Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Voorjaarskalender wellness- & beautybeurzen in 2017

5 december 2016 | Schoonheidszorg
Voorjaarskalender wellness- & beautybeurzen in 2017

Met 2017 voor de deur is het de hoogste tijd om plannen te maken. Misschien ga je dit jaar werk maken van die dromen om je salon uit te breiden. Of is en blijft jouw motto simpelweg ‘never change a winning team’. Hoe druk, bijzonder, vernieuwend, verassend of vertrouwd jouw jaar ook zal worden, het bezoeken van één van de beauty beurzen mag natuurlijk niet ontbreken in je kalender. Hierbij zetten we de belangrijkste wellness en beautybeurzen in het voorjaar voor je op een rij.

Januari

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging

In januari is de Evenementenhal van Gorinchem de place to be voor kappers, schoonheidsspecialisten, visagistes, masseurs, nagelstylisten en alle andere beauty professionals. Fabrikanten en leveranciers presenteren er drie dagen lang hun nieuwste collecties en geven je volop inspiratie voor je salon. Tegelijkertijd is het een ideale plek om in contact te komen met je collega-beauty professionals uit de regio Midden- en West Gelderland. Kun je in januari niet of is Gorinchem te ver weg? De Vakbeurs Uiterlijke Verzorging wordt ook in andere regio’s georganiseerd. Zo is de beurs van 6 tot en met 8 mei te vinden in het noordelijk gelegen Hardenberg en staat de beurs op 14, 15 en 16 oktober in het zuidelijke Venray (dichtbij de Belgische grens).

Waar en wanneer: Gorinchem, 28 tot en met 30 januari

Februari

Beautybeurs De Nationale GezondheidsBeurs

150 presentaties, 325 exposanten, 45.000 bezoekers: ook dit jaar pakt de Nationale GezondheidsBeurs in de Utrechtse Jaarbeurshal weer groots uit. Je kunt er luisteren naar inspirerende sprekers uit de onderzoekswereld, de nieuwste beauty gadgets uitproberen, superfoods snacken en collega’s ontmoeten. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Dagticket a 20,- euro zijn te koop via de website van de Nationale GezondheidsBeurs.

Waar en wanneer: Utrecht, 2 tot en met 5 februari

Maart

Estetika

Estetika is de toonaangevende beurs voor beauty professionals in België. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste apparatuur voor je salon, inspirerende behandeltechnieken, tips van je beroepsvereniging of vernieuwde producten, bij Estetika komt het allemaal voorbij. De beurs vindt plaats in de Brusselse Expo en is alleen toegankelijk voor vakpubliek. De kaartverkoop start online vanaf een maand voor de beurs. Kun je er geen gaatje in je kalender voor vinden? Dan heb je in de herfst weer een kans: de beurs vindt opnieuw plaats in oktober (check te zijner tijd de website van Estetika voor de actuele data).

Waar en wanneer: Brussel, 11 tot en met 13 maart

Beauty trade Special

Eind maart staat de Jaarbeurs in Utrecht opnieuw in het teken van de beautybranche. Beauty Trade Special is een professioneel vakevent voor beauty professionals en wordt vanaf dit jaar enkel in de Jaarbeurs gehouden. Waar de organisatoren eerder aparte beautybeurzen in Utrecht en Den Bosch organiseerden, kiezen ze er dit jaar voor om alle kennis en inspiratie voor je te centreren op één plek. Daarmee is de Beauty Trade Special een niet te missen beauty evenement voor iedereen die op de hoogte wilt blijven van alle ontwikkelingen in het vakgebied. De kaartverkoop gaat begin 2017 van start en zal worden aangekondigd op de website en social media kanalen van Beauty Trade Special.

Waar en wanneer: Utrecht, 25 tot en met 27 maart 

April

Beauty Düsseldorf

Ben je masseur, haarstylist, schoonheidsspecialist, nagelstyliste of eigenaar van een wellness center? Dan is Beauty Düsseldorf een goede plek om helemaal bijgepraat te worden over alle nieuwste trends en technieken in jouw vakgebied. Met meer dan vijftienhonderd stands verwacht de beautybeurs meer dan vijfenvijftig duizend bezoekers. Het is de grootste vakbeurs van West-Europa. Het is ook de plek waar de jaarlijkse International Make-up Championship plaats vindt, waar finalisten uit heel Noord-Europa dit jaar strijden om een plekje in de Casual Elegance Challenge.

Waar en wanneer: Düsseldorf, 31 maart tot en met 2 april

Spreekt het vakgebied van de schoonheidszorg jou aan? Schrijf je in voor een van onze vakopleidingen! Ook in 2017 staan onze enthousiaste docenten weer voor je klaar. Bekijk hier onze opleidingskalender.

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie