* Grijp je kans, vandaag, 10% korting *
* Grijp je kans, vandaag, 10% korting *
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Cursus 3D WenkbrauwextensionsCreëer volle, mooi gevormde wenkbrauwen met wenkbrauwextensions!

Cursus 3D Wenkbrauwextensions
Voordelen
€ 199€ 179,10
 • Les van topdocent(e)
 • 10 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht
Inschrijven voor deze cursus

‘Als je wenkbrauwen maar goed zitten!’ Dit lijkt sinds enkele jaren wel het nieuwe motto binnen de schoonheidsbranche. Binnen de schoonheidsverzorging ligt steeds meer nadruk op wenkbrauwstyling. Er verschijnen meer en meer wenkbrauw make-up producten, maar ook nieuwe behandelingen. Wimperextensions kende je misschien al, maar nu zijn er ook wenkbrauwextensions. Het doel van deze cursus is om je op te leiden tot een expert in het verzorgen van wenkbrauwextensions!

Nooit meer wenkbrauwen bijtekenen!

Elke dag je wenkbrauwen bijtekenen en poederen, dat is met wenkbrauwextensions verleden tijd. Steeds meer mensen stappen naar een beauty professional gespecialiseerd in 3D wenkbrauwextensions om hun wenkbrauwen mooi vorm te laten geven. Speel slim in op deze tendens en volg deze cursus wenkbrauwextensions. Net als in de Cursus Wimperextensions leer je in de cursus wenkbrauwextensions hoe je extensions aan de aanwezige haartjes kunt bevestigen. Het is ook mogelijk om de wenkbrauwextensions op de huid aan te brengen als er te weinig haartjes zijn, zo vul je uitgedunde plekken gemakkelijk op.

Een bijscholing wenkbrauwextensions is een ‘must’ voor beauty professionals!

Voordelen van wenkbrauwextensions

Het voordeel van wenkbrauwextensions is dat het er natuurlijker uitziet, dan het bijtekenen van de wenkbrauwen. Je kunt met wenkbrauwextensions niet alleen de wenkbrauwen voller maken, maar ook de uiteinden verlengen, de vorm aanpassen en zelfs littekens camoufleren. 3D wenkbrauwextensions bieden een langdurig resultaat van tussen de 2 tot 3 weken, afhankelijk van haar- en huidtype en naverzorging. Na deze periode moeten de wenkbrauwen bijgewerkt worden, waardoor je klanten weer bij je terugkomen en jij op een leuke manier extra verdiensten hebt!

Inhoud cursus wenkbrauwextensions

De cursus start met een kort theoriegedeelte, met aandacht voor de soorten wenkbrauwextensions, de mogelijkheden, hygiëne, indicaties en contra-indicaties en de voorbereiding op de behandeling. Vervolgens leer je hoe je de wenkbrauwextensions moet plaatsen en ga je zelf oefenen met deze 3D techniek. Er is onder meer aandacht voor het kiezen van de juiste kleur van de wenkbrauwextensions, de perfecte wenkbrauwvorm en het bijwerken en verwijderen van de wenkbrauwextensions.

Een cursus wenkbrauwextensions iets voor jou?

Schrijf je dan snel in, zodat je verzekerd bent van een plaats. Je krijgt les in een kleine groep, zodat de docente iedereen zo goed mogelijk kan begeleiden. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat wenkbrauwextensions en ben je in staat om zelfstandig en op professionele wijze wenkbrauwextensions 3D te plaatsen.

Doelgroep

Iedereen die deze technieken op een professionele manier wilt leren uitvoeren.

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van brow mapping & styling

Studiebelasting

Voor deze cursus is er een studiebelasting van circa 7 contacturen en circa 4 uren zelfstudie.

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Theorie van de wenkbrauwen
 • Productkennis
 • Epileren met een pincet en/ of hars
 • Verven van de wenkbrauwen met semi-permanente verf
 • Wenkbrauwextensions plaatsen
 • Kniptechniek
 • Voor- en nazorg

199 euro € 179,10

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Certificaat
Amsterdam

Schipluidenlaan 4, 1062HE Amsterdam (Nederland)

 • Parkeren op wandelafstand
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
 • Rolstoeltoegankelijk
Zaterdagreeks

Datum: zaterdag 16 november 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven met 10% korting

Datum: zaterdag 25 mei 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00

Vol, zet mij op de wachtlijst
Hasselt

Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)

 • Gratis parkeren
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
Zondagreeks

Datum: zondag 3 november 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven met 10% korting
Rotterdam

Marten Meesweg 8, 3068AV Rotterdam (Nederland)

 • Parkeren op wandelafstand
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
Zaterdagreeks

Datum: zaterdag 21 september 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven met 10% korting
Zondagreeks

Datum: zondag 2 februari 2025
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven met 10% korting
Jelena Lesnik
Jelena LesnikDocent in Amsterdam en Rotterdam

Jelena Lesnik was al sinds haar tienerjaren bezig met beauty en had vooral veel interesse in harsen. Haar vriendinnen wisten haar te vinden voor een mooie, gladde huid. Maar voordat haar professionele carrière in de beautybranche begon, maakte ze eerst enkele omwegen, die haar loopbaan uiteindelijk op bijzondere wijze hebben verrijkt.

Jelena werkte vele jaren in restaurants, voordat zij haar studie commerciële economie volgde aan de Hogeschool van Rotterdam. Ze behaalde haar diploma en ging aan de slag als accountmanager, maar dit maakte haar niet helemaal gelukkig. Haar eerste grote liefde, de beautybranche, bleef roepen. Haar passie voor harsen werd alleen maar sterker. “Het geeft een goed gevoel als je merkt dat mensen na het harsen zoveel zelfverzekerder naar buiten lopen!”

Ze begon naast haar werk diverse beauty cursussen te volgen. Al gauw werd ze regelmatig ingehuurd door schoonheidssalons voor het verzorgen van Brazilian wax en body wax workshops. Ze ontdekte hoe leuk en inspirerend het was om haar kennis en vaardigheden over te dragen aan mensen met dezelfde interesses. Hier voelde ze zich helemaal in haar element en komt haar warme karakter helemaal tot zijn recht!

Binnen haar functie als docente bij Wellness Academie komen al haar skills samen, waardoor ze haar studenten een unieke leerervaring kan geven. Haar klantgerichtheid heeft zij verkregen in de horecabranche, haar marketing skills heeft zij geleerd tijdens haar opleiding en haar inspiratie en passie voor het onderwijs krijgt zij van haar leerlingen!

8,6

Jelena is een topwijffie (als ik het zo mag zeggen). Geeft duidelijk les, volop individuele aandacht op een positieve manier. Je durft bij haar te vragen! :-)

WilmaRotterdam
9,6

Super leuke docent. Legt alles uiteindelijk uit! Super!! Gr. Jonie

R.Amsterdam
9,5

Marina was een fantastische docente, super gepassioneerd door haar job. Cursus was gegeven op hoog niveau. Heel informatief, heb veel bijgeleerd. Een echte aanrader

DominiqueHasselt
9,6

Topdocente, ik zou haar 20/10 geven !!

AnitaHasselt
8,1

Het was heel fijn, ik heb meer geleerd dan dat ik dacht.

BetulHasselt
Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.

Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?

Enkel opleidingen voor knelpuntberoepen komen in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille. Hierdoor komt enkel de kappersopleiding binnen ons opleidingsaanbod in aanmerking voor gebruik van de KMO-portefeuille.

Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.

Opleidingskost vergoed door UWV?

Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie