Inschrijven

Cursus 3D Wimperextensions (Russian volume)

Leer hoe je met 3D wimperextensions een glamour look creëert
Leer hoe je met 3D wimperextensions een glamour look creëert

Voordelen

 • Beste branche opleider
 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Volwaardig certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 169

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Volle, lange wimpers maken van de ogen pas echte blikvangers! Heb je ondertussen al de Cursus Wimperextensions gevolgd, voldoende ervaring opgedaan met de wimper-voor-wimper methode en wil je meer? Dan is deze cursus 3D Wimperextensions de ideale vervolgcursus. Met deze cursus breng je jouw wimperextension vaardigheden naar een hoger niveau!

Waarom een cursus 3D wimperextensions volgen?

Omdat je met 3D wimperextensions nog meer volume kunt creëren, dan met de wimper-voor-wimper methode. Wel is het belangrijk dat je de wimper-voor-wimper methode goed meester bent, voordat je deze methode gaat leren. De haartjes van de 3D wimperextensions zijn dunner en lichter. Zo kun je meer extensions op de natuurlijke wimper plaatsen. Dit leidt tot een waaierachtig effect, dat er wel natuurlijk uitziet. De 3D wimperextensions techniek betekent dat je in plaats van 1 wimperextension per natuurlijke wimper, 3 extensions per wimper gaat plaatsen. Als extraatje leer je ook de Russian Volume techniek waarbij je tot wel 6 wimperextensions per natuurlijke wimper plaatst. 

Na de cursus 3D wimperextensions ben je een ware wimperextensions expert!

Voordelen van 3D wimperextensions

3D wimperextensions zijn ideaal voor dames die van een mooie glamour look houden met supervolle wimpers, terwijl het er wel natuurlijk blijft uitzien. Het is eveneens een uitkomst voor mensen die van nature weinig wimperhaartjes hebben. Na deze behandeling heb je geen wimperkruller of mascara meer nodig. Een ander voordeel is dat de wimperextensions bijna gewichtsloos zijn, zodat je ze niet voelt zitten. Ze zijn goed bestand tegen water, traanvocht, zon en zee. De 3D wimperextensions blijven bovendien langer zitten dan de gewone wimperextensions en voelen nog zachter aan.

Inhoud cursus 3D wimperextensions

In de cursus wordt kort de theorie achter de 3D wimperextensions uitgelegd, om vervolgens praktisch aan de slag te gaan. Je gaat uitgebreid oefenen met het plaatsen van 3D wimperextensions en de Russian Volume techniek, met aandacht voor oogvormen, gezichtsvormen en wimperextensions voor speciale gelegenheden. Je leert alles over het nabehandelen van de extensions, zodat je klanten er lang plezier van hebben. Het is ook belangrijk om ze op professionele wijze te verwijderen. Gedurende de hele cursus is er volop aandacht voor veiligheid en hygiëne en je krijgt praktische tips voor hoe je efficiënt kunt werken.

Schrijf je in!

Ben er wel op tijd bij, want de inschrijvingen voor deze cursus zijn beperkt, zodat elke cursist zo goed mogelijk begeleid kan worden. De cursus 3D wimperextensions is een ‘must’ voor wie zich als wimperextensions expert wil onderscheiden binnen de schoonheidsbranche. Met deze specialisatie zul je je klanten nog gelukkiger maken en nieuwe klanten aantrekken! Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van one-by-one wimperextensions.

Inhoud

 • Theorie 3D wimperextensions
 • Toepassingen en gelegenheden
 • Oogvormen en gezichtsvormen
 • Hygiëne en veiligheid
 • Uitvoeren 3D wimpertechniek
 • Uitvoeren Russian Volume techniek
 • Nabehandeling
 • Verwijderen 3D wimperextensions

Prijs

169 euro

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Certificaat

Subsidies in Vlaanderen:

 • KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 30% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Meer informatie
 • Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Meer informatie

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info
 • UWV vergoedt opleidingskost werkzoekende: Als werkzoekende kan je aan het UWV vragen om jouw opleidingskost te vergoeden. Men geeft deze goedkeuring enkel indien je werkcoach van oordeel is dat dit nodig is om werk te kunnen vinden. Meer info

Opleidingsdata

Amsterdam
Adres tonen
Schipluidenlaan 4, 1062HE Amsterdam (Nederland)
Parkeren op wandelafstand Openbaar vervoer Moderne leslokalen Rolstoeltoegankelijk

Zondagreeks

Datum: zondag 20 maart 2022
Tijd: 10:00u tot 18:00

Hasselt
Adres tonen
Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Zondagreeks

Datum: zondag 24 april 2022
Tijd: 10:00u tot 18:00

Rotterdam
Adres tonen
Marten Meesweg 8, 3068AV Rotterdam (Nederland)
Parkeren op wandelafstand Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Zondagreeks

Datum: zondag 27 maart 2022
Tijd: 10:00u tot 18:00

Docenten

Jelena Lesnik

Docent in Amsterdam & Rotterdam

Jelena Lesnik was al sinds haar tienerjaren bezig met beauty en had vooral veel interesse in harsen. Haar vriendinnen wisten haar te vinden voor een mooie, gladde huid. Maar voordat haar professionele carrière in de beautybranche begon, maakte ze eerst enkele omwegen, die haar loopbaan uiteindelijk op bijzondere wijze hebben verrijkt.

Jelena werkte vele jaren in restaurants, voordat zij haar studie commerciële economie volgde aan de Hogeschool van Rotterdam. Ze behaalde haar diploma en ging aan de slag als accountmanager, maar dit maakte haar niet helemaal gelukkig. Haar eerste grote liefde, de beautybranche, bleef roepen. Haar passie voor harsen werd alleen maar sterker. “Het geeft een goed gevoel als je merkt dat mensen na het harsen zoveel zelfverzekerder naar buiten lopen!”

Ze begon naast haar werk diverse beauty cursussen te volgen. Al gauw werd ze regelmatig ingehuurd door schoonheidssalons voor het verzorgen van Brazilian wax en body wax workshops. Ze ontdekte hoe leuk en inspirerend het was om haar kennis en vaardigheden over te dragen aan mensen met dezelfde interesses. Hier voelde ze zich helemaal in haar element en komt haar warme karakter helemaal tot zijn recht!

Binnen haar functie als docente bij Wellness Academie komen al haar skills samen, waardoor ze haar studenten een unieke leerervaring kan geven. Haar klantgerichtheid heeft zij verkregen in de horecabranche, haar marketing skills heeft zij geleerd tijdens haar opleiding en haar inspiratie en passie voor het onderwijs krijgt zij van haar leerlingen!

Lees verderInklappen

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoed enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren, en niet de opleidingen in België.
 • Kan in mijn opleidingskost aftrekken bij mijn belastingen?+

  • Als particulier kan u elk bedrag boven de 250 euro aftrekken van je belastingen dat je besteed aan een beroepsopleiding.
  • Zelfstandigen kunnen opleidingskosten volledig aftrekken als beroepskosten.
 • Krijg ik korting als werkzoekende?+

  Indien u ingeschreven staat als werkzoekende en ons hiervan een attest of bewijs inlevert ontvangt u een korting van 10% op uw cursus of opleiding.  
 • Is de campus in Amsterdam bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja de campus in Amsterdam is makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer. Wij zijn gelegen op wandelafstand van NS station Sloterdijk.
 • Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Ja, wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor kunnen de meeste van onze cursussen en opleidingen betaald worden via de KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.