Inschrijven

Cursus 3D Wenkbrauwextensions

Creëer volle, mooi gevormde wenkbrauwen met wenkbrauwextensions!
Creëer volle, mooi gevormde wenkbrauwen met wenkbrauwextensions!

Voordelen

 • Beste branche opleider
 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Volwaardig certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 279

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

‘Als je wenkbrauwen maar goed zitten.’ Dit lijkt wel het nieuwe motto binnen de schoonheidsbranche. Binnen de schoonheidsverzorging ligt steeds meer nadruk op wenkbrauwen. Er verschijnen meer en meer wenkbrauw make-up producten, maar ook nieuwe behandelingen. Wimperextensions kende je misschien al, maar nu zijn er ook wenkbrauwextensions. Je leert er alles over in onze cursus wenkbrauwextensions!

Nooit meer wenkbrauwen bijtekenen!

Elke dag je wenkbrauwen bijtekenen en poederen, dat is met wenkbrauwextensions verleden tijd. Steeds meer mensen stappen naar een beauty professional gespecialiseerd in 3D wenkbrauwextensions om hun wenkbrauwen mooi vorm te laten geven. Speel slim in op deze tendens en volg deze cursus wenkbrauwextensions. Net als in de Cursus Wimperextensions leer je in de cursus wenkbrauwextensions hoe je extensions aan de aanwezige haartjes kunt bevestigen. Het is ook mogelijk om de wenkbrauwextensions op de huid aan te brengen als er te weinig haartjes zijn, zo vul je uitgedunde plekken gemakkelijk op.

Een bijscholing wenkbrauwextensions is een ‘must’ voor beauty professionals!

Voordelen van wenkbrauwextensions

Het voordeel van wenkbrauwextensions is dat het er natuurlijker uitziet, dan het bijtekenen van de wenkbrauwen. Je kunt met wenkbrauwextensions niet alleen de wenkbrauwen voller maken, maar ook de uiteinden verlengen, de vorm aanpassen en zelfs littekens camoufleren. 3D wenkbrauwextensions bieden een langdurig resultaat van tussen de 2 tot 3 weken, afhankelijk van haar- en huidtype en naverzorging. Na deze periode moeten de wenkbrauwen bijgewerkt worden, waardoor je klanten weer bij je terugkomen en jij op een leuke manier extra verdiensten hebt!

Inhoud cursus wenkbrauwextensions

De cursus start met een kort theoriegedeelte, met aandacht voor de soorten wenkbrauwextensions, de mogelijkheden, hygiëne, indicaties en contra-indicaties en de voorbereiding op de behandeling. Vervolgens leer je hoe je de wenkbrauwextensions moet plaatsen en ga je zelf oefenen met deze 3D techniek. Er is onder meer aandacht voor het kiezen van de juiste kleur van de wenkbrauwextensions, de perfecte wenkbrauwvorm en het bijwerken en verwijderen van de wenkbrauwextensions.

Een cursus wenkbrauwextensions iets voor jou?

Schrijf je dan snel in, zodat je verzekerd bent van een plaats. Je krijgt les in een kleine groep, zodat de docente iedereen zo goed mogelijk kan begeleiden. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat wenkbrauwextensions en ben je in staat om zelfstandig en op professionele wijze wenkbrauwextensions 3D te plaatsen.

Inhoud

 • Theorie van de wenkbrauwen
 • Productkennis
 • Ontwerpen en shapen van een perfecte wenkbrauw
 • Epileren met een pincet en/ of hars
 • Verven van de wenkbrauwen met semi-permanente verf
 • Wenkbrauwextensions plaatsen
 • Kniptechniek
 • Voor- en nazorg

Prijs

279 euro

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Certificaat

Subsidies in Vlaanderen:

 • KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 30% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Meer informatie
 • Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Meer informatie

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info
 • UWV vergoedt opleidingskost werkzoekende: Als werkzoekende kan je aan het UWV vragen om jouw opleidingskost te vergoeden. Men geeft deze goedkeuring enkel indien je werkcoach van oordeel is dat dit nodig is om werk te kunnen vinden. Meer info

Opleidingsdata

Hasselt
Adres tonen
Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Weekendreeks

Startdatum: 12 maart 2022
Alle data: 12/03 & 13/03 2022
Tijd: 10:00u tot 17:00

Rotterdam
Adres tonen
Marten Meesweg 8, 3068AV Rotterdam (Nederland)
Parkeren op wandelafstand Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Weekendreeks

Startdatum: 20 november 2021
Alle data: 20/11 & 21/11 2021
Tijd: 10:00u tot 17:00

Docent

Jelena Lesnik

Docent in Hasselt & Rotterdam

Jelena Lesnik was al sinds haar tienerjaren bezig met beauty en had vooral veel interesse in harsen. Haar vriendinnen wisten haar te vinden voor een mooie, gladde huid. Maar voordat haar professionele carrière in de beautybranche begon, maakte ze eerst enkele omwegen, die haar loopbaan uiteindelijk op bijzondere wijze hebben verrijkt.

Jelena werkte vele jaren in restaurants, voordat zij haar studie commerciële economie volgde aan de Hogeschool van Rotterdam. Ze behaalde haar diploma en ging aan de slag als accountmanager, maar dit maakte haar niet helemaal gelukkig. Haar eerste grote liefde, de beautybranche, bleef roepen. Haar passie voor harsen werd alleen maar sterker. “Het geeft een goed gevoel als je merkt dat mensen na het harsen zoveel zelfverzekerder naar buiten lopen!”

Ze begon naast haar werk diverse beauty cursussen te volgen. Al gauw werd ze regelmatig ingehuurd door schoonheidssalons voor het verzorgen van Brazilian wax en body wax workshops. Ze ontdekte hoe leuk en inspirerend het was om haar kennis en vaardigheden over te dragen aan mensen met dezelfde interesses. Hier voelde ze zich helemaal in haar element en komt haar warme karakter helemaal tot zijn recht!

Binnen haar functie als docente bij Wellness Academie komen al haar skills samen, waardoor ze haar studenten een unieke leerervaring kan geven. Haar klantgerichtheid heeft zij verkregen in de horecabranche, haar marketing skills heeft zij geleerd tijdens haar opleiding en haar inspiratie en passie voor het onderwijs krijgt zij van haar leerlingen!

Lees verderInklappen

Recensies

R. Nehal (25-04)

Gevolgd in Amsterdam

Super leuke docent. Legt alles uiteindelijk uit! Super!! Gr. Jonie

D. Van Passel (02-04)

Gevolgd in Hasselt

Marina was een fantastische docente, super gepassioneerd door haar job. Cursus was gegeven op hoog niveau. Heel informatief, heb veel bijgeleerd. Een echte aanrader

A. Verswyver (28-03)

Gevolgd in Hasselt

Topdocente, ik zou haar 20/10 geven !!

B. Altun (28-03)

Gevolgd in Hasselt

Het was heel fijn, ik heb meer geleerd dan dat ik dacht.

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoed enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren, en niet de opleidingen in België.
 • Kan in mijn opleidingskost aftrekken bij mijn belastingen?+

  • Als particulier kan u elk bedrag boven de 250 euro aftrekken van je belastingen dat je besteed aan een beroepsopleiding.
  • Zelfstandigen kunnen opleidingskosten volledig aftrekken als beroepskosten.
 • Krijg ik korting als werkzoekende?+

  Indien u ingeschreven staat als werkzoekende en ons hiervan een attest of bewijs inlevert ontvangt u een korting van 10% op uw cursus of opleiding.  
 • Is de campus in Amsterdam bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja de campus in Amsterdam is makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer. Wij zijn gelegen op wandelafstand van NS station Sloterdijk.
 • Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Ja, wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor kunnen de meeste van onze cursussen en opleidingen betaald worden via de KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.