• Ruim 30.000 tevreden studenten
  • Beste docenten in de branche
  • Altijd een leslocatie in de buurt
  • Hoge tevredenheidsscore

4 aanbevolen bijscholingen voor kappers

24 augustus 2016 | Haarverzorging
4 aanbevolen bijscholingen voor kappers

Een van de beste manieren om te investeren in je carrière als kapper, is investeren in jezelf. Dat doe je door je vaardigheden als kapper verder uit te breiden. Wellness Academie biedt diverse bijscholingen in haarverzorging aan. Word bijvoorbeeld een expert in het zetten van hairextensions! Of leer om keratine haarbehandelingen te geven! Wat dacht je van het leren van de specialistische threading epileer techniek als unieke aanvullende dienst? Je kunt ook een cursus  wimperextensions volgen. Lees hier meer over onze bijscholingen voor kappers!

1. Cursus hairextensions

Je ontmoet dagelijks in je kappersstoel klanten die graag ‘meer volume’ willen. Door te leren hoe je hairextensions zet, kun je deze klanten op hun wenken bedienen! Geen shampoos met resultaat-op-langere-termijn, maar direct die volle bos waar ze altijd al van droomden. Tijdens onze cursus hairextensions leer je de verschillende bevestigingsmethoden en soorten hairextensions, zodat je de juiste behandeling kunt kiezen voor elke klant. Ook vertelt de vakdocent je meer over het werken met hairextensions bij huidaandoeningen en het geven van aanvullende verzorging na de behandeling. Meer weten? Lees hier meer details over onze Cursus Hairextensions!

2. Cursus keratine haarbehandeling

Nog een van de interessente bijscholingen voor kappers om je vaste klantenkring mee te verwennen of nieuwe klanten mee te werven, is de populaire keratine haarbehandeling. De vezelachtige proteïne keratine verstevigt en herstelt het haar en maakt duf en futloos haar weer gezond en glanzend. Tijdens onze praktijkgerichte cursus keratine haarbehandeling leer je alles wat je nodig hebt om zelf deze behandeling te geven en extra verzorging achteraf te verlenen. Tegelijkertijd leer je meer over haarstructuur, haargroei en haartypes, waardoor je jouw klanten nog beter van deskundig advies kan voorzien. Bekijk hier of de Cursus Keratine Behandeling de bijscholing is die je zoekt!

3. Bijscholingen voor kappers: een cursus wimperextensions!

De ogen beter laten uitkomen door middel van een nieuwe haarkleur of een zorgvuldig gekozen scheiding; als kapper ben je natuurlijk al goed bekend met hoe je bepaalde delen van het gelaat het beste kunt accentueren. Na het volgen van de cursus wimperextensions heb je er een handige vaardigheid bij. Je leert onder vakkundige begeleiding hoe je wimperextensions kunt plaatsen via de wimper-per-wimper en trosjes methode. Hiermee tover je de natuurlijke wimpers om tot volle versies die ook nog eens comfortabel aanvoelen en langdurig meegaan. Lees hier meer over onze Cursus Wimperextensions.

4. Cursus Threading (Oosters epileren)

Wenkbrauwen epileren met een draadje? Het klinkt wellicht wat onverwachts, maar in veel Arabische landen is het een veelgebruikte methode die al eeuwenlang wordt toegepast. En dat is niet voor niets; het is snel, effectief en het enige dat je nodig hebt is een katoenen draadje. Plus een flinke dosis oefening om deze specialistische techniek in de vingers te krijgen. Na het afronden van onze cursus threading zit het hiermee zeker goed. Je leert eveneens meer over de historische achtergrond, de verschillende toepassingen en de voordelen van deze epileer techniek. Het is een ideale en snelle extra dienst voor binnen de kapsalon. Schrijf je hier in voor de Cursus Threading en verras je klanten met deze nieuwe dienst.

Nog meer bijscholingen voor kappers!

Bij Wellness Academie staat een groot aantal beauty en wellness cursussen en opleidingen voor je klaar, waaronder interessante bijscholingen voor kappers. Bekijk hier ons complete aanbod aan cursussen voor kappers! Je kunt steeds rekenen op de beste begeleiding van een topdocent!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
  • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
  • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
  • UWV
  • Cedeo
  • NRTO
  • KMO-portefeuille
  • Belgische Beauty Federatie