Laatste plaatsen voor het najaar 2018! Schrijf je spoedig in!

Cursus Sveltessa afslankingsmassage

Leer deze stevige massagevorm voor een maatje minder!
€ 280
 • Les van een topdocent!
 • Les in een beperkte groep!
 • Gratis instructiefilm!
 • 40% korting via de KMO-portefeuille!
 • Met certificaat!
Schrijf je hier in!

Omschrijving

Mensen helpen met afslanken via massage? Dat kan met de cursus Sveltessa afslankingsmassage. Deze massage is een prachtig alternatief voor ingrijpende chirurgische behandelingen als liposuctie. De Sveltessa afslankingsmassage is een unieke massagevorm die is ontwikkeld door massage experts van de Wellness Academie.

Strakker lichaam met stevige massage

Wat de sveltessa afslankingsmassage uniek maakt, is de combinatie van stevige massagetechnieken met het toepassen van vacuüm cups. Door deze diep inwerkende massagevorm verbeter je de conditie van de huid en neemt de lichaamsomvang af. Het is niet zo dat je klanten enkel door deze massage snel vele kilo’s afvallen, het effect is wel dat ze in omvang zullen afnemen. Het gemiddelde omvangverlies kan na 18 à 20 sessies oplopen tot zo’n 12,5 cm, terwijl de eerste effecten al goed merkbaar en voelbaar zijn na 10 sessies.

Beter zelfbeeld met sveltessa

Hoewel de cursus sveltessa afslankingsmassage op de eerste plaats gericht is op een lichamelijk effect, -namelijk afslanken-, werkt deze massagevorm ook direct door op psychisch niveau. Zo zorg je er met het geven van deze massage voor dat toxines en overtollig vocht uit het lichaam worden afgevoerd. Dit reinigend effect van sveltessa geeft vervolgens een verkwikkend gevoel. Mensen staan energieker en positiever in het leven. Samen met het feit dat men een strakker lichaam heeft gekregen, draagt sveltessa afslankingsmassage bij tot een beter zelfbeeld.

Breng mensen lichamelijk én geestelijk in vorm met sveltessa massages!

Inhoud cursus sveltessa afslankingsmassage

De cursus sveltessa afslankingsmassage start met een introductie in de achtergronden en het ontstaan van deze massagevorm. Daarna wordt er ingegaan op de vraag: wat is cellulite? Ook de contra-indicaties en de bijwerkingen van sveltessa komen aan bod. Daarna leer je alles over de massagetechnieken, de behandelzones en behandelduur. Ook het gebruik van massageolie komt aan de orde. Je gaat zelf veel praktisch aan de slag. Je leert hoe je de sveltessa massage voorbereidt en hoe je een complete behandeling uitvoert met alle geleerde sveltessa massagetechnieken.

Praktische informatie

De cursus sveltessa afslankingsmassage is een intensieve tweedaagse cursus, die wordt gegeven in kleine groepjes. Persoonlijke aandacht en veel praktijkoefening staan hierbij centraal. Je wordt begeleid door een ervaren massagetherapeut gespecialiseerd in de sveltessa afslankingsmassage. Je krijgt bij deze cursus een gratis cuppingset. Na afloop ontvang je een certificaat sveltessa afslankingsmassage. Tip: volg naast de cursus sveltessa afslankingsmassage ook de Cursus Sappen & Ontgiftingskuren om je klanten nog beter van dienst te kunnen zijn!

Indeling

Weekendreeks – 2 dagen van 10u tot 17u.

Inhoud


 • Inleiding sveltessa afslankingsmassage
 • Wat is cellulite?
 • Contra-indicaties en bijwerkingen
 • Behandelzones en behandelduur
 • Gebruik van massageolie
 • Voorbereiding massage
 • Massagetechnieken

Prijs


Kostprijs: 280 euro

Inbegrepen:

 • Syllabus
 • Instructiefilm
 • Certificaat

 

Subsidies in Vlaanderen:

 • KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 40% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Meer informatie
 • Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Meer informatie

 

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info
 • UWV vergoedt opleidingskost werkzoekende: Als werkzoekende kan je aan het UWV vragen om jouw opleidingskost te vergoeden. Men geeft deze goedkeuring enkel indien je werkcoach van oordeel is dat dit nodig is om werk te kunnen vinden. Meer info

Locaties

 • Hasselt
  Heidestraat 6-B
  3500 Hasselt  (Limburg)
 • Utrecht
  Ivor Novellostraat 1
  3543 EE Utrecht  (Utrecht)

Opleidingsdata

Utrecht

Weekendreeks

Startdatum: 29 september 2018
Alle data: 29/09 & 30/09 2018
Tijd: 10:00u tot 17:00

Hasselt

Weekendreeks

Startdatum: 1 december 2018
Alle data: 01/12 & 02/12 2018
Tijd: 10:00u tot 17:00

Startdatum: 21 september 2019
Alle data: 21/09 & 22/09 2019
Tijd: 10:00u tot 17:00


Docenten

Jelena Lesnik

Docent in Utrecht

Jelena Lesnik was al sinds haar tienerjaren bezig met beauty en had vooral veel interesse in harsen. Haar vriendinnen wisten haar te vinden voor een mooie, gladde huid. Maar voordat haar professionele carrière in de beautybranche begon, maakte ze eerst enkele omwegen, die haar loopbaan uiteindelijk op bijzondere wijze hebben verrijkt.

Jelena werkte vele jaren in restaurants, voordat zij haar studie commerciële economie volgde aan de Hogeschool van Rotterdam. Ze behaalde haar diploma en ging aan de slag als accountmanager, maar dit maakte haar niet helemaal gelukkig. Haar eerste grote liefde, de beautybranche, bleef roepen. Haar passie voor harsen werd alleen maar sterker. “Het geeft een goed gevoel als je merkt dat mensen na het harsen zoveel zelfverzekerder naar buiten lopen!”

Ze begon naast haar werk diverse beauty cursussen te volgen. Al gauw werd ze regelmatig ingehuurd door schoonheidssalons voor het verzorgen van Brazilian wax en body wax workshops. Ze ontdekte hoe leuk en inspirerend het was om haar kennis en vaardigheden over te dragen aan mensen met dezelfde interesses. Hier voelde ze zich helemaal in haar element en komt haar warme karakter helemaal tot zijn recht!

Binnen haar functie als docente bij Wellness Academie komen al haar skills samen, waardoor ze haar studenten een unieke leerervaring kan geven. Haar klantgerichtheid heeft zij verkregen in de horecabranche, haar marketing skills heeft zij geleerd tijdens haar opleiding en haar inspiratie en passie voor het onderwijs krijgt zij van haar leerlingen!

Karin van Dun

Docent in Hasselt

Impressievideo

Recensies

I. Molemans (07-12)

Gevolgd in Hasselt

Super docent

G. Leurs (06-12)

Gevolgd in Hasselt

Ik vond het een geweldige cursus , een echte aanrader Super docent, gedreven en veel kennis Het volgen van deze les is weer een meerwaarde voor mij Super toffe groep Al mijn verwachtingen werden vervult Bedank wellness academie voor deze kans

M. Alofs (09-06)

Gevolgd in Hasselt

Heel veel geleerd. Een heel intensieve cursus met een heel enthoussiaste en gedreven lerares. Zeer de moeite waard en goed te gebruiken in de praktijk.

N. Wolters (07-06)

Gevolgd in Hasselt

Zeer intensieve cursus zowel voor gever als ontvanger. Absoluut een aanrader.

J. Goethals (07-06)

Gevolgd in Hasselt

Topjuf! Topcursus!

Veelgestelde vragen

 • Moet ik uit de kleren tijdens de massage les?+

  Enkel voor de massagecursussen die worden uitgevoerd met olie dien je je te ontdoen van je kledij. Je mag je ondergoed uiteraard aanhouden.

 • Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is “Heidestraat” op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.

 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Ja, wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor mogen al onze cursussen en opleidingen betaald worden via KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO’s en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruik maken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 40% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 10.000 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.