Inschrijven

Cursus Hair Weaving

Met hairweaves geef je elk kapsel volume en/of lengte!
Met hairweaves geef je elk kapsel volume en/of lengte!

Voordelen

 • Beste branche opleider
 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Volwaardig certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Mooie lange haren en een volle haardos? Dat is voor velen het ideaalbeeld, maar helaas lang niet altijd de realiteit. Daar kun jij straks na het volgen van deze cursus hairweaves wat aan doen! Kortom, een cursus waarmee je veel voor mensen kunt betekenen. Je geeft je klanten niet alleen een mooi kapsel, maar je laat ze ook stralen van zelfvertrouwen en eigenwaarde!

Geef haar lengte of volume met hairweaves

Je leert in de cursus hairweaves hoe je het eigen haar kunt opvullen, verlengen of volledig bedekken met haarmatjes. Deze cursus is voor iedereen toegankelijk. Het is vooral ook een ideale bijscholing voor hairstylisten en kappers. Met hairweaves kun je wensen van klanten, die eerder onmogelijk leken, nu wel realiseren! Het is ideaal voor mensen die lang haar willen en die lastige tussenfase willen overbruggen. Ook voor klanten met dun haar en die meer volume willen of voor mensen die kleuraccenten in hun kapsel willen, is dit de perfecte oplossing!

Met een cursus hairweaves maak je het onmogelijke toch mogelijk!

Inhoud cursus hairweaves

De cursus hairweaves start met meer informatie over het haar dat wordt gebruikt en de diverse haarstructuren en -stijlen. Je leert hoe je het haar van je klanten analyseert om de hairweaves perfect hierop af te stemmen. We besteden veel aandacht aan de kleurbepaling van hairweaves en het combineren van kleuren. Daarnaast leer je alles over het vaststellen van hoeveel haar en vlechtjes er nodig zijn voor de gewenste resultaten. Je gaat de hairweave technieken uitgebreid oefenen. Daarbij leer je meer over verzorgingsproducten voor hairweaves en het verwijderen van de haarmatjes.

Voordelen van een cursus hairweaves

Steeds meer mensen ontdekken de magie van hairweaves. Volg daarom een cursus hairweaves, zodat jij je klanten kunt verrassen met deze bijzondere behandeling. De hairweaves zijn niet schadelijk voor het haar, omdat ze via vlechtjes bevestigd worden. Hierdoor wordt het natuurlijk haar beschermd en kan het in de tussentijd doorgroeien. Alle benodigdheden zijn tijdens de cursus aanwezig. Je betaalt enkel € 30 verbruikskosten. Na afloop ontvang je een certificaat hairweaves!

Lesindeling

1-daagse cursus

Inhoud

 • Materiaal van hairweaves
 • Haarstructuren en -stijlen
 • Haarkleuren
 • Klantenadvies
 • Kleuraccenten
 • Praktijk hairweave techniek
 • Verzorging hairweaves
 • Verwijderen hairweaves

Prijs

Voor de opleiding in België: 0 euro
Voor de opleiding in Nederland: 0 euro

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info
 • UWV vergoedt opleidingskost werkzoekende: Als werkzoekende kan je aan het UWV vragen om jouw opleidingskost te vergoeden. Men geeft deze goedkeuring enkel indien je werkcoach van oordeel is dat dit nodig is om werk te kunnen vinden. Meer info

Opleidingsdata

Rotterdam
Adres tonen
Marten Meesweg 8, 3068AV Rotterdam (Nederland)
Parkeren op wandelafstand Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Zondagreeks

Datum: zondag 8 augustus 2021
Tijd: 10:00u tot 17:00

Docent

Hanna Miguel

Docent in Rotterdam

Hanna Miguel is al 23 jaar actief in het kappersvak. In al die jaren heeft ze veel ervaring opgedaan met het creëren van de mooiste kapsels. Tijdens haar werkzaamheden kreeg ze veel vragen van klanten over hoe ze hun haar weer een gezondere uitstraling konden geven. Hanna schoolde zich daarom bij in het geven van keratine haarbehandelingen en permanente straightening behandelingen; behandelingen die verbluffende resultaten geven!

Ondertussen heeft Hanna alweer ruim 12 haar ervaring met het geven van keratine en straightening behandelingen. Ze weet als geen ander hoe ze dof, stug en futloos haar met een intensieve behandeling kan omtoveren tot gezonde, zachte en glanzende lokken met een langdurig resultaat. Ondertussen ontdekken steeds meer mensen de kracht van keratine haarbehandelingen en is er steeds meer vraag naar in het moderne kapsalon.

Hanna vindt het geweldig dat ze met haar jarenlange ervaring nu ook mede-collega’s en studenten alles kan leren over het geven van keratine haarbehandelingen. “Het geeft me veel voldoening om te zien hoe anderen mijn passie delen en hun klanten superblij maken met mooi gezond en stijl haar.”

Lees verderInklappen

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoed enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren, en niet de opleidingen in België.
 • Wat is de leeftijd van de studenten?+

  De leeftijden van onze studenten loopt erg uit elkaar. Dit varieert in elke groep van circa 18 tot 60 jaar. Studenten ervaren deze variatie als een meerwaarde! Mits goedkeuring van ouders of voogd is het ook mogelijk om deel te nemen aan een opleiding vanaf 16 jaar (= geen alternatief voor reguliere schoolplicht).
 • Kan in mijn opleidingskost aftrekken bij mijn belastingen?+

  • Als particulier kan u elk bedrag boven de 250 euro aftrekken van je belastingen dat je besteed aan een beroepsopleiding.
  • Zelfstandigen kunnen opleidingskosten volledig aftrekken als beroepskosten.
 • Krijg ik korting als werkzoekende?+

  Indien u ingeschreven staat als werkzoekende en ons hiervan een attest of bewijs inlevert ontvangt u een korting van 10% op uw cursus of opleiding.  
 • Wat vereist de school van mij als student?+

  Als student dient je ook rekening te houden met enkele vereisten vanuit de school:
  • Je respecteert de aanvangs- en einduren van je opleiding.
  • Je tracht zo min mogelijk lessen te missen. De meeste opleidingen gaan door in een versnelde tempo. Het is dan ook belangrijk dat je zo min mogelijk lessen mist.
  • Indien je de opleiding betaald in schijven, is het vereist om de betaaldata te respecteren. Het volledig opleidingsbedrag dient ook steeds voldaan te zijn op het einde van je opleiding.
  • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om alles te begrijpen en jezelf uit te drukken.
  • Als er bepaalde zaken in overtreding kunnen zijn met je geloofsovertuiging, neem dan vooraf contact op met het secretariaat. Dan kunnen wij samen zoeken naar een passende oplossing.
  • Draag zorg voor je persoonlijke hygiëne. Bij de meeste opleidingen oefenen de studenten op elkaar, dus uit respect voor je medestudenten vragen wij hier rekening mee te houden.
 • Zijn studenten tevreden over de Wellness Academie?+

  Studenten kunnen onafhankelijke recensies geven op klantenvertellen.nl. Wij zitten steevast boven 9 op 10! Lees hier alle recensies. Wellness Academie investeert en innoveert dan ook voortdurend om het tevredenheidspercentage van haar cursisten hoog te houden. Wij hebben ook een klachtenprocedure. U mag er ook zeker van zijn dat wij elke klacht ernstig onderzoeken om u als klant tevreden te stellen.
 • Zijn de cursuslocaties vrij toegankelijk?+

  Enkel onze campus te Hasselt is vrij toegankelijk tijdens de kantooruren. Onze andere campussen zijn enkel toegankelijk op afspraak of tijdens de infoavonden.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Ja, wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor mogen al onze cursussen en opleidingen betaald worden via KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruik maken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.