* Grijp je kans, vandaag, 10% korting *
* Grijp je kans, vandaag, 10% korting *
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Cursus in de kijker: Polygel

15 juni 2018
Cursus in de kijker: Polygel

Prachtig die mooie kunstnagels, maar niets voor mij! Hoor je dat vaker van dames, die jouw nagelstudio voorbijlopen. Waarom komen ze niet binnen? De een kan niet tegen de onaangename geur van acrylnagels. De ander vindt acryl- of gelnagels veel te zwaar aanvoelen op haar nagels. En weer een ander heeft last van een branderig gevoel bij het plaatsen van gelnagels of heeft een allergie voor kunstnagels. Jammer, jij loopt een klant mis. Daar kun je nu een eind aan maken door een Cursus Polygel te volgen. Met deze nieuwe revolutie in kunstnagels, kun je al deze klanten perfect van dienst zijn!

Breid je klantenkring uit met een Cursus Polygel

Met kunstnagels, zoals gelnagels of acrylnagels, kun je nog eens echt uitpakken als het gaat om nagelstyling. Het biedt jou als nagelstyliste veel meer mogelijkheden, dan wanneer je alleen maar werkt met een nagellakje. Bovendien blijven kunstnagels veel langer mooi zitten. Maar er zijn toch heel wat mensen die er om bovenstaande redenen niet aan beginnen of die er slechte ervaringen mee hebben. Daarom is er Polygel ontwikkeld; dé oplossing voor jouw nagelsalon om je klantenbestand uit te breiden. Met deze nieuwe vorm van kunstnagels kun je iedereen van dienst zijn!

Wat maakt deze werkwijze zo uniek?

Uniek aan Polygel is dat het de voordelen van acrylnagels en gelnagels samenbrengt en alle nadelen van deze twee vormen van kunstnagels weet te omzeilen. Dames met gelnagels klagen nog weleens dat ze de nagels te kwetsbaar vinden, Polygel is sterker. Mensen met acrylnagels vinden de nagels soms weinig flexibel; met polygel nagels heb je dit probleem niet. Daarnaast voelen de nagels ook nog eens vederlicht aan op de nagels. Tijdens het zetten heb je bovendien geen last van onaangename geuren, want Polygel is geurvrij. Een branderig gevoel? Ook dat is hiermee verleden tijd. Als klap op de vuurpijl is polygel ook nog eens hypoallergeen.

Te mooi om waar te zijn?

In onze Cursus Polygel bewijzen we je graag dat Polygel een ideaal product is om mee te werken in de nagelstudio. Je leert nog meer over de voordelen van Polygel, je doet uitgebreide productkennis op en je leert wat je allemaal nodig hebt. Vervolgens leer je hoe je nagels perfect verzorgt om ze goed voor te bereiden op de Polygel. Je gaat daarna uitgebreid oefenen met het creëren van mooie Polygel nagels; je gaat onder meer aan de slag met Polygel Full Color en je leert werken met tips en blenden. Ook het bijwerken van de Polygel nagels en de diverse vijltechnieken die daarbij komen kijken worden behandeld. Je zult ontdekken dat deze nieuwe vorm van kunstnagels een grote meerwaarde is voor jouw activiteiten als nagelstyliste.

Hoe wordt Polygel aangebracht?

We geven je hier alvast kort een voorproefje van hoe je Polygel aanbrengt. Het gaat om een praktische drie-in-één formule. Je kunt Polygel zien als een dikke gel, bijna als een soort van boetseerklei, die je gemakkelijk met een penseel en wat vloeistof kunt bewerken. Het aanbrengen van de Polygel gebeurt in drie stappen:

 • Eerst knijp je een beetje Polygel uit een tube en je ‘snijdt’ deze als het ware af met een spatel.
 • Daarna breng je het bolletje Polygel aan op de nagel. Strijk de gel glad. Met behulp van een penseeltje en wat vormvloeistof ga je de nagel vormgeven.
 • De volgende stap is dat je de nagel gaat uitharden onder een LED- of UV-lamp. Een extra voordeel van Polygel is dat je zelf je tempo kan bepalen omdat je zelf kan bepalen wanneer je de gel uithardt.

Schrijf je hier in voor de Cursus Polygel!

Nieuwsgierig geworden? De Cursus Polygel in Hasselt is een intensieve tweedaagse cursus, waarin je alles leert om straks zelfstandig de mooiste Polygel nagels te creëren. Je krijgt les van een ervaren docente en binnen een kleine lesgroep met veel ruimte voor praktijkoefening. Na afloop ontvang je een certificaat! Bekijk hier het complete overzicht van Nagelstyling Opleidingen van Wellness Academie.

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie