* Grijp je kans, vandaag, 10% korting *
* Grijp je kans, vandaag, 10% korting *
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Cursus braids & dreadlocks met last minute korting!

28 april 2023 | Haarverzorging
Cursus braids & dreadlocks met last minute korting!

Ben er snel bij, want als je je nu nog inschrijft voor de cursus braids & dreadlocks op 21 mei 2023 bij Wellness Academie in Rotterdam, doe je je voordeel met last minute korting! Was dit altijd al een cursus die je graag wilde volgen, dan is dit je kans om dit tegen een gereduceerd tarief te doen. Kapsels met braids of dreadlocks zijn heel populair. Het zijn echter niet zomaar trendy haarstijlen, maar voor veel mensen is het ook een unieke vorm van zelfexpressie of een vorm van culturele verbinding. Onze cursus braids & dreadlocks met last minute korting biedt je veel voordelen. Lees hier gauw meer!

Cursus braids & dreadlocks met last minute korting

Geef je technische vaardigheden een boost! Onze cursus braids & dreadlocks met last minute korting in Rotterdam is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft geen ervaring te hebben met hairstyling. Heb je hier wel al ervaring mee en wil je jouw technische vaardigheden een boost geven, dan is dit eveneens een ideale cursus. Je leert om sneller en op een andere manier te vlechten. Daarnaast krijg je nieuwe inzichten in het vervaardigen en onderhouden van kapsels met vlechten en dreadlocks. Wat dacht je van het leren creëren van de volgende stijlen?

 • Box braids voor lang haar
 • Box braids voor kort haar
 • Faux locks/ dreadlocks
 • Corn rows

Ook leer je meer over haaranalyse, welk soort vlechthaar je kunt gebruiken en over de nazorg van vlechtkapsels en kapsels met dreadlocks.

Je wordt steeds creatiever als hairstylist!

Ken je ook al onze opleiding hairstyling? Hierin leer je zowel klassieke kapsels te stijlen als om nieuwe hippe haarstijlen te creëren. Je leert in deze opleiding ook diverse vlechttechnieken. Ben je bij uitstek geïnteresseerd in braids en/of dreadlocks, dan moet je ook zeker de cursus braids & dreadlocks met last minute korting volgen. Hoe meer technieken en haarstijlen je in de vingers hebt, hoe meer zelfvertrouwen je krijgt bij het uitproberen van nieuwe kapsels. Het interessante aan braids en dreadlocks is dat je ze in verschillende stijlen en patronen kunt vlechten. Ook kun je ze inpassen in zowel lange als korte kapsels en in zowel dames- als herenkapsels. Je zult merken dat je steeds meer je eigen stempel op kapsels drukt.

Persoonlijke en culturele expressie

Nog een goede reden om een cursus vlechten en dreadlocks met last minute korting te volgen, is dat deze haarstijlen geworteld zijn in de geschiedenis en cultuur van specifieke gemeenschappen. Door je te scholen in deze kapsels kun je ook deze mensen van dienst zijn. Het is daarbij interessant om meer te leren over de culturele achtergrond van deze haarstijlen. Zeker in onze multiculturele samenleving is het beslist een meerwaarde als je ook deze kapsels kunt verzorgen in jouw salon. Daarnaast zijn dit uitstekende trendy haarstijlen, waarmee je mensen kunt helpen, die op zoek zijn naar meer persoonlijke expressie via hun haarstijl. Wil ook graag je kappersdiploma behalen? Neem dan hier een kijkje bij onze Kappersopleiding!

Je professionele ontwikkeling staat nooit stil

Bij Wellness Academie hoeft je ontwikkeling als professional binnen de hairstyling en beauty branche nooit stil te staan. Regelmatig wordt het opleidingsaanbod aangevuld met nieuwe eigentijdse cursussen en opleidingen. Schrijf je vandaag nog in voor de cursus braids & dreadlocks om te profiteren van last minute korting in mei 2023 (vol = vol). Verder is er binnen deze inspirerende branche altijd wel wat nieuws te leren, omdat er altijd nieuwe technieken en stijlen ontwikkeld worden. Andere inspirerende cursussen zijn onder meer de cursus hairextensions en de cursus keratine behandeling. Tot gauw bij Wellness Academie!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie