* Grijp je kans, vandaag, 10% korting *
* Grijp je kans, vandaag, 10% korting *
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Volg een Summer School opleiding van Wellness Academie!

5 juni 2019
Volg een Summer School opleiding van Wellness Academie!

Wat ga jij deze zomer doen? Wat dacht je van studeren! Dat is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij de zomervakantie. Toch kan studeren in de zomer juist veel voordelen bieden. Wellness Academie maakt het je graag gemakkelijk door speciale summer school opleidingen aan te bieden. Dit betekent dat opleidingen, waarvan de lessen normaal gesproken over een langere periode verspreid zijn, nu binnen een korte periode worden gegeven. Zo kun je snel je diploma halen!

Voordelen van in de zomer studeren!

Het grootste voordeel noemden we hierboven al: je behaalt binnen korte tijd je diploma! Daarna kun je direct als professional aan de slag of natuurlijk alsnog even van je welverdiende vakantie genieten. Terwijl anderen pas in september beginnen en nog maandenlang lessen moeten volgen, heb jij ondertussen je diploma al op zak. Het vraagt natuurlijk wel gedurende een korte periode veel tijd, concentratie en inspanning, maar dan heb je ook wat! Bovendien, is de zomer daarvoor een ideale periode. Denk maar eens aan de lange en warme zomerdagen; die geven je vast veel meer energie en inspiratie om te studeren, dan die korte en koude winterdagen!

Voor wie zijn de summer school opleidingen bedoeld?

Wilde je altijd al graag beauty professional worden, maar is het er om wat voor reden dan ook nog niet van gekomen? Volg dan een van deze to-the-point opleidingen. Dankzij het compacte lesprogramma kun je een summer school opleiding gemakkelijk in je vakantie inplannen. Dat is bijvoorbeeld ideaal als je naast je huidige baan, deze zijweg wilt verkennen. Of misschien heb je het afgelopen jaar een verkeerde opleiding gekozen en wil je toch vlot een ander diploma behalen? Ook dan is dit een mooie kans. Maar ook als je gewoonweg nieuwsgierig en leergierig bent, een passie hebt voor schoonheidsverzorging en je vakantie nuttig wilt besteden, dan ben je van harte welkom!

Opleiding Schoonheidsspecialiste – Summer School

Een van de opleidingen die Wellness Academie aanbiedt via het summer school programma is de Opleiding Schoonheidsspecialiste. De opleiding bestaat uit 18 lesdagen met meerdere lesdagen per week. Je kunt deze opleiding volgen in Amsterdam, Rotterdam en Hasselt. Alle facetten van het vak komen aan bod, zodat je perfect wordt klaargestoomd op de beroepspraktijk. Je leert alles over anatomie, pathologie en fysiologie en je gaat praktisch aan de slag met het oefenen van gelaatsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, manicure, pedicure, massages, make-up en ontharingstechnieken. Daarnaast is er ook aandacht voor productleer, salonbeheer, veiligheid & hygiëne en een introductie in plastische chirurgie.

Opleiding Pedicure – Summer School

Wil je binnen korte tijd een diploma pedicure behalen, schrijf je dan in voor onze Opleiding Pedicure in Hasselt. Ook deze opleiding kun je volgen binnen ons summer school programma. Het programma bestaat uit 16 dagen met meerdere lesdagen per week van 10:00 tot 16:00. Het beroep van pedicure is een dankbaar beroep, omdat je mensen helpt om hun voeten gezond te houden en huid- en nagelproblemen oplost. Je laat je klanten hierdoor weer ‘als op wolkjes’ lopen. In de opleiding komen alle aspecten van het vak aan de orde, zowel de theorie als de nodige praktijkoefening. Belangrijke onderwerpen zijn o.a.: vakgerelateerde anatomie, voetproblemen, hygiëne, wondverzorging, voettypen en schoenkennis. Je leert om de huid van de voeten en de teennagels te verzorgen en problemen als overmatig eelt, likdoorns, ingegroeide nagels en schimmelnagels te behandelen. Daarnaast is er ook aandacht voor het verzorgen van de diabetische voet, voetmassage en orthesiologie.

Je kunt natuurlijk ook een thuisstudie volgen!

Naast deze summer school opleidingen biedt Wellness Academie ook diverse thuisstudies aan. Deze kun je niet alleen in de zomer volgen, maar wanneer en waar jij dat wilt. Deze cursussen bieden het voordeel dat je niet gebonden bent aan een tijd en locatie. Je mag bovendien zelf het tempo bepalen waarin je studeert. Heb je vragen? Dan neem je via de e-mail contact op met je docent. Je hebt gedurende 12 maanden recht op studiebegeleiding van een topdocent. Welke thuisstudie spreekt je het meeste aan? Bekijk hier ons complete aanbod aan Thuisstudies! Kortom, je hebt deze zomer geen excuus om niet te studeren!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Schoonheidsspecialist(e)
Schoonheidsspecialist(e)
 • 18 - 26 dagen
 • v.a. € 1.849
Meer informatie
Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie