Alle online cursussen aan -10% (meer info)
Alle online cursussen aan -10% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Tips voor de mooiste wimpermake-up voor bruidjes

11 september 2023 | Visagie
Tips voor de mooiste wimpermake-up voor bruidjes

Een bruid wil er op haar huwelijksdag vanzelfsprekend op haar best uitzien, van top tot teen. Het moet een onvergetelijke dag worden, waarop de bruid wil stralen. Een van de belangrijkste details voor een schitterende look, is een betoverende oogopslag. De make-up experts van Wellness Academie geven je hier enkele onmisbare tips en trucs voor de mooiste wimpermake-up voor bruidjes. Van natuurlijk elegant tot opvallend dramatisch, er is voor elke wens en stijl een perfecte oplossing! Lees hier gauw meer!

Tips voor natuurlijke elegante wimpermake-up voor bruidjes

Voor bruidjes die hun natuurlijke schoonheid willen benadrukken, is een natuurlijke wimperlook perfect. Kies voor wimperextensions die de natuurlijke wimpers subtiel verlengen en verdikken. Je kunt hiermee een zachte en romantische uitstraling creëren, die de ogen opent zonder te overdrijven. Om wimperblunders te voorkomen raden we je af om plakwimpers te gebruiken. Voor deze speciale gelegenheid zijn one-by-one wimperextensions echt een ‘must’. Hierbij wordt er met veel zorg op elk afzonderlijk wimperhaartje een extensions bevestigd. Hiermee vermijd je het risico van plakstrips, die los kunnen laten gedurende een intense dag, zoals een huwelijksdag. Leer hier meer over onze wimperextensions cursus.

Wimperlifting voor een subtiele oogopslag

Je kunt met one-by-one extensions gemakkelijk de perfecte lengte en krul kiezen voor een verleidelijke oogopslag. Het bruidje heeft er niet alleen op de dag zelf plezier van, maar tot nog wekenlang daarna. Ideaal voor op huwelijksreis! Maar wat als de bruid liever geen wimperextensions laat plaatsen of als ze hier allergisch voor is? Dan is wimperlifting een uitstekend alternatief. Met speciale lotions zet je de wimpers perfect in de krul. Tijdens de behandeling kun je de wimperhaartjes ook verven, waardoor ze meer opvallen. Mascara is hierdoor overbodig, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat een traantje tijdens de huwelijksceremonie de make-up verpest! Bekijk hier onze cursus wimperlifting!

Een vleugje drama met verleidelijke cat eye lashes

Wimpermake-up voor bruidjes mag natuurlijk ook een vleugje drama uitstralen! Vraagt de persoonlijkheid en de stijl van de bruid bijvoorbeeld om wat meer speelsheid in haar make-up? Dan is het een goede tip om een verleidelijke cat eye look te creëren. Dat kun je doen via een smokey cat eye oogmake-up samen met cat eye wimperextensions. In onze opleiding visagiste leer je hoe je deze oogmake-up perfect kunt uitvoeren. Voor wat betreft de wimperextensions zorg je ervoor dat de extensions geleidelijk iets langer worden naar de buitenste ooghoeken toe. Hiermee creëer je dat opwaartse effect. Deze look is onder meer zeer geschikt voor een avondceremonie of chique receptie.

Zo creëer je een doe-eye look

We zien op het moment, dat er in de praktijk veel vraag is naar een doe-eye wimpermake-up voor bruidjes. Hiermee wordt eigenlijk een Bambi-look bedoeld, die bekend staat om grote, ronde ogen met een ‘onschuldige’, flirterige uitstraling. De truc voor het creëren van deze look is om wimperextensions in diverse lengtes te gebruiken. Je laat hierbij de wimpers in het midden van de ogen wat langer. Dit zorgt ervoor dat de ogen groter en ronder lijken. Het is een aanrader om bij deze look de wenkbrauwen iets te verhogen en lichtjes af te ronden, voor een jeugdiger en wakkerder uiterlijk! Wil je alles leren over het creëren van de mooiste brow looks? Mis dan niet onze opleiding brow expert.

Russian volume wimpermake-up voor bruidjes

Voor de bruidjes die willen stralen als een ster, is de dramatische wimperlook met Russian volume wimperextensions de beste keuze. Deze staan ook wel bekend als 3D wimperextensions. Bij deze techniek ga je in plaats van één wimperextension per natuurlijk wimperhaartje meerdere haarplukjes aanbrengen op de eigen wimper. De haartjes van deze extensions zijn nog dunner en lichter, waardoor ze comfortabel gedragen kunnen worden. Met deze 3D wimperextensions kun je een nog dramatischere ooglook creëren, die de ogen prachtig omlijsten en de aandacht trekken. Je kunt deze extensions perfect combineren met een mooie winged eyeliner. Meer weten? Bij Wellness Academie staat ook een cursus 3D wimperextensions voor je klaar.

Op zoek naar de beste visagie opleidingen?

Wil je ook leren om bruidjes nog meer te laten stralen als ze het ja-woord geven? Dan ben je bij Wellness Academie op de juiste plek voor de beste visagie opleidingen! Je leert om make-up looks uit te werken voor allerlei gelegenheden. Daarnaast staan er bij Wellness Academie tal van make-up bijscholingen voor je klaar, waarmee je je skills kunt blijven uitbreiden!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie