• 011-872703
 • 0800-0980980

Cursus Nagelstyling voor gevorderden

Deze cursus leidt je op tot een echte nagelstyliste!
€ 285
 • Les van een topdocent!
 • Les in een beperkte groep!
 • Gratis instructiefilm!
 • 40% korting via de KMO-portefeuille!
 • Met certificaat!
Schrijf je hier in!

Omschrijving

Ben je helemaal weg van gelnagels? Heb je de basiskennis en -vaardigheden voor het plaatsen van gelnagels al in huis? En wil je graag een volleerde nagelstyliste worden? Schrijf je dan in voor deze cursus nagelstyling gelnagels voor gevorderden en breng je kunsten en kwaliteiten als nagelstyliste naar een zo hoog mogelijk niveau!

Inhoud cursus nagelstyling gevorderden

Met het volgen van deze cursus nagelstyling krijg je het vak van nagelstyliste tot in de finesses in de vingers. Deze gevorderden cursus nagelstyling gelnagels biedt een verdieping op de basiscursus nagelstyling gelnagels, met uitgebreide aandacht voor de anatomie van de nagel en het herkennen van veelvoorkomende nagelaandoeningen. Ook hygiëne in de nagelstudie wordt besproken. Dan over naar het praktische gedeelte van deze nagelstyling cursus met de focus op French gelnagels en full color gelnagels voor teennagels, opvulbehandelingen, het werken met nail art en gevorderden technieken als geldesign en marmertechniek, tekeningen met 3D-gel en freestechnieken.

Aan de slag als allround nagelstyliste

Dankzij de praktische opzet van de cursus en de intensieve begeleiding van je docente word je helemaal klaargestoomd voor de beroepspraktijk. Er is aan het einde van deze cursus gelnagels ook een eigen presentatie voorzien; het moment om te tonen wat je allemaal in je mars hebt als professionele nagelstyliste. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat. Na het succesvol afronden van de cursus nagelstyling gelnagels basis en deze cursus nagelstyling gelnagels voor gevorderden mag je jezelf allround nagelstyliste noemen.

Na de cursus Nagelstyling Gevorderden ben je een allround nagelstyliste

Voordelen cursus nagelstyling gevorderden

Een voordeel van deze cursus nagelstyling gelnagels voor gevorderden zijn de beperkte inschrijvingen, waardoor je binnen een kleine lesgroep zelf veel praktisch aan de slag kunt en veel aandacht krijgt van je docente. De prettige en gemoedelijke sfeer zal je creativiteit ten goede komen. Ook de eindpresentatie wordt door cursisten altijd als een leuke en inspirerende uitdaging ervaren. Je hoeft bovendien geen materialenpakket aan te kopen. Alles is kosteloos voorhanden tijdens de lessen. Wel betaal je een kleine bijdrage van € 45 voor de verbruiksproducten, die je uiteraard na afloop mee naar huis mag nemen.

Opgelet: Je dient voldoende tijd (= meerdere maanden) te voorzien tussen de basiscursus en gevorderdencursus. Dit stelt je in staat om voldoende te oefenen en alvorens de volgende stap te zetten.

Indeling

Weekendreeks – 2 dagen van 10u tot 17u.

Inhoud


 • Anatomie natuurlijke nagel
 • Nagelaandoeningen
 • Hygiëne nagelstudio
 • Werkwijze kunstnagels met gel
 • Aanbrengen French gel op teennagels
 • Aanbrengen full color op teennagels
 • Opvulbehandeling gel French teennagels
 • Opvulbehandeling full color teennagels
 • Plaatsen nagelversieringen
 • Gel design en marmertechniek
 • Tekeningen met 3D-gel
 • Freestechnieken

Prijs


285 euro
(+ 45 euro verbruikskosten)

Inbegrepen:

 • Syllabus
 • Instructiefilm
 • Certificaat

 

Subsidies in Vlaanderen:

 • KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 40% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Meer informatie
 • Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Meer informatie

 

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info
 • UWV vergoedt opleidingskost werkzoekende: Als werkzoekende kan je aan het UWV vragen om jouw opleidingskost te vergoeden. Men geeft deze goedkeuring enkel indien je werkcoach van oordeel is dat dit nodig is om werk te kunnen vinden. Meer info

Locaties

 • Amsterdam
  Naritaweg 12
  1043 BZ Amsterdam  (Noord-Holland)
 • Antwerpen
  Boomsesteenweg 135
  2610 Wilrijk  (Antwerpen)
 • Gent
  Mariakerksesteenweg 42
  9031 Drongen  (Oost Vlaanderen)
 • Hasselt
  Heidestraat 6-B
  3500 Hasselt  (Limburg)
 • Rotterdam
  Marten Meesweg 8
  3068 AV Rotterdam  (Zuid-Holland)
 • Utrecht
  Ivor Novellostraat 1
  3543 EE Utrecht  (Utrecht)

Opleidingsdata

Gent (Drongen)

Weekendreeks

Startdatum: 24 november 2018
Alle data: 24/11 & 25/11 2018
Tijd: 10:00u tot 17:00

Startdatum: 15 juni 2019
Alle data: 15/06 & 16/06 2019
Tijd: 10:00u tot 17:00

Hasselt

Weekendreeks

Startdatum: 15 december 2018
Alle data: 15/12 & 16/12 2018
Tijd: 10:00u tot 17:00
(Nog maar enkele vrije plaatsen!)

Startdatum: 18 mei 2019
Alle data: 18/05 & 19/05 2019
Tijd: 10:00u tot 17:00

Amsterdam

Weekendreeks

Startdatum: 19 januari 2019
Alle data: 19/01 & 20/01 2019
Tijd: 10:00u tot 17:00

Startdatum: 13 juli 2019
Alle data: 13/07 & 14/07 2019
Tijd: 10:00u tot 17:00

Utrecht

Weekendreeks

Startdatum: 16 maart 2019
Alle data: 16/03 & 17/03 2019
Tijd: 10:00u tot 17:00

Rotterdam

Weekendreeks

Startdatum: 15 juni 2019
Alle data: 15/06 & 16/06 2019
Tijd: 10:00u tot 17:00

Antwerpen (Wilrijk)

Weekendreeks

Startdatum: 29 juni 2019
Alle data: 29/06 & 30/06 2019
Tijd: 10:00u tot 17:00


Docenten

Aarti Bihari

Docent in Amsterdam, Rotterdam & Utrecht

Aarti Bihari is een veelzijdige beauty artist die al jaren hard aan de weg timmert binnen de schoonheidsbranche. In 2008 behaalde ze haar diploma’s schoonheidsspecialiste, make-up artist en nagelstyliste en ging ze aan de slag als freelancer voor uiteenlopende opdrachtgevers. Ze werkte onder andere veel samen met professionele fotografen.

Een van de hoogtepunten uit haar carrière is een samenwerking met een Hindoestaans bruidsmagazine. Maar ook een volgend hoogtepunt liet niet lang op zich wachten; het openen van de deuren van haar eigen beauty salon in 2011. Hier geeft ze vele behandelingen op het gebied van visagie, hairstyling en nagelstyling. ‘Het geeft veel voldoening om klanten vol zelfvertrouwen en stralend de salon te zien verlaten.’

Maar haar ambitie reikt nog verder; zo begon ze ook met lesgeven. ‘Er is niets leuker dan je passie te mogen doorgeven aan anderen.’  Kortom, een docente met een bijzondere loopbaan binnen de beauty branche, die haar studenten optimaal weet te begeleiden en inspireren.

Monika Vandevoort

Docent in Antwerpen (Wilrijk), Gent (Drongen) & Hasselt

Monika Vandevoort houdt ervan om als allround nagelstyliste haar klanten te laten stralen met de mooiste nagels. Al bijna twee decennia lang staat haar carrière in het teken van alles wat met nagelstyling te maken heeft. Monika studeerde in 2000 af als allround nagelstyliste in zowel acryl- als geltechnieken. Nog steeds oefent ze met ontzettend veel plezier haar vak uit.

Waar Monika veel energie van krijgt, is van het inspireren van andere nagelstyling liefhebbers voor haar vak. Om die reden studeerde ze in 2002 af als trainer voor acryl- en gelnagel opleidingen. Een jaar later volgde ze nog een bijscholing en mocht ze zich master trainer in gevorderden technieken noemen. Een eigen zaak kon niet uitblijven. Monika richtte haar eigen salon Mon-a-Lisa Nails & Beauty op.

Met haar jarenlange ervaring als professionele nagelstyliste, als trainer binnen de nagelstylingbranche en als ondernemer kan ze haar studenten bij Wellness Academie uitstekend begeleiden. Het geeft Monika veel voldoening om als docente mensen op te leiden met hart voor het vak en die in staat zijn om op verantwoorde, professionele en creatieve wijze juweeltjes van nagels te creëren. “Om die redenen voel ik me ook helemaal op mijn plek als docente nagelstyling bij Wellness Academie.”

Recensies

N. van Leest (10-10)

Gevolgd in Eindhoven

Artie is een gedreven docent en ze verdient een 10+. Het was ook heel fijn dat wij maar met 8 studente waren. Daardoor had docent genoeg aandacht voor iedere cursist.

J. Joosten (09-10)

Gevolgd in Eindhoven

Cursus was zeer goed en de docent Aarti Bahari is echt top! Ze weet waar ze over praat en heeft veel kennis en ervaring!

S. berben (09-05)

Gevolgd in Hasselt

Monika is een top docent, heb enorm veel geleerd in de afgelopen 2dagen. Ze is een enorm gedreven persoon en geeft een goede ondersteuning naar de leerlingen toe.

Y. Geeraets (09-05)

Gevolgd in Hasselt

Monika is een topper

E. Petry (17-01)

Gevolgd in Antwerpen

Zeer leuke en goede op opvolging en voldoende aandacht voor de cursisten.

P. Aerts (21-12)

Gevolgd in Hasselt

Voor mij was de cursus dik in orde en de docente was top ! De Wellness Academie is zeker en vast een aanrader.

M. van Damme (22-11)

Gevolgd in Antwerpen

Ik vond het de max,super docent ik zou het zo over doen.xxx

J. Snellings (28-04)

Gevolgd in Hasselt

Zeer leerrijke cursus! Goede begeleiding!

W. Eyckmans (27-04)

Gevolgd in Hasselt

Monika is gewoon top. Aangenaam om bij haar een cursus te volgen.

Veelgestelde vragen

 • Ik heb zelf kunstnagels. Kan ik dan deelnemen aan deze cursus?+

  Onze studenten oefenen op elkaar en niet op modellen. Deze werkwijze is veel interactiever en aangenamer voor de student. Wel is het zo dat je zelf geen kunstnagels mag op hebben bij aanvang van de lessen.

 • Kan ik via de school ook deelnemen aan losse stageopdrachten?+

  Als school nemen we regelmatig deel aan evenement waar beroep wordt gedaan op cursisten om wat extra ervaring op te doen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en / of volg ons via Facebook. Zo blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste stageopdrachten!

 • Is de campus in Amsterdam bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja de campus in Amsterdam is makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer. Wij zijn gelegen op wandelafstand van NS station Sloterdijk.

 • Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is “Heidestraat” op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.

 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Ja, wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor mogen al onze cursussen en opleidingen betaald worden via KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO’s en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruik maken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 40% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 10.000 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

 • Populair!

  Gelish (Soak Off Gel) / Gellak

  Gelish Soak Off Gel; de nieuwe revolutie binnen nagelstyling. Leer werken met Gelish als aanvulling op je bestaande diensten. Meer info

  • Populair!

   Nagelstyling Gelnagels (basis)

   Deze cursus leert je alle basistechnieken voor het veilig en deskundig plaatsen, bijwerken en verwijderen van gelnagels. Meer info

   • Populair!

    Nagelstyliste

    Opleiding tot allround nagelstyliste met anatomie van de nagel, verzorgen van handen en nagels, basistechnieken gelnagels, nail art, ... Meer info

    • Amsterdam
    • Antwerpen
    • Gent
    • Hasselt
    • Rotterdam
    • Utrecht