandelvorm die afkomstig is uit Hawaii en daar diep geworteld is in de cultuur. ‘Lomi’ betekent letterlijk ‘wrijven’ in het Hawaiiaans. De massage bestaat voornamelijk uit lange en vloeiende strijkingen over het hele lichaam, die worden uitgevoerd met de onderarmen. Het belangrijkste doel van deze massage is het in evenwicht brengen van de energiestroom door het lichaam, die alle delen van het lichaam met elkaar verbindt. Daarbij is vooral ook de ritmische werkwijze zeer ontspannend. De ontvanger wordt hierdoor uitgenodigd om zich helemaal over te geven aan het moment.

Wat betekent ‘samudra’?

Je bent mogelijk al vaker de term ‘lomi lomi massage’ tegengekomen, maar bij Wellness Academie zie je in de omschrijving ‘Cursus Lomi Lomi Samudra Massage’ staan. Wat betekent dan het woord ‘samudra’? Dit betekent ‘oceaan’ in het Sanskriet. Hiermee wordt benadrukt dat deze massage het ritme en de vloeiende bewegingen van een kalme oceaan nabootst. De lomi lomi samudra massage is voor je klanten dus veel meer dan zomaar een ontspanningsmassage, die ze in vrijwel elke massagesalon kunnen ondergaan. Je kunt met deze massage je klanten echt verrassen met een hele nieuwe beleving.

Wat maakt deze massage zo aangenaam voor jou?

Massages geven is doorgaans behoorlijk fysiek belastend voor de therapeut. Je werkt uren in staande houding en je gebruikt redelijk veel kracht om met allerlei massagetechnieken in te werken op het lichaam van je klanten. In onze cursus lomi lomi samudra massage leer je om op een vloeiende manier te werken met bewegingen die geïnspireerd zijn op de bewegingsleer de Tai Chi. Hierdoor is het geven van deze massage voor jou veel minder belastend, dan de meeste andere vormen van massage. Mogelijk dat je daarom nu per dag meer klanten dan normaal kunt behandelen. Dat is erg prettig, want dat betekent meer inkomsten!

Uitgelicht: de cursus lomi lomi samudra massage

We geven je hier graag wat praktische informatie over de cursus lomi lomi samudra massage. Het gaat om een 2-daagse cursus van 10:00 tot 17:00, die je kunt volgen op onze campussen in Hasselt (BE) en Amsterdam. Je krijgt les van een enthousiaste topdocente, die een pionier is in deze behandelmethode. Is het voor jou niet mogelijk om naar deze leslocaties te reizen? Geen probleem, volg dan de Online Training Lomi Lomi Samudra Massage. Het volledige lesprogramma is online beschikbaar, samen met handige instructievideo’s. Bovendien kun je ook gewoon via de digitale weg contact opnemen met je docente. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.

Wil je ook leren om deze massage te geven?

De cursus lomi lomi samudra massage is een bijzondere ervaring en een ware verrijking voor jouw massage business. Met deze behandeling kun je je klanten echt in de watten leggen. Je laat mensen hiermee helemaal wegdromen, zorgen worden even vergeten en de stress glijdt van ze af. Zalig! Waar wacht je nog op? Schrijf je hier in voor onze volgende Cursus Lomi Lomi Samudra Massage. Ben er op tijd bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie