Wij heropenen vanaf 1/03!

15 februari 2021 | Algemeen Alle blogposts

Wij zijn verheugd te melden dat Wellness Academie vanaf 1/03 haar deuren opnieuw kan heropenen!

In Nederland mogen wij als CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut onze praktijklessen verderzetten, met inachtneming van de RIVM richtlijnen en de veiligheidsprotocollen. Hiervoor hebben wij ook formeel de goedkeuring gekregen van de Rijksoverheid. Vanaf 1/03 herstarten wij onze opleidingen. Praktijklessen gaan door op locatie en de theorielessen zullen online gegeven worden.

In België is het door de versoepeling van 1/03 mogelijk om onze opleidingen verder te zetten, met inachtneming van het ministerieel besluit en de veiligheidsprotocollen.

Onze protocollen zullen ervoor zorgen dat wij jullie maximaal kunnen beschermen, met extra aandacht voor luchtverversing, ontsmetting en afstand tussen de werkruimtes. Dankzij de strikte protocollen zijn er bij ons nooit studenten in een cursus of opleiding onderling besmet geraakt en dat willen we zo houden!

 


 

Alle opleidingen en cursussen die stil hebben gelegen tijdens de lockdown zullen in de komende weken nieuwe lesdata krijgen. Wij zijn hier volop mee bezig en wij berichten onze studenten zo snel mogelijk! Nog even geduld AUB.