Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Buitengewone make-up tips voor oud en nieuw!

24 december 2018 | Visagie
Buitengewone make-up tips voor oud en nieuw!

Als er één avond in het jaar is waarop je mag opvallen met een verbluffende make-up look, dan is het wel op oudjaarsavond. Heb jij al nagedacht over met welke make-up look jij het nieuwe jaar wilt inluiden? Of ben je als visagiste op zoek naar make-up inspiratie voor je klanten? Wij hebben een aantal buitengewone make-up tips voor oud en nieuw! Lees hier gauw meer!

1. Stralende make-up onder het oog!

Tijdens de jaarwisseling mag je make-up stralen. Een van de make-up tips voor oud en nieuw is dan ook de traditionele gouden glitter oogschaduw. Combineer dit met een rode lipstick. Daar kom je natuurlijk altijd mee weg. Wil je echter een keer iets originelers, dan zul je verder moeten denken. Een goede tip voor de jaarwisseling van dit jaar is stralende make-up onder je ogen. Het is op het moment helemaal ‘hot’ om de nadruk te leggen op make-up onder je ogen in plaats van op je oogleden. Om deze trend nog een extra opvallende touch te geven, kun je in plaats van normale oogschaduw of eyeliner ook sterretjes of pailletten onder je ogen plakken met behulp van wimperlijm. Maak de ooglook af met eventueel een lichte natuurtint oogschaduw met wat glitter, een zwarte winged eyeliner en mascara. Heb je nog geen ervaring met make-up? Leer dan eerst alle basis make-up technieken in onze cursus visagie!

2. Make-up tips voor oud en nieuw: een glittertong?

Wil je je glittermake-up look nog opvallender maken, ga dan voor een glittertong in navolging van Rihanna. Deze popster staat al langer bekend om haar uitzonderlijke make-up looks en het aanbrengen van make-up op onverwachte plekken. Onlangs verscheen ze in het magazine Allure met behalve glitters op haar oogleden en lippen, ook glitters op haar tong. Er werd meteen gesproken en gespeculeerd over of dit misschien de nieuwste make-up trend zou worden! Ook op Instagram zagen we de glittertong al eerder voorbijkomen. Iets voor jou? Wil je deze look eens uitproberen? Gebruik dan wel niet-giftige make-up, eetbare glitters of in ieder geval glitters die je veilig op je tong kunt gebruiken!

3. Breid de glitterlook uit naar je kapsel!

Als echte beauty liefhebber kijk je natuurlijk verder, dan alleen naar je make-up. Een stralende glitterlook kun je ook uitbreiden naar je kapsel. Daarom geven we je naast make-up tips voor oud en nieuw ook wat inspiratie voor hairstyling. Een mooie paardenstaart past bij vrijwel elke gelegenheid. Als je er dan ook nog eens een glitter paardenstaart van maakt, ben je helemaal klaar voor een stralend oud en nieuw feest. Er zijn verschillende glitter haarsprays te krijgen, denk aan gouden glitters, zilveren glitters of gekleurde glitters. Kies de spray die het beste bij de rest van je look past. Vind je het heerlijk om de mooiste beauty looks te creëren? Dan is onze Opleiding Make-up Artist echt iets voor jou! Je leert niet alleen vele professionele make-up technieken, maar je gaat ook aan de slag met hairstyling.

4. Russian volume eye lashes

Wil je helemaal de show stelen met een oogverblindende oogopslag, dan mogen wimperextensions niet ontbreken. Met de veel toegepaste one-by-one wimperextensions techniek bereik je een subtiel effect. Met de jaarwisseling mag je er best een schepje bovenop doen, door 3D wimperextensions of zelfs Russian volume eyelashes te laten aanbrengen. Bij de 3D techniek worden per natuurlijke wimper drie extensions geplaatst en bij de Russian volume techniek worden per wimper tot wel zes extensions aangebracht. Hiermee bereik je die schitterende feather-effect look en straal je op en top ‘glamour’ uit! Wil je zelf een expert worden in wimperextensions. Start dan met een Cursus Wimperextensions van Wellness Academie en breid je vaardigheden daarna uit met een Cursus 3D Wimperextensions/Russian Volume!

5. Make-up tips voor oud en nieuw: holografische make-up

De echte make-up liefhebbers kan het niet ontgaan zijn dat holografische make-up een grote trend is. Heb je een spetterende new year’s eve party in je agenda staan, dan kan de futuristische make-up look die je met holografische make-up kunt creëren een goede keus zijn. Steeds meer make-up merken bieden uiteenlopende soorten holografische make-up aan, waaronder oogschaduw, highlighters en lipgloss. Met een dergelijke make-up look, zal je zeker opvallen. Een holografische kleur make-up is namelijk niet één kleur, maar afhankelijk van de reflectie van het licht, verandert deze van kleur. Deze make-up tips voor oud en nieuw werden dit jaar veel aangeprezen als festival make-up look, maar het is ook beslist een aanrader voor een te gekke new year’s eve party.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie