• Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Cursus 3D Wimperextensions (Russian volume)Leer hoe je met 3D wimperextensions een glamour look creëert

Cursus 3D Wimperextensions (Russian volume)
Voordelen
€ 189
 • Les van topdocent(e)
 • 10 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht
Inschrijven voor deze cursus

Volle, lange wimpers maken van je ogen pas echte blikvangers! Heb je ondertussen al de cursus wimperextensions gevolgd, voldoende ervaring opgedaan met de wimper-voor-wimper methode en wil je nog meer leren? Dan is deze cursus 3D wimperextensions de ideale vervolgcursus. Met deze cursus breng je jouw wimperextension vaardigheden naar een hoger niveau, doordat je na afloop ook de 3D wimperextensions techniek perfect in de vingers hebt!

Waarom een cursus 3D wimperextensions volgen?

Omdat je met 3D wimperextensions nog meer volume kunt creëren, dan met de wimper-voor-wimper methode! Wel is het belangrijk dat je de wimper-voor-wimper methode goed meester bent, voordat je deze methode gaat leren. De haartjes van de 3D wimperextensions zijn dunner en lichter. Zo kun je meer extensions op de natuurlijke wimper plaatsen. Dit leidt tot een waaierachtig effect, dat er wel natuurlijk uitziet. De 3D wimperextensions techniek betekent dat je in plaats van 1 wimperextension per natuurlijke wimper, 3 extensions per wimper gaat plaatsen. Als extraatje leer je ook de Russian Volume techniek waarbij je tot wel 6 wimperextensions per natuurlijke wimper plaatst. 

Na de cursus 3D wimperextensions ben je een ware wimperextensions expert!

Voordelen van 3D wimperextensions

3D wimperextensions zijn ideaal voor dames die van een mooie glamour look houden met supervolle wimpers, terwijl het er wel natuurlijk blijft uitzien. Het is eveneens een uitkomst voor mensen die van nature weinig wimperhaartjes hebben. Na deze behandeling heb je geen wimperkruller of mascara meer nodig. Een ander voordeel is dat de wimperextensions bijna gewichtsloos zijn, zodat je ze niet voelt zitten. Ze zijn goed bestand tegen water, traanvocht, zon en zee. De 3D wimperextensions blijven bovendien langer zitten dan de gewone wimperextensions en voelen nog zachter aan.

Inhoud cursus 3D wimperextensions

In de cursus wordt kort de theorie achter de 3D wimperextensions uitgelegd, om vervolgens praktisch aan de slag te gaan. Je gaat uitgebreid oefenen met het plaatsen van 3D wimperextensions en de Russian Volume techniek, met aandacht voor oogvormen, gezichtsvormen en wimperextensions voor speciale gelegenheden. Je leert alles over het nabehandelen van de extensions, zodat je klanten er lang plezier van hebben. Het is ook belangrijk om ze op professionele wijze te verwijderen. Gedurende de hele cursus is er volop aandacht voor veiligheid en hygiëne en je krijgt praktische tips voor hoe je efficiënt kunt werken.

Schrijf je in!

Ben er wel op tijd bij, want de inschrijvingen voor deze cursus zijn beperkt, zodat elke cursist zo goed mogelijk begeleid kan worden. De cursus 3D wimperextensions is een ‘must’ voor wie zich als wimperextensions expert wil onderscheiden binnen de schoonheidsbranche. Met deze specialisatie zul je je klanten nog gelukkiger maken en nieuwe klanten aantrekken! Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.

Doelgroep

Iedereen die deze technieken op een professionele manier wilt leren uitvoeren.

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van one-by-one wimperextensions

Studiebelasting

Voor deze cursus is er een studiebelasting van circa 8 contacturen en circa 4 uren zelfstudie.

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Theorie 3D wimperextensions
 • Toepassingen en gelegenheden
 • Oogvormen en gezichtsvormen
 • Hygiëne en veiligheid
 • Uitvoeren 3D wimpertechniek
 • Uitvoeren Russian Volume techniek
 • Nabehandeling
 • Verwijderen 3D wimperextensions

189 euro

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Certificaat
Amsterdam

Schipluidenlaan 4, 1062HE Amsterdam (Nederland)

 • Parkeren op wandelafstand
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
 • Rolstoeltoegankelijk
Zaterdagreeks

Datum: zaterdag 17 februari 2024
Tijd: 10:00 tot 18:00

Inschrijven
Zondagreeks

Datum: zondag 21 januari 2024
Tijd: 10:00 tot 18:00

Vol, zet mij op de wachtlijst

Datum: zondag 10 december 2023
Tijd: 10:00 tot 18:00

Wachtlijst vol
Hasselt

Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)

 • Gratis parkeren
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
Zaterdagreeks

Datum: zaterdag 18 mei 2024
Tijd: 10:00 tot 18:00

Inschrijven
Zondagreeks

Datum: zondag 8 oktober 2023
Tijd: 10:00 tot 18:00

Vol, zet mij op de wachtlijst
Rotterdam

Marten Meesweg 8, 3068AV Rotterdam (Nederland)

 • Parkeren op wandelafstand
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
Zaterdagreeks

Datum: zaterdag 16 december 2023
Tijd: 10:00 tot 18:00

Vol, zet mij op de wachtlijst

Datum: zaterdag 10 februari 2024
Tijd: 10:00 tot 18:00

Vol, zet mij op de wachtlijst
Jelena Lesnik
Jelena LesnikDocent in Amsterdam en Rotterdam

Jelena Lesnik was al sinds haar tienerjaren bezig met beauty en had vooral veel interesse in harsen. Haar vriendinnen wisten haar te vinden voor een mooie, gladde huid. Maar voordat haar professionele carrière in de beautybranche begon, maakte ze eerst enkele omwegen, die haar loopbaan uiteindelijk op bijzondere wijze hebben verrijkt.

Jelena werkte vele jaren in restaurants, voordat zij haar studie commerciële economie volgde aan de Hogeschool van Rotterdam. Ze behaalde haar diploma en ging aan de slag als accountmanager, maar dit maakte haar niet helemaal gelukkig. Haar eerste grote liefde, de beautybranche, bleef roepen. Haar passie voor harsen werd alleen maar sterker. “Het geeft een goed gevoel als je merkt dat mensen na het harsen zoveel zelfverzekerder naar buiten lopen!”

Ze begon naast haar werk diverse beauty cursussen te volgen. Al gauw werd ze regelmatig ingehuurd door schoonheidssalons voor het verzorgen van Brazilian wax en body wax workshops. Ze ontdekte hoe leuk en inspirerend het was om haar kennis en vaardigheden over te dragen aan mensen met dezelfde interesses. Hier voelde ze zich helemaal in haar element en komt haar warme karakter helemaal tot zijn recht!

Binnen haar functie als docente bij Wellness Academie komen al haar skills samen, waardoor ze haar studenten een unieke leerervaring kan geven. Haar klantgerichtheid heeft zij verkregen in de horecabranche, haar marketing skills heeft zij geleerd tijdens haar opleiding en haar inspiratie en passie voor het onderwijs krijgt zij van haar leerlingen!

9,4

Zeer vriendelijke en kon met alle vragen terecht erg professioneel

ClaudiaAmsterdam
Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.

Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?

Enkel opleidingen voor knelpuntberoepen komen in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille. Hierdoor komt enkel de kappersopleiding binnen ons opleidingsaanbod in aanmerking voor gebruik van de KMO-portefeuille.

Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.

Opleidingskost vergoed door UWV?

Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Kom eens kennismakenVolgende
infoavonden

Wil je de Wellness Academie beter leren kennen? Dan ben je van harte welkom op onze infoavonden of opendagen.

Meer over onze infoavonden

 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie