• Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Cursus Nagelstyling voor gevorderdenDeze cursus leidt je op tot een vakkundige nagelstyliste!

Cursus Nagelstyling voor gevorderden
Voordelen
€ 379
 • Les van topdocent(e)
 • 10 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht
Inschrijven voor deze cursus

Ben je helemaal weg van gelnagels? Heb je de basiskennis en -vaardigheden voor het plaatsen van gelnagels al in huis? En wil je graag een volleerde nagelstyliste worden? Schrijf je dan in voor deze cursus nagelstyling gelnagels voor gevorderden en breng je vaardigheden als nagelstyliste naar een zo hoog mogelijk niveau!

Inhoud cursus nagelstyling gevorderden

Met het volgen van deze cursus nagelstyling krijg je het vak van nagelstyliste tot in de finesses in de vingers. Deze gevorderden cursus nagelstyling gelnagels biedt een verdieping op de cursus gelnagels (basis), met uitgebreide aandacht voor de anatomie van de nagel en het herkennen van veelvoorkomende nagelaandoeningen. Ook hygiëne in de nagelstudie wordt besproken. Dan over naar het praktische gedeelte van deze nagelstyling cursus met de focus op  het werken met nail art en gevorderden technieken als babyboom, geldesign en marmertechniek, tekeningen met 3D-gel en freestechnieken.

Na de cursus gelnagels gevorderden ben je een volleerde allround nagelstyliste!

Aan de slag als allround nagelstyliste

Dankzij de praktische opzet van de cursus en de intensieve begeleiding van je docente word je helemaal klaargestoomd voor de beroepspraktijk. Er is aan het einde van deze cursus gelnagels ook een eigen presentatie voorzien; het moment om te tonen wat je allemaal in je mars hebt als professionele nagelstyliste. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat. Na het succesvol afronden van de cursus nagelstyling gelnagels basis en deze cursus nagelstyling gelnagels voor gevorderden mag je jezelf allround nagelstyliste noemen.

Voordelen cursus nagelstyling gevorderden

Een voordeel van deze cursus nagelstyling gelnagels voor gevorderden zijn de beperkte inschrijvingen, waardoor je binnen een kleine lesgroep zelf veel praktisch aan de slag kunt en veel aandacht krijgt van je docente. De prettige en gemoedelijke sfeer zal je creativiteit ten goede komen. Ook de eindpresentatie wordt door cursisten altijd als een leuke en inspirerende uitdaging ervaren. Je hoeft bovendien geen materialenpakket aan te kopen. Alles is kosteloos voorhanden tijdens de lessen. Wel betaal je een kleine bijdrage van € 45 voor de verbruiksproducten, die je uiteraard na afloop mee naar huis mag nemen.

Opgelet: je dient voldoende tijd (= meerdere maanden) te voorzien tussen de basiscursus en gevorderdencursus. Dit stelt je in staat om voldoende te oefenen en alvorens je de volgende stap zet.

Indeling

Weekendreeks - 2 dagen van 10u tot 17u.

Doelgroep

Iedereen die deze behandeling op een professionele manier wilt leren uitvoeren.

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van nagelstyling basiskennis

Studiebelasting

Voor deze cursus is er een studiebelasting van circa 14 contacturen en circa 7 uren zelfstudie.

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Anatomie natuurlijke nagel
 • Nagelaandoeningen
 • Hygiëne nagelstudio
 • Werkwijze kunstnagels met gel
 • Plaatsen nagelversieringen
 • Gel design en marmertechniek
 • Babyboom
 • Tekeningen met 3D-gel
 • Freestechnieken

379 euro

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Instructiefilm
 • Het gebruik van de producten en materialen tijdens de les
 • Certificaat
Eindhoven

Stadhuisplein 10, 5611 EM Eindhoven (Nederland)

 • Goedkoop parkeren
 • Openbaar vervoer
 • Dicht aan centrum
Weekendreeks

Startdatum: 30 november 2024
Alle data: 30/11 & 01/12 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven
Hasselt

Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)

 • Gratis parkeren
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
Weekendreeks

Startdatum: 18 januari 2025
Alle data: 18/01 & 19/01 2025
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven
Rotterdam

Marten Meesweg 8, 3068AV Rotterdam (Nederland)

 • Parkeren op wandelafstand
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
Weekendreeks

Startdatum: 19 oktober 2024
Alle data: 19/10 & 20/10 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven
Antwerpen (Wilrijk)

Boomsesteenweg 135, 2610 Wilrijk (België)

 • Gratis parking
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
Weekendreeks

Startdatum: 15 februari 2025
Alle data: 15/02 & 16/02 2025
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven
Aarti Bihari
Aarti BihariDocent in Eindhoven en Rotterdam

Aarti Bihari is een veelzijdige beauty artist die al jaren hard aan de weg timmert binnen de schoonheidsbranche. In 2008 behaalde ze haar diploma’s schoonheidsspecialiste, make-up artist en nagelstyliste en ging ze aan de slag als freelancer voor uiteenlopende opdrachtgevers. Ze werkte onder andere veel samen met professionele fotografen.

Een van de hoogtepunten uit haar carrière is een samenwerking met een Hindoestaans bruidsmagazine. Maar ook een volgend hoogtepunt liet niet lang op zich wachten; het openen van de deuren van haar eigen beauty salon in 2011. Hier geeft ze vele behandelingen op het gebied van visagie, hairstyling en nagelstyling. ‘Het geeft veel voldoening om klanten vol zelfvertrouwen en stralend de salon te zien verlaten.’

Maar haar ambitie reikt nog verder; zo begon ze ook met lesgeven. ‘Er is niets leuker dan je passie te mogen doorgeven aan anderen.’  Kortom, een docente met een bijzondere loopbaan binnen de beauty branche, die haar studenten optimaal weet te begeleiden en inspireren.

Elke Coppens
Elke CoppensDocent in Hasselt en Antwerpen (Wilrijk)

Na haar sportopleiding en na enkele jaren werkzaam te zijn geweest binnen de sportsector, maakte Elke de overstap naar de beauty sector. Twee sectoren die veel met elkaar gemeen hebben; in beide staat gezondheid voorop! De basis voor een stralend uiterlijk is immers een optimale gezondheid. Ze combineerde haar kennis van sport en beauty binnen het vak van bewegingscoach en in het geven van voedingsadvies.

Elke is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en docente. Ze werkt ondertussen al zeven jaar als zelfstandig ondernemer en runt haar eigen praktijk in de Vlaamse-Ardennen. Ze profileert zich als specialist in voetverzorging en als specialist in ontspannende lichaams- en gelaatsbehandelingen. Verder heeft ze ook ervaring opgedaan als visagiste bij photoshoots.

Naast passie voor haar vak en het behandelen van haar klanten, is ze ook bevlogen in het opleiden van andere mensen die interesse hebben in het vak van schoonheidsspecialiste. Haar doel: andere mensen tot even gepassioneerde schoonheidsspecialistes opleiden!

9,1

top cursus. duidelijk, kwalitatief, vriendelijk. ik kom er meer volgen.

NickyWilrijk
8,3

Goed bevallen- meteen van start met een uitleg en lekker aan het werk.

BiancaHasselt
8,1

Degelijke cursus die ik zeer aangenaam beleefd heb.

ElineHasselt
9,7

Elke is een geweldige leerkracht die vol passie haar beroep onderwijst.Er is ruimte voor foutjes, met een zeer opbouwende feedback. Iedereen voelde zich op zijn gemak.

KarenHasselt
8,1

Leuke cursus. Veel van meegekregen, vriendelijke docente die voor iedereen de tijd nam en probeerde te helpen waar dat nodig was.

AnitaRotterdam
9,5

Super leuke en lieve Docent

SonjaRotterdam
9,3

Het is een leerrijke cursus, waarbij je over de freestechnieken, art en teennagels leert en het toepast bij u oefenpersoon.

FaithWilrijk
9,6

Hele vriendelijke leerkracht. Ze legt alles goed uit en helpt goed als het even niet lukt

ShanaWilrijk
10,0

Een mooie aanvulling op de basiscursus.

CharlotteAmsterdam
9,5

Artie is een gedreven docent en ze verdient een 10+.Het was ook heel fijn dat wij maar met 8 studente waren.Daardoor had docent genoeg aandacht voor iedere cursist.

NatasjaEindhoven
10,0

Cursus was zeer goed en de docent Aarti Bahari is echt top! Ze weet waar ze over praat en heeft veel kennis en ervaring!

JanineEindhoven
10,0

Monika is een top docent, heb enorm veel geleerd in de afgelopen 2dagen. Ze is een enorm gedreven persoon en geeft een goede ondersteuning naar de leerlingen toe.

SteffieHasselt
9,3

Monika is een topper

YolandaHasselt
9,1

Zeer leuke en goede op opvolging en voldoende aandacht voor de cursisten.

ElkjeWilrijk
9,9

Voor mij was de cursus dik in orde en de docente was top !De Wellness Academie is zeker en vast een aanrader.

PeggyHasselt
9,8

Ik vond het de max,super docent ik zou het zo over doen.xxx

MalikaWilrijk
9,2

Zeer leerrijke cursus!Goede begeleiding!

JokeHasselt
9,7

Monika is gewoon top. Aangenaam om bij haar een cursus te volgen.

WendyHasselt
Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.

Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?

Enkel opleidingen voor knelpuntberoepen komen in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille. Hierdoor komt enkel de kappersopleiding binnen ons opleidingsaanbod in aanmerking voor gebruik van de KMO-portefeuille.

Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.

Kan ik via de school ook deelnemen aan losse stageopdrachten?

Als school nemen we regelmatig deel aan evenement waar beroep wordt gedaan op cursisten om wat extra ervaring op te doen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en / of volg ons via Facebook. Zo blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste stageopdrachten!

Opleidingskost vergoed door UWV?

Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie