Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Waarom wil iedereen een lash lift?

23 augustus 2021 | Schoonheidszorg
Waarom wil iedereen een lash lift?

Wil je een nog groter succes maken van je schoonheidssalon? Dan mogen wimperbehandelingen niet ontbreken in je aanbod. Veel schoonheidsspecialisten krijgen steeds vaker de vraag of ze ook wimperbehandelingen, zoals wimperextensions en vooral ook wenkbrauwlifting (lash lift), geven. Waarom wil iedereen een lash lift? Daar zijn veel goede redenen voor. Lees hier waarom een cursus lash lift een gouden zet is voor jouw carrière als schoonheidsspecialiste!

Het bespaart tijd en de ogen worden echte blikvangers

Met lash lift behandelingen kun je een brede doelgroep aanspreken van dames met een druk leven en die er mooi uit willen zien. Denk aan moeders met jonge kinderen, vrouwen met een drukke baan of vrouwen met een druk sociaal leven. Ze hebben allemaal vaak weinig tijd voor zichzelf, maar ze willen er wel mooi uitzien. Er is misschien niet iedere dag voldoende tijd om met wimperkruller en mascara voor de spiegel te staan. Dan is een lash lift een verademing. Na deze behandeling kunnen deze dames tot wel 6 weken lang genieten van wimpers die perfect in de krul staan. Ze hebben er geen omkijken meer naar, terwijl hun ogen hierdoor wel echte blikvangers zijn!

Tip: wil je graag kennismaken met alle facetten van het vak van schoonheidsspecialiste, volg dan onze Opleiding Schoonheidsspecialiste in Amsterdam

6 weken lang optisch volle en lange wimpers!

Andere benamingen die je tegen kunt komen voor een lash lift zijn wenkbrauwlifting of de afkorting LVL, die staat voor Lash Volume Lift. Het gaat in alle gevallen om een semi-permanente behandeling, die ervoor zorgt dat de wimpers ongeveer 6 weken mooi in de krul staan. Waarom wil iedereen een lash lift? Omdat de wimpers langer en voller lijken. Het geeft het effect alsof je de wimpers hebt opgemaakt met mascara, maar dan zonder het risico op panda-ogen en samenklonterende haartjes. Ook hoef je de wimpers niet meer te kwellen met de wimperkruller, die de haartjes kwetsbaar maken. Mascara is eveneens overbodig. Dus geen gewrijf meer om de mascara eraf te krijgen, vaak met beschadigde en uitvallende wimperhaartjes tot gevolg!

Geschikt voor bijna alle wimpers

Nog een reden waarom iedereen een lash lift wil, is omdat het voor bijna iedereen geschikt is. Het maakt niet uit of je lange of korte of lichte of donkere wimpers hebt. Vooral mensen met lichte wimpers zullen deze behandeling geweldig vinden. Blonde haartjes zijn niet goed zichtbaar, maar na deze behandeling, waarbij de wimpers ook worden geverfd, zijn ze ineens goed zichtbaar. Dat geeft een hele andere uitstraling! Er zijn verder maar weinig contra-indicaties voor een wimperlift. De behandeling is bijvoorbeeld niet mogelijk als de wimpers zijn uitgevallen door alopecie of chemotherapie. Ook bij uitzonderlijk korte wimpers is een lash lift niet mogelijk. We leren je alles over de mogelijkheden van deze methode in onze cursus lash lift. 

De lash lift behandeling in het kort

Een wimperlift behandeling voer je in ongeveer 45 minuutjes uit, terwijl je klanten er wekenlang plezier van hebben. We leggen je hier kort uit hoe dit in zijn werk gaat. Je kamt de wimperhaartjes eerst over een bolle siliconen pad en brengt een bonding aan. Daarna breng je de eerste lash lift lotion aan, die je ongeveer 10 minuten laat inwerken. Vervolgens verwijder je lotion 1 en breng je lotion 2 aan. Ook deze lotion laat je 10 minuten inwerken. Na het verwijderen van lotion 2 ga je de wimpers verven. Tot slot breng je lotion 3 aan. We leren je er het fijne van in onze praktijkgerichte cursus wimperlifting. Je krijgt les van een topdocente die ervoor zorgt dat je alle technieken vlot in de vingers hebt. Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat.

Waarom wil iedereen een lash lift?

Omdat deze behandeling het leven gewoon een stukje gemakkelijker maakt! Je klanten besparen tijd en gaan met een onweerstaanbare oogopslag door het leven. De tijd die ze anders dagelijks voor de spiegel stonden, kunnen ze nu aan andere dingen besteden. Ideaal! Maak je klanten blij met deze nieuwe behandeling in je salon door je hier in te schrijven voor onze Cursus Lash Lift.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Schoonheidsspecialist(e)
Schoonheidsspecialist(e)
 • 18 - 26 dagen
 • v.a. € 1.849
Meer informatie
Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie